|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
11.11.2008 14:00:20   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

Jutri pa imamo uvajanje 2 uri in smo z njimi le 10 minut - je pa baje malce huje ta teden, ker se uvajamo trije, pa naša Anja je najmlajša izmed vseh - edina, ki še ne hodi, saj so stari od enega leta in pol naprej mi pa samo 11 mesecev:( Pa ne vem, a je to boljš al slabš zanjo?

mi se tud uvajamo...dans je bil že več kt 10 min sam...je bil pa tko zaspan, da niti jest ni hotu, tko da sm šla po njega...potem je pa v minuti zaspal...včasih pa rabmo clo 1h, da se uspavamo user posted image

je pa tudi star 11 mesecev...sicer že hodi, ampak je v vrtcu tudi en starejši, ki še ne hodi...pa sploh ni panike...se glih tko ma fajn

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.11.2008 14:04:45   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: karmy85

Mamice,kaj boste pa kupila vašim otročkom za rojstni dan?
Jih boste obdarovale tudi za miklavža,božička ali dedka mraza?

Me pa še zanima,če se mi splača Teji kupit takšen tricikel: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/tricikel-s-streho/205173831072905170 ?
Ker z mojim sva se pogovarjala in je rekel,da je brez veze,ker bo zdaj mrzlo in pa še tako vreme.Kaj ve pravite?

Kaj bomo kupli za RD še ne vemo. Ga bomo pa obdarovali za božičk , miklavža in dedka mraza. JA tole s kablom bi našmu sigurno blo všeč!!user posted image

Glede tricikla smo ga mi mislili kupit že pred dvema mesecema in smo se odločili da raje še malo počakamo, ker je zdej mrzlo in se itak ne bo veliko vozil, drugo leto pa lahko kupimo že kakšnega boljšega ki je za starejše od enega leta in pol.

JA mi tud razmišljamo o sankah z ograjico. V bistvu smo jih že iskali ampak še nič ni.

Tok zdej pa gremo mal ven gledat kje se sonce skrivauser posted image

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.11.2008 14:29:12   
Mat3ja22
danes smo bili spet v vrtcu. ko sem ga peljala domu je kar zaspal. danes je bil tam 2 uri. je spet jokal. ko pa sem prišla tja ga je imela vzgojiteljica na rokah in sta skupaj lepila medveda na steno. je rekla, da danes je jedel zajtrk, da je rad na rokah,...ampak ker je sedaj najmlajši in še na uvajanju sta ga kar catrali....

mi imamo tricikel že od poletja. mali sej že poleti vozil v njem oz. ko je zače sedet...čeprav je večina tko in tko stal notri.  meni je fajn zadevca.

zdej pa je medenjaka user posted image je cele 2 min že pri miru user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mat3ja22 -- 11.11.2008 14:30:50 >

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.11.2008 15:56:59   
pikica*

Aja, še ena ideja za darila za naše malčke.....
Pametni kuža
user posted image  
ali pa lonček presenečenja
user posted image .
Pri nas je oboje zakon.  Je pa zdaj v Leclercu akcija in so tele zadeve precej znižane. Pametni kuža se mi zdi za 10%, lonček pa za 25%, tako da pride sedaj 14€, kar je daleč najceneje glede na ostale trgovine.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 11.11.2008 16:00:03 >

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.11.2008 16:14:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Aja, še ena ideja za darila za naše malčke.....
Pametni kuža
user posted image  
ali pa lonček presenečenja
user posted image .
Pri nas je oboje zakon.  Je pa zdaj v Leclercu akcija in so tele zadeve precej znižane. Pametni kuža se mi zdi za 10%, lonček pa za 25%, tako da pride sedaj 14€, kar je daleč najceneje glede na ostale trgovine.

Sem pogledala Leclercov katalog cene pa kuža: 30€ lonček pa 20€ tisto ceni, ki si ti napisala je ko greš naslednič v Leclerca ti priznajo bonus- seštevajo se. Drugače pa je to super ideja za darilo. Naš bo sigurno nekaj od tega dobil (če ne oboje).

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.11.2008 20:08:07   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sem pogledala Leclercov katalog cene pa kuža: 30€ lonček pa 20€ tisto ceni, ki si ti napisala je ko greš naslednič v Leclerca ti priznajo bonus- seštevajo se. Drugače pa je to super ideja za darilo. Naš bo sigurno nekaj od tega dobil (če ne oboje).

Vem, vem, da je tak princip. Ampak mi npr. praktično vso hrano v Leclercu kupujemo in take zadeve avtomatično štejem kot popust.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 981
11.11.2008 20:43:14   
botrca

Vem, vem, da je tak princip. Ampak mi npr. praktično vso hrano v Leclercu kupujemo in take zadeve avtomatično štejem kot popust.

