|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
17.11.2008 15:56:13   
giotti
Kalypso, meni je spanje okej, je najmanj 6 ur vsak dan in ful nestresno in sproščeno. Na sploh, sem zelo sproščena v življenju in stres kot sodobna "bolezen" mi nekako ne more do živega. Se znam prav fino pomenim s seboj, tako da recepti, kot so sprosti se, pa se bo prijelo, so mi iskreno povedano smešni.
No, pa tudi vzorec se ponavlja (temperatura narašča tri do štiri dni iz, 36.7 na primer do 37.1, vsak dan za 0.1) in sploh ne dvomim, da kaj ne izmerim pravilno. Pač, tudi jaz se sprašujem, kako je z vgnezditvijo, ker takrat na splavu mi je G rekla, da imam zelo tanko sluznico in to me včasih malo črviči user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.11.2008 15:57:11   
ella.
Tane user posted image user posted image user posted image

Če mu boš nakazala, da bi ga rada vidla, ti ga bo rade volje user posted image user posted image . Ja tkolele...baje je letos ful punčk se rodilo na naš svet, tako, da bo naslednje leto zihr mal preobrnilo se, kar pomeni...po moji brihtni logiki...user posted image user posted image tkole:

Giottka je "rezervirala" hči, tako da vama s crvickom fantek pripada user posted image user posted image user posted image .
aja...jest sm mal čarovnica...tko da znam met prav. ne pozabite na tole, a prou? user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.11.2008 15:59:19   
ella.
punce moje, toooooook veliiiiiiik ste me nasmejale, da morm it domov, ker se mi je od solz smeha maskara razmazala user posted image
Bodite pridkane pa smo na vezi!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.11.2008 16:01:23   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Se znam prav fino pomenim s seboj, tako da recepti, kot so sprosti se, pa se bo prijelo, so mi iskreno povedano smešni.

ja ne vem giottka, si pozabila na to, da je PSIHA glavni krivec...morda si moraš kakšnega kužka ali pa mucka omislit, pa se ornk s svojo podzavestjo pogovorit, da boš res nehala mislit na user posted image potem bo pa rataluser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.11.2008 16:04:13   
dini
Ja tane kužek bi bla dobra ideja ja za giotti, jst mam kužka.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.11.2008 16:04:57   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Tane user posted image user posted image user posted image

Če mu boš nakazala, da bi ga rada vidla, ti ga bo rade volje user posted image user posted image . Ja tkolele...baje je letos ful punčk se rodilo na naš svet, tako, da bo naslednje leto zihr mal preobrnilo se, kar pomeni...po moji brihtni logiki...user posted image user posted image tkole:

Giottka je "rezervirala" hči, tako da vama s crvickom fantek pripada user posted image user posted image user posted image .
aja...jest sm mal čarovnica...tko da znam met prav. ne pozabite na tole, a prou? user posted image user posted image

no, za vse tiste, ki tudi to berejo pojasnilo, da ne bodo mislile, da sem čist pokvarjena z elči sva govorili o tem, če bom jaz tud fantka imela, kajne.

ja, mogoče 1%raje fantka ampak v bistvu pa kar bo samo, da bo zdrav, če bo pa punčka jo pa z mirno vestjo pustim skupaj z elinim fantom in giottkino punčko v Indijo.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.11.2008 16:07:15   
tane
S*, kalypso, giotti, ne bit jezne name, ker hočete imeti tule resno debato danes jaz se pa samo hecam in nagajam...ampak danes sem take nagajive volje...mogoče so že hormončki v igri, upam...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.11.2008 16:11:49   
S*
Giotti, mogoče bi bilo pa dobro, da si tudi ti lepo grafe narišeš in se z njimi odpraviš z njimi h ginekologinji. Midve se nisva nič pogovarjale o hormonih, saj je rekla, da je brezveze mene še naprej mučit s preiskavami, ker če je slučajno z user posted image kaj narobe, te dajo takoj na umetno, ker se moška neplodnost ne zdravi. Sem pa brala, da je zadne čase vedno več moških neplodnih in da se procent neplodnih parov, v katerih je kriv moški veča. Me je kar malo strah kako se bo to končalo.

