sandra123
|
Jutro ...naše noči so od dneva do dneva različne ....smo 2 dni odlično spali (19.30-5-ih oz. 6-ih), danes ponoči pa spet katastrofa ....Eh, bo že Gajka....se slišiva, ok? Naty....glede praška bi se lahko pa celo večnost pogovarjali ...Preden smo šli v Čatežke, je šel v šoping in mi prinesel namesto persilovega, arielov tekoči prašek....no, pridemo v Čatežke, pa začne Tina po telesu dobivat flekce, vse ok, sem najprej mislila, da so ti flekci mogoče posledica vožnje po toboganih, ali pa premočno klorirana voda, milo za tuširanje....skratka, niti pomislila nisem, da bi lahko bil kriv prašek, dokler se ti madeži niso razsejali po celem telesu, kjer je bila koža dlje časa izpostavljena oblačilom....pod koleni, po prsnem košu, po hrbtu, na rokah.....sem zamenjala prašak, zdaj madeži končno izginjajo.....ampak sem res izgubila kar nekaj živcev zaradi tega ......mi je kar slabo, ko pomislim, da bi lahko otrok zaradi tega celo v bolnico šel na preiskave.... ...sva bili s Tino kar nekajkrat v bolnici zaradi vnetih dihalnih poti, pa imam kar malo fobije pred tem.... Sayuri za uspešno srečanje, pa za atija, da se je še on dal malo na ogled, pa by the way (BTW), krasna družinska slikca .... July, Češnjica, dobrodošli med čvekice...