lepa posadka
|
SORRY...PRESKOČTE ZGORI... pa ponavljam vajo!!! Dobro jutro, dober dan... Ja, Jabček, si me prehitela... tudi pri nas je čudovito jutro. Tudi meni je mraz ljubši, kot pa megla... pa še bolj zdrav je. Mi smo včeraj zjutraj uradno že žabice zalaufali pri Tomažu... tako, da zima se je tudi tako že začela. Naj traja dolgo... pa še kaj snega naj namede. Jabček, ti imaš še čudovit pogled skozi okno... Moj ni tako romantičen, a vseeno pesnim tale post že pol ure, ker mi pogled uhaja skozi okno... Naša noč... ah, prvo dojenje že ob 12h in potem na dve uri, s to razliko, da je ob 2h ostal pri meni. Sem sklenila, da bom sedaj apr dni odhajala zgodaj spat tudi sama, ker imam grozne podočnjake (tuki tut l'occitaine ne pomaga :-)))... pa še mama mi je pristavila en tak komentar: mah, daj se naspi, saj zgledaš starejš, kot tvoja sestra (ima 12 let več kot jaz???!!!). Torej, se je za zasekirat. :-)))) Drugače je Tomaž danes zjutraj spet napadel stopnice in pobič jih prav že obvlada. Počasi se prime na višjo stopnico, potem pa povleče še noge gor. Ravne so še mal nevarne za gobček... tiste v ovinku, ki so pa širše, pa so pravi raj. Tako je nujno sedaj nekaj ukrepat. Danes bom privlekla stajico, ker drugače niti cunje ne morem dat is stroja v sušilc. Pa iz zgornjega štuka bo treba kaj poštudirat. Majček... kaj si omenjala neko ograjico iz Ikee... Roberta, super da ste zdravi. Naj tako ostane. Vsi tisti, ki se mučite z noski, bodite vztrajni, ker se splača. Je pa tako, da je vsak otrok drugače občutljiv in vsak otrok ima svoj način bolehanja. To vidim že pri naših. In nikar si očitat, da ste ve krive, da zbolijo - jasno! Tudi meni ponovite to, ko bomo bolehali, velja? Ketrin - hvala za recept za pizzo... Bo naslednji poskus v fazah, da potestiramo :-))) Pa super za šoping. A to se dandanes še hodi v Trst? Jaz pa že nekaj časa planiram, da bi šli na Devinski grad, pa potem nazaj grede še morda na pokopališče mehkužcev... No, pa morda še v kakšno štacuno zavijemo :-))) Koledar - Sasy, jaz nisem stručko, sem pa že kakšnega naredila po svoje... pa ti lahko samo svojo izkušnjo povem. Jaz sem nesla kar na ključku v fotokopirnico in so mi sprintali na A3 format, malce težji papir. Pa pride trše in OK. Ja, pa še s spiralo so mi zvezali. Letos ga bom tudi naredila. Mi naredimo za vsak mesec eno slikico iz preteklega leta. Pa potem na dneve označimo kdaj ima kdo RD-je, pa prostora je še dovolj, da otroci še vreme rišejo... Je super, ker se učijo dneve, pa datume... in že punci razumeta veliko. Štorklja Roberta... jaz jo sedaj uporabljam tako, da Tomaž sedi na boku v sedečem položaju...
|