|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
12.11.2008 20:18:11   
želva
Če sem se že našopingirala, kje pauser posted image se ne da
Greva z M jutri v Lj in še taščo peljeva zravn, da se mal odlepi od štedilnikauser posted image

Jaz pa zdajle študiram kolk se mi kaj da. A bi al ne bi paprikaš naredila?
.......
......
.......
BI

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.11.2008 20:20:42   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

triciklu od FisherPricea

Sorč, Tomyja!!!!!!!!

Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos.  NJAAAAAMMMMA! user posted image

Prav gos ali raco?

Mnei so race boljše. Res dobro meso. Sam maščobe pa spusti cel liter. Pa da ne bi mislila, da sem jo že kdaj pekla. S tem se taščica ukvarja, jaz sam papcam.

Pa mislim, da me bo to rundo user posted image razneslo, sem že na plus 10, čakajo pa me še 4 meseciuser posted image Moj pravi, da bom glih zdej počla.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.11.2008 20:38:10   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

triciklu od FisherPricea

Sorč, Tomyja!!!!!!!!

Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos.  NJAAAAAMMMMA! user posted image

Prav gos ali raco?

Mnei so race boljše. Res dobro meso. Sam maščobe pa spusti cel liter. Pa da ne bi mislila, da sem jo že kdaj pekla. S tem se taščica ukvarja, jaz sam papcam.

Pa mislim, da me bo to rundo user posted image razneslo, sem že na plus 10, čakajo pa me še 4 meseciuser posted image Moj pravi, da bom glih zdej počla.

Gos. Raco sem že pekla in se peče še dalj časa in res spusti ful maščobe, mesa pa bolj malo ostane. Tale goska je bila pa prav fina. user posted image

Eh kaj teh deset kilc. Jaz sem se zredila pri Janu 16 kg. Sicer se ti bo pa zdaj začel ustavljat apetit, ko bo večji user posted image     user posted image .
Si skuhala pasulj?

Aja, ta šoping s taščo je pa tudi dobra ideja. Moja mi vedno kaj poleg da ali pa kupi. user posted image  Imam tudi drugače srečo, ker je super - je pa res, da ne živimo skupaj.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.11.2008 21:10:12   
želva

Si skuhala pasulj?

A tako površno me berešuser posted image user posted image Paprikaš! Ja, ja že končano. Bom razvajala jutri taščo, jo peljem v LJ in še južne ji ne bo treba kuhat. Da bo pa kaj zraven dala, itak.
Saj moja je tud zlata, sam mal preveč sva skupaj.

Mi smo zdaj že 2krat praznovali Martinovo in obakrat jedli raco in so bile odličmne-mesa ogromno. Enkrat samkrat sem jedla gosko in mi ni bila preveč všeč.Boš mogla recept izdat

Zdaj se pa po intrenetu zabavam, sem sama doma, je šel želvak na pivo, MAnčk spi. JAz pa čekiram kaj vse bom jutri nabavilauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.11.2008 21:21:04   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Si skuhala pasulj?

A tako površno me berešuser posted image user posted image Paprikaš!

Zdaj se pa po intrenetu zabavam, sem sama doma, je šel želvak na pivo, MAnčk spi. JAz pa čekiram kaj vse bom jutri nabavilauser posted image

user posted image

A zdaj pa sam hodi na pivo? Nič terasa.... user posted image user posted image user posted image  Blagor tebi, lepo šopingiraj! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.11.2008 8:21:42   
lana38
Mi smo imeli pa pestro noč. Tim je bil buden kar od 1h do 3h. To se nam ni zgodilo že od lani, da ne bi spal ponoči kar 2 uri skupaj.P je jokal pa se smejal, pa ni vedela ali bi bil pri atiju ali pri mami. Prav pestro je bilo, čisto nič dolgočasno.user posted image  Zdaj pa tudi ne spi več.user posted image
Včeraj popoldan sem bila v drvarnici in privlekla na svetlo par igrač, en lonček z oblikami, ki se spuščajo skozi odprtine in lokomotivčka Tomaža, ki se odpelje, če potisneš na sprevodnika. Timu so zelo všeč. Sem prav vesela, da smo vse shranili..
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.11.2008 9:07:13   
Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja čestitam za RDuser posted image user posted image

Želva zdaj pa se ti že lepo pozna trebušček, kajneuser posted image . A nam ga boš kaj pokazalauser posted image

Meni pa je danes potekla porodniškauser posted image , sem kar malo zamorjena- pa še vreme je za user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.11.2008 11:30:15   
andreja2000
trdozimc in  Vrtnica79 najlepša hvala za čestitke!

