sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna sanwebdra, se pozabila prej napisat... Mala mi je tako smešna, ko vmes zmanjka muzike in tako grdo pogleda . Pol pa naprej žura A to se tebi zdi grdo? Jo moram ujet, ko res grdo pogleda. Baje da je naša tamala tak posebnež kar se tiče izrazov na obrazu, da takega izražanja vzgojiteljice še niso videle, pa imajo vsaj 25 let delovnih izkušenj. Meni pa se ne zdi nič fajn, ne bo znala skrit, če komu ne bo hotla povedat, kaj jo muči... NELI, carica, pa že sama vse poje? Julija bi najprej čaj obrnila na glavo, pa potem namakala v čaj na mizi. IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia pedegg - dela! KAj vse nariba dol z nog... doma se že hecajo, da imamo novo sorto parmezana Torej se z Jasno lahko nadejava naročila (aha, še mehurčica, teka in noa1 bi enega)(pa skuštrana 2x, pa 2ursae enga)? PROSIM . IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia pedegg - trenutno vas je 8 zainteresiranih. Tako da bom našla kakega ponudnika, ki jih prodaja več hkrati. Prosim samo da počakate do 18., da se mojemu plačniku sprosti kartica paypal Vidim, da si me prehitela ... pot, lepo, da si spet z nami, pa čimprejšnje okrevanje. IZVIRNO SPOROČILO: jasna teka, a pri vas je JA? Pri nas pa NE . Tole o odhodu iz vrtca pa meni pri nas tudi ni čisto jasno . Trenutno sicer hodim še zgodaj, pol bodo pa med zadnjimi, čeprav bom prišla ponje nekaj čez tri . Pri nas tudi NE rula ... tudi če bi kaj imela, pila in jo vprašaš: A bi? ... pa samo odkima ne, ne. Jaz pa tudi med zadnjimi hodim po Julijo v vrtec ... pa sem vprašala enkrat zakaj, pa so mi rekli, da je veliko staršev brezposelnih, pa pridejo prej. Vsem bolančkom, posebej Živi in Špeli, pa alini_alin ... .