Ketrin
|
Dober dan... Madonca, dnevi so res prekratki za vse.... danes sva bili s Kajo z 2 nosečkama... iiiiii, kok je to lepo.... te trebuščki Oddali sva vse premajhne cunje, ene vrnili, druge dali na posojo...tko da je soba spet pospravljena... no, ja... dobili pa 2 novi škatli No, pa še par komentarjev.... Avtomobili na pločniku .. tud mene to blazno jezi... tudi po Celovški so parkirani tko da morš po cesti hodit, ki je zelo prometna... po drugi strani pa... ko sem šofer se mi zdi pa nenormanlno premalo parkirišči in tudi sama včasih parkiram na pločniku.... Srečanje: naju najverjetneje ne bo... če sem iskrena se mi ne da vozit do MB... pa brez zamere... pa še udeležba ni bog ve kako številčna... pa še sneg napovedujejo, pa popoldan imamo še en RD... no, ja.... skratka vržite kako kuglo še zame Bigmamma, pojma nimam kaj si s tem mislila Razmišljam, razmišljam, pa mi nič ne kapne Pa HB nimamo zamašenega noska.... Majček upam, da se Brina čimprej pozdravi, ker zdele pa tole pri vas že kar mal dolg traja, ne? Joan, upam, da ste spravili ven celga hudiča in bo današnja noč dobra. Scorpio, pridna, si... kaj čem druzga rečt... Pa super za žurko... jaz imam prvo novoletno 5.12 in bo Kaja prvič ponoči pri moji mami... Jaz pa najbrž na stand byu pri telefonu NiLe, bravo za kruhek Sinska super za poroko Roberta čestitke za Liamov prvi zobek pa da je tako priden... pa da uživaš v dojenju in nasploh Posadka, sožalje še v mojem imenu, čeprav pozno.... Hmmmmm, kaj še... ne vem.... Kaja spi, pojedla veliiiiiik polente in korenčka, zdaj pa jo čaka mlečna kašica, ne vem še katera, sem bla včeraj v nabavi in kupila kar nekaj novih okusov... Tasyo... se navezujem na tvoj post glede tele bolezni na c, k pojma nimam kako se ji reče, kaj šele napiše Ne vem zakaj povsod prodajajo kašice z glutenom in so od 6 meseca dalje... Najbrž ne kr za brez veze.... Tko da, po moje brez skrbi.... NIč, grem mal pospravit in počakat da se lumpa zbudi... Aja, sem pozabila povedat, da se nama je včeraj Kaja prvič "izgubila" Se je iz igrišča pripuzala v rikverc prestavi in se dobesedno bočno parkirala med kavč in fotelj Lep večer, če se slučajno ne javim več, pa mirno in lepo noč....
|