Fajn, sem že mislila da me boš narobe razumela in nadrlauser posted image  Eni so danes na drugih forumih na trnih in bi se samo kregali pa dobro pustimo zdaj to. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.11.2008 0:12:07   
oro
Ja, počas bomo prišle na vrsto zua uvajanje v vrtec - to bo še pestro! user posted image  Se že vsaj en mesec psihično pripravljam - prepričujem, kako fajn je to, pa kako nič ne bo jokala... user posted image  

Glede daril - mi tut verjetno letos še ne bomo nič posebnega kupovali - kvečjemu na račun malo več naložili... se mi zdi pa za kasnej ful fajn ideja, da otroku tradicionalno podariš izlet. Torej tisti dan družinica nekam gre - pa si spotoma skupaj lahko tudi darilo kupi. Že da otrok uzavesti, da je dobil izlet ne pa npr. škatlo kock - pa četudi zapraviš več kot bi drugače.

Glede tricikla pa super da ste načele temo - je ravno mama omenila, da ga bo kupovala za rd, pa zdej razmišljam če je to res smiselno pozimi. Pa še junija dobimo še enega po streho in ne vem, kolikokrat bo imela priložnost, da jo kdo rine zraven vozička...

Sm pa glih raziskala en kup iternetnih strani - gledam za darila za nečake in nečakinje... pa so mi ful fajn razni trampolini, igrala na vzemteh, gugalnice - samo k je vse taaako drago!

Drgač ma pa moja miška ful rada tisto pojočo knjigo od Fisher Prica! Če katera še nima je super zadevica...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.11.2008 8:25:06   
lana38
Meni je pa za take male kot je naš Tim dosti lažje kupit darila, kot pa za take kot je Blaž. On je že v letih, ko včasih sploh sam ne ve, kaj hoče. Pa tudi želje so že takšne, da bi skoraj rabil kakšen kredit.user posted image Na srečo še mu lahko dopovemo, kaj je v naših finančnih možnostih in kaj ne.
December se pa res bliža z veliko hitrostjo.
Meni je Leclerc zelo dobra trgovina, ampak me malo moti, da je samo v MB. Če bi kar naprej hodila samo v MB v trgovino, se stvari več sploh ne bi cenovno splačale, ker moraš računati tudi bencin. Pa še samo en avto imamo in tudi to zna biti včasih problem. Popoldan skoraj nikoli ne moremo nikamor, ker je Blaž na treningu, ga treba peljati tja in nazaj. Trening traja uro in pol, kar pa je premalo časa, da bi prišla v MB in nazaj, pa še po trgovini hodila. Doplodan pa nimam skoraj nikoli avta, ker se moj vozi v službo. Če je kaj nujnega, potem pač gre z vlakom.
LP

lana38

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.11.2008 9:52:44   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 6x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 10x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 6x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 6x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 5x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 6x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 6x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 2x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 7x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 7x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 6x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 4x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 6x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 3x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka user posted image 2x

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.11.2008 11:31:54   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Meni je Leclerc zelo dobra trgovina, ampak me malo moti, da je samo v MB. Če bi kar naprej hodila samo v MB v trgovino, se stvari več sploh ne bi cenovno splačale, ker moraš računati tudi bencin. Pa še samo en avto imamo in tudi to zna biti včasih problem.

Ja, če je daleč, potem res ni ravno smiselno hodit tja nakupovat. V LJ je to malce lažje, ker imaš vse v bližini, čeprav je po drugi strani res tudi to, da malo izgubiš občutek za razdaljo in se ti zdi blizu, dejansko pa narediš kar precej km.

Kako pa zdržite samo z enim avtom? Pri nas ni variante, da nam znese. No, že zaradi služb ne, ker imava oba tako delo, da sva precej na terenu. Imava pa to srečo, da imam jaz služben avto, ki ga imam tudi za privat vožnje. Med porodniško sem ga sicer morala vrnituser posted image , ampak ga čez dva tedna dobim nazaj. Tako se bomo zdaj končno lahko losali enega avtomobila (med prvo in drugo porodniško sva imela poleg mojega službenega, še dva svoja avtomobila, ampak je eden ves čas stal na parkirišču. Držala sva ga pa zato, ker sva vedela, da bom z odhodom na porodniško ostala brez službenega).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.11.2008 11:32:46   
pikica*

Fajn, sem že mislila da me boš narobe razumela in nadrlauser posted image   

A tak zmaj delujemuser posted image ?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.11.2008 11:35:50   
botrca

Ne vem, kaj ti pravišuser posted image ?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.11.2008 12:14:27   
t*e*j*k*a
OJ!!

