|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
18.11.2008 21:21:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A zdaj vidiš?

Yes!!!! Grem gledat user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.11.2008 21:24:15   
bamby
SN, slike so super in Lana je ful zrasla user posted image . Ampak podobna ti je pa zelo, le bolj svetlolasa je od tebe.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.11.2008 21:24:36   
Janey
jaka še zdaj ne spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nazadnje je spal ob 17h celih 10 minuser posted image user posted image user posted image ma sej to ni res.

larisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi se čimprej izboljšalo in da ponoči ko je najhuje nebi blo še huje..februarčki so borci..nejc bo to vse lepo prenesel.

SN še ne vidim tvojih slikic

listek tut jaz se veselim da vas vidim....ampak zgledam za en drek, ker nisem spala že nevem kak dolgouser posted image

ma to spanje bo nas ubilo...pozna se na najini vezi ZELOuser posted image user posted image , na meni in na moji energiji, ki je je včasih blo za svije futrarat,. zdaj se pa vlečem kot megla, na moji teži, ki stoji (pa je še vsaj 15kg viška...ampak nimam volje in energije za gibanjeuser posted image pa edino s čokolado si je je malo naberemuser posted image ), na mojem faksu, ko se mi ne da, ker sem preutrujenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj počakam, ker bo zgleda res zob počasi, potem pa ne vem...bomo šli k P.

mislim da je jaka zdaj zaspal, upam samo da še moj ni z njim zaspal, ker zdaj pa res rabim da me malo objame in me pocarta in me vsaj malo nafila z energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.11.2008 21:25:08   
mala_pikica
Srečka in Janey super, da gresta. Meni je žal, da ne grem, ker ne vem, če bo še kakšno takšno srečanjeuser posted image .
Saj me mož krega, zakaj nisem rekla, da ne morem čuvati male. Eh, jaz pač sem taka, vedno rada ustrežem, na sebe pa pozabim. Nič lepo se imejte jutri.
Danes pa nisem mogla priti, ker sem imela z Lano zobozdravnika.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.11.2008 21:26:49   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

SN, slike so super in Lana je ful zrasla user posted image . Ampak podobna ti je pa zelo, le bolj svetlolasa je od tebe.

user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.11.2008 21:27:41   
listek1
janey - te bomo mi jutr nafilale z energijo. boš kot nova, boš vidla user posted image user posted image  zdej se pejt pa hitr stisnt user posted image  pa mirno nočko, da se bosta mal spočila.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.11.2008 21:28:08   
Janey
SN zdaj pa vidm....itak lepa kot zmeraj, moja pikicauser posted image ona slika je dobra ko s prstom kaže

ja moj spi...grem poskusit če se bo zbudil

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.11.2008 21:28:42   
srečka nosečka
janey - bomo jutri razturali mi 4, pa boš kuj boljše volje za naslednjih 14 dni, pol pa novo srečanje user posted image

mala pikica - res škoda, da vaji z Lukcem ne bo. Da bi se štajerke res pokazale v popolni zasedbi. user posted image  Koliko pa jaz poznam te naše čveke, to sigurno ne bo zadnje srečanje. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.11.2008 21:29:26   
mesecnica
SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. user posted image  Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure user posted image . Jaz vidim album user posted image .
Dolenjka - ti kar vzemi meso. Če nas slučajno ne bo - bom pa Suzi* prosila, da prevzame - daj mi samo ceno sporoči, da ti dinarčke pripravim. Drugače pa ja, računamo, da pridemo. Bolj na hitro user posted image .
Larisa - user posted image  user posted image  za Nejca. Bošček. Pri nas ponavadi v bolnico sprejmejo bolnike z laringitisom za dva dni - to mi je zadnjič v bolnici razložila zdravnica.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.11.2008 21:30:56   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

SN - full lepe slikce. Je pa frajerka Lana. user posted image  Pa jaz bom isto brez make upa in nove frizure user posted image . Jaz vidim album user posted image .

Upam, da se jutri sopoznamo. user posted image  No jaz si grem zdaj vsaj lase umit. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.11.2008 21:30:57   
Suzi*
na hitro...se vidimo jutri. vam bom plac šparala.user posted image user posted image

nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.11.2008 21:31:24   
mala_pikica
Srečka nosečka, joj Lana je pravi cukeruser posted image .

