|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
14.11.2008 13:37:15   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Me zanima ali tile malčki ze znajo "uporabljat"gugalnike ala konjiček ali gosenice?

Mislim, da jih uporabljajo predvsem za padanje na tlauser posted image . No, če gledam našega Lovrota, je ves navdušen, če ga na kaj takega postaviš in se tudi nekaj zaganja, ampak mislim, da bi se samo na tla zvrnil, če bi ga spustila. Čez kakšne pol leta bi pa že znalo bit aktualno.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.11.2008 13:42:15   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Me zanima ali tile malčki ze znajo "uporabljat"gugalnike ala konjiček ali gosenice?

Mislim, da jih uporabljajo predvsem za padanje na tlauser posted image . No, če gledam našega Lovrota, je ves navdušen, če ga na kaj takega postaviš in se tudi nekaj zaganja, ampak mislim, da bi se samo na tla zvrnil, če bi ga spustila. Čez kakšne pol leta bi pa že znalo bit aktualno.

No sej zato se pa bolj odločam za tisto plastično gosenivo, ki je bolj pri tlehuser posted image
Drugače pa M na svoj avtomobil-poganjalec že lepo gor zleze in dol. Padla še ni. Bolj sem mislila, če jim je jasno da se je treba guncat oz. če v tem že znajo uživat

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.11.2008 13:49:27   
pikica*

No sej zato se pa bolj odločam za tisto plastično gosenivo, ki je bolj pri tlehuser posted image
Drugače pa M na svoj avtomobil-poganjalec že lepo gor zleze in dol. Padla še ni. Bolj sem mislila, če jim je jasno da se je treba guncat oz. če v tem že znajo uživat

Pol pa ne bi smelo biti problema. Pelji svojo punči v trgovino, posadi jo na kakšno tako zadevo in boš videla. Al jo daj pa na tiste ringlšpil zadeve, ki jih imaš praktično v vsakem trgovskem centru (tiste, ki se začnejo migat, ko daš kovanec not). Naš Lovro na tistem ful uživa in se zaganja kot kak bikecuser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.11.2008 13:59:17   
želva

[/quote]

Pol pa ne bi smelo biti problema. Pelji svojo punči v trgovino, posadi jo na kakšno tako zadevo in boš videla. Al jo daj pa na tiste ringlšpil zadeve, ki jih imaš praktično v vsakem trgovskem centru (tiste, ki se začnejo migat, ko daš kovanec not). Naš Lovro na tistem ful uživa in se zaganja kot kak bikecuser posted image .
[/quote] user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa še nismo probal

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.11.2008 14:11:57   
lana38
pikica*, jaz bi morala v MB po mullerjeve plenice. To pa potem ne bi bilo več tako poceni.  Pa še na tekem mestu je Muller j MB, da bi jih kar daleč morala nesti peš ali plačati še parkirnino.Celo goro pa jih tudi ne morem kupiti, ker jih nimam kam dati.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.11.2008 14:18:26   
želva
No, ko mi je glih dolgčas, da še mal poročam. M je nekje staknila drisko in sračkamo že celo noč indan. dopoldne sem ji skuhala čaj od borovnic in nato jih je še mal pojedla.Menda bo bolje. Upam, ker nima kaj več sračkat razen sluzi.user posted image

Evo, že alarm...
A je katera že kaj gledala na net strani od Ikee za Celovec? Pol stvari sploh nimajo. Pa tok sem se veselila prihodnji teden it v Ikeo, zdaj se mi zdi pa BV, ker nimajo nekih lučk za M sobo, pa posteljnine, tepiha. Pa vse sem že barvno uskladilauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.11.2008 14:35:12   
pikica*

No, ko mi je glih dolgčas, da še mal poročam. M je nekje staknila drisko in sračkamo že celo noč indan. dopoldne sem ji skuhala čaj od borovnic in nato jih je še mal pojedla.Menda bo bolje. Upam, ker nima kaj več sračkat razen sluzi.user posted image

Če ne bo bolje, ji daj Linex. Pomaga.

