Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 12.11.2008 20:18:11
|
|
|
|
želva
|
Če sem se že našopingirala, kje pa se ne da Greva z M jutri v Lj in še taščo peljeva zravn, da se mal odlepi od štedilnika Jaz pa zdajle študiram kolk se mi kaj da. A bi al ne bi paprikaš naredila? ....... ...... ....... BI
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 12.11.2008 20:20:42
|
|
|
|
želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc triciklu od FisherPricea Sorč, Tomyja!!!!!!!! Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos. NJAAAAAMMMMA! Prav gos ali raco? Mnei so race boljše. Res dobro meso. Sam maščobe pa spusti cel liter. Pa da ne bi mislila, da sem jo že kdaj pekla. S tem se taščica ukvarja, jaz sam papcam. Pa mislim, da me bo to rundo razneslo, sem že na plus 10, čakajo pa me še 4 meseci Moj pravi, da bom glih zdej počla.
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 12.11.2008 20:38:10
|
|
|
|
trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc triciklu od FisherPricea Sorč, Tomyja!!!!!!!! Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos. NJAAAAAMMMMA! Prav gos ali raco? Mnei so race boljše. Res dobro meso. Sam maščobe pa spusti cel liter. Pa da ne bi mislila, da sem jo že kdaj pekla. S tem se taščica ukvarja, jaz sam papcam. Pa mislim, da me bo to rundo razneslo, sem že na plus 10, čakajo pa me še 4 meseci Moj pravi, da bom glih zdej počla. Gos. Raco sem že pekla in se peče še dalj časa in res spusti ful maščobe, mesa pa bolj malo ostane. Tale goska je bila pa prav fina. Eh kaj teh deset kilc. Jaz sem se zredila pri Janu 16 kg. Sicer se ti bo pa zdaj začel ustavljat apetit, ko bo večji . Si skuhala pasulj? Aja, ta šoping s taščo je pa tudi dobra ideja. Moja mi vedno kaj poleg da ali pa kupi. Imam tudi drugače srečo, ker je super - je pa res, da ne živimo skupaj.
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 12.11.2008 21:10:12
|
|
|
|
želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Si skuhala pasulj? A tako površno me bereš Paprikaš! Ja, ja že končano. Bom razvajala jutri taščo, jo peljem v LJ in še južne ji ne bo treba kuhat. Da bo pa kaj zraven dala, itak. Saj moja je tud zlata, sam mal preveč sva skupaj. Mi smo zdaj že 2krat praznovali Martinovo in obakrat jedli raco in so bile odličmne-mesa ogromno. Enkrat samkrat sem jedla gosko in mi ni bila preveč všeč.Boš mogla recept izdat Zdaj se pa po intrenetu zabavam, sem sama doma, je šel želvak na pivo, MAnčk spi. JAz pa čekiram kaj vse bom jutri nabavila
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 12.11.2008 21:21:04
|
|
|
|
trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Si skuhala pasulj? A tako površno me bereš Paprikaš! Zdaj se pa po intrenetu zabavam, sem sama doma, je šel želvak na pivo, MAnčk spi. JAz pa čekiram kaj vse bom jutri nabavila A zdaj pa sam hodi na pivo? Nič terasa.... Blagor tebi, lepo šopingiraj!
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 8:21:42
|
|
|
|
lana38
|
Mi smo imeli pa pestro noč. Tim je bil buden kar od 1h do 3h. To se nam ni zgodilo že od lani, da ne bi spal ponoči kar 2 uri skupaj.P je jokal pa se smejal, pa ni vedela ali bi bil pri atiju ali pri mami. Prav pestro je bilo, čisto nič dolgočasno. Zdaj pa tudi ne spi več. Včeraj popoldan sem bila v drvarnici in privlekla na svetlo par igrač, en lonček z oblikami, ki se spuščajo skozi odprtine in lokomotivčka Tomaža, ki se odpelje, če potisneš na sprevodnika. Timu so zelo všeč. Sem prav vesela, da smo vse shranili.. LP
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 9:07:13
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Aja, pa včeraj sem prvič v življenju pekla pravo Martinovo gos. NJAAAAAMMMMA! Andreja čestitam za RD Želva zdaj pa se ti že lepo pozna trebušček, kajne . A nam ga boš kaj pokazala Meni pa je danes potekla porodniška , sem kar malo zamorjena- pa še vreme je za
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 11:30:15
|
|
|
|
andreja2000
|
trdozimc in Vrtnica79 najlepša hvala za čestitke! Lana38 tudi mi imamo še kar veliko igrač od Lare,od Gregorja pa samo še lego kocke.Imamo pa tudi mi tisto lokomotivo in Eva se zelo rada igra z njo. Mene še vedno boli vrat,rama in roka ,noč je bila katastrofalna,Eva se je zbujala vsako uro,jaz pa nisem našla položaja,da bi vsaj malo omilila bolečino.