JAzb sem pa dans user posted image dobila. Se je končno spomnila tud meneuser posted image . JE pa ful čudno vse skupi, ker se je od zjutri do zdej za ene 5 kapljic nabralo, upam da jutri ne bo poplaveuser posted image .

Men je tud Leclerk super ampak predaleč. Če bi bil bližje bi verjetno tudi večinoma tam kupovala. Sej Spar ma isti princip ampak brez kartice in tisti listi se pol kr nekje zgubijo.

Dans je pa mrzllooo, mi je prej v avtu kazalo sam 5 stopinj. brrrrr

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.11.2008 13:46:41   
želva
dan

Pikica, pri nas tudi zdaj ko sem na porodniški ne gre brez 2 avtov. Sem tok navezana na svoj lastni prevoz, grem kamor hočem in kadarkoli. To mi veliko pomeni.  Me sploh ne moti da imam starega puntiča, sam da se lahko z MAnco potepava. S tem, da sva tok razvajene,da moj dela v istem kraju kot živimo, pa še rabimo 2 avtauser posted image .

Jaz sem zakljućila s porodniškouser posted image in zdaj sem na sončni straniuser posted image . Sem ravno danes šibala papirje urejat.PA še moram v lj it porodniško v knjižico vpisat.In ta zadnjo porodniško zapravit malo v baby center in H&M.

Pikica, ko si ravno strokovnjak za leclerc ali imajo tam dosti igrač za male?

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 990
12.11.2008 14:27:18   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Pikica, ko si ravno strokovnjak za leclerc ali imajo tam dosti igrač za male?

user posted image user posted image user posted image . Strokovnjak za Leclerc.....

Ja, imajo kar veliko izbiro igrač. Pa (kolikor sem pač jaz opazila), so tam že v osnovi cene ugodnejše od ostalih trgovin z igračami. Če so pa razne akcije v igri (in zdaj jih bo do NL čedalje več), so pa sploh ugodni.  Prejšnji vikend so imeli npr. 50% bonus na vse Mattel igrače. Pa je šel Dedek Mraz malo v nabavouser posted image . Pri nas je tega kar veliko za nabavit. Najprej Lovrotov RD, potem NL za oba otroka, potem pa še Zojin RD. Vse to v roku enega meseca.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.11.2008 14:31:27   
lana38
Jaz delam v istem kraju in imam do službe 20 minut peš hoje. Kadar je prometna konica, se lahko z avtom vozim tudi dlje, tako da se mi sploh ne splača v službo iti z avtom, ker prej pridem peš. Ko je kaj nujnega in ne vem naprej, si sposodim avto od mojih staršev. So doma v istem bloku in je avto večinoma v garaži, ker sta oba upokojena. Pa moj oče tudi ne vozi več rad. Ko pa naprej vem, da moram kam iti, potem gre pač moj z vlakom v službo. Samo ko gre domov, mora potem eno uro čakati na vlak, ker ga prej ni oz. tistega ki pelje prej zamudi. Pa se kar navadiš na en avto. Tudi stroški so dosti manjši.
S Timom pa se najraje potepam kar peš. Pa doma se v takem delu mesta, da
mi je vse toliko blizu, da pridem peš.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.11.2008 14:57:02   
dream3
No tudi jaz sem že dobilauser posted image  , vendar ne tako močne kot pred zanositvijo. Ker še dojim se ubadam tudi s problemom kontracepcije. Glede na moja leta se tudi razmišljala o sterilizaciji. Kakšno je pa vaše mnenje o tem?
Čez dobr teden tudi mi začnemo z uvajanjem. Ne v vrtec, ker ga nisem dobila, ampak v privat varstvo. Pa me je kar malo strah, ker je naša ta mala zelo navezana name. Upam na najboljše.
Trikolesnik bo moral biti dober še kar od starejših. Sem pa videla, da imajo v Quelle tricikel od Haucka, pa mislim da stane cca 50,00 eur.
Darila za RD in Miklavža in....., še sploh ne vem kaj bi. Igrač imamo že polno otroško sobo in še mal. Je še za razmislit.
Tudi hodimo že, kakšen teden. Je prav posrečena, ko ima še tako bolj nestabilno hojo in hodi kot mali pajac.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 993
12.11.2008 15:45:57   
lana38
Jaz pa še nimam user posted image . To mi je zelo všeč. Pravzaprav mi je user posted image  ena zoprna stvar, odkar sem jo sploh prvič dobila.
Meni je tudi G predlagal sterilizacijo, pa se nekako ne morem odločiti zanjo. Sem se predologo trudila postati user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 994
12.11.2008 17:13:19   
t*e*j*k*a
Sterilizacija-jaz verjetno tega ne bom nikoli naredila. OK to je samo moje mnenje.

