|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
14.11.2008 21:52:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene!
Sem se včeraj uspela 2x logirat, pa sem morala po minuti, dveh že stran - tako, da nič ne vem, kaj dogaja tukaj
pa ni bila Brina "kriva" user posted image
pol ti je pa verjetno mož nagajal user posted image

Vidim, da danes debatirate o GH
nisem še nič gledala po štacunah, me pa zanima, mogoče katera ve:
Plasma keksi - a to je sladkano? saharoza, glukoza, fruktoza?

Ne vem, ker ji jih še nisem dala

pa vidim, da dajete razne sadne skute (Obsgarten, Fruhtswerge,...) - to je verjetno sladkano? s čim? Če sem prav razumela patronažno zadnjič, naj ne bi dajali saharoze in glukoze (pač navadnega sladkorja), le sadni sladkor, pa še to najbolje pač direkt s svežim sadjem, ne kot dodatekuser posted image
Na Obstgartnovi skuti piše: iz posnetega mleka z 10% sadja, z dodanim sladkorjem in sladili, toplotno obdelano.
Uglavnem sladkor je notri definitivno.

Jaz pač povem svoje mnenje, potem me pa lahko linčate in križate če hočete:
jaz ji dam za jesti tisto, ker vidim da ji paše in da ima rada, pa če je notri sladkor ali ne. Če bi pa poslušala vse nasvete, pa itak ne bi nikamor prišla, pa otrok bi bil lačen, ker bi se mi zmešalo od vseh teh "koristnih" nasvetov

user posted image Daj nehaj s takimi, jaz moram še mal delat

Evo, me od 12ih pa do zdele ni blo za računalnikom, tako da si kej lahko naredila.

Pa me zanima, a si????

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.11.2008 21:52:45   
Soncnica Sandra ***

SS, estrella, hvala
zaenkrat samo sprašujem, začnemo čez 11 dni user posted image  
imam v glavi magično mejo 6 mesecev in upam, da zdržimo do takrat user posted image
no s sadjem čakamo še 11 dni - mlečni izdelki bodo pa še počakali

torej je ta Obstgarten iz posnetega mleka, s sladkorjem in še sladila(umetna) - zakaj vsaj brez sladil in iz polnomastnega mleka tega ne nardijo? pa bi bilo že bolj zdravo

sem sedaj malo brskala o teh skutkah, pa vidim, da jim je uspelo celo tako skutko z 0% maščobe narest, pa umetno slajeno - to je pa že res malo preveč, a ne?
Punca, 0% maščobe NE OBSTAJA, ker če je mleko ali skuta, pač mora biti maščoba, da "skupaj stoji", drugače ne bi user posted image
Pa itak naj bi otroci jedli ponomastno skuto, ne pa uno z kao 0,4% maščobe

no, upam, da bo šlo s homemade sadno skutko - škoda le, da je konec sezone sadja, da ostanejo samo še jabolka, pa mogoče se dobi še kaka hruška kje, ostalo je pa vse ful špricanouser posted image
Ma tudi če imaš domače sedje, tako kot jaz, verjemi, da to sadje ni bio, ker je že ozračje toliko onesnaženo, da je vse to prav tako tudi v sadju.

Seveda je vse to le moje skromno mnenje.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.11.2008 21:52:53   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Vidim, da so danes ''gorenjke'' glavneuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem od 12ih naprej špricala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.11.2008 21:53:02   
Soncnica Sandra ***

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stranuser posted image in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijouser posted image

Estrella, na Gričko imajo polno zasedeno, tako da nikar ne kliči tja user posted image

Pridi rajši še ne kakšen čvek pa bo bolje, bo Alja pančala,mami pa vesela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.11.2008 21:53:03   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tutuser posted image

eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redimuser posted image

Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

To velja tut za mene. Kilce se kr lepijo na mene.

