|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
17.11.2008 19:27:19   
Jo@n
Čer!
Današnji dan je bil tako/tako, pol vsega... joka, crkljanja, spanja... in obilnega zalivanja in pucanja noska.

Vročina cel dan ni popustila, klicala sem P, če se slučajno pridemo pokazat, pa si je zaželel videt malega princa, potrdil prehlad in pravilno ravnanje, na pljučih in ušesih ni nič. Sicer se mali ob vsakem čiščenju tako dere, kot bi ga hotela v tisti pumpici najmanj utopituser posted image , ampak zaleže pa leuser posted image .

V fiziološko sem zvečer kanila še kapljico čudežnega zdravila user posted image in se mi zdi, da deluje. Večerno uspavanje je prišlo prej na spored pa upam, da bo tudi kolikor toliko mirna noč. Ne zaradi mene, ampak malega, da se spočije. Je pa zanimivo, vročino je imel od jutra do poznega popoldneva, potem pa je začela padati. Se mi zdi, da so naravne zakonitosti original drugače zastavljene.

Pa dovolj jamranja.

Štajersko srečanje: strinjam se z Nilino (ok, od NiLe) mislijo, ali sploh hoditi do MB, če pa pristnih štajerk skoraj ne bo. Tudi v Ce nas je bilo od daleč več kakor bližnjih. Ne vem, nouser posted image  čemu se potem podajati na tako dolgo pot. Pa sem skoraj za vsako pasjo procesijo, ampak malo volje je pa že treba pokazat, no.

Zgleda da sem danes nekam zoprno nastrojena, si grem malo oddahnit, pa se kasneje beremo. user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
17.11.2008 20:34:36   
lepa posadka
Hej hou!

Sem začela nekaj po hladilniku stikat, pa sem sklenila, da je bolje, če vam napišem recept za pito...kot pa, da sama kaj pomonzumiram.
Pa sem se prikradla do moževega računalnika in vam tole prilimam.

Joan... vidim, da gre s princem na bolje - super! In se globoko strinjam glede srečanja. Trnuljčica... predlagam, da poveš kdaj prideš ti v LJ, pa se takrat še me naberemo.

Anfaj pa prou dobra pita:

Testo naredim iz: 30 dag moke, 15 dag sladkorja, 1 vanilin sladkor in pol pecilnega, potem dodam 20 dag zmehčanega masla, 2 žlici mleka in 1 jajce. Vse skupaj kar na roke zgnetem v lepo testo in ga potem na roke razvlečem na pekaček za pito (naj bo dobro namaščen in verjetno tudi pomokan :-)). Robove zaviham gor...čeprav ni treba.Gor nanesem 25 dag skute, zmešane z 2 žlicama kisle smetane in jaz dodam še 3 žlice sladkorja, čeprav ni po receptu. Na vrh pa potem naribam cca 5 jabolčk...pa malo cimeta posipam. Peče se kar slabo uro na 180 stopinj. Vsekakor pa ne manj kot 45 minut.

Pa dober tek.

Ketrin... jaz pa čakam še tvoj recept za pizzo. Pa ne rečt, da uporabiš Pečjakvo testo :-)))

Sedaj pa res lahko noč pa sladke sanje :-)))

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
17.11.2008 20:41:27   
Jo@n
Posadka, hvala za recept, je že kopipejstan v moj komp in bo kmalu na sporedu.
Jaz sem se sprehodila čez kupček cunj, sedaj me pa čaka še kup blitve, jo je mami pobrala na vrtu, ker baje zaradi slane ne bo zdržala jutra. Pa grem biti pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 4553
17.11.2008 20:52:03   
NiLe
Čeeer ... še en kvik raport od nas. Naša princess je danes postavila rekord v dnevnem spanju user posted image ... ja, ampak ne po dolžini, ampak kračini user posted image user posted image user posted image ... spacala je 2 polurni kitici ... pa od pol treh do skoraj 20ih bila v budnem stanju user posted image . No, zato pa sedaj pridno panča, tavelik je tud že v deželi sanj - je imel danes ultra naporen dan in sem ga uspela videt šele ob 18ih ... zato pa srednja zahteva še eno velikooo dozo pozornosti in si je zaželela očija ... ja, čudn, če ga ni videla cel dan user posted image , še večerjo mu je pomagala pojesti. Jao, ko smo ravno pri hrani ... sva imeli ob 17.30 kosilo, nato je jedla skupaj s tavečjim in potem je še možu kradla s krožnika user posted image

Posadka; tnx za recept ... komaj čakam, da ga sprobam user posted image .