Lana38 tudi mi imamo še kar veliko igrač od Lare,od Gregorja pa  samo še lego kocke.Imamo pa tudi mi tisto lokomotivo in Eva se zelo rada igra z njo.

Mene še vedno boli vrat,rama in rokauser posted image ,noč je bila katastrofalna,Eva se je zbujala vsako uro,jaz pa nisem našla položaja,da bi vsaj malo omilila bolečino.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.11.2008 12:03:51   
t*e*j*k*a
Andreja2000 vse naj naj za rojstni dan, pa upam da bolečine čimprej minejo!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.11.2008 13:16:36   
lana38
andreja2000, vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image
Še vedno velja, čeprav sem 2 dni zamudila. Upam, da se ti bolečine čimprej omilijo.

Pri nas pe je zdaj začelo deževati. Dopoldan sva ujela en kratek polurni sprehod. Potem je šel pa Tim k babici, ker sem jaz šla k zdravniku. Že dalj časa opažam, da na desno uho slabše slišim. Pa ni nič za videti in sem dobila napotnico za ORL. Tam pa imam pregled 27.11. Me prav zanima, kaj je to. Morda je pa EMŠO.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.11.2008 16:59:21   
karmy85
Andreja2000 vse najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image user posted image

Pri nas pa že cel dan user posted image pada.Danes sva bile doma,jutri pa bomo šle s sestro malo po štacunah.user posted image
V soboto pa grem s sestro v Italijo brez Teje.Bo z očijem bla,ker je nočem mučit po trgovinah.user posted image

Mamice kdaj pa boste ve kupovale za miklavža?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.11.2008 17:46:19   
botrca
Andreja2000 user posted image  vse naj, naj za r.dan.user posted image .

Tu je tudi vreme čisto pravo, da te spravi v depresijo. user posted image

Želva ja trebuščka nam pokaži user posted image user posted image user posted image .

Vrtnica79 si kaj boljšiuser posted image

Grem se malo z malim igrat, pa previt ga grem ker se je pokakal.

bye user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 17:54:39 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.11.2008 18:03:13   
vetrnica
Andreja2000  - vse naj naj user posted image  user posted image za rojstni dan

pri nas tudi že cel dan dež pada, a sva šli vseeno ven - na voziček dežno prevleko pa dežnik v roke pa je šlo user posted image

Zoja pa nima starejših bratcev ali sestric, da bi od njih dedovala igrače. Jih je pa kar nekaj podedovala od otrok od sodelavcev od babiceuser posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.11.2008 22:02:03   
dream3
Andreja2000  - vse naj  user posted image za rojstni dan

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.11.2008 7:19:05   
AndrejaLana
Jutro,

Jaz sem pa žalostna...se mi je iztekla porodniška (pred 2 dnevoma) user posted image . Danes je pa zadnji dan, ko sva z mojo user posted image  ves dan skupaj. V ponedeljek pričneva z uvajanjem v vrtec, jaz pa grem čez 1 mesec delat. Ojoj, kako čas hitro beži.

Včeraj sva bili pri pediatru. Je dobila pikeca v roko, pa kri so ji vzeli in je Lana vse pogumno prestala brez nekega joka (malo je samo zahlipala, ko je dobila inekcijo). Železo se ji je popravlo, je očitno železov sirup pomagal.
Je pa pri 11 mesecih težka 9310 g in dolga 77 cm.

Andreja2000 vse naj naj za rd.user posted image

Jaz pa grem spit user posted image  in nama z maleno pripravit zajtrk.

papa

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.11.2008 9:28:26   
soncek.djukelica
jutro,

pozdravljene vse mamice in vaši otročki!
Čas resnično beži, meni ga itak zmankuje in si ga moram res dobro splanirat,da mi vse znese naredit!user posted image Mi smo končno dočakali prvi zobek pri Sari,sem že mislila,da bo prej dopolnila leto dni preden bo imela kakšnega!