Men se pa zdi, da ste same šlang tle gor... edin za ene 2 vem, da sva mal bol konkretne. user posted image

Vseh pa ne poznaš user posted image user posted image user posted image

Punca, niti slučajno nisi v tem klubu user posted image

Estrella*: No sej sem vedla... kakšne tišijo v ta klub user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4005
14.11.2008 21:53:18   
barbaw
Tole me čaka med drugim user posted image  in user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
14.11.2008 21:53:50   
tilči

A veš kaj, da je mene sram t v službo taka zavaljenauser posted image

Ma kaj se sekiraš, kaj si drugi mislijo? Enkrat sem prebrala eno lepo misel, nekaj takega: da nas otroci sprejmejo,take kot smo, tudi če smo nepočesani, do 12. še v pižami,z vsemi kilogrami

Neposredna povezava do sporočila: 4007
14.11.2008 21:55:04   
Estrella*

Pozdravljene!
Sem se včeraj uspela 2x logirat, pa sem morala po minuti, dveh že stran - tako, da nič ne vem, kaj dogaja tukaj
pa ni bila Brina "kriva" user posted image
pol ti je pa verjetno mož nagajal user posted image

Vidim, da danes debatirate o GH
nisem še nič gledala po štacunah, me pa zanima, mogoče katera ve:
Plasma keksi - a to je sladkano? saharoza, glukoza, fruktoza?

Ne vem, ker ji jih še nisem dala

pa vidim, da dajete razne sadne skute (Obsgarten, Fruhtswerge,...) - to je verjetno sladkano? s čim? Če sem prav razumela patronažno zadnjič, naj ne bi dajali saharoze in glukoze (pač navadnega sladkorja), le sadni sladkor, pa še to najbolje pač direkt s svežim sadjem, ne kot dodatekuser posted image
Na Obstgartnovi skuti piše: iz posnetega mleka z 10% sadja, z dodanim sladkorjem in sladili, toplotno obdelano.
Uglavnem sladkor je notri definitivno.

Jaz pač povem svoje mnenje, potem me pa lahko linčate in križate če hočete:
jaz ji dam za jesti tisto, ker vidim da ji paše in da ima rada, pa če je notri sladkor ali ne. Če bi pa poslušala vse nasvete, pa itak ne bi nikamor prišla, pa otrok bi bil lačen, ker bi se mi zmešalo od vseh teh "koristnih" nasvetov

user posted image Daj nehaj s takimi, jaz moram še mal delat

Evo, me od 12ih pa do zdele ni blo za računalnikom, tako da si kej lahko naredila.

Pa me zanima, a si????

let me think......skuhala sem in zapravljala denarrrrruser posted image user posted image Torej praktično ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
14.11.2008 21:55:47   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ma kaj se sekiraš, kaj si drugi mislijo? Enkrat sem prebrala eno lepo misel, nekaj takega: da nas otroci sprejmejo,take kot smo, tudi če smo nepočesani, do 12. še v pižami,z vsemi kilogrami

Lepa misel... user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
14.11.2008 21:56:14   
tally

Blagor se vam ko si lahko privoščite take pozne pojedine. Jaz bi tutuser posted image

eh, jaz si jo niti v sanjah ne smem, ker se ob misli na hrano redimuser posted image

Kakšno hrano... a nis rekla, da še kozarca z vodo ne smeš pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da ste same šlang tle gor... edin za ene 2 vem, da sva mal bol konkretne. user posted image

+ 10 vse pove user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
14.11.2008 21:56:17   
tilči

Ma tudi če imaš domače sedje, tako kot jaz, verjemi, da to sadje ni bio, ker je že ozračje toliko onesnaženo, da je vse to prav tako tudi v sadju.

sploh pri nas, ko nam avioni letajo nad glavo

Neposredna povezava do sporočila: 4011
14.11.2008 21:56:44   
Estrella*

Jaz bom danes popolnoma popi.....Mala  tako tečka, da komaj čakam drugo rundo spanja. Tečna je pa zato, ker ne zna sedet ona pa bi rada. In sem jo dala čičat v ležalnik, p se skoz zvrača enkrat na eno drugić na drugo stranuser posted image in išče igrače. Naj se me un usmili , da bo čimprej samostojno sedela, čene bom šla v Idrijouser posted image

Estrella, na Gričko imajo polno zasedeno, tako da nikar ne kliči tja user posted image

Pridi rajši še ne kakšen čvek pa bo bolje, bo Alja pančala,mami pa vesela user posted image

kako pa veš, da je zasedeno????user posted image user posted image user posted image A poznaš koga za tja?