Jo@n; ti si pa ultra pridna ... pa še dobro, da je pri J. samo prehlad. POcajta naj se čim prej!

... opa ... nekdo se oglaša iz spalnice user posted image ... pa kaj princess misli, da je to popoldanska kitica al kaj user posted image ... moram urgirat ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
17.11.2008 21:12:28   
misa79
Dober večer še od nas.

Zadnje čase mi malo zmanjkuje časa za javljanje na RR. Preberem že sproti kaj napišete, za pisanje ni časa, ker moram malega lovit po stanovanjuuser posted image . Mala vrtavka ni pri miru niti dve minuti..........

Vidim, da so spet prehladi aktualni........Upam, da nas še malo pustijo pri miru.

SpeliG mislim, da našmu tud nekaj poganja na zgornji čeljusti, tako, da pričakujemo nove biserčkeuser posted image Sam bo pa potem ful čudno zgledalo.......spodaj dva zgoraj pa šestuser posted image . No ja se bo enkrat že zglihalo. Zadnje čase je bil tudi bolj tečen kot ponavadi. Sem rekla, da mu odpustim samo v primeru, da v kratkem dobi kak zob, če ne pa se bova drugače menilauser posted image

Kljub tečnobi, pa so bile zadnje noči še kar. Tudi zdaj že spi in upam, da bo trajalo..............

Nič grem še kaj pametnega nardit pa prečekiram še kasnej, če bo kaj novega.

A ja. Hvala vsem za čestitke in vse naj naj za obmesečnice, zobke in nove pogruntavščineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
17.11.2008 21:17:06   
trnuljčica
A potem odpade?Toliko, da vem...

V primeru, da odpade vseeno vabim vsaj K &M, Aprilsko34, ki je še ne poznamuser posted image in Zoliko na srečanje v Mb in da vsaj user posted image pade.  No, pa seveda vse, ki boste slučajno v bližiniuser posted image . Lokacijo lahko ve predlagate.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.11.2008 21:34:07   
Ketrin
Čer....

Neki v Wordu pacam, se pripravljam na novoletna darila.... pa sem se spomnila, da sem še par odgovorov dolžna...

Sasy.... berem od Elizabeth Pantley Otroško spanje, brez joka v spanje.... pomaga...deloma... Mi je poleti fajn pomagala pri samouspavanju. Zdaj moram pa vzet še Spi dete spi, ampak ne vem kdo je avtor...

Posadka: recept za pico simpl k pasulj... edino napisat je težko, k jz to vse od oka.... bom probala.... Testo: ene 2 kakav lončka moke, pa četrt kvasa (od tiste male kocke) raztopiš v topli vodi in posoliš. Zliješ v posodo z moko in zmešaš. Jaz kar z roko. Pokriješ s cunjo in pustiš ene pol urce da vzhaja. Medtem zložiš posode iz stroja, al pa pobereš perilo in se preoblečeš iz službenih oblekuser posted image user posted image . Protven naoljiš in vanj naložiš in lepo razvaljaš testo. Pečica je že zakurjena. Naribaš čebulo na čist drobne krogce. Testo posipaš s pelati in čebulco in mal posoliš vse skupaj daš v pečico na ful za ene 5, 10 min. Potem pa dodajaš sestavine za pico postopoma. Jaz dam potem npr. korenček, bučke, morske sadeže, papriko, kozice, šunko, gobice, zelen poper, čemaž....skratka kar pač imaš da nardiš čistko v hladilniku... Ampak fora je v tem, da postopoma dodajaš sestavine. Neki dodaš in daš spet mal v pečico...na koncu pa sir čez vse...

