Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 8.11.2008 8:17:10
|
|
|
|
skačica
|
jutro! Moja Iza še spi, jaz pa razmišljam kaj bi delale čez dan. Atija namreč ni, ker sta šla s svakom v stanovanje nekaj delat. Sem hotla svakinjo in nečakice napokat in jih peljat v ZOO, ampak ne vem. A je danes sploh za hodit tja? Popoldne bo že kaj suho al bo vse v blatu? Drugam pa res ne vem kam bi se dale??? erna- Il Divo pridejo 25. marca, kart pa seveda še ni v prodaji, po moje bodo enkrat januarja. Skoz spremljam na vstopnice.com.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 8.11.2008 20:27:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Komi sem nas najdla Seminarski teden za mano, Žiga se še spomni, da ma mamo, Martina smo odpikal,... Sej, glih zanimiva ne bom, ker ni nič novega (razen, če kero zanima kako smo se mel na seminarju - na ZS prosim ). Žiga ma novo posteljco (dolga zgodba...) in omaro - se sprašujem, kje smo prej mel vse te cunje - namreč je še vedno vse polno . Počasi se mu odpira dar govora. In to je to. Mah, glede na to, kok (ni)ste čvekale, sem svojo tedensko kvoto že pri prvem stavku presegla . Nočko, dame.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 8.11.2008 21:21:44
|
|
|
|
Pikca
|
Ojla, dolgo me ni bilo gor, pa nič kaj novega ... ste vse ful zaposlene očitno, kot jaz... v službi se mi že mal trga od stalnega adrenalina, doma še stisnem zadnje kaplje energije za tamala dva, pol pa dol padem... Jernejček je danes prvič konja jahal (no ponija), drugač je pa zmeraj bolj zgovoren in trma mu zmeraj bolj ven seka... se je začel metat po tleh, ko ni po njegovo . Živa... ni niti sekunde tiho, kar je poseben užitek, ko pride mami živčna in zmatrana iz službe... se pa zdaj večkrat lepo zaigrata, tako, da je zgleda še upanje . Moram it, je moj spekel pico, mmmm diši. Lepo proslavite Martina!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 9.11.2008 7:56:50
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro tudi Eli se glede govora ful odpira, vse besede ponavlja, proti Aleksu je kar govorec ker njemu se je odprlo glede govora šele pri dveh letih prej ne. zaenkrat smo zdravi, tok tok, tudi jemo dosti več, končno sistematskega pa še kar nismo imeli upam da bo še letos, a ostale, ste ga že vsi imeli?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 9.11.2008 13:31:31
|
|
|
|
sezam
|
Smo pa res zgovorne zadnje dni Saj pri nas tud nič kaj novega. Se nam pa tudi govor malo odpira, ima zadnji čas malo novih besed. sistematskega - tudi mi ga še nismo imeli Mene pa ta teden čaka seminarski teden - kar 3 dni bom na seminarju. Prejšnji teden sem bila na enem, pa še v naslednjih tednih imam po enega. Bo kar nekaj teme za predelat Anja - kako je pa Bor v vrtcu? Se je že navadil?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 9.11.2008 16:18:23
|
|
|
|
Dajadada
|
Mi se kašlja ne znebimo in ne znebimo. Zdaj že tri mesece kašlja včasih bolj, včasih manj, včasih suho, včasih mokro... Ta teden je spet dobil antibiotik...tokrat Sumamed . Smo šli k P, ker je imel ene 4 dni vročino, sicer ne skoz in ne visoko, ampak vseeno...ko je 4 dan prespal cel dopoldan, sva rekla, da tole pa ni normalno za našega N in sta z očijem šla k P. Btw smo zamenjali P in oči je bil navdušen nad ekipo, N pa mal manj . Je imel bakterije v krvi in ta antibiotik naj bi ga sigurno pozdravil, ampak kašelj je ostal in hropenje . V torek ima sistematskega pa bomo spet mal jamral. Jst sem pa tud prehlajena...sem čist zamašena...groza. In seveda tudi T ni ušel vsemu temu in že kihca in smrka, tako da ga šopamo s fiziološko. Je pa tak lušn cukr...še zmer kr lepo spi, ko pa gleda, te osvoji s svojimi velikimi okeci in malimi ustki. Ju3 bo že 4 tedne star...kooook gre prehitr cajt. Kati, ne bom spraševala kako je bilo na seminarju, ker si zihr blestela . Jst bi šla pa v tople kraje .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 9.11.2008 22:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, kaksen lep dan je bil danes.... O nasem zdravju ne bi.... . Livija je pa ratala ta velika faca in si nosi okoli tehtnico ter stopi nanjo, da lazje spleza nekam.... . Zacela je plezat naokoli... si prinese prucko, spleza na kuhinjski pult in hodi po njem... ali pa spleza na stol, iz stola na mizo in potem se usede na antilopo in zahteva hrano.... ko poje spleza iz antilope in se gre igrat Se nekaj slikc dam gor, da ne bo tako mrtvilo tukaj: tako smo hodili po Bohinju: tako se vozimo v vozicku za na kolo: Smehec: Kravice: Ena skupinska: Pa se skupne kravice: lepo se imejte.......
