|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
18.11.2008 22:26:05   
Neža7
Zakaj sem še tu user posted image

LAHKO NOČ user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.11.2008 23:05:27   
tinka14
lahko noč. se mi ne da čvekat.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.11.2008 23:13:07   
matejchi
tut jaz ajat...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.11.2008 23:50:24   
nyna84
No, zdej ko sem dala moje tri otroke spat, imam pa tudi jaz še čas čvekat. user posted image  
Je bila danes sitna Lana, ma ji je opravičeno zarad cepljenja.user posted image HB vsaj vročine ni dobila. Pa ima boga po vseh ustih soor. Se mi prav smili. Upam da bo krema hmal pomagala.

tejkaz pinca je sladek kruh (podobno kot panetone). Pa le pokaži se svojem zdravniku, ker se ni za hecat, da ne boš res padla z Jašem v rokah. user posted image user posted image user posted image
naty super stolček!user posted image Kdaj se ga pa lahko začne uporabljat? Sem danes pozabila vprašat P, kdaj lahko začnejo sedeti ti naši navihanci...
Glede trebuha je pa prav možno, da lahko Nejca res boli. Razsaja čuden virus, pri katerem občasno boli trebuh, drugače ti pa nič ni. user posted image  Pa upam da se motim in bo z Nejcem ok.user posted image user posted image user posted image

Ma kaj imate vsi doma akrobate, al je le naša Lana prelena, da bi mal potelovadila? user posted image  Sej vam vsem že utekajo z igralnih centrov, ležalnikov,... Jim bo treba namestit oddajnike, da vam ne bodo utekli. user posted image  user posted image user posted image

bella02, jaz ne bi kombinirala modre z zlato... Bi raje reskirala še par evrov za srebrne balončke. Jaz se pa držim rdeče-zlate kombinacije kot pijanec plota, pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem. user posted image  Sej srebrno-modra je tudi lepa, res taka zimska, samo mi deluje bolj hladno. user posted image  No, moj user posted image  bi rekel da že spet kompliciram... user posted image
Vilika user posted image user posted image user posted image  da boste čimprej spet peli. user posted image

Ma sej res, kje je pa erin? Pa AB tudi pogrešam danes... Andrejaboris, a že odštevaš dneve? user posted image  

Hmmm, jst se vedno pogovarjam sama s sabo, ker pridem na RR ob taki uri, ko se že vse stiskate pod kovtrom... Moj že eno uro smrči, pade v nezavest že ko samo vidi posteljo. No, sej je mir, mu vsaj neumnosti ne hodijo po glavi. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 18.11.2008 23:51:40 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.11.2008 7:06:24   
miškolinček
 Dobro jutro,danes vam jaz postrežemuser posted image .

Budna že celo nočuser posted image . Šele zdajle Filip spi,upam da še vsaj malo,ne vem kaj mu je,kr nekaj cvili pa stoka pa joka,upam da ni spet kaj na obzorju in da je to samo malo vremensko pogojeno sitnarjenje.

Pol me je pa še Erazem ob 6-ih pokonci vrgel,če je že dan da gre on takoj k babiciuser posted image . Sem mu včeraj obljubila da greva k mojim malo na dopust in zdaj revež od veselja še spati ni mogeluser posted image . Pol sem mu pa sam mal omenila da bom mogoče mogla prej Filipa še k zdravniku peljat ko se bo zbudil,ker je jokal ponoči in ne vem če ni bolan,pa je takoj protestiral da on mora k babici...tako da vseeno gremo takoj ko se Filip zbudi in se uštimamo,saj konec koncev so dol tudi dohtarji.

Lepo se imejte se slišimo drug teden,komentirala ne bom ker sem samo preletela...
mogoče samo 2 stvari ki so mi padle v oči,Vilika 7,5 kg..to pa ni mačji kašelj,pravi dedec je žeuser posted image user posted image user posted image .
Pa še Tejkaz in Neža,bravo punce tako se dela,lepo da sta o.kuser posted image user posted image user posted image .

Lepe slikice,lepi otroci.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 19.11.2008 7:10:15 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.11.2008 7:11:57   
iskanje
Dobro jutro in en lep pozdravček  ter enauser posted image user posted image kavica za vse skupaj.Mi smo pridni sam imamo en problemček že kak mesec kakamo ful malo prej je donat pomagal sedaj pa ne danes sem ji dala sladke kamilice pa bom vidla če bomo kaj kakali zdravnica je rekla da ta prvo je to potem če to ne pomaga .......se že napenja user posted image mogoče pa bo kej user posted image user posted image Komentirala za nazaj ne bom,ker morm še prebrat vas redno berem a za kaj napisat sem bolj ..... no vsake tolk se vam pa javm da sem še med vami user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.11.2008 8:04:44   
ozziebo
Jutro še od mene, pa hvala za kavico, jo res rabim, se je Lara spet zbujala n 3 ureuser posted image , zdaj pa spet budna kot ris. jaz pa user posted image .

