Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:31:43
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:32:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina to mi deli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:32:42
|
|
|
|
barbaw
|
Valnetina kje si ga zvohala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:33:09
|
|
|
|
valentina2006
|
Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:33:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:34:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valnetina kje si ga zvohala? V tvojih smajlijih, pod animals.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:34:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:34:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela Tisto se bomo potem sekirale. Do februarja, ko bodo v službi jih že ujamemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:35:04
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:35:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valnetina kje si ga zvohala? V tvojih smajlijih, pod animals. Meni jih ni hotlo odpret, pa sem obupala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:35:55
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:36:11
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa najbolje, da gremo še me spat. A katera kaj ve kako je ****?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:36:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami Katina super da si se oglasila.mmmmm skutna tortica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:36:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela Tisto se bomo potem sekirale. Do februarja, ko bodo v službi jih že ujamemo. A veš kaj so napisale: "majčice nas lovijo so si pa naložile težko nalogo. Saj se bo tudi njim ustavilo, ko bodo imele tolk stare otroke kot me"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:36:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:37:12
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem si končno prinesla Leg Magic od sestrične pa ga še ne uporabljam . Bom se pa mogla spravt počasi v formo. Jaz sem si ga kupila in ga v 2 mesecih uporabila točno 0x Sedaj ga bom raje kar dala na bolho, ker vidim, da mi ne znese Estrella, lohk ga kr tebi prodam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:38:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela Tisto se bomo potem sekirale. Do februarja, ko bodo v službi jih že ujamemo. A veš kaj so napisale: "majčice nas lovijo so si pa naložile težko nalogo. Saj se bo tudi njim ustavilo, ko bodo imele tolk stare otroke kot me" A veš, da sem kar malo žalostna ko pomislim na čas, ko bo treba v službo. Takrat bo pa RR ali samevala ali celo pozabljena od enih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:38:13
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:38:24
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Izvedljivo samo v primeru, da joške pustim doma. Estrela, mi imamo pa fliper - obroč od bombažkov (iz pikapolonice) in je super, ker ima veliko aktivnosti z vodo, mala prov uživa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz se bašem s sendvičom,: kuhana šunka, domača celjska salama, sir, kumarice in mayo nehi ti takole o hrani, ker se mi že , pa sem že večerjala... uf, kva bi zdej en takle sendvič, s poudarkom na mayo Barbaw, saj se hecaš a ne, s tem pomfrijem Pa kako to montirš v bajno, a je prosto stoječe??? Ne. ma ene take priseske spodaj, da trdno stoji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:38:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw iščem pingvina KLIK Hudooooo!!!!!To bodo posti zanimivi Aurea, a si spregledala vprašanje???Kako fliperja montiraš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:39:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Katina: Fulllll lepooooo, da se kej javš ... v klub včlanjena... pa pssssssss No smo že 3, pa če se nam pridruži še ****, bo še bolj veselo Si bomo v moralno podporo... A veš, kva je moj zdejle prjavu... če sem bla pr frizerju dons ... od kje mu pa to ... mam že 10 cm narastka itd. Joj, joj... ... sem bla ja, pred 4 mesci ... zih se bi rad odkupu za kej . Le kaj bi rad?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:39:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw katina ful sem vesela, da si se javila. Da ne zmoreš vsega prebrat mi je jasno, ker jaz tudi ne morem, če sem dlje odsotna. Upam, da ste dobro. Glede tortice pa bo očka prišel drugič na svoj račun. Važno je , da pride mami A si kaj gledala statistiko? Sem bila ravno na delu +41 Go, go, go.... sam februarčice so že na 29 strani 7 dela Tisto se bomo potem sekirale. Do februarja, ko bodo v službi jih že ujamemo. A veš kaj so napisale: "majčice nas lovijo so si pa naložile težko nalogo. Saj se bo tudi njim ustavilo, ko bodo imele tolk stare otroke kot me" A veš, da sem kar malo žalostna ko pomislim na čas, ko bo treba v službo. Takrat bo pa RR ali samevala ali celo pozabljena od enih. Psst a nismo rekle da se ne bomo o službi pogovarjale do novega leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:40:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem si končno prinesla Leg Magic od sestrične pa ga še ne uporabljam . Bom se pa mogla spravt počasi v formo. Jaz sem si ga kupila in ga v 2 mesecih uporabila točno 0x Sedaj ga bom raje kar dala na bolho, ker vidim, da mi ne znese Estrella, lohk ga kr tebi prodam ž še ab rocketa ne folgam, kje je še leg magic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:40:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem si končno prinesla Leg Magic od sestrične pa ga še ne uporabljam . Bom se pa mogla spravt počasi v formo. Jaz sem si ga kupila in ga v 2 mesecih uporabila točno 0x Sedaj ga bom raje kar dala na bolho, ker vidim, da mi ne znese Estrella, lohk ga kr tebi prodam Jaz sem bila pred nosečnostjo kr pridna in sem ga uporabljala zdej pa se mi sploh ne ljubi začeti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 14.11.2008 22:41:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Očka je bil totalno razočaran, ker je skutna. Tudi moj bi bil... Estrella*, danes sem celo popoldne balansirala med pospravljanjem, crkljanjem , animiranjem male pike in priganjanjem velike... Potem me je pa še postavil na realna tla, ko je prelomil obljubo. In slab dan je tu... Potem sem pa raje bolj tiho tule, ker na slab dan ponavadi vsem direkt zmečem v faco, kar mi leži na duši... Trenutno sem imela namen komentirati en post glede hrane za , ampak raje neeeeeeeee...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?