|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
15.11.2008 11:51:53   
dini
aqua v kaj si se pa preoblekla?user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.11.2008 11:55:26   
aqua77
ja a ne vidiš????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v božičnega škratka, oziroma škratko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.11.2008 11:56:20   
dini
Aja sej resssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image , res si se lepo preobleklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.11.2008 12:31:56   
dini
Kako si Brenčačka?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.11.2008 12:39:57   
Brenčačka
Hehe Dini, si me vidla, a?user posted image Skoraj nimam občutka da sem noseča, ni še slabosti kot so bile v prvi nosečnosti, no, upam da jih čim dalj časa ne bo. Pa ti, kako si?
Upsss je napisala, da zaupa samo CB, no jaz pa lahko zelo pohvalim test First Sign DUO, mi je za obe nosečnosti pokazal user posted image  dva oz. tri dni pred pričakovano M. Je pa res da imam redne cikluse na 30 dni in da sem približno vedla kateri dan sem imela ovulacijo, potem sem prištela 11 dni in naredila test. Pušenjak je enkrat nekje napisal, da je v idealnem primeru test pozitiven 2-3 dni pred pričakovano M, če pa ne, je bila pa lahko ravno v tistem mesecu ovulacija malo kasneje in v primeru nosečnosti pozitiven test še bo... No, normalno da je boljše počakati na izostanek M, samo jaz nisem nikoli zdržala.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.11.2008 12:42:37   
dini
Ja, vidla sm teuser posted image user posted image  Jst sm tudsi ok, čeprav je bla 2.11.user posted image še kar vztrajam v novembru in pridnouser posted image , zdej mislm da mam O ker kar teče in teče, od kje začnem štet 11 dni al kolk dni?user posted image

(odgovor članu Brenčačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.11.2008 13:02:43   
Brenčačka
Glej, jaz sem si v času plodnih dni merila temperaturo (vaginalno z navadnim termometrom 3 minute zjutraj, predno sem vstala - vsak dan isto), vedno sem jo imela 36,4C, ko pa se je le ta dvignila na 36,7C oz. 36,9C, različno glede na mesec, sem vedela da je bila pri meni ovulacija en dan prej oziroma tisti dan. Potem sem vedela, da sva za tisti mesec naredila kar sva naredila in bila pomirjena (dvignjena temperatura namreč pove, da je ovulacija že bila). Tistemu dnevu, ko naj bi približno bila ovulacija sem prištela 7 dni, ko naj bi se jajčece ugnezdilo in počakala še par dni, da v primeru nosečnosti pride nosečniški hormon v kri oz. v urin ter naredila test.user posted image  Je pa tako, da če temperatura ostane dvignjena, si na dobri poti da si noseča, v primeru da le ta spet pade pade npr. na 36,4C, te en dan kasneje ali še isti dan obišče user posted image , vsaj tako je bilo pri meni, predno sem zanosila s prvim otrokom. Vedeti moraš, da pri vseh ženskah merjenje BT ni tako enostavno, kakšne žal sploh ne morejo na podlagi tega določiti približnega dneva ovulacije.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.11.2008 13:08:35   
Arual
Oj.
Kako kja punce? Mi2 sma bla včeraj v neplodnostni albulanti in je z nama vse ok user posted image user posted image . Glavni razlog da ni user posted image  je da ni rednih ovulacij. Gremo pa še na HSG da preverijo kako kaj tam stvari spodaj, čeprav g meni da bi naj bli prehodni jajčniki. Mislim, da je ta mesec le bla ovulacija, me že 1 teden bolijo prsi in jajčniki, pa tudi VT imam 37.1 . user posted image  Bomo videli kako in kaj.
Držim pesti za vse nas.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.11.2008 13:09:18   
dini
Hvala Brenčačka za razlago, ker jst sm si merla bazalno temperaturo pa je bla zmer 36,4, 36,5 in mi je že prekipelo ker je blo zmer isto in sm pustila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.11.2008 13:37:48   
dini
arual kako so pa vidli da nimaš rednih O?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.11.2008 13:47:07   
Tanisha
A lahko prosm ena k zna prpne seznam ? :) Pomoje se je že kr dopolnu....sm hotla uredit pa mi ne greuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.11.2008 13:50:40   
dini
Ni nobene ki to dela.user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.11.2008 15:14:11   
Arual
Ma po ciklusih kr sem mela malo zmešnjavo in po UZ. Kr sem mela folikle po 14 dneh zelo zelo male in pol je mi tak rekla. Jaz vseeno upam, da bo vse ok in da se ta mesec prikaže user posted image user posted image .
Lp

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.11.2008 15:18:31   
dini
Aha, ja jst tudi upam da boš zagledalauser posted image  in da te ne bo kap.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.11.2008 15:37:31   
dini
arual a si meriš drgač bazalno?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.11.2008 18:16:52   
nincika
Pozdravljene punce,
še jaz se vam malo javim in poročam kako je z menoj. user posted image  V četrtek bi mogla dobiti user posted image , ki pa je ni bilo, čeprav sem v začetku tedna imela tiste značilne krče, ki najavljajo prihod. Naredila sem test, ki je pokazal negativno, zato sem misel o nosečnosti kar nekako opustila in se sprijaznila z dejstvom, da gremo v nove boje decembra. Zdaj tudi krčev ni več, pa tud nosečniških znakov ne. Malo bom še počakala, potem pa sredi tedna naredila še en test, seveda, če me prej ne prehiti user posted image  Tokrat bom poskusila s CB, prej sem delala baby check mini.