Tejkaz pa Neža user posted image !

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.11.2008 9:14:10   
betty
Dobro jutro!

Oglasam se po ... hmm? skoraj 14 dneh.  Ni nam delal siol + telefon :(
Tako da moram kr nekaj prebrat za nazaj.
Drugace smo ok, Rok raste, v petek imamo 3 mesece! Pa krst smo tudi ze imeli :)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.11.2008 9:14:45   
Krysia
Dan pa hvala za kavo ...
se nekaj časa nisem javila, pa me niste preveč pogrešale user posted image (joj, ni panike - da se ne bomo spričkale slučajno)

Najprej mal komentarjev:
Vilika, naj se Vid čimprej spet oglasi s svojim tapravim glasom user posted image user posted image Mi se tud še nič ne obračamo, pa baje ni panike ... A veš, Rok je v bistvu tok len, da še kravic noče past ... ga dam na trebuh, on pa lepo glavo na podlago pa roko v usta pa me gleda v stilu "kaj bi pa ti zdej rada od mene?"

Tejkaz, ti pa res skoči do zdravnika, da ne boš na koncu v kakšni bolnici pristala ... tudi zate user posted image user posted image Aja, sem pogledala slike - ne poznam tvojega bratca ... sicer pa saj veš, pedagogi imamo ful mal računalništva ...

Gajka, res imate ful lepo zrihtano - mi je všeč user posted image user posted image

miškolinček
, naj bo vse ok, brez bolezni user posted image user posted image

Joj, danes same objemčke pošiljam ...

Bella02, lepo, da ste zdravi preživeli krst in da je bilo vse ok. Mi bomo pa verjetno to opravili decembra ... Men pa zlato modra kombinacija niti ni tko mim. Sicer mi je osebno ful lepša srebrno modra, ampak gre tud to ... Če si pa skeptična, pa poskusi samo z modro - če imaš dovolj okraskov seveda ...

Ko smo že pri teh božičnih zadevah ... men je to vse ful lepo, ampak se mi zdi pa pretirano, da je že zdej vse okrašeno - pol do božiča čar že skoraj izgine ... mi bomo kar počakali tam do enega 20. decembra ...  Je pa moj user posted image imel eno leto navdih, pa je naredu lučke, ki utripajo na (men se zdi) 8 različnih načinov ... tko da se ni za bat, bomo tud mi okrašeni user posted image

Naty13, upam, da je Nejc OK user posted image user posted image

Tinka14, naš Rok tud še ni v kombinezonu ... čeprav za danes nič ne obljubim, glede na temperature ... ga bomo mogoče sprobal: je pa res, da ga imam v košari in da tja noter mraz skoraj ne more, če mu še uno prevleko zapnem  ...

Joj, sem skoraj pozabila: july in češnjica, dobrodošli, pa lepo čvekajta z nami ... nas je velik, ki smo prvič mamice in tukaj gor res najdemo ogromno koristnih informacij ...

Zoja Miša: bravo za novo frizuro ...  user posted image user posted image Jaz bi morala k frizerju, pa nimam časa - pri moji količini las bi itak morala tam sedet več kot 3 ure ... Drugač me mami striže, ampak zdej pa resno razmišljam o tem, da bi kakšno bolj drastično sprememebo naredila - mam s temi lasmi tolk dela, pa povsod po stanovanju jih imam pa še Rok me tko navdušeno zagrabi, sam če mu rata user posted image

Pa kje sta Erin in cebrca? Punci, na raport!