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 12:03:51
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Andreja2000 vse naj naj za rojstni dan, pa upam da bolečine čimprej minejo!!!
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 13:16:36
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000, vse najboljše za RD! Še vedno velja, čeprav sem 2 dni zamudila. Upam, da se ti bolečine čimprej omilijo. Pri nas pe je zdaj začelo deževati. Dopoldan sva ujela en kratek polurni sprehod. Potem je šel pa Tim k babici, ker sem jaz šla k zdravniku. Že dalj časa opažam, da na desno uho slabše slišim. Pa ni nič za videti in sem dobila napotnico za ORL. Tam pa imam pregled 27.11. Me prav zanima, kaj je to. Morda je pa EMŠO. LP
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 16:59:21
|
|
|
|
karmy85
|
Andreja2000 vse najboljše za tvoj rojstni dan! Pri nas pa že cel dan pada.Danes sva bile doma,jutri pa bomo šle s sestro malo po štacunah. V soboto pa grem s sestro v Italijo brez Teje.Bo z očijem bla,ker je nočem mučit po trgovinah. Mamice kdaj pa boste ve kupovale za miklavža?
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 17:46:19
|
|
|
|
botrca
|
Andreja2000 vse naj, naj za r.dan. . Tu je tudi vreme čisto pravo, da te spravi v depresijo. Želva ja trebuščka nam pokaži . Vrtnica79 si kaj boljši Grem se malo z malim igrat, pa previt ga grem ker se je pokakal. bye
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.11.2008 17:54:39 >
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 18:03:13
|
|
|
|
vetrnica
|
Andreja2000 - vse naj naj za rojstni dan pri nas tudi že cel dan dež pada, a sva šli vseeno ven - na voziček dežno prevleko pa dežnik v roke pa je šlo Zoja pa nima starejših bratcev ali sestric, da bi od njih dedovala igrače. Jih je pa kar nekaj podedovala od otrok od sodelavcev od babice
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 13.11.2008 22:02:03
|
|
|
|
dream3
|
Andreja2000 - vse naj za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 7:19:05
|
|
|
|
AndrejaLana
|
Jutro, Jaz sem pa žalostna...se mi je iztekla porodniška (pred 2 dnevoma) . Danes je pa zadnji dan, ko sva z mojo ves dan skupaj. V ponedeljek pričneva z uvajanjem v vrtec, jaz pa grem čez 1 mesec delat. Ojoj, kako čas hitro beži. Včeraj sva bili pri pediatru. Je dobila pikeca v roko, pa kri so ji vzeli in je Lana vse pogumno prestala brez nekega joka (malo je samo zahlipala, ko je dobila inekcijo). Železo se ji je popravlo, je očitno železov sirup pomagal. Je pa pri 11 mesecih težka 9310 g in dolga 77 cm. Andreja2000 vse naj naj za rd. Jaz pa grem spit in nama z maleno pripravit zajtrk. papa
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 9:28:26
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, pozdravljene vse mamice in vaši otročki! Čas resnično beži, meni ga itak zmankuje in si ga moram res dobro splanirat,da mi vse znese naredit! Mi smo končno dočakali prvi zobek pri Sari,sem že mislila,da bo prej dopolnila leto dni preden bo imela kakšnega! Tudi krst smo dali čez, punce so fajn sodelovale in bile prav živahne v cerkvi!Sem pa mislila,da bo skoraj odpadel, ker je Saro dajal hud kašelj in sem jo uspela tok urihtat,da smo ga izpeljali! Darila bosta dobili za RD, pa tudi že vem kaj in sicer lonček presenečenja in druga tudi nekaj takega, sem včeraj v reklami od Spara in videla želvo, ki se tudi zlaga po oblikah! Miklavž bo prinesel le nekaj malega,do Božiča je pa še itak predaleč in bom to drug mesec študirala! Vse vas pa razumem,da vam je hudo ker se vam je iztekla porodniška, tudi meni gre hitro,da že študiram,kdaj bom mogla it tudi jaz delat! lp vsem
