Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:09:24
|
|
|
|
mixi
|
o mixi, izgubljena in zopet najdena? Jaz se tud trudim, da ne pridem med izbrisane. Ej, a si ti sigurna, da se je kaja rodila maja? Ker rase ful hitreje od naših in tud ful hitreje napreduje Maš kakšen nasvet za nas? Naš je namreč 4 dni mlajši, pa mu le včasih pride na misel, da bi pel tatatatatata... jaz ga pa vztrajno učim mama, pa nič ne zaleže , lump mali . Katina ma kmalu bom res med zbrisanimi ker mam internet samo tu pri tašči, ampak od kar smo se preselili me ni nikjer na vidiku, še moj je mel zdaj 12 dni dopusta in smo se samo crtali in razvajali, no on je še vmes pobiral oljke da bomo meli domačega oljčka. Drugače ti svetujem da ne učiš mamamamamam ker ko bo začel ne bo končal, to foro je mela moja babica ko smo živeli pri njej je vedno tamali govorila kliči mamo, kliči tatija, pol ko pa začnejo se ne ustavijo več, so kot pokvarjene plošče. A pa še to sem sigurna da se je rodila maja ker se ji vidi da je trmast bik in to sto na uro. Naša pa poje dedede, mama pa tatata pa ni šans , prej začne dežek delat Obrača se še vedno ne , na trebuščku noče bit . Ona bi sedela, pa sej ji rata par minut pol se pa zvrne tally naša se obrne ko se ji sprdne ker se ji ne da obračat , samostojno še ne sedi ja v vozičku , stolčku za hranjenje ja ker ma kam se primit drugače pa ne. Spi pa mi samo na trebuhu in non stop pase kravice ker je od malega navajena ležat na trebuhu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, a **** pa spet/še vedno svinga? Kolk delov pa ima ta packarija?? He,he..sej je res mal packasta nadaljevanka..moji mami jo ze ne bi dala za gledat... Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Ker berem samo z levim ucem sem ze na 144 strani...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:13:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal in to sam. Mi smo jo preventivno zvezali. Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske? mixi za selitev A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. **** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. za moža Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet. Kako sesate z otrokom???? Aljo privežem v gugalnik ali pa jo posedem v stolček za hranjenje in sesam. Ko se premaknem, če ni ravno dobre volje jo vzamem s seboj, drugaće se pa sama igra. Jaz tud pucam. Par oken sem spucala in zavese oprala, natanko 3 okna je spucal gospod. Likala sem, prala, sesala.....pa še vedno je vse na glavo obrnjenjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:14:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra. Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam... Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras?? Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik... Sedaj spilam samo tuki: klik Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz vas zapuščam, me dragi čaka z masažo Zdej me pa firbec matra..Kaj on to tebi vsak vecer masira?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 INTI vse naj, naj za pol svečke... Tole bi tud jaz cestitala, pa sem pohajkovala...pa naj bo za nazaj ... Itak ne znam tako lepo cestitko narest: INTI VSE NAJ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:39:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz vas zapuščam, me dragi čaka z masažo Zdej me pa firbec matra..Kaj on to tebi vsak vecer masira? use your imagination
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:41:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra. Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam... Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras?? Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik... Sedaj spilam samo tuki: klik Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim... On igra tuki http://e-mesto.si Na levi strani spodaj imaš IGRE Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnosti .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:45:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally sem že zapakirala in poslala tdui k vam. hvala prišel je sijal pol ure in se skril
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:47:37
|
|
|
|
tally
|
**** prav semšno je tole cepljenje pa barvanje nohtov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:49:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:51:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal in to sam. Mi smo jo preventivno zvezali. Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. Tale Maja pa hoče bit vodilna v številu zobkov . Bravoooo Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske? mixi za selitev A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo. **** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. za moža Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet. Kako sesate z otrokom???? Dam jo v ležalnik ali igralni center potem pa hitrooo sesam, ker se hitro naveliča gledanja mamice ko pospravlja . Al pa še boljša verzija čakamo da je ati doma pa mi pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: luštna slikica od Žankota Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca. Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj? počakajte na tretjega otroka in boste videle koliko telegramov bo prišlo. Pri sinu je izgledalo tako kot pri Naty, polnooo telegramov, med drugim tudi pikapoka, samo je bila malo manjša...pri tretjem otroku pa točno tri telegramčki špelina, koliko telegramov si pa ti dobila v porodnišnico za Gregorjevo rojstvo? SICER NISEM SPELIN@... ampak imam tud 3 otroka in mi tole ni nic jasno?? Pa sej imas enako stevilo sorodnikov in prijateljev... kako to da za prvega bi poslali za drugega ali tretjega pa ne? Jaz sem dobila najvec pri Samii se pravi pri drugem..prvi in tretji pa ni bilo neke blazne razlike...pac zlahta in pa nekaj prijateljic.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz vas zapuščam, me dragi čaka z masažo Zdej me pa firbec matra..Kaj on to tebi vsak vecer masira? use your imagination He,he.... saj mi dela domislija ampak tok dober pa spet ne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:54:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražiš Evo kaka bom ko pridem v Egipt Dobra si s temi smajliji. Jaz z Moziilo si jih pa ne morem privoščiti Anitka jaz imam tudi Mozillo pa nimam težav s smajliji. Mogoče imaš v nastavitvah tako naštimano da ti ne ne dovoli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:55:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra. Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam... Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras?? Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik... Sedaj spilam samo tuki: klik Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim... On igra tuki http://e-mesto.si Na levi strani spodaj imaš IGRE Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnosti . ohoho.... thanksssss Sedaj pa se moram prav prisilt da shranim in se lotim taroka kasneje.... Zdej berem RR sicer na en uc ampak sem ze tam cez 150 strani...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:58:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Mali se je do zdele igral na tleh sedaj je pa mal mrknil... Samia pa ima nov motor - policijski na akumulator itak nima cajta niti za jest in wc, kaj sele da bi tezila svoji mamici... Sem mogla prov vse v dnevni umaknit hkraj da ima sedaj poligon za voznjo... Mami gleda nedeljsko popoldne, moz v sluzbi.... evo takle imamo. Upam da mi dones prinese fotoaparat - polnilec...Ker ce ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 16:59:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra. Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam... Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras?? Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik... Sedaj spilam samo tuki: klik Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim... On igra tuki http://e-mesto.si Na levi strani spodaj imaš IGRE Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnosti . ohoho.... thanksssss Sedaj pa se moram prav prisilt da shranim in se lotim taroka kasneje.... Zdej berem RR sicer na en uc ampak sem ze tam cez 150 strani... Ko boš končala bomo že na 5 delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:00:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt... Pa ne tudi ti. Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra. Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam... Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras?? Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik... Sedaj spilam samo tuki: klik Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim... On igra tuki http://e-mesto.si Na levi strani spodaj imaš IGRE Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnosti . ohoho.... thanksssss Sedaj pa se moram prav prisilt da shranim in se lotim taroka kasneje.... Zdej berem RR sicer na en uc ampak sem ze tam cez 150 strani... Ko boš končala bomo že na 5 delu Eh kje pa saj so sami kvadratki.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:02:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Mali se je do zdele igral na tleh sedaj je pa mal mrknil... Samia pa ima nov motor - policijski na akumulator itak nima cajta niti za jest in wc, kaj sele da bi tezila svoji mamici... Sem mogla prov vse v dnevni umaknit hkraj da ima sedaj poligon za voznjo... Mami gleda nedeljsko popoldne, moz v sluzbi.... evo takle imamo. Upam da mi dones prinese fotoaparat - polnilec...Ker ce ne Pol se je pa kar nekaj časa zamotil Andraž pa leta okoli mene kot razjarjena osa in tečka, da mu je dolgčas in podobno...........mu pa rdečo kapico pokažem, pol mu pa kuj neha bit dolgčas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:07:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 17:11:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes sem si zaželela, da bi šla na liposukcijo Vsaj malo vzpodbude rabim, da začnem boj s kg. ****, sedaj tud ta prav datum ne pomaga več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?