Tudi krst smo dali čez, punce so fajn sodelovale in bile prav živahne v cerkvi!Sem pa mislila,da bo skoraj odpadel, ker je Saro dajal hud kašelj in sem jo uspela tok urihtat,da smo ga izpeljali!

Darila bosta dobili za RD, pa tudi že vem kaj in sicer lonček presenečenja in druga tudi nekaj takega, sem včeraj v reklami od Spara in videla želvo, ki se tudi zlaga po oblikah! Miklavž bo prinesel le nekaj malega,do Božiča je pa še itak predaleč in bom to drug mesec študirala!user posted image

Vse vas pa razumem,da vam je hudo ker se vam je iztekla porodniška, tudi meni gre hitro,da že študiram,kdaj bom mogla it tudi jaz delat!

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.11.2008 10:57:24   
t*e*j*k*a
SD super da si se oglasla, čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.11.2008 12:45:05   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Meni pa je danes potekla porodniškauser posted image , sem kar malo zamorjena- pa še vreme je za user posted image

sej bo, sej bo! kr pogumno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.11.2008 12:46:16   
Foxina
pa zate AndrejaLana seveda tudi to velja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.11.2008 12:47:27   
lana38
s.d. ti si malo dlje doma, ker imaš doma kar 2 dojenčici.user posted image  Jaz bom pa čez 2 meseca verjetno že 2 dni v službi.user posted image  Pa kaj čemo, tudi to mora biti.
Mi smo pa včeraj šli po plenice. V Hipermarketih mercator je akcija 132 kom+ igračka pride 27,99 eur. Ta vikend od četrtka do nedelja pa je še 20% popusta na lenice in WC papir. Tako, je ta mega paket prišel samo 22,38 eur. To se pa kar fajn splača.
Danes je pa tudi sivo, samo ni mrzlo. Sva se kar 2 uri potepala.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.11.2008 12:51:22   
vetrnica
Kr verjet ne morem, da je že tok ura. Sva šle z Zojo približno ob pol 10h spat, pa sva se zbudile pred 15 min. Še nikol ni tok dolgo spala čez dan, kje šele, da bi jst tok časa zraven spala. Nč, zgleda naju zdeluje ta deževen dan ...

Vrtnica79, AndrejaLana  - sej bo, men se zdaj že dopust po porodniški izteka, ker sem ga vzela samo 10 dni. V sredo že začnemo s službo in varstvom. Mi je kr bolj všeč, da začnemo sred tedna in bo prvi vikend bolj hitro prišel user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.11.2008 13:12:46   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Kr verjet ne morem, da je že tok ura. Sva šle z Zojo približno ob pol 10h spat, pa sva se zbudile pred 15 min.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta spravile za čas od rojstva naprej not! user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.11.2008 13:23:05   
želva
DAnuser posted image

Hecni so tile občutki, ko je konec porodniškeuser posted image . Sem zelo hvaležna, da semlahko še z M doma, hkrati pa me je strah, kako bom lahko potem M še posvečala tok pozornosti, ko bosta 2 dojenčka doma. Sem se "odločila", da bomo Meto manj razvajali oz. da ne bo tok po rokah kot Mančk, ki je od samega začetka skoz po rokah. Se mi pa vseeno zdi, da bo v drugo lažje, sem že mal pametna ratala vmes.user posted image

Moj buši, grem zadjle slikico v album dat, da mi boste lahko favšuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.11.2008 13:23:25   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Mi smo pa včeraj šli po plenice. V Hipermarketih mercator je akcija 132 kom+ igračka pride 27,99 eur. Ta vikend od četrtka do nedelja pa je še 20% popusta na lenice in WC papir. Tako, je ta mega paket prišel samo 22,38 eur.

Zato pa jaz kupujem Muellerjeve plenice. Dam pri redni ceni za takle paket plenic 18€user posted image .

Andreja2000 še čestitke z moje straniuser posted image !

Vetrnica, ve sta si pa privoščileuser posted image .

Meni tudi zadnji dnevi porodniške tečejo. Še naslednji teden in je konec. Dopusta ne bom nič koristila. Lovro pa itak v ponedeljek že z vrtcem štarta (no, pol ure bova menda tam).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.11.2008 13:28:08   
želva
Eh, neki ne dela. Kasneje.

Me zanima ali tile malčki ze znajo "uporabljat"gugalnike ala konjiček ali gosenice?

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?