To je to... čist izi, ampak napisala sem pa k da je znanstvena fantastika... Sam je laži to v živo povedat, k jz bolj po domače in od oka... pa sej veš... parla con maniuser posted image user posted image

Zdej pa grem nadaljevati ustvarjanje....

Nočko....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.11.2008 21:35:27   
zolika
Hej hej...sem na hitro preletela kaj dogaja...

Torej srečanje...mi2 sva načeloma ZA! user posted image res pa je če nas bo tako malo...da se dobimo na kavi in kako rečemo user posted image !

Povejte!

aja - v Zari sem kupla majčko za našega fanta in piše: "My Mum is my Princes "   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.11.2008 21:46:29   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: zolika

aja - v Zari sem kupla majčko za našega fanta in piše: "My Mum is my Princes "   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam je pa obisk v dar prinesel majčko iz Zare: My mum is the most beautiful women in the world.user posted image
Vseeno upam, da ne bo mamin sinko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.11.2008 21:56:56   
trnuljčica
Joan dobro, da si šla do P. Je le boljše, da ga je poslušal in pogledal ušesa. Sicer nikoli ne veš. Jaz sem mojega, ko je bil prehlajen, kar sama poslušala, ampak ušes mu pa nisem mogla pogledati... Pa HB ni imel znakov vnetja ušes... Upam da se mali princ hitro pozdravi in odžene viruse pročuser posted image .

Posadka veš da bom rekla ,ko bom zopet v Lj vsaj 2 dni. Neki planiram, da bi šla gledati impresioniste, samo je datum še v zraku... Upam da mi raztava ne pobegne...

Aprilska a ti si za user posted image ? Da se spoznamo...Me firbec matra kako je imeti toliko punc... Jaz bi raje to kot same pobe. Priznam... Ja sem grozna, a ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.11.2008 22:08:36   
aprilska34
Aprilska a ti si za ? Da se spoznamo...Me firbec matra kako je imeti toliko punc... Jaz bi raje to kot same pobe. Priznam... Ja sem grozna, a ne...

Jaz sem za. Povejte dan in uro in midve se nariševa tamuser posted image .

Zdaj grem spat, Eva še vedno ne spi, pa se grem malo stisnit k njej...Upam, da bo hitro zaspala, ker se mi danes stiska še na drugo stran...user posted image

Dom je tam, kjer se lahko vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo...

Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.11.2008 22:37:44   
NiLe
Juhuhuhu, mi imamo pa spet user posted image user posted image ... jah, ampak veselica je spet v negativnem smisluuser posted image ... Pred eno uro me kliče Lea, ker še vedno ni zaspala in toži, da jo glava srbi ... ja, ja, vedno jo nekaj srbi, ko je treba spat user posted image ... no, pa jo prečekiram in surprise, surprise ... UŠIIIIIII user posted image . Madonca, sem user posted image . In, Janezek veselo ponovi vajo izpred 14 dni!!!

Tko, toliko za danes ... grem v posteljo ... jutri me spet čaka akcija pranja, iztrebljanja, čekiranja ... dolgčas mi ne bouser posted image .

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.11.2008 22:58:44   
Roberta69
Zamašeni noski: jaz sem, ko je bil Liam še čisto majčken, naredila celo paniko iz čiščenja noska, pa se je izkazalo, da sem malce pretiravala... Kasneje, razen ob srečanju na Gradu, nisva imela več problemov z noskom, sem ga pa tisti čas po hrbtu in prsih mazala z Avalonovo kremo in videti je bilo, da je pomagalo. Kadar opazim kakšen smrkeljček, ga potegnem ven z nosnim aspiratorjem, pred tem ga pa navlažim s Sterimarjem. Zaenkrat je pa moj recept za nebolehanje tak, da ga ne oblačim pretoplo - žabic še ne nosi - in ga pri prehodu iz notri ven oz. obratno čim prej slečem oz. oblečem. Tudi s kapo ne pretiravam, nadenem mu jo le, če res piha.