Ok, da ne bom cele strani zasedla z enim postom ... dost je blo.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.11.2008 9:17:57   
betty
user posted image

TORTA ZA KRST

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.11.2008 9:36:07   
Zoja Miša
Ja halo, kje pa ste danes vse? Jaz sem že stanovanje posesala in to bo tudi vse kar bom naredila ta teden v zvezi s pospravljanjem. Je praveč lepo se potepati, da bi človek doma čistil svinjarijo, ki se nabere ali si doma ali pa neuser posted image
Najina noč bp. Jedle ob 2h, potem sva ga pa še 2 h biksali, kupčka podirali, previjali, ker je bila pokakana take je nikoli ne morem v posteljo položiti, pa potem zopet malo jedli, pa z zvezdico zaspanko čvekali ene 20 minut, jaz sem si v tem času lepo spumpala, no, pa smo zaspali nazaj. Sem se mogla kar k user posted image  pod kovter uštulit, je bil tak mraz! A mi je mami že pripravila puhast kovteruser posted image  sem zmrzljiva, ko user posted image .
In eno vprašanje, dobila sem 2 vreči, vendar brez rokavov. Kako in kje jih naj uporabljam? In ali ve dajate svoje v vreče z rokavi, ponoči?
Neža me veseli, da si prišla nazaj razposajena, kot smo te navajene!user posted image

Nyna, naj se Lana čim prej pozdravi.

Miškolinček hvala za kofetko. Pozdravite se!

Krysia, kar opogumi se, takšne spremembe vedno dobro denejo! Jaz bi pa dolge imela, če bi jih lahko čez noč dobila! Si jih bom dala verjetno enkrat podaljšati. Ve mogoče katera, kako dolgi morajo biti lasje, da ti jih sploh lahko podaljšajo? Mislim butasto vprašanje, ampak vseeno...

MI2 se greva zopet potepati...pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.11.2008 9:37:23   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: betty

user posted image

TORTA ZA KRST

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.11.2008 9:47:06   
dojenč
lep pozdravček še od mene!
zoja miša mislim da morajo lasje biti vsaj čez ušesa da jih lahko podaljšajo vsaj tako sem slišala jazuser posted image
bravo za našo nežo in tejkouser posted image user posted image user posted image user posted image  brez vaju so posti prazniuser posted image user posted image
vsi avgustovčki so tako zelo lepi pravi navihani angelčki.mi smo super user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.11.2008 9:56:13   
tejkaz
Jutro

Midva zaspanca sva pred dobre pol ure prišla iz postelje. Danes se je zbudil že ob 0.30, drugič pa ob 6.00. Pa sem ga nahranila v temi in položila nazaj in je zaspal. Ko sta G in E odšla, pa tudi jaz. Je tako pasalo, ker je fino toplo v postelji.

Zoja Miša, jaz ga imam že lep čas v vreči. Zelo lepo spi od takrat. Evo sem tudi že kmalu dala v vrečo, da ne bi imela potem problemov z navajanjem. Imam pa samo vreče brez rokavov. Po mojem samo takšne obstajajo. Spodaj je oblečen v bombažno pižamco, pokrit je pa še s kovtrčkom. Nimamo nič kaj toplo v otroški, ker se bolje spi, če je svež zrak.

Krysia, jaz sem te pogrešala, sam mene tudi ni bilo user posted image

Betty user posted image za krst, in za tri mesece.

Miškolinček, upam da je vse ok in da zdravnikov ne boste potrbovali. Pa uživajte.

Nyna, panetone pa vem kaj je. user posted image

Zoja Miša, valda da moram nadoknaditi. moram vse pozdraviti user posted image

Moj išias je danes bolje. Upam da tako ostane cel dan.

Naty, kako ste?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.11.2008 10:24:50   
Tamy30
Dobro jutro tudi z moje strani, oz. zdaj je ze dober danuser posted image
Sem utegnila malce prebrat, mi Martin spi. Sem se odlocila da ga ne bom nic vec razvajala in nosla po rokah da zaspi, kar v posteljico pa je. Zvecer pa mu je problem zaspat, ati pa me krega da ga cez dan razvajamuser posted image
Vceraj sem si kupila ful dobro revijo, in od zdaj naprej, takoj ko bom videla Martina z rokami v ustih, raje potisnem dudo. Ti sment ne more brez svojih prstkov, kar naprej jih zeli sesati, najbolj pa palcek. grrrr...

Spali smo dobro. Sel spat ob 9, nekaj se je zacel premetavati ob 11, pa sem mu hitro dudo dala, polpa je Spal vse do 4 zjutrajuser posted image pol hrana, pol pa se spal do 8h. Sem cisto blazena da lahko malce potegnem spanec. Aja se je pa zjutraj zbudil cisto tiho, in takoj izkoristil prstke v ustihuser posted image titi, se dobro da ima mami rahel spanec, in ga je takoj slisalauser posted image

Bambi14(mi je hecno se nickname uporabljati, zdaj ko se ze poznamo)(aja nisi edina MAja), super so slikce, sem jih prejle uspela pogledati. Sem svojo takoj atiju v sluzbo poslalauser posted image Svoje slikce, obljubim, bom danes zvecer dala na pc in romajo takoj naprej.

