Krysia
|
Dan pa hvala za kavo ... se nekaj časa nisem javila, pa me niste preveč pogrešale (joj, ni panike - da se ne bomo spričkale slučajno) Najprej mal komentarjev: Vilika, naj se Vid čimprej spet oglasi s svojim tapravim glasom Mi se tud še nič ne obračamo, pa baje ni panike ... A veš, Rok je v bistvu tok len, da še kravic noče past ... ga dam na trebuh, on pa lepo glavo na podlago pa roko v usta pa me gleda v stilu "kaj bi pa ti zdej rada od mene?" Tejkaz, ti pa res skoči do zdravnika, da ne boš na koncu v kakšni bolnici pristala ... tudi zate Aja, sem pogledala slike - ne poznam tvojega bratca ... sicer pa saj veš, pedagogi imamo ful mal računalništva ... Gajka, res imate ful lepo zrihtano - mi je všeč miškolinček, naj bo vse ok, brez bolezni Joj, danes same objemčke pošiljam ... Bella02, lepo, da ste zdravi preživeli krst in da je bilo vse ok. Mi bomo pa verjetno to opravili decembra ... Men pa zlato modra kombinacija niti ni tko mim. Sicer mi je osebno ful lepša srebrno modra, ampak gre tud to ... Če si pa skeptična, pa poskusi samo z modro - če imaš dovolj okraskov seveda ... Ko smo že pri teh božičnih zadevah ... men je to vse ful lepo, ampak se mi zdi pa pretirano, da je že zdej vse okrašeno - pol do božiča čar že skoraj izgine ... mi bomo kar počakali tam do enega 20. decembra ... Je pa moj imel eno leto navdih, pa je naredu lučke, ki utripajo na (men se zdi) 8 različnih načinov ... tko da se ni za bat, bomo tud mi okrašeni Naty13, upam, da je Nejc OK Tinka14, naš Rok tud še ni v kombinezonu ... čeprav za danes nič ne obljubim, glede na temperature ... ga bomo mogoče sprobal: je pa res, da ga imam v košari in da tja noter mraz skoraj ne more, če mu še uno prevleko zapnem ... Joj, sem skoraj pozabila: july in češnjica, dobrodošli, pa lepo čvekajta z nami ... nas je velik, ki smo prvič mamice in tukaj gor res najdemo ogromno koristnih informacij ... Zoja Miša: bravo za novo frizuro ... Jaz bi morala k frizerju, pa nimam časa - pri moji količini las bi itak morala tam sedet več kot 3 ure ... Drugač me mami striže, ampak zdej pa resno razmišljam o tem, da bi kakšno bolj drastično sprememebo naredila - mam s temi lasmi tolk dela, pa povsod po stanovanju jih imam pa še Rok me tko navdušeno zagrabi, sam če mu rata Pa kje sta Erin in cebrca? Punci, na raport! Ok, da ne bom cele strani zasedla z enim postom ... dost je blo.
|