Danes sem izvedela, da je kolegica (včasih smo delali skupaj in se kar precej družili) aprila rodila dvojčka user posted image in komaj čakam, da jih vidim. Na splošno pa se je prvotna situacija - ko sem zanosila še "daleč naokoli" ni bilo nobene nosečnice - popolnoma spremenila in se mi zdi, da je vsaka ta tretja sošolka ali kaj podobnega v pričakovanju oz. da že pesuje user posted image .

Krista, rada bi videla večjo slikico ali pa še kakšno več od nošenja Nadje v štorklji.

Jo@n, če se ti bo dalo, prosim izmeri trak.

Lepe sanje!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
17.11.2008 23:07:19   
Majček28
čer punce, se moram mal javit, da ne bo abstinenca prehuda user posted image

Jah, teli noski so tko majčkeni, skrivajo pa celo tono materiala user posted image  Mi smo imeli ob 4h budnico, ker ni mogla več dihat....sta se ji kar dva zelena čepka nardila na koncu noska...in potem smo fiziološko ulivak...po mojem skor en deci....in je ven pritekl user posted image  in pol....z vacom pa nič ne gre, samo dere se kot da jo iz kože dajem...no, pa je potem bogica ob 5h zaspala nazaj in odsmrčala do 7.30...čeprav je spančkala sem slabo spala, ker sem kar neki čekirala če je OK...potem sva se pa k moji mamici odpravle na dozo crklanja in je Brina od 14-16.30 zastavla kitico in ker to zadnje čase ni pri njej v navadi je seveda zvečer bil problem zaspat, tko da je šele ob 21h dol padla...do takrat je pa dobesedno afne guncala (beri: stojiš v posteljici, se držiš za 'rešetke' in ker si že tko zaspan, da komi gledaš, se maješ kot kak teliček, ampak uležeš se pa ne user posted image  )...no, ko je le ugotovil, da v stoje ne bo mogla spat- ker se mora z obeme rokama držat in je potem ena roka premal za njeno ninico user posted image - je končno omagala. V sobi diši kot pri Pehti, olje 31 pa materina dušiva, v nosek sem pa po nasvetu apotekarce mal Olinta špricnila (ima 'hialoronsko' kislino, ki vlaži sluznico )...upan, da bo nočka kaj bolj mirna.

Mirno nočko želim tudi vsem ostalim polnim noskom, pa vsem zobkom na pohodu, pa vsem nočnim žurerjem,.....skratka vsem nam user posted image

Ketrin je vse lepo pokomentirala, ampak ne bom kopipejstala, se pa pridružujem.

Nile, ja vi pa imate 'srečo' ...upam, da se čimprej znebite vsiljevalcev

Trnuljčica, super si da tkole organiziraš, škoda pa da ostale štejerke niso zagrete, še vseeno pa upam da se uspemo dobit.

Joan, upam da bo princ kmalu boljš, pa da ne bo nosek preveč nagajal

Aprilska, uspešno stiskanje....pa na kateri koli strani že bo user posted image

Speli, super za vašo čveko.....a mi lepo ko veš, da so besede namenjene tebi... jaz to še čakam...če mi prej ne pobegne user posted image

Kje pa je kaj Srečka?...pa Barby tud manjka ja user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
17.11.2008 23:11:19   
Majček28
Krista, če boš kaj v LJ pokliči za kavico...v sredo ob 15 imam pediatra, v petek ob 8.30 pa ORL, drugač pa na razpolago user posted image

...upam, da bo danes postelja zdržala Nadjo user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
17.11.2008 23:16:32   
JABOLKO3
Živijo!

Sem sedaj malo za nazaj prebrala, torej, nekaj prehlajenih, nekaj z novimi zobki, nekaj jih obvlada nove telovadne prvine... po starem, čeprav je vse novo, ha ha...