Čestitke vsem, ki ste ta teden zagledale user posted image  in držim pesti za vse ostale, da ga še bomo.

LP, Nina

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.11.2008 19:17:15   
Tanisha
Nincika pr men je blo isto.... mi je zamujala user posted image 2 dni.....pol sm pa nardila test in je bil - ...in je pršla še isti dan.... To je pomoje prov psiha a ne...user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.11.2008 19:40:37   
nincika
Jaz tud mislim, da nam psiha zelo nagaja. Malo pa pripisujem to tudi temu, da imam zadnje čase malo neredne cikluse. Vedno sem imela na 28 dni, prejšnjič sem dobila 32 dan.
Saj pravim, malo bomo še počakali, potem pa bo kaj bouser posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.11.2008 21:10:04   
sonček85
vsem hvala za čestitk k brcikam,Res sem vesela.Brcike naj bi se čutile okoli 19,20 tedna dalje ,lahko pa tudi prej -odvisno od razvoja.No jaz sem danes 17t1d in sem dejansko že v 18 t

upsss
:ja seveda boš kmalu med tistimi ,ki bo čutila brcike,počakaj 4 mesce in bo
aqua:lepa preoblekca ,mi je zelo všečuser posted image user posted image user posted image
arual:je punca to so lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.11.2008 11:09:51   
Muca83
Jaz sem pa čisto pozabila sporočiti... Moja user posted image se je spet prikazala. Še en krog klomifena me čaka, ampak sem zdaj že kar močno prepričana, da to ne bo rešitev za moje težave. Najbrž bo naslednji korak HSG. Ampak s tem se bom ukvarjala drugo leto. Vmes si bom pa vzela brezskrbne počitnice za praznike. (Razen če se zgodi čudež in mi tretji krog klomifena prinese rezultat). 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.11.2008 19:49:14   
giotti

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 66 od tega že 7 srečk user posted image

user posted image   modrih:    23
user posted image   roza:           7
user posted image skupaj:       30

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 23,3% srečk nosečk

Evo, seznamček... objemčki user posted image  za vse, ki so dobile tečko, so gor, pa user posted image  za nosečko tudi...

Slik trenutno ni (najbrz je kaj narobe s streznikom, od koder se jemljejo te slike. Upam, da se do jutri sike povajijo nazaj, ce ne, bomo mogle najti kakšne nove.

Srečno vsem tako ali drugače. Vsem en veeeeeliiiiik user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.11.2008 20:28:18   
Arual
dini
Ma redno si bt ne merim, si jo pa včasih na čase nekja dni. Ampak tak sem sedaj ta mesec ravno naletela da mi je padla pol pa zopet narasla. Normalno imam 36.8, padla mi je na 36.4 in sedaj imam že kr nekaj dni 37.1. No danes je blo pa že manj 37.0. Me pa jajčniki pa prsi kr fajn bolijo. Tako da se sploh ne obremenjujem, kaj bi lahko to blo, kr mene skoz bolijo jajčniki -  prsa pa tudi, pa na žalost vedno pride user posted image . Sem pa vesela da je z nama vse ok in vidim, da je zelo velik vpliv psihe na zanositev, tak da sma se sedaj prepustila toku življenja ko pač bo. user posted image
Malo sem se razpisala.
Držim pesti za vse nas. user posted image user posted image user posted image
Lp

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.11.2008 8:31:35   
S*
Dobro jutro!

user posted image   user posted image   user posted image  spet imamo novo nosečko user posted image   user posted image   user posted image . Iskrene čestitke še iz moje strani.

Jaz imam danes ob 12h pregled pri ginekologinji. Upam da me bo dala na ultrazvok, da vidimo kako je z mojo O, ki naj bi jo  imela 19 ali 20. Drugače pa imam kar malo treme, saj grem prvič k njej, prejšnja ginekologinja se je namreč upokojila, tako da sem bila primorana zamenjat.
No bomo videli kako bo in kaj bo novega.
Lp

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.11.2008 8:41:49   
DannyS
Ojla dobro jutro....

Samo da javim, da pri meni še nič novega, user posted image  se še ni prikazala in upam da se tudi ne bo...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.11.2008 8:56:05   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jaz imam danes ob 12h pregled pri ginekologinji. Upam da me bo dala na ultrazvok, da vidimo kako je z mojo O, ki naj bi jo  imela 19 ali 20. Drugače pa imam kar malo treme, saj grem prvič k njej, prejšnja ginekologinja se je namreč upokojila, tako da sem bila primorana zamenjat.
No bomo videli kako bo in kaj bo novega.
Lp

S*, mogoče bo pa ta nova G ful fajn in se ti bo resno posvetila. Dej poročaj kaj ti bodo rekli glede foliklov itd, ker jaz grem tudi v sredo k G, in sicer na 11. ali 12. dan cikla ne vem točno,  ker je bla user posted image spet zbolojena, pa me zanima kaj se bo videlo pri tebi.
Seveda upam, da ti reče draga moja kar hitro domov in med rjuhe, ker je O že skoraj tu.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

kopanje bazen
Happy nosečka

Ali priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?

sploh ne (63%)

da, celo nosečnost (22%)

prvo trimesečje ne (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!