Lana38, pri vas ste pa res bolj bogi s temi trgovinami, če morate za vsako zadevo v MB šibat. Moram mal naše kolege s Ptuja povprašat kako kaj oni te zadeve rešujejo, glede na to, da imajo tudi oni majhne otrokeuser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.11.2008 14:37:41   
Vrtnica79
Hej, jaz pa sem danes spoznala Lilprincess in Teo78user posted image  pa še Botrca je bila zraven! Smo na hitro malo počvekale in res ste fajn punce! Upam da še kdaj to ponovimo, pa ostale se nam tudi lahko pridružiteuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.11.2008 15:53:19   
tea78
Ojla, mene tudi veseli Vrtnica79, da smo se sponali, če se boste še kdaj zmenile se vam z veseljem pridružim. Pozdravček

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.11.2008 18:38:00   
diduska
Hojla....

se na hitro pofočkam, moram priznati, da sem zelo površno brala user posted image .

Skratka, t*e*j*k*a - čestitke za diplomo - držimo pesti za zagovor, andreja2000 - vse naj naj za rojstni dan.

Moram poročati, kako smo preživeli 1. teden v vrtcu: sem bila 1. dan kar malo užaljena, ker so se vsi drugi otroci z menoj igrali, samo naša Ella ne, potem mi je pa še ena punčiča izjavila: "mamica moja" in sem bila čisto paf, ker me moj otroček pa niti ne povoha ne - ampak, mala je pa uživala.

Je pa edina, ki še ne hodi, samo je pa na dobri poti, da bo ravnokar, ampak nič prehitevat. So pa vsi že od 15 mesecev naprej in vsi čebljajo sto na uro, pa cel teden so bili vsi v vrtcu (nič bolančkani) user posted image , kar je res pohvalno.

No, danes je že brez problema ostala cel dan, od zajtrka do kosila, vključno s spanjem in popoldansko malico. Sem jo pustila zato, ker je zjutraj vzgojiteljica rekla, da boljšega uvajanja ne bi mogla imeti - da je zelo pridna in zrela za spanje v vrtcu. Če ne bi imela 1,8 m, bi še kar malo zrasla od ponosa user posted image .

Upam, da čez vikend ne pozabi, kako luštno je v vrtcu. Se res veselim teh vikendov, zdaj ko sem v službi. Ju3 gremo pa "čez mejo" šopingirat. Grem pogledati v Udine v Geox, če imajo še zame kakšne lepe škorenjce, ker smo jih zadnjič Elli kupili tam, pa sva naju dala kar na stran.

Lep vikend, mamice....aja, sem vmes ujela trdozimčev predlog, da se snidemo v LJ - super ideja. Lahko pa tudi v Zvezdici v city parku (naša tako rada je tiste torticeuser posted image ).

papa

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.11.2008 21:01:28   
želva

Če ne bo bolje, ji daj Linex. Pomaga.

sem dala, sam user posted image mali, kot da bi vedela kaj je na žlici sploh ni hotla pojest. Sem jo mogla mal na silo.

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.11.2008 21:02:25   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: diduska

No, danes je že brez problema ostala cel dan, od zajtrka do kosila, vključno s spanjem in popoldansko malico. Sem jo pustila zato, ker je zjutraj vzgojiteljica rekla, da boljšega uvajanja ne bi mogla imeti - da je zelo pridna in zrela za spanje v vrtcu. Če ne bi imela 1,8 m, bi še kar malo zrasla od ponosa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Takih si vzgojiteljice res samo želimouser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.11.2008 21:46:48   
soncek.djukelica
čer,

kako fino je,da mi otroka že spita!user posted image Nista popoldan nič kaj dosti spančkali,pa ju je zdelalo že pri večerji! Moji dve spita najmanj 2x čez dan, kar meni zelo ustreza,da lahko sploh kaj naredim!

Planice
, jaz kupujem Pamperske jumbo pack( smo še kar na 3), ki so 20€! Sem v prvih mesecih probala tudi ostale, pa pristala na njih!
Sem pa danes ugotovila,da ima Victoria 3 zobke!user posted image

Danes je ob BC katalog prišel in sem našla novo igračko!Avtobus, v katerega daješ različne kocke! Tega je tok, sam €€€ je treba met!user posted image Čeprav je pikica dala dobro idejo glede kabla!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.11.2008 22:03:58   
diduska

user posted image user posted image user posted image user posted image Takih si vzgojiteljice res samo želimouser posted image

Ti verjamem ja user posted image . Res je neproblematična tudi zaradi tega, ker smo jo "premalo" cartali in je že od 6-ga meseca, ko je začela osvajati prostor zelo samostojna. user posted image

Mi smo do sedaj uporabljali čez dan Müller plenice (tako na 2 uri), čez noč pa kar viola PAmpers. Sedaj smo pa probali neke MY LOVE iz Hoferja in so ji čisto cool (88 kosov stanejo 12 €). V vrtcu jim pa dajejo neke tigrčke, pa ne vem, kaj so za ena znamka.