Tudi Jure ima drugi zobek, od sobote!

Pri nas je pa sedaj ritem nekako takole: tri dni ponoči slabo spimo, podnevi pa menjava razpoloženja, spanje zelo na kratko, pa dojit, pa ne dojit.... in v ustih se zasveti nov zobek, nato tri noči bolj ali manj prespimo, čez dan je pravi sonček, kar počasi preide spet na 'slabe' tri dni in spet je tu nov zobek.... trenutno smo spet na začetku 'slabih' dni. Pa kašlja, da se kar davi in bruha zraven, sva bila v petek pri P in je rekla, da ni nič slišat ali videt in da bo minilo....

Danes dopoldne sva dobila obisk dveh aprilčic, mamici sva malo počvekali, mladička pa sta se bolj vsak zase držala, no, vsaj Jure ni pokazal kaj dosti zanimanja za mlado damo, dokler se ni v njegov avto usedla....
Popoldne smo pa izkoristili za šoping, ker je ati enkrat za spremembo prišel malo prej s šihta in sta večja dva dobila zimske čevlje - ta nakup je bil že res nujen, potem smo si pa še avtosedeže za Jurčka ogledali - sem namreč ugotovila, da stane preoblačenje našega starega sedeža od 60€ navzgor, poleg tega pa je star 7 let in kar se varnosti tiče zelo slab, pa sva se z MM odločila, da pri taki stvari ne bova šparala, tako je danes že stekla akcija... moram povedat, da je v Kinga tako lepo pasal, pa tako se je dobro počutiv v njem, da sva ga že skoraj kupila... no, potem sem kontaktirala še našo poznavalko trenutnih razmer na tem področju in mislim, da bo do konca tedna sedež naš...samo sedaj rabim pa še voziček marelo, smo tudi malo pogledali danes....

Kaj je sedaj s srečanjem v Mb??? Pa tako se je Trnuljčica trudila z organizacijo!

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Jabček... ti se pa dobro spočij... pa imejte krasen vikend. Jaz se dostikrat spomnim tvojega predloga za izlet na Ptuj... če nas kdaj prime, te pokličem, pa gremo skup?

Z veseljem, vsekakor pa moramo ujeti en lep sončen dan.

No, pa lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4566
18.11.2008 7:33:36   
sasy20
Jutro!!!

Sem spet taprva...zato user posted image  za lepše prebujanje.....

Sem zjutraj pričakovala spet naklofanih ful strani pa HB ni bilo tok tako da sem uspela za nazaj prebrat user posted image

Ketrin hvala grem danes v knjižnico da preberem knjigi. Če bo kaj pomagalo pa bomo vidli. Upam da bo kak koristen nasvet.

NiLe joj  upam da se znebiš vsiljivcev user posted image  . Mater to je groza...ti loh skos pereš, trebeš...se jih znebiš...pol pa spet k drugi nč ne naredijo da bi se znebil teh golazni v šoli ali vrtcu. user posted image  

Jure user posted image  za drugi zobek....

Zapacani noski upam da se čim prej odpacate in da bojo škratki lepo pančkali user posted image user posted image

ZARA, KAJA, JERNEJ user posted image  vse naj naj...

Kaj še.....nč grem kavico skuhat pa pridem spet če bo že katera pokonci.....

Dobro jutro

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
18.11.2008 7:40:06   
Ketrin
Dobro jutro....

Rana ura, zlata ura....user posted image Smo že od 6 pokonci... no, pa kot da ne bi bili vsak dan... sasy hvala za kavico.... pa uspešno branje....

Drugače pa pri nas nič novega.... zdele zalaufam sesalc, pa ne zaradi noska ampak zaradi tegale prinašalca in ostale svinjarije, ki se skoz nabira v bajti....