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 10:57:24
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
SD super da si se oglasla, čestitke za zobek
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 12:45:05
|
|
|
|
Foxina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Meni pa je danes potekla porodniška , sem kar malo zamorjena- pa še vreme je za sej bo, sej bo! kr pogumno
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 12:46:16
|
|
|
|
Foxina
|
pa zate AndrejaLana seveda tudi to velja
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 12:47:27
|
|
|
|
lana38
|
s.d. ti si malo dlje doma, ker imaš doma kar 2 dojenčici. Jaz bom pa čez 2 meseca verjetno že 2 dni v službi. Pa kaj čemo, tudi to mora biti. Mi smo pa včeraj šli po plenice. V Hipermarketih mercator je akcija 132 kom+ igračka pride 27,99 eur. Ta vikend od četrtka do nedelja pa je še 20% popusta na lenice in WC papir. Tako, je ta mega paket prišel samo 22,38 eur. To se pa kar fajn splača. Danes je pa tudi sivo, samo ni mrzlo. Sva se kar 2 uri potepala. LP
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 12:51:22
|
|
|
|
vetrnica
|
Kr verjet ne morem, da je že tok ura. Sva šle z Zojo približno ob pol 10h spat, pa sva se zbudile pred 15 min. Še nikol ni tok dolgo spala čez dan, kje šele, da bi jst tok časa zraven spala. Nč, zgleda naju zdeluje ta deževen dan ... Vrtnica79, AndrejaLana - sej bo, men se zdaj že dopust po porodniški izteka, ker sem ga vzela samo 10 dni. V sredo že začnemo s službo in varstvom. Mi je kr bolj všeč, da začnemo sred tedna in bo prvi vikend bolj hitro prišel
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 13:12:46
|
|
|
|
trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica Kr verjet ne morem, da je že tok ura. Sva šle z Zojo približno ob pol 10h spat, pa sva se zbudile pred 15 min. Sta spravile za čas od rojstva naprej not!
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 13:23:05
|
|
|
|
želva
|
DAn Hecni so tile občutki, ko je konec porodniške . Sem zelo hvaležna, da semlahko še z M doma, hkrati pa me je strah, kako bom lahko potem M še posvečala tok pozornosti, ko bosta 2 dojenčka doma. Sem se "odločila", da bomo Meto manj razvajali oz. da ne bo tok po rokah kot Mančk, ki je od samega začetka skoz po rokah. Se mi pa vseeno zdi, da bo v drugo lažje, sem že mal pametna ratala vmes. Moj buši, grem zadjle slikico v album dat, da mi boste lahko favš
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 13:23:25
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Mi smo pa včeraj šli po plenice. V Hipermarketih mercator je akcija 132 kom+ igračka pride 27,99 eur. Ta vikend od četrtka do nedelja pa je še 20% popusta na lenice in WC papir. Tako, je ta mega paket prišel samo 22,38 eur. Zato pa jaz kupujem Muellerjeve plenice. Dam pri redni ceni za takle paket plenic 18€ . Andreja2000 še čestitke z moje strani ! Vetrnica, ve sta si pa privoščile . Meni tudi zadnji dnevi porodniške tečejo. Še naslednji teden in je konec. Dopusta ne bom nič koristila. Lovro pa itak v ponedeljek že z vrtcem štarta (no, pol ure bova menda tam).
|
|
|
|
RE: Decembrčki 007 - II. del 14.11.2008 13:28:08
|
|
|
|
želva
|
Eh, neki ne dela. Kasneje. Me zanima ali tile malčki ze znajo "uporabljat"gugalnike ala konjiček ali gosenice?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?