|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
16.11.2008 16:09:24   
mixi
o mixi, izgubljena in zopet najdena? Jaz se tud trudim, da ne pridem med izbrisane. Ej, a si ti sigurna, da se je kaja rodila maja? Ker rase ful hitreje od naših in tud ful hitreje napreduje Maš kakšen nasvet za nas? Naš je namreč 4 dni mlajši, pa mu le včasih pride na misel, da bi pel tatatatatata... jaz ga pa vztrajno učim mama, pa nič ne zaleže , lump mali .

Katina ma kmalu bom res med zbrisanimi ker mam internet samo tu pri tašči, ampak od kar smo se preselili me ni nikjer na vidiku, še moj je mel zdaj 12 dni dopusta in smo se samo crtali in razvajali, no on je še vmes pobiral oljke da bomo meli domačega oljčka. Drugače ti svetujem da ne učiš mamamamamam ker ko bo začel ne bo končal, to foro je mela moja babica ko smo živeli pri njej je vedno tamali govorila kliči mamo, kliči tatija, pol ko pa začnejo se ne ustavijo več, so kot pokvarjene plošče. A pa še to sem sigurna da se je rodila maja ker se ji vidi da je trmast bik in to sto na uro.

Naša pa poje dedede, mama pa tatata pa ni šans user posted image , prej začne dežek delat user posted image
Obrača se še vedno ne , na trebuščku noče bit user posted image . Ona bi sedela
, pa sej ji rata par minut pol se pa zvrne user posted image

tally naša se obrne ko se ji sprdne ker se ji ne da obračat , samostojno še ne sedi ja v vozičku , stolčku za hranjenje ja ker ma kam se primit drugače pa ne. Spi pa mi samo na trebuhu in non stop pase kravice ker je od malega navajena ležat na trebuhu.

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.11.2008 16:10:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, a **** pa spet/še vedno svinga? Kolk delov pa ima ta packarija?? user posted image

He,he..sej je res mal packasta nadaljevanka..moji mami jo ze ne bi dala za gledat...user posted image user posted image user posted image

Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt...user posted image user posted image

Ker berem samo z levim ucem sem ze na  144 strani...user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4652
16.11.2008 16:13:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal user posted image  in to sam.

Mi smo jo preventivno zvezali. user posted image  Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. user posted image

Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. user posted image

Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. user posted image  Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske?

mixi user posted image user posted image user posted image  za selitev

A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo.

**** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. user posted image  za moža

Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. user posted image

Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet.

Kako sesate z otrokom????

Aljo privežem v gugalnik ali pa jo posedem v stolček za hranjenje in sesam. Ko se premaknem, če ni ravno dobre volje jo vzamem s seboj, drugaće se pa sama igra.

Jaz tud pucam. Par oken sem spucala  in zavese oprala, natanko 3 okna je spucal gospod. Likala sem, prala, sesala.....pa še vedno je vse na glavo obrnjenjouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.11.2008 16:14:05   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sedaj ne svingam zdej po zaslugi ene majcice pa ne vem vec kere TAROKIRAM, ce imam slucajno cajt...user posted image user posted image

Pa ne tudi ti. user posted image Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.11.2008 16:23:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pa ne tudi ti. user posted image Drugač jaz sem krivec, moj skooooos tarok igra.

Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam...user posted image user posted image  Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras??

Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik...user posted image user posted image

Sedaj spilam samo tuki: klik

Ampak mi je ze dolgcajt... placat pa ne mislim...user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
16.11.2008 16:28:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tudi jaz vas zapuščam, me dragi čaka z masažouser posted image

Zdej me pa firbec matra..Kaj on to tebi vsak vecer masira?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.11.2008 16:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image INTI vse naj, naj

za pol svečke... user posted image

user posted image

Tole bi tud jaz cestitala, pa sem pohajkovala...pa naj bo za nazaj ...

Itak ne znam tako lepo cestitko narest: INTI VSE NAJ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.11.2008 16:39:06   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  use your imagination

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
16.11.2008 16:41:40   
tally

Nisi krivec..tebi gre zahvala, da se spet malo zabavam...user posted image user posted image  Ej ce ti ni odvec, dej mal uc vrz aje on prijavljen tam ko moras placat clanarino al je se kaka druga zastojn verzija da igras??

Ce je a bi bila zlo huda da ga vprasas za kak klik...user posted image user posted image

On igra tuki http://e-mesto.si

Na levi strani spodaj imaš IGRE

Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnostiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
16.11.2008 16:45:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tally sem že zapakirala in poslala  user posted image   tdui k vam.user posted image

hvala prišel je sijal pol ure in se skril user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
16.11.2008 16:47:37   
tally

**** prav semšno je tole cepljenje pa barvanje nohtov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
16.11.2008 16:49:31   
Estrella*
Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne dauser posted image

****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu???

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
16.11.2008 16:51:06   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal user posted image  in to sam.

Mi smo jo preventivno zvezali. user posted image  Letos pa nimammo bog v koliko prosora, ker je sedežna čez pol dnevne. Vse je za nekaj dobro in slabo. user posted image

Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. user posted image

Tale Maja pa hoče bit vodilna v številu zobkov user posted image user posted image user posted image . Bravoooo user posted image

Tilči jaz zaradi otrok in seveda sebe postavljam v začetku decembra. Nam je ful luštno. user posted image  Bom pa kupila kake nove okraske, ker stare imam že hm 4 ali 5 let, pa nismo nekaj dokupovali. Zdaj pa bi. A je katera kdaj v Ikei kupovala okraske?

mixi user posted image user posted image user posted image  za selitev

A imate doma adventni venček? Moram gledat kdaj je prva adventna nedelja. Mi nismo glih verni, ampak venček si jaz naredim za svojo dušo, ker mi je ful lepo.