Ker nimam res čist nč za oblečt in sm k ena ciganka, grem danes z mami in babi v Trst v šoping.... Jeeeee. Grem. Hitro postorit stvari in pol pičimo na morčijauser posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
18.11.2008 7:43:45   
sasy20
....no pa imam eno vprašanje.....

za NL darila bom naredila koledar z Nikovo slikico..zraven pa svečke.....Ali mogoče katera ve ko naredim koledar kam bi ga lahko dala tiskat user posted image  ker doma vseeno ne pride preveč lepo...no edino če bi probala na kakšen drugačen papir - IDEJE prosim.....
Glede svečk me pa zanima a dam lahko par kaplic eteričnega oljčka v vosek ko ga stopim ali mora biti kakšen poseben????

.....o pri nas se že pogovarjamo.....mamamamadadatatapada...user posted image  grem miška pozdravt....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
18.11.2008 8:00:22   
sasy20
Ketrin lep dan...uživaj na morčku in v nakupih user posted image .....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
18.11.2008 8:06:41   
zolika
Dobro jutro...
...ne morem da ne bi to delila z vami! Danes smo spali do 7:30!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se ob 5:50 zbudila pogledala na uro in v kinderpet - tišina!!! Ups...hitro nazaj spat!

Sedaj pa naju je sonček pričakal...vabi v park! user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.11.2008 8:56:46   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Objavljam začetek zime v Radomljah! Vse belo, mraz... pa mi je veliko bolj všeč kot sivina zadnjih dni... danes pa sonček, pa po daljši odsotnosti so se spet vrnile Kamniške alpe.... čudovito jutro, v naši pečki že veselo prasketa, da nam bo toplo...

Noč ni bila najboljša, šlo je pa takole - najprej kašelj, dojenje, da se kašelj pomiri, dojit se ne gre, ker je malo zamašen nosek, čiščenje noska in zraven protestni jok, kar je spet sprožilo kašelj.... in tako naprej, no, na srečo se je to dogajalo 'le' ene trikrat, tako da smo vmes tudi mirno spali... pa sedaj spi, da bo malo za ponoči nadoknadil, jaz pa sem danes kar 'pri sebi', zato se mu nisem pridružila.

Danes imam v planu zlikati vse cunje, ki so se že dalj časa nabirale, je kar velik kup, bom kar počasi začela, ker je ta plan zelo ambiciozen - kako zelo, pa Srečka ve, ha ha. Pa še zadnje pridelke moram z vrta pospravit - sem sinoči samo pokrila, pa bi bilo škoda, da zmrzne...

Aja, Srečka - sem se včeraj pozabila zahvalit za risanke - zvečer sva z MM pogledala eno in se zraven glasno smejala, tisto z bikom, res ful dobra risanka, tako da najlepša hvala, mi bo v naslednjih dneh prav prišlo, ko bom sama s tremi...

Ketrin - uspešen nakup

Sasy - glede koledarja kontaktiraj Posadko, ona obvlada...

vsem želim lep dan, vsi bolani se čimprej pozdravite, slavljenci lepo praznujte....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
18.11.2008 9:11:21   
resnično srečna
Jutro...

no naša madam je včeraj pičila spat ob 18.30...no mama isto...pa se je potem ob 1.30 zbudila za dotankanje...in potem ob 5.30 auf...pa nič več spat...do sedajle...barabonka mala...

je pa postala prava akrobatka...zleze povsod...tud z jogija na jogi (jutranja novost)...tako da se danes podajam v izgradnjo otroškega plezališča v otroški sobi in dnevni...

naš nosek malo teče ampak ni panike...se je madam naučila skozi usta dihat...pa tud nosek ni preveč zamašen...imam pa večje probleme s tem, kako naj jo oblečem za ven...

danes zjutraj je bila na travniku slana, megle ne...torej je zunaj kar nizka temperatura pa še očka nam je odpeljal voziček (je mami pozabila prosit, da naj ga vrže v hodnik bloka, ker zaradi hrbtenice ga ne vlačim več gor in dol)...no ja bo pel kengurujček in po mojem bomo oblekli kar pajacka...