Glede kužka pa,user posted image  dobra ideja, samo jaz sem v bloku in moj user posted image  noče o tem niti slišat.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.11.2008 16:17:09   
dini
Ma blok sploh nima veze s kužkom, kaj mu pa je, sm ga tudi jst imela in ni blo čist nč narobe, kr nekiiiiiiii.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.11.2008 16:25:17   
tane
punce sem vas vzela resno in še nekaj resenega napisala na temo ovulacija.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.11.2008 16:27:01   
giotti
He, he, pupe user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam z možem od S*. Kužki ne sodijo v blok, še manj pa v veliko mesto, that's only my opinion user posted image
Sicer pa si niti v sanjah ne znam predstavljati, kakšne traume bi moj pesek doživljal, ko bi vsak dan zapustila dom ob osmih in prišla nazaj ob šestih ali še kasneje. In potem ob osmih zvečer še trikrat na teden odšla ven še za tri ure. Ne, ne, jaz imam preveč rada živali in jih ne bI vzpostavljala tovrstnemu mučenju. Zame so prezira vredni celo živalski vrtovi, pa da bi potem sama imela živali, zaprte v nekem stanovanju. Sicer pa ne skrbite zame, je toliko ljudi, potrebnih pomoči, da si res ne rabim krajšati časa z živalmi, ki sodijo v naravo in ne na beton, če bi mi že ostala kakšna urica, imenovana ne vem, kam bi s svojim časom.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.11.2008 16:30:15   
giotti
Hej, Tanjuška, men se pa sloh ne zdiš tako zelo neresna. Tole o psihi sem zelo resno vzela na znanje user posted image  Hormončki pa kar naj začnejo že malo nagajat, da boš pomagala dragemu pri njegovi zabavi user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.11.2008 16:35:44   
tane

Hej, Tanjuška, men se pa sloh ne zdiš tako zelo neresna. Tole o psihi sem zelo resno vzela na znanje user posted image  Hormončki pa kar naj začnejo že malo nagajat, da boš pomagala dragemu pri njegovi zabavi user posted image

ma, nehaj pozabi tole o PSIHI, saj veš da sem bila samo sarkastična, ker nam ponavadi tiste, ki jim je ratal takoj delijo take nasvete, pa veš da sem jih jaz, pa ti pa verjetno še katera že fulllllll site in nam/mi vedno dvignejo pritisk kadar preberem spet kaj v tem smisluuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.11.2008 16:39:26   
dini
Ojej tane preveč si ratala rdeča user posted image ker se jezišuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.11.2008 16:43:07   
tane
res je dini, kot znam biti nagajiva znam biti tudi popadljivauser posted image

glede kužkov, bloka, živali v mestu itd. pa bom rekla samo to, vse se da če se hoče...razen morda dobit user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.11.2008 16:45:04   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ma, nehaj pozabi tole o PSIHI, saj veš da sem bila samo sarkastična, ker nam ponavadi tiste, ki jim je ratal takoj delijo take nasvete, pa veš da sem jih jaz, pa ti pa verjetno še katera že fulllllll site in nam/mi vedno dvignejo pritisk kadar preberem spet kaj v tem smisluuser posted image

No, iskreno povedano, se jaz sploh ne menim za tiste pupe, ki to skoz trobijo, sicer napišem mogoče že kaj ciničnega nazaj, ker v tem prav uživam, samo v resnici, globoko v sebi, se me sploh ne dotakne. Ker če bi tole držalo, potem bi človeštvo izumrlo. Prav vse, ki se na primer tukajle prijavijo na razne sezname, pa potem zanosijo, torej jih obarvamo roza user posted image , so to v bistvu načrtovale in se še predobro zavedale, kdaj naj bi M prišla in kdaj naj bi delale test. Skratka, gotovo niso pozabile na to, da delajo na otročku, pa če to še tako zelo trdijo. Spomni se naju na primer, kako pa res nisva niti vedeli za te forume, ko sva privč zanosili. Meni še na pamet ni prišlo, da bi šla na nek forum in rekla, noseča sem. Torej, vse nosečke iz teh forumov, so čisto načrtno nosečke, pa naj rečejo, kar želijo. Torej, otroci nastanejo tudi tako, da so načrtovani, a ne user posted image Da ne govorim o umetnih oploditvah user posted image  Ne zanosi kar 80 % parov v celem letu, ki delajo na tem, tako, da se nihče od njih s to mislijo sploh ne ukvarja. Tako, da kar spreglej tovrstne nasvete, ti bo re prihranilo kakšen živček in poslesično boš bolj sproščena za dojenčka user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.11.2008 16:47:03   
dini
glede kužkov, bloka, živali v mestu itd. pa bom rekla samo to, vse se da če se hoče...razen morda dobit user posted image - se strinjam s tabo tane.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.11.2008 16:47:08   
giotti
Aja, še to Tane, obljubim, da ko bom nosečka, da bo prva stvar nova tema, ki se bo glasila, kljub PSIHI zanosila user posted image  A me boš podprla na tisti temi, prosim. Bova naredili seznam noseč, ki bomo s s psiho zanosile user posted image  za vzbodbudo vsem nadaljnim, ki jih bo tudi strah, da ne bodo mogle zanosti, če ne bodo odklopile.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.11.2008 16:49:49   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