Neposredna povezava do sporočila: 4012
14.11.2008 21:57:57   
valentina2006

+ 10 vse pove user posted image user posted image user posted image

+ 20 minimalno tud user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
14.11.2008 21:58:43   
Estrella*

seveda, da te nekje do 11 leta, pol pa jih slišiš vse za nazaj. A veš kaj je rekel en sošolec od Andraža prav potiho; Andraž a ti boš dobil še enega bratca ????Halooooo, mi je kapnilo, da je res skrajni časuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
14.11.2008 21:59:01   
tally

A veš kolk je blo to men smotano ko smo se preselili v Mengeš. Zdej jih skoraj ne porajtam več user posted image , čeprav so eni ful glasni.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
14.11.2008 21:59:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mene tudi, samo trenutno ne, ker sem overloaduser posted image se moram otresti začetnih 10user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
14.11.2008 22:00:26   
tilči

seveda, da te nekje do 11 leta, pol pa jih slišiš vse za nazaj. A veš kaj je rekel en sošolec od Andraža prav potiho; Andraž a ti boš dobil še enega bratca ????Halooooo, mi je kapnilo, da je res skrajni časuser posted image

Ko sem bila prvič noseča, je nečak takrat star 14 let izjavil, da imam večjo rit kot njegova mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
14.11.2008 22:00:56   
tally
Barbaw a greva ustanovit klub + 10 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4018
14.11.2008 22:01:25   
Aurea

Pozdravljene čvekice,

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Imam pa spet user posted image user posted image user posted image eno vprašanje- sem danes kupila keksolino in sem doma ugotovila, da se meša z mlekom. Ker se midva dojiva me zanima s kakšnim mlekom pa naj mu sedaj jaz to pripravim? A moram začeti kupovati AM?user posted image user posted image user posted image

Anitka, jaz si za take primere mleko kar stisnem s pumpico. Socer se pa ne sekiraj zaradi fruchtzwergeja, ne bo nič hudega, če je enega zmazal.

Katy, boga lara in Anže, no, samo da je za njima! Pa user posted image  za novo frizuro, vem koliko nam to, mamicam, pomeni user posted image

Tally, user posted image  za nakupe, paše a ne malo denarčka zapravitiuser posted image , no seveda ne moremo brez nakupov tudi za naše user posted image

Jana, to je pa en virus kajne user posted image  no, čimprej se pozdravi user posted image user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
14.11.2008 22:01:46   
barbaw

Eni otroci se ne zavedajo. Znajo bit pa na žalost tudi hudobni. Jaz tudi za eno mamico v vrtcu ne vem ali je noseča ali ni. Pa ni debela ampak ima tako čudno postavo. Pa človek ne ve. Za sosedo pa sem mislila, da se je zredila, ker je bolj ritasta in se ji je komaj 2 meseca pred rokom trebuh poznal. Samo jaz nobenega ne obsojam in nič ne rečem, samo potem vidim. zame tudi niso vedeli, da sem noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 4020
14.11.2008 22:02:00   
tilči

A veš kolk je blo to men smotano ko smo se preselili v Mengeš. Zdej jih skoraj ne porajtam več user posted image , čeprav so eni ful glasni.

jaz tudi ne več, imam pa eno sodelavko, ki čisto znori, ko zagleda avion.To bi jih laho celdan gledalauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
14.11.2008 22:02:11   
Estrella*

Barbaw a greva ustanovit klub + 10 user posted image user posted image user posted image

VALENTINA, mi2 pa klub > 20kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
14.11.2008 22:02:35   
barbaw

Ni blema, lahko. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
14.11.2008 22:02:43   
tally

Mene tudi, samo trenutno ne, ker sem overloaduser posted image se moram otresti začetnih 10user posted image

Jaz sem si končno prinesla Leg Magic od sestrične pa ga še ne uporabljamuser posted image . Bom se pa mogla spravt počasi v formo.

Neposredna povezava do sporočila: 4024
14.11.2008 22:03:45   
Estrella*

Eni otroci se ne zavedajo. Znajo bit pa na žalost tudi hudobni. Jaz tudi za eno mamico v vrtcu ne vem ali je noseča ali ni. Pa ni debela ampak ima tako čudno postavo. Pa človek ne ve. Za sosedo pa sem mislila, da se je zredila, ker je bolj ritasta in se ji je komaj 2 meseca pred rokom trebuh poznal. Samo jaz nobenega ne obsojam in nič ne rečem, samo potem vidim. zame tudi niso vedeli, da sem noseča.

men pri Andražu tud ne, sedaj pa mislijo da šem še vedno al pa ponovnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?