tejkaz
|
Dober večer Ste me kaj pogrešale? Smo že nekaj dni leteči, imamo polne roke dela, otroci niso pretirano dobre volje,... išias me tako muči, da bom lih kar znorela. Naslednji teden se moram k zdravniku spravit. Pod nujno. Čez vikend smo uživali. V soboto smo imeli obisk (Zoja Miša z družinico). Bilo je krasno. Eva je okupirala od Zoje Miše, malo smo kofetkali, malo se sprehajali,.. pa je minilo nekaj ur. V nedeljo smo bili dopoldan doma, popoldan smo šli pa na Bled (Naty, bili smo od 12.00 do 15.00), nato na kosilo in domov. Včeraj smo bili pri mojem bratu. Danes sem imela pa oba doma in oba sta bila tako slabe volje, da sem še na wc komaj ušla. Eva je čedalje večja trma, Jašu pa ne vem kaj je danes bilo. Kar nekaj je jokcal pa se drl, pa ni hotel jesti, pa ni hotel spati. Zdaj pa že oba sladko drnjohata, jaz moram pa sestavit jedilnik za v nedeljo, malo program naštudirat, listek za trgovino sestavit,... Vabila so oddana, v nedeljo naša kraljica praznuje svoj 2.rojstni dan Vedno ko jo vprašam koliko bo stara, reče čtiri Naty, upam da res ne staknete viroze. Ko bi ti vedela, kako je mene tega strah. Vsak dan skoraj prosim ne vem koga, da bomo zdravi do vsaj do nedelje. Pa lep stolček. Jp, karmar je pa en dan noseča. Čestitke Pranje - tekoči persil običajen in silan mehčalec (zadnjič sem imela mullerjevega pa ni dišal), nič dodatno ne izpiram in zaenkrat ni posledic. Naš mulček je očitno trdoživ, ker dudk tudi ne prekuhavam pa mu nič ni. Mishel, Davida bi pa res morali stehtati. A so ga vsaj pregledali normalno? Maja T, kako pa veš da ima Zara drisko. A samo vodo driska? Ubožica. Čimveč naj pije, linex ji daj, en dan ali dva pa bo bolje. Vilika, kako sta uredila v posvetovalnici? Ima vneto grlo? Upam da se čimprej pozdravi. Nynna, kaj je to pinca? Gajka in Sayuri, tudi jaz imam informacijo da se otroci najprej prevalijo iz hrbta na trebuh, če se prej iz trebuha na hrbet je to zgolj slučaj ker so preveč trdi. Tinka, jaz ga še tudi nimam v kombenizončku. Danes sem že razmišljala če bi ga dala, pa je bilo sonce in sem si premislila. Sicer bi pa spodaj dala žabice. Elanina, pozdravi se čimprej. Sayuri, za Zaro. Res je akrobatka. Jaša je tudi zadnjič samo še glavo imel na ležalniku, pa samo v kuhinjo sem skočila kosilo premešat. Pa luštkanga možeka imaš Ma, vsi ste luštkani. Tatly, glede temenc so ti že odgovorile. Katja, v soboto bo menda sneg. Upam da boste imeli kljub temu lep krst. Vilika, jaz mislim da ni nič narobe če se še nič ne obrača. Eni se prej, eni kasneje, na koncu se pa vsi vse naučijo. Bella, a bi se dalo od tebe kakšne božične pesmice naprosit? Jaz sicer nisem nek božični fan, sam vseeno bo luštno poslušati in peti z družinico. Zoja Miša, kot ti je že ena svetovala - tvoje mleko ji kapni v oči in bo bolje. Gajka in Rok za preobrate. IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Še en nasvet rabim. Dve leti sem imela rdeče in zlate bučke na smrekci. Zdaj bi kupila modre in bi imela modre in zlate. Kako bo izpadlo? Vem, da delajo modro/srebrno, sam jaz bi letos sam modre kupila. Nimam pojma Cebrca, res upam da ti bo Ivan kmalu pustil da se nam pridružiš. Te prav pogrešamo. Bella, kako si zrihtala pri zobarju. A si potem dobila injekcijo? Gajka, zelo lepa jedilnica. Neki podobnega s hranjenjem smo pa mi imeli danes. Upam da bo jutri bolje, ker se mi je že mešalo. Ryssa, vsi tvoji otroci so zelo luštkani. Vsi avgustovčki so pravi cukri. Dobrodošle nove čvekice. No, pa je šla ena ura, šibam naprej delat.