giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ma, nehaj pozabi tole o PSIHI, saj veš da sem bila samo sarkastična, ker nam ponavadi tiste, ki jim je ratal takoj delijo take nasvete, pa veš da sem jih jaz, pa ti pa verjetno še katera že fulllllll site in nam/mi vedno dvignejo pritisk kadar preberem spet kaj v tem smislu No, iskreno povedano, se jaz sploh ne menim za tiste pupe, ki to skoz trobijo, sicer napišem mogoče že kaj ciničnega nazaj, ker v tem prav uživam, samo v resnici, globoko v sebi, se me sploh ne dotakne. Ker če bi tole držalo, potem bi človeštvo izumrlo. Prav vse, ki se na primer tukajle prijavijo na razne sezname, pa potem zanosijo, torej jih obarvamo roza , so to v bistvu načrtovale in se še predobro zavedale, kdaj naj bi M prišla in kdaj naj bi delale test. Skratka, gotovo niso pozabile na to, da delajo na otročku, pa če to še tako zelo trdijo. Spomni se naju na primer, kako pa res nisva niti vedeli za te forume, ko sva privč zanosili. Meni še na pamet ni prišlo, da bi šla na nek forum in rekla, noseča sem. Torej, vse nosečke iz teh forumov, so čisto načrtno nosečke, pa naj rečejo, kar želijo. Torej, otroci nastanejo tudi tako, da so načrtovani, a ne Da ne govorim o umetnih oploditvah Ne zanosi kar 80 % parov v celem letu, ki delajo na tem, tako, da se nihče od njih s to mislijo sploh ne ukvarja. Tako, da kar spreglej tovrstne nasvete, ti bo re prihranilo kakšen živček in poslesično boš bolj sproščena za dojenčka
|