nyna84
|
Pozdravljene! Spet sem vas cel dopoldan brala po kosih. A ni žalostno, da si ne morem vzet toliko časa, da bi v miru prebrala kaj je novega in kaj napisala. Najprej komentarji: IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz sem pa pravkar eno prošnjo za službo sprintala. Jutri jo nesem na pošto, pa še en kup prilog moram skopirat prej. Mater je čuden občutek, ampak to počnem prvič v življenju! Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija. To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla. gajka, kaj pa je tvoje področje dela, če nisem preveč radovedna? Sej ni treba povedat, če nočeš... Jaz bom tudi hmal pisala prošnje za službo, sam še diplomsko napišem prej. Pa me že kar mal skrbi gledena zdejšnje stanje (zarad gosp. krize) Pa ful lepa jedilnica! Kar verjamem, da je tudi ostalo stanovanje tko lepo opremljeno. Upam da nam boš kdaj pokazale slikce! IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit! ja bravo, moji se še komaj kdaj da obrnit iz trebuha na hrbet. Hvala enako. Bravo za Roka! Pri nas se je Gaja prej obrnila s hrbta na trebuh, ker je lažje - more samo glavo nagnit postrani, pa gre. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Vprašanje: punce kako oz koliko oblečete otročka če ga date v zimskega pajaca? Kaj ima pod pajacem oblečeno, a tako kot je v stanovanju Lana je pod pajackom oblečena toliko kot v stanovanju. Lana je imela danes sistematski, je bila cepljena in ni čisto nič jokala. Se mi je zdelo, da sploh ni opazila, da so jo cepili. Je vse ok, se lepo odziva in dela vse kar naj bi pri tej starosti delala. Sicer pa imamo še vedno vse mere na zgornji meji. Za seznamček: 14 tednov: 6650g in 61,5cm Sva dobili še kremo za soor v ustih, pa za vneto ritko. Sem mislila, da se ji je ritka vnela zaradi drugih plenic - smo dobili plenice od Sparkija, pol sem pa v nedeljo opazila, da ima po ustih polno belih pikic. Je rekla P da so to glivice in da niso krive plenice. Tako da nama je dala Canesten za ritko in Daktarin za po ustih. Pa jaz si morem tudi mazat bradavice, ker dojim. Sva pa ful hitro opravili, sva bili fraj v pol urce. Potem ko sva prišli domov, sva šle pa kar mal vozičkat, da je zaspala. Ma sem zdržala zunaj samo pol urce, ker je tak mraz. Pa še vedno piha. Mi je bila prej ful smešna Lana, sem ji mazala tisto kremo po ustih in ji očitno ni bila všeč ker se je pačila in pljuvala nazaj ven iz ust. Je izgledalo tako kot prvi poskusi uvajanja goste hrane. Hmmm, sem pekla danes prvič pinco v kruhomatu. Okrog je lepo rjavo zapečena, v sredini pa surova. Bo treba probat po kakem drugem receptu.