**** tvoj je hotel biti pozoren. Če mu ne bi bila všeč taka kot si ti jih ziher ne bi kupil. user posted image  za moža

Zdaj sem se prebila skozi bolj površno no. user posted image

Imam dan za puacnje, ampak mi bolj slabo uspeva, ker zraven Maje glih ne morem veliko naredit. Zdaj si jo bom v sobo prestavila, če bo hotela lepo sedet.

Kako sesate z otrokom????

Dam jo v ležalnik ali igralni center potem pa hitrooo sesam, ker se hitro naveliča gledanja mamice ko pospravlja user posted image .

Al pa še boljša verzija čakamo da je ati doma pa mi pomaga.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
16.11.2008 16:52:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

NATY: luštna slikica od Žankota user posted image
Vidim, da ima isto veliko pikapolonico kot jo imata tudi Alja ina Manca.

Kaj so vsi otroci dobili to pikapoko s telegremi al kaj?

user posted image user posted image počakajte na tretjega otroka in boste videle koliko telegramov bo prišlo. Pri sinu je izgledalo tako kot pri Naty, polnooo telegramov, med drugim tudi pikapoka, samo je bila malo manjša...pri tretjem otroku pa točno tri telegramčki user posted image user posted image user posted image user posted image

špelina, koliko telegramov si pa ti dobila v porodnišnico za Gregorjevo rojstvo?

SICER NISEM SPELIN@... ampak imam tud 3 otroka in mi tole ni nic jasno??user posted image user posted image user posted image

Pa sej imas enako stevilo sorodnikov in prijateljev... kako to da za prvega bi poslali za drugega ali tretjega pa ne?

Jaz sem dobila najvec pri Samii se pravi pri drugem..prvi in tretji pa ni bilo neke blazne razlike...pac zlahta in pa nekaj prijateljic.user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
16.11.2008 16:53:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  use your imagination

He,he.... saj mi dela domislija ampak tok dober pa spet ne...user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
16.11.2008 16:54:33   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

****: ja prid nampomagat, da bomo na 5 delu, slabo ti meni stražišuser posted image  Evo kaka bom ko pridem v Egipt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si s temi smajliji. Jaz z Moziilo si jih pa ne morem privoščitiuser posted image

Anitka jaz imam tudi Mozillo pa nimam težav s smajliji. Mogoče imaš v nastavitvah tako naštimano da ti ne ne dovoli.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
16.11.2008 16:55:25   
Anonimen

Moraš se pa prijavit pač vpišeš e-mail in ostalo je pa zastonj. Tuki se igra samo v 4 v 3 ni možnostiuser posted image .

ohoho.... thanksssss user posted image user posted image  Sedaj pa  se moram prav prisilt da shranim in se lotim taroka kasneje....

Zdej berem RR sicer na en uc ampak sem ze tam cez 150 strani...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
16.11.2008 16:58:19   
tally

Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne dauser posted image

A to  bi šla nabirat moči za maratonuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4668
16.11.2008 16:58:48   
Anonimen

Mali se je do zdele igral na tleh sedaj je pa mal mrknil... Samia pa ima nov motor - policijski na akumulator itak nima cajta niti za jest in wc, kaj sele da bi tezila svoji mamici...
Sem mogla prov vse v dnevni umaknit hkraj da ima sedaj poligon za voznjo...user posted image user posted image   Mami gleda nedeljsko popoldne, moz v sluzbi....

evo takle imamo. Upam da mi dones prinese fotoaparat - polnilec...Ker ce ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4669
16.11.2008 16:59:16   
Estrella*

ohoho.... thanksssss user posted image user posted image  Sedaj pa  se moram prav prisilt da shranim in se lotim taroka kasneje....

Zdej berem RR sicer na en uc ampak sem ze tam cez 150 strani...user posted image user posted image user posted image

Ko boš končala bomo že na 5 deluuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
16.11.2008 17:00:32   
Estrella*

Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
16.11.2008 17:01:37   
Anonimen

Ko boš končala bomo že na 5 deluuser posted image

Eh kje pa saj so sami kvadratki.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4672
16.11.2008 17:02:50   
Estrella*

Mali se je do zdele igral na tleh sedaj je pa mal mrknil... Samia pa ima nov motor - policijski na akumulator itak nima cajta niti za jest in wc, kaj sele da bi tezila svoji mamici...
Sem mogla prov vse v dnevni umaknit hkraj da ima sedaj poligon za voznjo...user posted image user posted image   Mami gleda nedeljsko popoldne, moz v sluzbi....

evo takle imamo. Upam da mi dones prinese fotoaparat - polnilec...Ker ce ne user posted image  

Pol se je pa kar nekaj časa zamotiluser posted image Andraž pa leta okoli mene kot razjarjena osa in tečka, da mu je dolgčas in podobno...........mu pa rdečo kapico pokažem, pol mu pa kuj  neha bit dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
16.11.2008 17:07:08   
tally

Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemouser posted image

Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
16.11.2008 17:11:22   
Estrella*
Danes sem si zaželela, da bi šla na liposukcijouser posted image Vsaj malo vzpodbude rabim, da začnem boj s kg. ****, sedaj tud ta prav datum ne pomaga večuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?