ZojaMisa, jaz ga dajem v vreco, ki nima rokavov, ga pa s plenicko prekrijem preko rok, da mu ni slucajno ghladno.

Malce sem jezna, zdaj pa ne vem ali res tako mocno lula ponoci, da vsako jutro pride skozi plenico, pizamo, in spalno vreco, ali pa so krive te Pamperske (drugorazredne iz Tusa). Sem se odlocila da jih do konca porabim, pol pa spet nabavim Mulerjeve Pamperske.

Ok lep dan, grem se MArtin prebuja.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.11.2008 10:25:51   
tatly
zoja misa ce sem prav prebrala bi si rada podalsala lase?joj tega ne delat...full je zakomplicirano pol pa se svoje lase si full unicis pa pol ko ti jih dol dajejo fulll boli..mislim da mores svojih las imet 10cm ali 15
KARMAR-CESTITKE

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.11.2008 10:44:26   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

In Neža se je vrnila. Lepo!

user posted image user posted image user posted image

Se ne maram kregat. Itak tak slovenščina men vedno v drek porine user posted image

What the??????? Se ne maram kregat. Itak ta slovenščina me vedno v drek porine user posted image user posted image

• pogrešala sem te in sem že raznišljala a si odpeketla nazaj na toplo in sonce.
....pa vzrmi me zraven, če boš kdaj pobegnila nazajuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.11.2008 10:44:37   
sandra123
Dan....samo na hitro vas malo pozdravim, potem pa šibam pripravljat torbo za user posted image user posted image , ker imamo danes razvojno amb., pa moram pazit, da slučajno kaj ne pozabim zraven vzetiuser posted image ...
K_a_t_j_a...hvala za malo info. o poteku razvojne v Celju.....upam, da bo naš handling ok user posted image .....

Moja Taja se pa tako slini že nekaj dni, da grozaaaaaaa......pa vse tišči v usta, Teja pa zaenkrat samo rokice po ustih vlači....Spali smo ok....Taja od 19.30-4.15, Teja od 20-ih do 02-eh, potem sta obe jedli okrog 7-ih.....No in potem smo se cartale in dremuckale v "ta veliki" postelji do 9-ih user posted image user posted image user posted image , ja, je bila Tina zelo tiha danes zjutraj, ko se je odpravljala v šolo, pa sploh nisem vstala user posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.11.2008 11:10:59   
matejchi
tatly striženje se meni ne zdi boleče, ker ti podaljške odstranijo tako, da jih nad mestom "spajanja" odrežejo. Pride pa okol 300€, sem zadnjič videla, ko si jih je ena dala podaljšat pa ful grdo zgleda, ker itak ne moreš čisto vseh podaljšat pol je mela pa mal krajših še povrh, Zoja pol je boljše da si daš kitke...  Zdaj sem se spomnila, da sem sanjala, da sem imela ful malo las, kokr majhne pleše... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.11.2008 11:16:46   
nyna84
Pozdravček še od mene, pa hvala za user posted image . Pa kje ste danes vse?

Ej šjore, a mi lahko katera pojasni, koliko vrst pampersk obstaja? Jaz grem v trgovino (bilokatero) in pograbim prve pamperske z ustrezno številko (in sem vsa vesela, če sploh dobim že v prvi trogini tapravo velikost). user posted image  Sploh nisem vedela, da jih obstaja več vrst oz. več razredov. Pa me ful jezijo, ker te, ki jih ima zdej Lana (št. 3), nimajo okoli pasu nobene elastike in potem gre itak takoj mimo, ko se polula al pa pokaka. Pa vedno ji zlezejo dol na sredo riti. Preveč zatiskat jih pa ne upam. user posted image  So mi prinesli moji starši en paket od Sparkija in so mi ble super, ker so elastične v pasu in ne gre potem nič mimo, samo postanejo čisto trde, ko se polula. In Mulerja tuki na Goriškem ni. Imamo BC, Pikapolonico, DM, Tuš, Spar in Mercator. Torej kam naj grem po plenice? user posted image  In kaj morem gledat, da kupim prave?

Vreče mi nimamo, ker je Lani zvečer vedno vroče, sploh če joka. Se je pa že parkrat zgodilo, da je imela ponoči čisto ledene roke, ko se je zbudila - ponoči mi zleze na hrbet in da roke nazaj (to ima po meni user posted image ). A mogoče prodajajo tudi samo rokave, da ji bom dala samo roke noter? user posted image  Kako ve to rešujete? Vreča z dolgimi rokavi, pa nič pokrit zvečer?

