Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:11:46
|
|
|
|
tally
|
Mal me EMŠO daje, sem pozabila kdaj imamo dead line Danes ali jutri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Mali se je do zdele igral na tleh sedaj je pa mal mrknil... Samia pa ima nov motor - policijski na akumulator itak nima cajta niti za jest in wc, kaj sele da bi tezila svoji mamici... Sem mogla prov vse v dnevni umaknit hkraj da ima sedaj poligon za voznjo... Mami gleda nedeljsko popoldne, moz v sluzbi.... evo takle imamo. Upam da mi dones prinese fotoaparat - polnilec...Ker ce ne Pol se je pa kar nekaj časa zamotil Andraž pa leta okoli mene kot razjarjena osa in tečka, da mu je dolgčas in podobno...........mu pa rdečo kapico pokažem, pol mu pa kuj neha bit dolgčas Bogi no... pa kaj ga matras....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem si zaželela, da bi šla na liposukcijo Vsaj malo vzpodbude rabim, da začnem boj s kg. ****, sedaj tud ta prav datum ne pomaga več Tud men ne... Sploh ko imam 20 kh cokolade doma Ja neki bo treba narest...jaz bi rada bila spet postavna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole bo pa naša estrella in K.... drugo leto. He,he..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a greva ustanovit klub + 10 Dejte raje + 30 pa se se jaz uclanim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:36:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a greva ustanovit klub + 10 Dejte raje + 30 pa se se jaz uclanim... Estrella in valenitna2006 imata +20 klub, pa sta rekli da te bosta povabili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Katina Očka je bil totalno razočaran, ker je skutna. Tudi moj bi bil... Estrella*, danes sem celo popoldne balansirala med pospravljanjem, crkljanjem , animiranjem male pike in priganjanjem velike... Potem me je pa še postavil na realna tla, ko je prelomil obljubo. In slab dan je tu... Potem sem pa raje bolj tiho tule, ker na slab dan ponavadi vsem direkt zmečem v faco, kar mi leži na duši... Trenutno sem imela namen komentirati en post glede hrane za , ampak raje neeeeeeeee... Upam in zelim si da je danes boljsi dan....in pa ce ti kej lezi na dusi ti se kat spucaj, bolje kot v sebi drzat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj pa najbolje, da gremo še me spat. A katera kaj ve kako je ****? **** se je imela fino.... ampak ce te kdaj zaskrbi na ZS imas moj mobi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:39:21
|
|
|
|
aurora28
|
Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a greva ustanovit klub + 10 Dejte raje + 30 pa se se jaz uclanim... Estrella in valenitna2006 imata +20 klub, pa sta rekli da te bosta povabili Aja..no to povabilo sem pa spregledala ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? Jaz prisegam na dormeo... sam mi jih ni ratal se do Egipta pripeljat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:43:47
|
|
|
|
aurora28
|
**** pa ravno za dormeo sem slišala, da čist taprvi so bili zelo kvalitetni in dobri, vsaka nadaljna proizvodnja pa je delala vedno manj kvalitene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž jaz sem danes ZA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 **** pa ravno za dormeo sem slišala, da čist taprvi so bili zelo kvalitetni in dobri, vsaka nadaljna proizvodnja pa je delala vedno manj kvalitene. mmmm to pa ne vem, ker v Slo. sem imela glih tiste ta prve...in povstre od njih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:46:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + No potem si vabljena Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? Trenutno imam iste probleme s povštrom pa tudi ne vem katerega bi kupila, pojstlo mava kr v redu, ko se bova selila pa bova definitivno Dormeo nabavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:47:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž jaz sem danes ZA A res . A ste nabavili hojico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Midva sva pa ravno na celini naletela na ful trave v vodi. Pa voda mi je bila v morju zakon na Djerbi. REs da je ful mivke, ker so valovi, ampak meni je blo ful všeč. V bazenu je zame čisto preveč mirno Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Tudi Grčija mi je lepa, samo je Krf veliko lepši in bolj zelen otok kot pa Kreta, kjer sem bila na absolventu, ker je vse preveč somercializirano. No midva sva šla preko naše agencije in sva imela super hotel, na koncu so nama nekej zaj*** in sva dobila celo boljši hotel kot sva ga plačala Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. super za zapravljanje SS: Tisto o prodaji hotelov in tuje ter slovenske agencije velja za EGIPT. No zdej pa se Turcijo pa Egipt sprobat.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. A sta šla v tisti šoping center? Ja tudi..pa na vecerjo.. mah zelo fino sva se mela. A večerja tudi, lepo da si vzameta čas zase . A ste se pozdravili pri vas doma? Jah midva imava v bistvu ponavadi en dan v tednu samo zase... ker ga drugace bolj malo vidim... Se mi zdi da kar rabiva tud mal cajta sam zase...