pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Midve s taščo sva na bojni nogi, z želvakom tud bolj kot ne, delavcev polno okoli hiše, men grejo pa vsi naku... Cel svet mi je danes odveč. Bi kar nemkam pobegnila. Hvalabogu, da bo jutri pon, in vsega konec. Želva, upam, da si danes že boljše volje . IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a Mene pa zanima če ste že dale svojim malčkom za zajtrk kdaj margarino in marmelado na kruhu? Jaz sem mu do zdej dala sirček al pa kak sirni namaz, kej drugega pa ne vem kaj naj mu dam -- - razen mlečnih kašic seveda. Kaj dajete ve? Jaz zeankrat še vztrajam pri mlečnih kašicah. Predvsem zato, ker Lovro drugače ne dobiva mlečnih izdelkov. Smo mu pa že dali kruh z marmelado in tudi kakšnim drugim namazom in je vse lepo pojedel. IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap . Koliko vas bo pa prišlo? Mi plačujemo 220€. Glede na to, da smo prej dajali za varuško 270€ mesečno, smo kar zadovoljni. Zdaj bosta pa itak dva za to ceno v vrtcu in se mi zdi v bistvu zelo ugodno. IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Pravkar sem prebrala na Mamini čvekalnici, da je Nick od mat3je22 včeraj dobil vročinske krče in sta v bolnici. Nick in Mat3ja! LP Držim pesti, da se čim prej pozdravi. IZVIRNO SPOROČILO: oro Drugače sem pa izračunala, koliko bomo plačevali za vrtec in me je skoraj kap . Pol mate verjetno visoke dohodke?... Sam 400 al 500 se mi zdi še vseen fuuul visoko... verjetno si narobe računala... Mislim, da ni nobena napisala, da bo dajala toliko za vrtec . Pa v bistvu je to čisto nemogoče, ker je polna cena programa okoli 470€ in te cene nihče ne plača, kvečjemu 80% te cene, v LJ imamo pa še ta luksuz, da nam potem dodatnih 22% cene še občina časti. Tako bi dal za jasli v najslabšem primeru okoli 290€. Skaana, a vi pa že kar pri firzerju? Pri nas je zdaj ravno toliko las, da se jih malo vidi . Evo, pokomentirala sem, zdaj pa še poročilo. Danes je bil Lovro prvič v vrtcu. Vzgojiteljica je simpatična, pomočnica za odtenek manj, ampak še vedno ok. Danes naj bi bila skupaj tam pol ure, ko sem prišla, je pa rekla, da naj ga kar samega pustim za pol urce, ker se ji zdi, da ne bo problematičen. Sploh nisem vedela kaj naj rečem . Ampak verjamem, da zelo dobro ve kaj počne, zato sem ga pustila in šla. Ko sem ga prišla iskat, je rekla, da je bil zelo priden in ni nič jokal. Lepo se je igral in opazoval ostale otroke. Je pa res, da je potem, ko sem ga prišla iskat, pripuzal k meni in izgledal kar malo prestrašeno. Ampak ognjeni krst je mimo, jutri ostane tam eno uro sam, do konca tedna naj bi pa že tudi prespal. Še tole moram prilepit sem gor. http://www.youtube.com/watch?v=p1OROUCa894 Meni je itak tale cel koncert tako noro dober, da se ne da opisat. Pismo, imajo tile ljudje filing za muziko .
|