res je dini, kot znam biti nagajiva znam biti tudi popadljivauser posted image

glede kužkov, bloka, živali v mestu itd. pa bom rekla samo to, vse se da če se hoče...razen morda dobit user posted image

Se popolnoma strinjam s tem. No, jaz nočem kužkov in muck in ribic in ptičev, sam user posted image , in to tri user posted image  user posted image  user posted image
:) Še najrajši kar takoj trojčke user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.11.2008 16:50:38   
tane

Aja, še to Tane, obljubim, da ko bom nosečka, da bo prva stvar nova tema, ki se bo glasila, kljub PSIHI zanosila user posted image  A me boš podprla na tisti temi, prosim. Bova naredili seznam noseč, ki bomo s s psiho zanosile user posted image  za vzbodbudo vsem nadaljnim, ki jih bo tudi strah, da ne bodo mogle zanosti, če ne bodo odklopile.

tako je, ti boš prva odprla to temo, ker boš pred mano srečkauser posted image jaz se ti p apotem 100%pridružim in ovržemo vse te teorije o PSIHIuser posted image jaz zadnje čase, kar spregledam/preslišim te useless nasvete, se niti ne sekiram več preveč...evo sem na dobri poti, kaj praviš.
no, v sredo grem k G, da pogleda stanje v bodočem domeku moje pikice, pa bomo videli kako naprej...

joj, jaz sem tudi tak optimist, da razmišljam o 2 otročkihuser posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 17.11.2008 16:51:35 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.11.2008 16:55:08   
dini
giotti jst se ti tudi pridružim na tisti temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.11.2008 16:55:20   
bubika86
živjo punce!user posted image kako ste? uuuu lepo ste se razpisale, no pa tudi jaz sem tega mnenja glede tele psihe. težko je kr odmislit pa ne mislit na to kdaj bomo končno user posted image ,da kr odklopiš ni šans vsaj jz ne morm, res pa je da tudi pretiravati ni dobro, pač jst si rečm upam da bo čimprej, ko bo pač bo seveda mi je težko ko se vsak mesec znova prikaže user posted image  , a obupala ne bom, eeeee ne dam se!
giotti vedi jz te bom tudi podpirala ko boš odprla novo temo.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.11.2008 16:56:45   
S*
Mah te debate o psihi, saj ne vem kaj naj rečem. Nekako se bolj nagibam k temu, da ima največ pri tem naša usoda. Kaj pa vem, mogoče sem totalno čudna user posted image user posted image , vendar jaz verjamem, da nam je vse že vnaprej določeno in nekaterim je pač usoda namenila, da se moramo malo bolj potrudit za naše user posted image . Glavno pa je, da bomo na koncu vse srečke user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.11.2008 16:59:31   
dini
Ja S* to si pa lepo napisala, "glavno pa je, da bomo na koncu vse srečke user posted image . "usoda bo prej ja kot psiha.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.11.2008 17:15:03   
giotti
Ma, pupe, super ste. Kako smo fino poklepetale.

Naj še enkrat povem, kar sem že stokrat, da meni osebno je ta ideja, da bi bila nosečka, itak taka zanstvena fantastika, da bo vsekakor, v vsakem primeru, izredno presnečenje in veselje, če se mi res zgodi. Sem v bistvu čisto naravnana na to, da nikoli ne bom imela svojih otrok. Tako da v mojem primeru bo plusek, če mi je namenjen, kot pravi S*, itak totalno presenečenje, ki se ga najbrž ne bom mogla zares iskreno veseliti še kar nekaj časa, ker pač ne bom verjela, da je to sploh možno.
No, zdaj pa vidite, kako ima vsaka svoj film v glavi. Tako pač je.

Lep popoldan še naprej. Grem dalje ...

Vsem user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

PREHLAD
BUŠICA

Ste bili septembra že prehlajeni?

da (40%)

ne (48%)

samo otrok (12%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!