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:02:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž jaz sem danes ZA A res, sem mislila, da bo danes masaža ziz padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:04:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha o Tunisu se pogovarjate... Men ni bilo vsec ne na Djerbi - full umazana voda ion velik trave, se kopas samo v bazenih niti na celini... tam mi je bilo fajn samo ko smo sli z djipi in kamelam za 4 dni po Sahari.... sam to pa ni za otroke... Zame je najboljsa Turcija, boljs od Grcije in Tunisa...Pa seveda Egipt ce gres prek tuje agencije : gulet ali pa tui...Ker Slovenske prodajajo zelo slabe hotele... Ni me bilo dva ker smo imeli obisk pa mal sva zapravljala z mozijem.. A sta šla v tisti šoping center? Ja tudi..pa na vecerjo.. mah zelo fino sva se mela. A večerja tudi, lepo da si vzameta čas zase . A ste se pozdravili pri vas doma? Jah midva imava v bistvu ponavadi en dan v tednu samo zase... ker ga drugace bolj malo vidim... Se mi zdi da kar rabiva tud mal cajta sam zase... Midva bi tut rabila mal časa zase sam kaj ko malo nikjer ne moreva pustit. Pa ni razlog da ne bi imeli pri kom, tašča bi je rade volje čuvala, sam kaj ko ona noče bit pri njih samo joka. Jaz je pa ne morem pustit in it nekam na lepše in vedet da joka . Sej ne bi mogla uživat. Edina možnost je, da bi pri njh prespali in šla midva vn zvečer ko ona zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 16.11.2008 18:07:41
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@: ocitno ti misli berem jaaa.Kak je zdej nas Gregor a je kaj pametnega pojedel dones??? Ej, ob dveh je popil celih 190 ml mleka, sem bila čisto Zdajle pa dremlje in me prav zanima, če bo kaj "mlečno" lačen, ko se zbudi, ker bo zihr 4 ure od prejšnjega obroka mi se v 4 urah dojimo najmanj 4X , jaz sem kot vojak štejem dneve Mojemu na krajši razmak sploh nima smisla dajat flaše, ker bi samo bentil... Je pa drugače, jasno, ker ti dojiš. Koliko časa še odštevaš? kako so naši čmrlji različni!!! mi se še 100% dojimo in papa podnevi na 4 ure!!!!- če ne še bolj redko kak dan je jedla ob 10, potem ob 14.10 in potem šele glihkar (18.00)!! mi ni to čisto jasno - pa saj nimam menda neko posebej hranljivo mleko - če bi ga imela, bi me verjetno že NASA kontaktirala, ker oni nucajo za odprave v vesolje ful hranljive zadeve v majhnih količinah poleg tega je Brina ful aktivna, skoraj nič ne spi čez dan, in skos miga, plazi, se dviguje, igra,... verjetno kar nekaj energije ponuca pa kako da ne rabi bolj pogosto jest?!?! je pa res, da je ful kratka, majhna, pa tudi težka ni nevemkoliko zadnje dni se postavlja na dlani in na stopala, rit visoko v zrak, kot črka A - kam to vodi? kaj bo naslednje? kaj iz tega izpeljejo? sedet pa še zdaj ne more brez opore, se kar ful naprej nagne, z glavo k stopalom, ne more sedeti pokonci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:09:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Tally: mogoče bi jo pa morala pustiti, saj bi se verjetno unesla. Večkrat bi morala ponoviti vajo, pol pa še domov ne bi hotla več Še info: še 19 postov do
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:13:53
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? najin jogi ti z veseljem priporočam - imava ga že kake 4 leta in je še vedno kot nov - ravno prav trd kupia sva ga v Harvey Normanu bi morala pa v spalnico, ampak je ravno Brina zadremala vzglavnik je še kako leto starejši in tudi še vedno kot nov... tega nama je pa "tašča" kupila in sem zelo zadovoljna če te zanima, lahko kasneje ali jutri napišem proizvajalca, al karkol piše na njih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:14:11
|
|
|
|
Estrella*
|
tana7: naša je bila podobna kot edinina. Enostavno popije ravno tolkio, da se pocarta, pol pa čez uro ponovi vajo. Tud na začetku, ko sem ji začela dajt po flaši je spila max 90, će je spila 120 smo bili zelo veseli, sedaj se je pa navadila, da poje normalno količino na obrok, odkar smo dojenje omejili na 2x dnevno in je bolj za njeno dušo in kot dodatek. Će bi imela Alja Brinine navade hranjenja - zizanja, bi bila jaz zeloooooo vesela. Tako pa smo sedaj kjer smo. A se bosta kaj oglasile z BRINO na kavici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:14:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? Mi2 z sva kupila Dormeo memory in morem reč da men je super. Na začetku je mal hecn, spat a se hitro navadiš. Prej sva mela en jogi k je bil ves bogi in na njem k je bil še nov se ni tko fajn spalo k zdej ( bil je poceni), pa sva se odločila, da dava mal več za jogije ( za dober spanec je treba malce več € odštet), ( včasih pa tud to ne). Tko, da sva naročila 2 jogija za najino postejo http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4129&pid=23266&info=cat_4129_other + za Vidkavo posteljco http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4228&pid=70628&info=cat_4228_other, mislm, da je ta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?