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 5:56:49
|
|
|
|
A-N-J-A
|
nujno-tiste hlače za v dež, a jih imajo še v kik-u, ker pri nas hodijo vsk dan ven tud če je dež in posledično so mokri do pasu, kljub škornjem ????
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 10:23:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Anja, naš je bil tud moker do pasu - kljub hlačam
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 11:05:40
|
|
|
|
erna14
|
anja-se jih majo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 15:37:51
|
|
|
|
draja
|
No, zdaj je pa skrajni čas, da nas jaz enkrat vržem na prvo stran . Pokomentirala pa ne bom nič za nazaj, ker sem vas brala po kosih in ker je vsega za nazaj preveč. Edino dajadadi se bom zahvalila za porodno zgodbo! Super si in fino, da je šlo vse tako lepo! Vsem bolančkom želim, da se hitro pozdravijo! Živa je bila tudi prejšnji teden bolna in sva bili 3 dni na bolniški, danes je pa šla spet v vrtec, čeprav bi bilo fajn, da je še kakšen dan doma, ker je še vedno bleda, da je joj. Ampak žal ne dobiš bolniške, če je otrok že 2 dni brez vročine . Pri nas smo drugače ok, nič kaj posebej novega. Upam, da vas bom uspela zdaj kaj bolj redno brati in tudi sproti komentirati. Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 16:02:27
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Hvala za odgovore glede hlač.Jih bom šla kar kupit. erna-a si kaj zrihtala v vrtcu ? sezam-a veš da sem danes zjutraj dobila sms od moža, da je šel Bor sam v igralnico brez da bi jokal .Tud k sem ga prišla iskat je blo čist neki druzga, je mahal vzg. in bil čist vesel, jaz pa tud .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 20:42:30
|
|
|
|
tinaaja
|
Tkole, samo da povem, da sem kupila v Metroju XXL komplet lego kock duplo, 215 kosov za 43€ .. ce katero zanima.. No pa se to - ce kateri ni jasno (kot nama s kolegico ni bilo ) rabis za nakup v Metro njihovo kartico... No na sreco so naju eni slovencki resili in sva vzeli na njihovo kartico XXL nad 4 let pa mislim, da je bil se ceneje.. Pa zeleznico imajo znizano, pa veliko gradbisce,... MAh, brez veze, se ti zmesa grem spat, tkole cel dan v pogonu je bilo mal tragikomicno zame Aja, bravo Bor
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:08:52
|
|
|
|
A-N-J-A
|
rabis za nakup v Metro njihovo kartico... Ja kako sta pa not prišle, saj tud za to rabiš kartico ???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:18:17
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A rabis za nakup v Metro njihovo kartico... Ja kako sta pa not prišle, saj tud za to rabiš kartico ??? In kako prideš do njihove kartice?
< Sporočilo je popravil sezam -- 10.11.2008 21:19:10 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:20:03
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A rabis za nakup v Metro njihovo kartico... Ja kako sta pa not prišle, saj tud za to rabiš kartico ??? In kako prideš do njihove kartice? privat moraš met, kokr jaz vem
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:24:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Za not ni noben kontroliral, nama tud na misel ni prislo. Sele ko so rekli za kartico, mi je potegnilo, kater "Metro" je to.. JA kao je za firme, ampak nekako so rekli, da bi tud mi2 lahko izpolnili zahtevo za akrtico, ampak bi bila kartica veljavna sele od jutri - ful mi to pomaga..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:34:58
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Za not ni noben kontroliral, nama tud na misel ni prislo. Sele ko so rekli za kartico, mi je potegnilo, kater "Metro" je to.. JA kao je za firme, ampak nekako so rekli, da bi tud mi2 lahko izpolnili zahtevo za akrtico, ampak bi bila kartica veljavna sele od jutri - ful mi to pomaga.. K sem šla jaz pred leti z bivšo šefico si mogu kartico utaknit da so se vrat odprla .A to sta ble v Celocu???Pa zihr si bla tud v Ikei , a je gužva???