Ketrin...joj sem ti fouš...jaz bi tud en šoping...pa ne bom...ker sem smotana...pa še sami se mi ne ljubi po trgovinah...je pa super dan danes...baje ob torkih dobijo novo robo tko da čakam poročilo kako si opravila...

NiLe...ja prekleto životinjsko carstvo...naglavno...ma upam, da bo ok in Lea ne bo morala pod mašinco he he...si je ne predstavljam ravno z balin kuglo na vratu...pa držim pesti, da ti končno uspe...ne tebi...ostalim odpreti oči, da če vsi ne pljunete v roke lahko to traja mesece...

Posadka...leseni vlakec...sej smo o tem govorile...no ja cela železnica...AKCIJA INTERSPAR TCHIBO traja od 20-26.11 in je 29,90 eur...

telovadba...malo kasneje...ker noben še ne dvigne tulifona...včeraj žal nisem uspela...sva bili z Izo potepinki...najprej po pozabljene ključe, potem na obisk k pradedku (joj sem tako žalostna...ker nekako se ne morem sprijazniti s starostjo najdražjih in njihovim staranjem...in tako lep prizor je ko se je dedi igral z Izo...pišuka...zakaj nam mora tikatakati ura...)...pa po lubija, pa kosilo...pa tečka Iza...in nekako žal včeraj ni zneslo poklicati...

srečanje Štajerska...ma res škoda...ker no ja bi se bilo lepo dobiti ampak če je totih tako malo zainteresiranih je res brezveze mučit naše mladiče z vožnjo...

JABI...bravo za Kinga...moramo mi tud nekako donacija zbrati pa Izi kupiti...no kak mesec, dva bo še lupinčkala...

jedilnik danes:

malica: babičina jabolčna čežana
kosilo: obara z mamico in očkom (por, brokoli, korenje, cvetača, pišek)
popoldanska malica: kaki z banano
večerja: gres in ziza

obuvalo doma...sem prav besna...sva z Izo obletali vse trgovine in tistih nogavičk z usnjenim podplatkom nimajo nikjer...no ja imajo jih...samo ne Izkine številke...tako da ima zaenkrat kar debele nogavičke in čez tanke nogavičke z bremzami...****t ga se je treba znajt...ker pri nas v stanovanju ni vroče...smo vsi bolj za to, da imamo več na sebi ali pa pod dekico zlezemo, da se nam bacili ne množijo...

ekola...za enkrat...pa ženskice se prav vidi, da ne pišete več veliko, ker je potrebno loviti in zabavati mladiče...jah je že tako, da manj spijo in so bolj aktivni...raziskovanje prostora in okolja je takoooo zanimivo...sploh prepovedane stvari, kjer mamica dvigne prst in reče: NE...in čez 5 minutk nagajivi pogled, čakanje na NE in če tega ni hajdimo sprobat...barabica mala...in ko ji s5 rečem NE se tako nagajivo zasmeji, da je prav težko ostati resen...teli naši ovenčki...

aha pa še nekaj za smeh:

user posted image

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.11.2008 9:15:05   
resnično srečna
KOLEDAR

moja predraga Posadka
...jaz bi se tudi malo igrala he he...pa bi te prosila, če imaš template koledarja al pa kak dober link...bitte bitte...ker počasi bo treba nekaj ustvarit ja...vsaj za doma...pa dedku tudi Izkine slikice obljubljam...in bi mu kar koledarček naredila...se bo lahko vsak mesec veselil nove fotkice...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.11.2008 9:33:03   
Ketrin
Evo.... jutranja telovadba, oz. ples z g. sesalcem končan... Sem upala, da bo vmes še uspavanje ratalo.... mhmmmm, najbrž je svizec pršouuser posted image

Kašica v trebuščku..... mami dela zajtrk, pol pa gremo....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime
anijaa

katero ime je bolj všeč?

Ella (25%)

Leni (13%)

Ema (44%)

Adelina (8%)

Marlie (2%)

Fiona (7%)

Število vseh glasov: 445

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!