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.11.2008 22:05:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hej, jaz pa sem danes spoznala Lilprincess in Teo78user posted image  pa še Botrca je bila zraven! Smo na hitro malo počvekale in res ste fajn punce! Upam da še kdaj to ponovimo, pa ostale se nam tudi lahko pridružiteuser posted image

se podpišem

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.11.2008 9:14:02   
lana38
Danes pa bolj dolgo spite. Jaz sem zdaj že drugič tu gori, pa še se nobena ni zbudila. Prej nisem imela časa pisati, ker se je Tim ravno zbudil.
Pri nas V Ptuju je res bolj mala izbira velikih trgovin. Imamo samo Mercator in Interspar. Ostalo so pa bolj male trgovine. V Tušu se pa tako skoraj nič ne splača, ker je vse drago, razen kadar so kake posebno ugodne akcije. No, imamo tudi DM. Od otroških trgovin pa BC in Pikapolonica.
Blaž napiše domačo nalogo, Tim poje sadje, pa gremo ven.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.11.2008 9:27:08   
botrca
Jaz sem budna user posted image  in želim vsem dobro jutro.

Srebam prvo user posted image  in malo gledam tv. Jan se je tudi zbudil, imela sva pesto noč zbudil se je okrog 2h pa nikakor ni mogel zaspat, dala sem mu tudi flašo in je komaj ob 4:30 zaspal. Sem kot zombi, ampak kaj češ oni narekujejo naše življenje.

Ptujčanke, Bistrčanke in tiste ki ste blizu pridite kdaj na srečanje k nam v Mb pa še v kake večje TC lahko greste, posebej zdaj ko so r.d. in prazniki.

Grem mu naredit papiko, potem pa ne vem ali bi se šla potepat po mestu ker če ne bom zaspalauser posted image .

mejte se

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.11.2008 9:45:21   
diduska
Dobro jutro!

Jaz sem pa že skoraj pol šihta oddelala tukaj gor...hehe. Naša se je ob 7-ih zbudila in je šla ob 8-ih nazaj spat, zdej pa čakam da se zbudita oba, ker gremo šopingirat v Italijo.

evo...sta se zbudila,

papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.11.2008 10:45:05   
hokejistka
Vikend končno........ Tiste, ki ste že v službi me razumete user posted image

Žal mi je, da nimam več toliko časa za RR, da bi lahko vasko pokomentirala, vas pa pridno berem- tudi v službi user posted image . Dočakala sem prvo polovico svoje nove plače in je velika razlika od porodniške. Sem morala takoj po nove čevlje in perilo user posted image

Včeraj sva imeli fizioterapijo in verjetno bo J. shodila kasneje. Za kakšno resno terapijo je pa že prepozno, ker bi mora prit prej, sedaj se pa upira in kriči na žive in mrtve. Jezna sem sama nase, ker nisem že pri 5m, ko mi nekatere stvari pri njeni grobi motroiki niso bile všeč, P zatežila za napotnico.user posted image

Zdajle J. spi, potem pa čakam da se zbudi in greva v knjižnico in BC.

lana38 mi smo tudi kupili Pamperske v MC z igračko. Ji pa tale žirafa ni nič kaj všeč. Sem hotela knjigico ali pa barvica, ampak te so v 3 in 4+ pakiranjih user posted image .
Drugače imamo mi tudi Mullerjeve, ampak sem zdaj za spremembo kupila Pamperske. Imeli smo tudi Hoferjeve in sem bila zelo zadovoljna. Se jih pa ne upam kveč kupit, ker je J. ravno takrat staknila uroinfekt in zdaj me strah, da ni to zaradi pleničk user posted image

Skratka, t*e*j*k*a - čestitke za diplomo - držimo pesti za zagovor, andreja2000 - vse naj naj za rojstni dan.

Se podpišem user posted image user posted image user posted image

vrtec midve ga občasno obiščeva, ker sem v Svetu staršev in pridem malo stvari prečekirat- ja, sem iz hudiča user posted image user posted image . Se moream pohvalit, da se je zaradi mojih povpraševanj na upravi premaknilo to, da nam ni treba več prinašat pleničk od doma (prej sta jim pripradali 2 vrtčevski plenički na dan), ampak jim pripadajo vrtčevske.