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 10.11.2008 21:53:16
|
|
|
|
amy26
|
JA kao je za firme, ampak nekako so rekli, da bi tud mi2 lahko izpolnili zahtevo za akrtico, ampak bi bila kartica veljavna sele od jutri - ful mi to pomaga.. tinaaja, a imaš morda link do njihove spletne strani Pa čestitke za dober nakup, jaz bi morala nabaviti nekaj Aleksu, saj čez dva tedna praznuje 3.RD
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 6:06:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Amy http://www.metro.at/english/pages/home.cfm? No pri nas cakamo kaj se bo ali ne bo razvilo iz brinine vrocine s katero se je zbudila zjutraj.. Ne mores verjet , kok hitro si zbujen in nic zaspan v takem primeru pa tud ce je se sred noci. Sem pa mal presrana, ker ravno herpes prebolevam, da ni slucajno tega virusa staknila. Oz da se ne bi manifestiral v kaksni meningiticni obliki.. Ma saj ne bo, ampak presinilo ma je pa vseen Moram dat urin v laboratorij, ko brina dobi vrocino - verjetno je prvi dan brez veze, je treba pocakat do jutri?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 7:43:58
|
|
|
|
erna14
|
jutro anja-ns nisem se sporocala itak bom jutr nesla nov obrazec,za znizano placilo vrtca,pa kar bo pa bo, mi je ena iz racunovodstva(od tasce bivsa sodelavka k dela v enmu drugmu vrtcu)svetovala da naj nc ne drezam in ne sporocam naj pac oddam nov obrazec,zdaj ce bodo ugotovili bom pac placala,doskrats e pa zgodi da spregledajo,upam da bodo tud zdaj...drugac lahko pricakujem decembra ogromno poloznico tinaaja-pomoje bols da pocakas se danes,ker prvi dan ni nikoli tok intenzivna vrocina,kot drugi dan....no vsaj pr nas pikapola-lustne fotke
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 7:58:45
|
|
|
|
tinaaja
|
No upam, da brinino hranjenje pomeni dober znak - pojedla je do sedaj jogurt, sadno kasico in se z mano kosmice kuhane na mleku Pa njeno obnasanje oz tecnoba je v primerjavi z jutrom zdaj fantasticno Ima pa ze ene dober teden do dva take cist male rdece pikice pod nosom oz nad ustnico. Jaz sem to pripisovala spremembam vremena, no vsaj tko so mi rekli, da zna bit od tega.. Ima katera kaksne izkusnje s tem?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 10:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, jaz pa uzivam ob gospodinjah . Cakam, da mine nekaj casa od dojenja, da preoblecem Petra, drugace bo bruhal. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ima pa ze ene dober teden do dva take cist male rdece pikice pod nosom oz nad ustnico. Jaz sem to pripisovala spremembam vremena, no vsaj tko so mi rekli, da zna bit od tega.. Ima katera kaksne izkusnje s tem? Livija je imela podobno in sicer so se ji pojavile, ko ji je teklo z nosa, pa smo brisali z robcki in mazali smo ji z nekim oljem, da malo omilimo posledice. Pol ko so se pojavile pikice, sem ji namazala kar z bepantenom.. za Brino in ostale bolancke!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 10:37:10
|
|
|
|
thaiss
|
Dober dan iz službe, danes je malo dolgočasno pa mam cajt za klepet Erna upam, da boš ugodno rešla. Jaz nisem javla v vrtec ko sem dobila službo, ker jim niti nisem javla ko em bila brezposelna, tako da pomoje mi nimajo kej komplicirat. Moram pa tudi jaz danes napisat vlogo za znižanje...vedno čakam zadnji dan Tinaaja hvala za včeraj v Italiji jih imajo te XXL Duplo še ceneje, sam je treba do tja prit, pa še kartico imet (no, eno imam na sumu ) http://www.metro.it/fileadmin/templates/Downloads/html-metropromo/Giocattolo_0711.html Pikapola lepe fotke Brina
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 11.11.2008 11:25:22
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-ne pozab na mene za tist sirup ko bos sla v italijo thx
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......