diduska
|
Hojla.... se na hitro pofočkam, moram priznati, da sem zelo površno brala . Skratka, t*e*j*k*a - čestitke za diplomo - držimo pesti za zagovor, andreja2000 - vse naj naj za rojstni dan. Moram poročati, kako smo preživeli 1. teden v vrtcu: sem bila 1. dan kar malo užaljena, ker so se vsi drugi otroci z menoj igrali, samo naša Ella ne, potem mi je pa še ena punčiča izjavila: "mamica moja" in sem bila čisto paf, ker me moj otroček pa niti ne povoha ne - ampak, mala je pa uživala. Je pa edina, ki še ne hodi, samo je pa na dobri poti, da bo ravnokar, ampak nič prehitevat. So pa vsi že od 15 mesecev naprej in vsi čebljajo sto na uro, pa cel teden so bili vsi v vrtcu (nič bolančkani) , kar je res pohvalno. No, danes je že brez problema ostala cel dan, od zajtrka do kosila, vključno s spanjem in popoldansko malico. Sem jo pustila zato, ker je zjutraj vzgojiteljica rekla, da boljšega uvajanja ne bi mogla imeti - da je zelo pridna in zrela za spanje v vrtcu. Če ne bi imela 1,8 m, bi še kar malo zrasla od ponosa . Upam, da čez vikend ne pozabi, kako luštno je v vrtcu. Se res veselim teh vikendov, zdaj ko sem v službi. Ju3 gremo pa "čez mejo" šopingirat. Grem pogledati v Udine v Geox, če imajo še zame kakšne lepe škorenjce, ker smo jih zadnjič Elli kupili tam, pa sva naju dala kar na stran. Lep vikend, mamice....aja, sem vmes ujela trdozimčev predlog, da se snidemo v LJ - super ideja. Lahko pa tudi v Zvezdici v city parku (naša tako rada je tiste tortice ). papa