tinka14
|
pozdravljene... češnjica, dobrodošla. anita, krasne slikce s5, krasen izlet verjetno tudi, s5 se mi cedijo sline... js pa sploh še nisem pajacka oblekla, a ste ga že vse??? sicer ga kr fejst oblečem, pa deknco ma... povejte še ostale... js ga nekak tak oblečem kot sebe-ponavadi eno majčko več. gajka, super kuhinja bo!!! in moj tudi danes ni hotu nč kej jest, kaj bi to lahk blo. pa ga sploh nč ne matra?? pojma nimam, ampak ker se smeji vmes ko bedi in je dobre volje, ni menda kej bolan??? IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Jaz pa sem od danes naprej na papirju druga oseba , sem si spremenila priimek in sedaj se vsi isto pišemo. Mah je smešn občutek, kr ne vem kak se naj podpišem,...... prvič slišim, da je to mogoče... sem mal za luno pa še tole: js sem danes dobila vabilo, da naj prideva z v razvojno ambulanto v celje, pa mi ni jasno zakaj. sej to ne grejo vsi otroci?? moja sestra že ni svoje pelala. sem pa brala, da ste nekatere šle, spomnem se, da je sandra neki pisala o tem. mi lahk katera pove, zakaj je treba it tja??? in če je bla katera slučajno v celju, kje je to?? v bolnici? mislim da je to to, vse mate super lepe otročke, anita, žanneža - vse 3, nyna, ryssa - tist ta zadn tvoj otrok ...
|