želva upam,da M. kmalu neha sračkatuser posted image user posted image user posted image

andrejalana in vetrnica Čim lepši začetek službe vama želimuser posted image . Meni je zdaj prav lušno hodit. Edino zoprno bo, ker bom morala decembra večkrat potegnit in bom domov hodila okoli pol osmih zvečer.

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.11.2008 11:52:48   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ptujčanke, Bistrčanke in tiste ki ste blizu pridite kdaj na srečanje k nam v Mb pa še v kake večje TC lahko greste, posebej zdaj ko so r.d. in prazniki.

Jaz za to zadnje srečanje sploh nisem vedla, če bi, bi verjetno prišla, če bi mela čas.

Mi smo včeri Janu kupli pametnega kužka v MB za miklavža, upam da mu bo všeč. Zdej mu je najbolj aktualno plazit za mano v hiši ko kej delam in ko me dohiti me začne za hlače vlečt in roke stegovat naj ga dvignemuser posted image --- igrače pa sploh niso zanimive.

Mi pa kupujemo Lidlove plenice, dam za en paket samo 8 eur

by

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.11.2008 13:56:06   
želva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image takole me je danes razkurila tašča, kaj je bilo pa čist brezveze govorit, da ne bom še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hokejistka, lepo da se mal oglasiš  in poročaš kako se iamte. Super za nove čevljeuser posted image , se splača delat a neuser posted image Zdaj ste se vrjetni navadili na nov ritem in Julija že uživa pri varuški?

Mi danes delamo cimper, tako da imamo bolj noro okoli hiše. Kavice, pirčki, malica, kar naprej nekaj. Bajta je tak v razsulu, ampak samo še do pon. pol grem pa v akcijo. Me sploh ne bo več na RRuser posted image

Mančk je ponoči še nekaj sračkala, pa danes samo enkrat. In to vse črno, ko je revica tok borovnic mogla pojest. Danes sem ji naredila prežganko in ji ni bila všečuser posted image Mewni pa njam, sem pol jaz pohamsala.
A probiotični jogurt velja dajat, ko imajo drisko?

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.11.2008 14:01:39   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Zdej mu je najbolj aktualno plazit za mano v hiši ko kej delam in ko me dohiti me začne za hlače vlečt in roke stegovat naj ga dvignemuser posted image --- igrače pa sploh niso zanimive.

by

Pri nas je nekaj podobnega, user posted image , edino knjige ful bere. To se pa zamoti, da ne moreš vrjet in zravn čeblja in komentirauser posted image

Hokejistka, saj J.  ima še polno časa za shodit.user posted image

Moram priznat, da sem sama mislila, da bo M. prej shodila, pa še kar nič. Stoji samostojno, alhko zravn ploska, da bi korak naredila pa ne. Mi je kar malo hecno. Sem mao nestrpna. Se mi zdi, da predvsem zaradi hitro bližajočega se user posted image , bi kar rada da M do takrat ne vem kaj že vse obvlada.

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.11.2008 14:03:42   
hokejistka

Hokejistka, lepo da se mal oglasiš  in poročaš kako se iamte. Super za nove čevljeuser posted image , se splača delat a neuser posted image Zdaj ste se vrjetni navadili na nov ritem in Julija že uživa pri varuški?

Ja, sedaj je že bolje. Lepo zaspi in je brez problema. Ji je pa najbolj všeč, če jo ima po rokah user posted image .

A probiotični jogurt velja dajat, ko imajo drisko?

Seveda, da lahko daš probiotični jogurt. Čeprav ga je treba baje veliko pojest,d a ima probiotični učinek. Jaz sem ji kupila Biogaia probiotične kaplice v lekarni, ko je jedla AB. Drugače pa pri driski in bruhanju tako ali tako ni nobene diete, ampak daš vse kar ji paše v zmernih količinah in skrbiš za dobro hidracijo.

Mi smo se vrnili od kosila pri tašči, zdaj dam pa J. spat, potem si pa z user posted image utrgava nekaj časa zase (upam, da bo uspelo) user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.11.2008 17:45:25   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 6x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 10x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 3x                            user posted image 1x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 6x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 6x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 6x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 2x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 7x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 7x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 6x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 4x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 6x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 3x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 2x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.11.2008 20:15:22   
želva
Spet je tuga tukaj goruser posted image Kaj se vse stiskate?user posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?