|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
18.11.2008 12:43:31   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

City park ali Planet tuš od 11.00 ure

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija

Podiramo LJ rekord!!!

Pokukajte na plan..
Če katere ni na seznamu naj sporoči (ker ne vem na kateri strani je bil nazadnje objavljen), ostale pa se še prijavite noooo...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.11.2008 12:45:18 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.11.2008 12:51:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Danes oz. jutri pa grem za Zaro zapravljat, da se mi bo mešalo. user posted image je rekel, da bi najraje zraven šel, da me bo nazaj držal.

juhuuser posted image user posted image lepo nakupuj, tud me2 se odpravljave že cel teden, mogoče jutri k ima moj dopust, hm mogoče iz istega razloga da ne bom preveč zapravilauser posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.11.2008 12:53:27   
matejchi
S kje si pa ti žanneža, a prideš tudi ti v Celje?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.11.2008 13:08:10   
gajka

Še nekaj! Ali lahko greva ven kljub cepljenju?

Meni so še posebej naročili, da naj delam vse kot sicer, razen kopanju naj se isti dan izognemo. In tudi sem se tega držala, tudi ven smo normalno šli.

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.11.2008 13:11:43   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Miškolinček kako si? Kaj je s tvojim izletom, a prideš drugi teden?

Najprej pozdravček vsem:

Aradej,jutri štartamo dopoldne v Sevnico in bom tam predvidoma do nedelje,če ne pride kaj vmes. Se slišiva.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.11.2008 13:13:04   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

ps.

Gajka sem kaj prešpricala, kaj službo menjavaš???

Mah, en razpis sem zasledila, pa sem se odločila, da se javim in vidim, kaj ponujajo. Čisto brez obveznosti...

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.11.2008 13:22:07 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.11.2008 13:17:48   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Gajka za alergijo pomoje ni krivo mleko. Dajem mu navaden Novalac, ker Alernove ni mogel piti, pa sva se z user posted image  odločila, da počakava do testov, edino, če bi bilo slabše in bi ga zvijalo, bi mu dala za alergije mleko. Sem pa ugotovila, ko sem mu v postli zamenjala tetra pleničko, da je flekec ratal bolj rdeč, prej je že skoraj izginil. Pleničke so grobe in mogoče je prašek kriv. ker mu čez dan nekako bolj zbledi, zjutraj je pa vedno rdeče, ko se zbudi. user posted image  Cela znanost.  Bo treba tekoč prašek dajat za belo perilo.

NAty,moj je tudi več rdeč kadar spi na plenički,kupi tiste tetra pleničke,ki so čisto mehke in gladke,nimajo vzorca,uporabljajo se bolj za brisanje in so veliko tanjše,imajo jih v Baby centru. JAz ga dam ležat ali na to pleničko ali pa kr brez in večkrat menjam rjuho,tudi vsak dan včasih,vendar se obrestuje. Poskusi mogoče je pa to to.
Drugače je pa meni pediatrinja svetovala trdi prašek ker se baje bolje spere iz oblačil kot tekoči,ne vem no.user posted image Jaz uporabljam navadni trdi Ariel za belo in pisano preilo,brez mehčalca in česarkoli drugega(Clgonit,...),pač malo pralni stroj trpi,bo verjetno prej kamen se nabral,pa kaj pol  bomo pa novga kupil.
Odkar delam tako in ne leži na plenički je čist o.k., no zdaj je mal bolj pikast ker vse prste in vse kar dobi poliže,kar ni ravno sterilno,samo to je normalno.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.11.2008 13:38:30   
Češnjica
Maja T -  ja, sem vas že takrat brala. RR sem začela spremljati takrat enkrat, ko je bila Zalika še v velikosti češnjice kot je nekje pisalo (odtod moje up.ime). Bi ga mogla zdaj v lubenico spremenit, če bi hotla pri sadju ostati....hecam se user posted image user posted image user posted image

Tatly - s temenci se tudi midve že mučiva nekaj časa. Najprej smo probali z oljem, potem z Mustelino kremo, ravno danes sem mojega poslala v lekarno, da kupi še šampon (peno), če bo ta kombinacija kaj boljša. Kremca sama nam ne pomaga. Razčešem pa jaz kar z otroško krtačko. Res je pa, da imamo tudi drugje po telesu težave s suho kožo (ki je malo rdečkasta). Nam je dal pediater neko lekarniško mešanico (eucerin in še nekaj), pa je bilo potem še slabše. Še najbolj je učinkovita Mustelina Stelotopia. Mogoče je pri nas tudi kriv prašek, kot je bilo pri Sandri123. Bomo tudi mi prešaltali na Persil Sensitive. Upam pa, da ni kakšna alergija....

