Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:39
|
|
|
|
barbaw
|
Tole bo pa naša estrella in K.... drugo leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:42:54
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo. Sej sem... čeprav ni men namenjena... pa še dons kažeš take stvari ko mam očiščevalni dan Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????A se postiš Men ne bi škodval kak dan na teden, pa še ne bi bilo nobenega učinka Sej sem se jest tud prpravlala... pa sem bla vsak dan okrog 14.00 tok lačna... no dons mi je pa uspel ... jutr pa začnem z Montignacom, upam ja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:43:58
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole bo pa naša estrella in K.... drugo leto. Edin bolj suha bo... drgač si pa zadela u nulo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:44:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut jaz imam +10 kil ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Se izogibam ogledalu. Ma jaz tudi sam temu da lahko oblečem samo dvoje hlače pa ne morem . jaz imam samo ene, pa sem se nehala sekirat. Sem se prej bolj zdaj pa uživam še v teh nekaj mesecih, potem me bo pa itak služba požrla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:44:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* U ta največji gužvi , mislim, da okoli 17h A takrat sem bila že doma. Sem mislila da sva bile istočasno. Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo Khm khm kako boš ša v Egipt? egipt....takrat bom verjetno na dieti Ti boš itak šla, če boš imela kaj manj kil ali ne. Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:44:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole bo pa naša estrella in K.... drugo leto. o hudo kje jih pa najdeš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:44:53
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:46:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole bo pa naša estrella in K.... drugo leto. Edin bolj suha bo... drgač si pa zadela u nulo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:46:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat To velja tut za mene. Kilce se kr lepijo na mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:46:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:46:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo. Sej sem... čeprav ni men namenjena... pa še dons kažeš take stvari ko mam očiščevalni dan Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????A se postiš Men ne bi škodval kak dan na teden, pa še ne bi bilo nobenega učinka Sej sem se jest tud prpravlala... pa sem bla vsak dan okrog 14.00 tok lačna... no dons mi je pa uspel ... jutr pa začnem z Montignacom, upam ja... in kako se počutiš??????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:48:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat To velja tut za mene. Kilce se kr lepijo na mene. Men se pa zdi, da ste same šlang tle gor... edin za ene 2 vem, da sva mal bol konkretne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:48:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila Če ga ne boš ti, ga bo garantirano sušaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:48:17
|
|
|
|
barbaw
|
jaz pa moram zvečer jest, ker drugače lahko skupšaj padem. da ne omenjam vrtoglavice od lakote. Se pa nič ne redim s takimi pojedinami, samo vzdržujem kilažo. Če pa ne bi jedla bi pa definitvno shujšalo, samo ne morem funkcionirat trnutno normalno brez hrane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:49:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila Jaz bi ga sam pokrila in pustila na kavču, pojstlo pa imela samo zase
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:49:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila Če ga ne boš ti, ga bo garantirano sušaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:49:29
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ni slikce pokazal. klikni nanjo. Sej sem... čeprav ni men namenjena... pa še dons kažeš take stvari ko mam očiščevalni dan Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj?????A se postiš Men ne bi škodval kak dan na teden, pa še ne bi bilo nobenega učinka Sej sem se jest tud prpravlala... pa sem bla vsak dan okrog 14.00 tok lačna... no dons mi je pa uspel ... jutr pa začnem z Montignacom, upam ja... in kako se počutiš?????????? Predvsem mam prebavne motnje ... počutim - lačno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:50:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat To velja tut za mene. Kilce se kr lepijo na mene. Men se pa zdi, da ste same šlang tle gor... edin za ene 2 vem, da sva mal bol konkretne. Vseh pa ne poznaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:50:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila Jaz bi ga sam pokrila in pustila na kavču, pojstlo pa imela samo zase a veš, da sem razmišljala v tej smeri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:50:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz pa moram zvečer jest, ker drugače lahko skupšaj padem. da ne omenjam vrtoglavice od lakote. Se pa nič ne redim s takimi pojedinami, samo vzdržujem kilažo. Če pa ne bi jedla bi pa definitvno shujšalo, samo ne morem funkcionirat trnutno normalno brez hrane. Ja to pa je razlog, da papcaš in še dojiš. A veš kaj, da je mene sram t v službo taka zavaljena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:51:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tut eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redim Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat To velja tut za mene. Kilce se kr lepijo na mene. Men se pa zdi, da ste same šlang tle gor... edin za ene 2 vem, da sva mal bol konkretne. Vseh pa ne poznaš Punca, niti slučajno nisi v tem klubu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:52:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Normalno da ja, obljuba dela dolg in jaz se tega držim kot pribito. Moj sedaj odhaja spat.....HB Moj pa že smrči na kavču .Danes je rekel, da gre v spalnico spat,pa ne vem, če bi ga zbudila Če ga ne boš ti, ga bo garantirano sušaaaaaaa Joj babe... se sam še režim... prav moj, da nisem normalna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:52:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz pa moram zvečer jest, ker drugače lahko skupšaj padem. da ne omenjam vrtoglavice od lakote. Se pa nič ne redim s takimi pojedinami, samo vzdržujem kilažo. Če pa ne bi jedla bi pa definitvno shujšalo, samo ne morem funkcionirat trnutno normalno brez hrane. Ja to pa je razlog, da papcaš in še dojiš. A veš kaj, da je mene sram t v službo taka zavaljena Saj mene tudi. Pa jaz še mislim počakat 2 meseca pred hujšanjem. Jaz sem sposobna te kile dat dol v enem mesecu. zato pa se ne sekiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 21:52:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Saj vem, da ste pred kratkim debatirale o teh jogurtih in skutah. Pa bi bila zelo vesela, če bi mi še kera enkrat povedala katero skuto mu lahko dam. Čeprav sma danes zmazala že pol banane in nektarino +keksek, ampak kupila bi mu, pa bi jutri probala prvič skutico. No sej vem, da sem že 100 krat napisala, ampak bom še 101 : - začela sem z Sadno skuto od LJ mlekarn Junior (une male; mislim da so 50g) - sedaj pa imam Obstgarten podložene s sadjem in od LJ mlekarn podložene s sadjem, so pa mislim da 110 ali pa 150g Punca kopiraj v tvoj podpis Ja, če bo tako šlo naprej kot sem ta tedn vsak dan vsaj 1x pisala kakšne skutke papa Manca, bom dala res v podpis, al pa napisla, na kateri strani se nahaja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Inhalator katere znamke je najboljši?poopekInhalator katere znamke je najboljši?medikoel ME 100 (
64%)
laica 2003W (
10%)
Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (
7%)
Membranski inhalator SE 1700 (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!