Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Sem se včeraj uspela 2x logirat, pa sem morala po minuti, dveh že stran - tako, da nič ne vem, kaj dogaja tukaj pa ni bila Brina "kriva" pol ti je pa verjetno mož nagajal Vidim, da danes debatirate o GH nisem še nič gledala po štacunah, me pa zanima, mogoče katera ve: Plasma keksi - a to je sladkano? saharoza, glukoza, fruktoza? Ne vem, ker ji jih še nisem dala pa vidim, da dajete razne sadne skute (Obsgarten, Fruhtswerge,...) - to je verjetno sladkano? s čim? Če sem prav razumela patronažno zadnjič, naj ne bi dajali saharoze in glukoze (pač navadnega sladkorja), le sadni sladkor, pa še to najbolje pač direkt s svežim sadjem, ne kot dodatek Na Obstgartnovi skuti piše: iz posnetega mleka z 10% sadja, z dodanim sladkorjem in sladili, toplotno obdelano. Uglavnem sladkor je notri definitivno. Jaz pač povem svoje mnenje, potem me pa lahko linčate in križate če hočete: jaz ji dam za jesti tisto, ker vidim da ji paše in da ima rada, pa če je notri sladkor ali ne. Če bi pa poslušala vse nasvete, pa itak ne bi nikamor prišla, pa otrok bi bil lačen, ker bi se mi zmešalo od vseh teh "koristnih" nasvetov Daj nehaj s takimi, jaz moram še mal delat Evo, me od 12ih pa do zdele ni blo za računalnikom, tako da si kej lahko naredila. Pa me zanima, a si????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|