Sayuri - tako ste luštni user posted image user posted image , Zara je pa navihanka user posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.11.2008 14:14:31   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Pride tud moj prej iz šihta da gremo skupaj, in imam cel A4 format vprašanj za tega Zojinega dr.Novakauser posted image

naty jah men je najbulš tekoči pralni, kupujeva ga v mullerju in sicer persil-sensitvie gel, fajn je, pa ne pretiravat z nobenim praškom

Jaz mam sam 5 vprašanj. Pol se bom pa spet po glav tolkla, ker bom cel kup stvari pozabila vprašat. Spomni me.

Kupujeva isti pralni gel. Je res fajn.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.11.2008 14:29:57   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem malo po netu brskala za nahrbtniki za nošenje user posted image , ker kengorujčka najbrž na bomo kupovali (se Rok počasi približuje 8 kg, pa še zima je tu, za pomlad pa bomo najbrž že lahko kaj konkretnejšega uporabljali) in sem naletela na tole študijo:
http://www.pdsg.si/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf

Sigurno bosta vsaj anita in tinka14 tole z zanimanjem prebrali, pa najbrž tudi še katera druga. user posted image

hvala gajka, komaj čakam, da pride to v uporabo.
in hvala vsem za odg. o kombinezončkih, zdej sem potolažena, da ga ne oblačim premalo...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.11.2008 14:41:07   
nyna84
Pozdravljene!
Spet sem vas cel dopoldan brala po kosih. A ni žalostno, da si ne morem vzet toliko časa, da bi v miru prebrala kaj je novega in kaj napisala.user posted image user posted image

Najprej komentarji:

Jaz sem pa pravkar eno prošnjo za službo sprintala. Jutri jo nesem na pošto, pa še en kup prilog moram skopirat prej. Mater je čuden občutek, ampak to počnem prvič v življenju! user posted image Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija. user posted image To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla. user posted image

gajka, kaj pa je tvoje področje dela, če nisem preveč radovedna? Sej ni treba povedat, če nočeš... Jaz bom tudi hmal pisala prošnje za službo, sam še diplomsko napišem prej. Pa me že kar mal skrbi gledena zdejšnje stanje (zarad gosp. krize)
Pa ful lepa jedilnica! user posted image Kar verjamem, da je tudi ostalo stanovanje tko lepo opremljeno. Upam da nam boš kdaj pokazale slikce!

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Rok se je pravkar v samo 10 minutah uspel že 3× s hrbta do kravic obrnit! user posted image

ja bravo, moji se še komaj kdaj da obrnit iz trebuha na hrbet.user posted image

Hvala enako. Bravo za Roka! user posted image user posted image user posted image  Pri nas se je Gaja prej obrnila s hrbta na trebuh, ker je lažje - more samo glavo nagnit postrani, pa gre. user posted image

Vprašanje: punce kako oz koliko oblečete otročka če ga date v zimskega pajaca? Kaj ima pod pajacem oblečeno, a tako kot je v stanovanjuuser posted image

Lana je pod pajackom oblečena toliko kot v stanovanju.

Lana je imela danes sistematski, je bila cepljena in ni čisto nič jokala. user posted image  Se mi je zdelo, da sploh ni opazila, da so jo cepili.user posted image user posted image  Je vse ok, se lepo odziva in dela vse kar naj bi pri tej starosti delala. Sicer pa imamo še vedno vse mere na zgornji meji. user posted image  
Za seznamček: 14 tednov: 6650g in 61,5cm
Sva dobili še kremo za soor v ustih, pa za vneto ritko. Sem mislila, da se ji je ritka vnela zaradi drugih plenic - smo dobili plenice od Sparkija, pol sem pa v nedeljo opazila, da ima po ustih polno belih pikic. Je rekla P da so to glivice in da niso krive plenice. Tako da nama je dala Canesten za ritko in Daktarin za po ustih. Pa jaz si morem tudi mazat bradavice, ker dojim.
Sva pa ful hitro opravili, sva bili fraj v pol urce. user posted image  
Potem ko sva prišli domov, sva šle pa kar mal vozičkat, da je zaspala. Ma sem zdržala zunaj samo pol urce, ker je tak mraz. user posted image  Pa še vedno piha. user posted image
Mi je bila prej ful smešna Lana, sem ji mazala tisto kremo po ustih in ji očitno ni bila všeč ker se je pačila in pljuvala nazaj ven iz ust. Je izgledalo tako kot prvi poskusi uvajanja goste hrane. user posted image user posted image user posted image