Handling mi pa ne gre od rok. user posted image  Mi je sestra v posvetovalnici enkrat na hitro pokazala, kako to gre in ko sem potem to sama probala doma, sem se bala, da mi pade Lana ven iz rok. user posted image  Ne vem, a imam dve levi roki? user posted image

Lana pa spančka. Nisva šle danes še nič ven, se mi je zdelo ful mraz. Sem imela zjutraj čisto zmrznjen avto, ko sem peljala Gajo v vrtec. user posted image
Nič, grem kaj naredit, dokler Lana še spi.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.11.2008 11:18:18   
tatly
ja samo kako kratko ti morajo odrezat?pa razcesavanje full boli pa se vedno mores tja hodit met pravo krtaco zato,drage sampone pa cez cas full grdo zgleda,,,sicer se pa dobi en fulll dober trak gor so pa kitke se sploh ne ve da je umetno jaz si bom verjetno to kupla...no sicer pa ZOJA MISA tak ves ce si bos dala delat al ne
aja matejchi ni mus da je 300€ odvisno kolko pramenov mas...grrr jaz sem hotla it pa bi jih mogla mer 130user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.11.2008 11:22:06   
matejchi
Jaz pa ne uporabljam vreče, jo pokrijem samo z odejo, roke ima pa mrzle, ker si jih v usta tlači.
tatly mogoče pa res ne vem kako se odstranijo lasje, sem se spomnila, da je to tvoje področje...user posted image
nyna bo treba v Koper... malo na sončka pa po plenice..

RD RR

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.11.2008 11:38:46   
tatly
to ni ker to mores se it dodatno ucituser posted image samo je od mojega seka to mela pa je rekla da svinsko boli...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.11.2008 11:55:12   
andrejaboris
Hoj babike.

JOj še dobra dva dni in pride moj dragi!!!user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam ker se mi bo zmešalo.

Enej je zaspal in jutri morma it k zdravniku ker ima polnega noska in zdaj že malo pokašljuje in ker je imel ob rojstvu infekt, me zdaj vedno bolj skrbi da se ne bi kaj ponovilo, čeprav sploh ne vem če se lahko. Upam da je samo nahod.

NImam časa nič komentirat, ker imam dost dela. Kao. user posted image user posted image Upam da se nam bodo otročki čim hitreje pozdravli.

Naty a ni prehitro za v stolček dat Jošta. KOlko vem še ne smejo lih sedet. Je pa ful cuker in ful velik zgleda v stolčku.

JOj znorela bom!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.11.2008 11:58:07   
Češnjica
Živjo!
Zala je zaspala v ležalniku, mami pa hitro za računalnikuser posted image . Namesto, da bi kaj pospravila.
Naša noč je bila zelo nemirna, jo je ves čas nekaj trebušček matral, pa sploh nisem nič novega jedla. Je bila že zjutraj pokakana, kar že dolgo ni bilo. Ponavadi kaka enkrat dnevno, pa takrat na veliko. Zdaj zgleda, da bo ok. Upam.

Nyna84
- mi smo tudi sprobali Nemške in Poljske Pamperske, pa se mi zdi, da ni ne vem kakšne razlike (vsaj pri nas je bilo tako). Sem jih pa nehala kupovat, vsaj tiste z losjonom, ker ima (verjetno?) Zala po njih rdečo rito. Včasih uporabimo samo active fit, ki so brez dodatnih plasti in losjona. Sem pa zadnjič po priporočilu vzela na probo še Lumpijeve, pa se mi zdijo ful fajne. Imajo tudi raztegljive trakove. So pa cenovno precej ugodnejše (če se ne motim 9,90 €), pa še nalepko potem dobim, ker jih zbiram za šalčke.user posted image

Zoja Miša - če boš kdaj kaj proti Mengšu hodila, grem z veseljem vozičkat!

Imam pa eno vprašanje - kako sčistite muce v nosu, če so samo muce in ni nič prehlajena, da bi ji teklo iz noska. Jaz jih po nasvetu patronažne čistim z vatko pokapano s fiziološko in zvito v ''svitek''. Včasih kar gre, največkrat pa jih samo še globje spravim, namesto, da bi jih izbezala ven. Pa še brani se zdaj tako...Ali lahko uporabim el.aspirator, ali je ta bolj za sluz?

Zdaj si grem pa še eno brezkofeinsko kavico skuhat user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.