Ko sem bila ginekološko na operaciji, je bla ena v sosedni sobi za sterilizacijo naročena. In se mi je zdelo ful bedno, ker nas je blo cel kup takih, ki smo se trudle zanosit, ona pa se gre sterilizirat.

Hja po drugi strani pa nikoli ne vemo kaj bo čez 30 let.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 995
12.11.2008 17:34:38   
lana38
t*e*j*k*a!user posted image  Čez 30 let se ti verjetno ne bo treba več sterilizirati, ker bo tudi mena naredila svoje.
Je pa kar zahtevna ta operacija. Tudi jaz sem že bila v sobi z ženskami, ki so prišle na sterilizacijo. Najprej si en dan tam, da te pripravijo na operacijo (klistir). Potem greš na poseg in potem te boli kot sam user posted image  po samem posegu. Naslednji dan greš lahko domov, če je vse OK. Morda so imele nizek prag bolečine, ker so jamrale, da je kaj. Možno pa je, da res tako močno boli.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 996
12.11.2008 19:24:36   
andreja2000
Hojla

Danes zjutraj mi je nekaj zaštekal vrat in nikakor se nisem mogla spravit iz postelje,ker so bile bolečine v vratu in desni roki zelo hude.No,potem mi je z pomočjo mojega user posted image  le uspel podvig iz postelje.V desno glave sploh ne morem zasukat,pa roka me še kar boliuser posted image .Upam,da bo jutri že kaj bolje,ker je kar hudo takole cel dan koliko toliko funkcijonirat.

Včeraj smo malo praznovali moj roj.dan,je prišla sestra z družino in eni sosedje,pa je bilo kar lušno.

Drugače pa je Eva danes po dolgotrajnem letanju vzunaj staknila prvo buško na čelu in potem se je končno malo umirila in ni več tekala.

Lep pozdrav!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 997
12.11.2008 19:41:54   
trdozimc
Hojla!

IZVIRNO SPOROČILO: dream3

Glede na moja leta se tudi razmišljala o sterilizaciji. Kakšno je pa vaše mnenje o tem?

To tudi mene zanima. Sem zagrozila po porodu, ko sem dobila prav obupno user posted image  (beri hud PMS, dolga in močna krvavitev, močno boleč trebuh) in imela težave z Mireno, da se grem sterilizirat user posted image .
Mene sterilizacija ne moti v nobenem pogledu. Edini pomislek bi mi bil, kako je potem s hormoni. Kako pa pri nas sploh izvajajo sterilizacijo pri ženskah?

Darila: pri nas je tudi tooooooliiiiiiko igrač, da je vsaj tamala gotovo ne bo dobila za novo leto. Prej kako roza majčko, ker drugače vse od Jana ponosi. Janu bomo pa najbrž kupili en tak večji bager, na katerem lahko sedi, ker mu je prav noro všeč in vedno, kadar gremo v BC sedi na njem. user posted image  

Tricikli in poganjalčki. Mi imamo od Jana en avto:
user posted image

od zadaj ima še ročaj, ki ni na sliki in ga lahko zravnan potiskaš. Ta imata oba najraje. Ko otrok raste pač jemlješ vstran vse zaščite in nazadnje ostane le še avto.

Potem imata od malega že:

user posted image

ta se potem preoblikuje v tricikel za poganjat s prikolico.

Jan je za drugi rojstni dan dobil pa še tricikel s pedali (oblike kot Harley Davidson - čoper user posted image ) ampak tega pa res obvlada šele od 2,5 let.
Glede naših dveh otročkov so vsa ta prevozna sredstva hit in gotovo vsak dan igrače dneva. Iva se je na onem triciklu od FisherPricea danes že začela poganjat - glede na izkušnje z Janom pa potrebuje le še kak mesec, da se bo čisto spodobno počasi sama peljala. Aja, no, pa velik faktor je pri nas veliko prostora v stanovanju. user posted image

Jah, devica, kaj pa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želva, a si se našopingirala? ELeclerc so pa v LJ razširili. A že dolgo? user posted image  Meni je drugače tudi zakon trgovina, čeprav sem se je na začetku morala kar malo navadit (preširoke ulice user posted image ).

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 998
12.11.2008 19:43:11   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Včeraj smo malo praznovali moj roj.dan,je prišla sestra z družino in eni sosedje,pa je bilo kar lušno.

user posted image  Za rojstni dan.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.11.2008 19:46:36   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

triciklu od FisherPricea

Sorč, Tomyja!!!!!!!!

Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos.  NJAAAAAMMMMA! user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?