Hmmm, sem pekla danes prvič pinco v kruhomatu. Okrog je lepo rjavo zapečena, v sredini pa surova. user posted image  Bo treba probat po kakem drugem receptu. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.11.2008 14:46:39   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Pride tud moj prej iz šihta da gremo skupaj, in imam cel A4 format vprašanj za tega Zojinega dr.Novakauser posted image

naty jah men je najbulš tekoči pralni, kupujeva ga v mullerju in sicer persil-sensitvie gel, fajn je, pa ne pretiravat z nobenim praškom

Jaz mam sam 5 vprašanj. Pol se bom pa spet po glav tolkla, ker bom cel kup stvari pozabila vprašat. Spomni me.

Kupujeva isti pralni gel. Je res fajn.

Jaz imam vprašanja na plonk listku, jih je ene 10. Prejšnjič ni blo nič za vpražat, sedaj pa kar toliko. user posted image user posted image
Sem cela živčna.

Hvala vam punce, ki ste me poskusile potolažit glede Vidovega (ne)obračanja in neješčnosti
(Naty, Zoja Miša, Gajka, MajaT,)!

Danes je revež ostal brez glasu - ko bi rad zajokcal ali zakričal, samo malo zahrope user posted image user posted image user posted image , ko se pogovarja ima pa tako bogi glasek user posted image user posted image . Sedaj spi že 2 uri (pa bi moral že pred eno uro biti lačen user posted image ), HB vročine nima, ga skoz opazujem in mu v ušesku merim.
Po moje ima vneto grlo ali kaj takega, zato tako slabo papca, mah ne vem. Tako pazim da je fajn oblečen in na higieno in vse....

Imamo pa šele ob 17ih posvetovalnico....pa še cepil se verjetno ne bo... .

Bambi - si 1x pisala o nekih koreninicah za vneto grlo. Kako gre že to?

Punce in malčki - bodite fajn in čuvajte se bolezni!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.11.2008 15:10:55   
Maja T.
Zara ima spet drisko, pa tako dobro je  kazalo. Sem prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., saj to je super, da je živahna

Vilika user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.11.2008 15:18:26   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Majči, spremeniti samo priimek? Se da tudi tako, da si ga samo dodaš? Jaz bi svojega v vsakem primeru obdržala!

Kakor želiš. Lahko dodaš svojemu, lahko čist sam tanov, kokr te je želja. Lahko si pa tud čist en drug. Z imenov vred.
user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.11.2008 15:46:58   
karmar
Maja T a veš da sem jo jaz en dan prej tudi z Mustelinim milom umila (tester iz P), naslednji dan je bla pa flekasta in pikasta. Rdečica je zginla, pikice je pa še čutit ko potikaš. A misliš da je to to? No, vsaj da bi blo,da ni res kaka alergija na KM. Nisem nič klicala v amulanto, ker se je izboljšalo.

tatly tudi Urša ima temenca, pa sem kupila šampin od Mustele, ki je prav za to. Malo ji pomagam grejo bolj hitro stran. Drugae pa ji namažem z olivnim oljem lasišče kako uro pred kopanjem, ji dam kapico na glavo, pred kopanjem pa prečešem z krtačko. Sej vsakič malo spravim stran. Poskusi. Ampak NE z navadnim glavničko, kožica in lasišče je tako občutljivo...

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.11.2008 16:31:01   
tatly
meni so rekli da naj narahlo z tistim otroskim navadnim sam sem rajsi z krtaco ...saj bom vidla ce nebo slo bom sla po ta sampon

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.11.2008 16:31:41   
mishel
ZDRAVO!!!

Tudi jaz in David bi se prijavla na srečanje v Celju!!!!!