Janey tebi pa user posted image  res verjamem, da si utrujena in upam, da bo Jaka začel čimprej lepo spati.

Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.11.2008 21:32:32   
Janey

Upam, da se jutri sopoznamo. user posted image  No jaz si grem zdaj vsaj lase umit. user posted image

hehe jaz tut, pa še čupo si  nardim, ker imam nove krtače..take kot majo frizerji, sem dobila od moje zlate frizerkeuser posted image user posted image (seke od mojgauser posted image user posted image ) po dobavni ceniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.11.2008 21:33:20   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Srečka nosečka, joj Lana je pravi cukeruser posted image .

Janey tebi pa user posted image  res verjamem, da si utrujena in upam, da bo Jaka začel čimprej lepo spati.

hvala pikica...jaz tudi ker je res že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (beri:nimam besed)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.11.2008 21:36:28   
listek1
sn - kakšna cukrčka maš user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.11.2008 21:36:42   
mala_pikica
Janey ti jih pa jutri lepo poslikaj, da vas bom vsaj na slikah videla

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.11.2008 21:37:58   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

hehe jaz tut, pa še čupo si  nardim, ker imam nove krtače..take kot majo frizerji, sem dobila od moje zlate frizerkeuser posted image user posted image (seke od mojgauser posted image user posted image ) po dobavni ceniuser posted image user posted image user posted image

A jo še prideš meni naredit? user posted image
Jaz če dam krtačo v lase, lahko samo še škarje vzamem in vse postržem-tako sem spretna z njo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.11.2008 21:38:42   
srečka nosečka
Zdaj pa res grem pod tuš. user posted image
Upam, da bo še katera pol tukaj, da mi ne bo dolgčas. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.11.2008 21:53:56   
srečka nosečka
Že umila lase in telo, pa nisem imela nič za prebrat user posted image  user posted image   user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.11.2008 22:06:34   
lillchy123
MP, a da bi še frajlo s sabo pripeljala pa ne gre. kolk je pa stara? ker majo zraven eno luštno igralnico pa če se ne motim z varuško?

punce, moj fant ma pa mal rdečo ritko. mava kremo od bubchena, pa je blo zdej skoz ok, zdaj pa..user posted image

larisa, user posted image  držite se,
kmalu bo mimo, pa bo še eno srečanje. za vse, ki zdaj ne morete.

jst mu bom vzela kar kakšn frutek.

mava pa ob 9.30 okulista, pol naju pa user posted image  pripelje. sej on bo spoku, da ne bo pomote.user posted image

smo bli pa dons v leclerku, pa kupili ala 4 in 1 poganjalčka. pa eno tablo za našo madam.user posted image  jutri pa dalje v shopinguser posted image

zdej greva pa mal v banjo, da bom vsaj umita jutriuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.11.2008 22:11:39   
srečka nosečka
odhajam na kavč, da bom jutri ready za čvek user posted image

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.11.2008 22:14:38   
Janey
kak se reče kafiču kjer se dobimo?

Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.11.2008 22:17:14   
mala_pikica
lillchy Gaja je moja nečakinja stara pa je bila 15m. To, da bi jo pa zraven pripejla pa je ne mogoče, je pa kar zahteven otrok. Me je že za jutri malo strah, kako bom rihtala oba, pa še navajena me ni nevem kako, jo bom jutri prvič pazila. Paziti pa jo moram do približno 13h, saj, če bi bilo to bližje bi še mogoče kakšno čveko ulovila.

Srečka, jaz pa sem že včeraj bila pri frizerju, zdaj pa ne bom mogla pokazati frizureuser posted image user posted image . Pa vabilo na kavico še zmeraj velja, mogoče v petek, če vama z Janey odgovarja.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 18.11.2008 22:18:37 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.11.2008 22:17:24   
bamby
Piazza del Pappa (nekaj takega). Z liftom se zapelješ gor in točno pred tabo je ta lokal,

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.11.2008 22:19:36   
Janey
bamby hvala

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......