Ena je spraševala za razvojno ambulanto. Mi smo bili, ker je david nedonošen in moram rečit da so res zelo prijazni. Skratka nič hudega ni tam user posted image .

Tudi mi smo bili danes prvič cepljeni, ker so počakali do datuma, ko bi bil David po pravem star tri mesece. Koliko je velik in koliko tehta ne vem, ker ga niso tehtale, naslednji pregled pa imamo šele v začetku januarja user posted image .  Prejšnji pregled pa je bil pred dvema mesecema. Toliko o kontroli nedonošenčkov!!!

VILIKA David se tudi še ne obrne s hrbta na trebuh, pa je star že skoraj pet mesecev. Zelo rad pa sedi in po novem hoče stati user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.11.2008 16:32:09   
tatly
kaj pol laseki dol izpadnejo?odvisno kak kerim ne?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.11.2008 16:57:11   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

City park ali Planet tuš od 11.00 ure / "domačinke" malo se razglejte pa priporočajte lokal...

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

Podiramo LJ rekord!!!

Pokukajte na plan..
Če katere ni na seznamu naj sporoči (ker ne vem na kateri strani je bil nazadnje objavljen), ostale pa se še prijavite noooo...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.11.2008 17:00:54   
matejchi
Jaz sem pa iz razvajanja prišla... kako fino, priporočam! Zdaj pa še eno user posted image , zvečer pa še 1user posted image , če ne omagam prej, se mi malo spi...

Jaz pa pri pranju nič ne kompliciram in (trkam na les) zaenkrat vse ok. Ariel tekoči pa mehčalec.. je pa res da zmeraj vklopim dodatno izpiranje.. mogoče to pomaga???

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.11.2008 17:27:48   
karmar
matejchi no, a pol nisi tam kave spila?user posted image  kako je blo- potek..?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.11.2008 17:31:00   
matejchi
karmar na kavo sem šla pred tem... se uležeš, a do sem je jasno?user posted image
Pol te z eno rokavico mal zmasira, pol te s krtačko zdrgne, kao staro kožo vstran, pol te s soljo potrese pa vtre pol pa v folijo zavije in ležiš ... medtem ti zmasira obraz z oljem oz. eno kremo in zmasira lasišče, pol se stuširaš, obrišeš in potem te namaže s Kleopatrinim mlekom... vuf. In pol odpujsaš domov.

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.11.2008 18:15:32   
matejchi
karmar tvoj ticker gledam, a si noseča?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.11.2008 18:22:22   
naty13
Čer.

Jošt spančka. Smo se meli lepo mi3 danes. Atija smo videli le na kosilu, zdej je Nejc pri njem, dela. Saj tako  reče, da gre delat. user posted image  Res je priden. user posted image  Prej je malo jamral, da ga trebuh boli. Upam, da nas ne doleti še kakšna virozica.  Smo bili malo zunaj, malo notri. Nejc spet zaspal za mizo, ker postelja čez dan ni dobra.user posted image   Sem ga potem na kavč prenesla. user posted image  Sva pa z Joštom prišla uspešno na 6 obrokov. Nočnega ni oz. zjutraj tudi dlje zdrži do drugega obroka, ker je spočit. user posted image  Sem ga pa dala v stolček za hranjenje, da sem videla, kako izgleda. No, nekako takole:

user posted image

Pa še ena, kako berem knjigico

user posted image

Notri ga pa še ne mislim imet prav pretirano, ker še nismo čisto stabilni. user posted image

Miškolinček hvala za nasvet glede tetra pleničk. user posted image

Mishel meni se pa zdi kar malo neodgovorno, da ne stehtajo in izmerijo na vsakem pregledu nedonošenčka. meni so Jošta stehtali še takrat, ko smo meli vneto grlo, da je videla, če je dovolj pridobil na teži. user posted image  Sedi pa res lepo.user posted image  Maaaaaaa a že stal. Kako hitro rastejo. Kaj pa GH. Že kaj uvajatauser posted image  Kako vam greuser posted image

Sandra samo, da ste rešili problem s praškom in da je Tina ok. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.11.2008 18:25:11   
naty13
Maja T. in Vilika user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj se Zara in Videk čimprej pozdravita.

Anita hvala za sms, vidim, da ste dobro opravili oz. je Zoja dobro prestala pikico. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.