|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
13.11.2008 21:09:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na piruser posted image fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidimuser posted image mali se igra v stajiciuser posted image user posted image butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj user posted image pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale..

za nalašč mu ne dat punca user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sej naša je tudi aptamil sprejela, tako da verjetno bom kar tega. Sej ne vem kaj spet kompliciram, sam eni pa tudi zelo pohvalijo Novalac user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.11.2008 21:09:46   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri user posted image

prjatlca, okrog 11h se dobijouser posted image

Jaz ji dajem Aptamiluser posted image

Janeyuser posted image user posted image

o hvala prjatlca user posted image

Janey - en velik user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.11.2008 21:10:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Amaya, od kdaj ima pa Novalac gres user posted image  Prej je imel samo 2 žitni kašici user posted image

ja no to, jaz naredim tako gosto, da je kot gres user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.11.2008 21:11:07   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano?

Hvala!

greš na moj profil - avtar - naloži mojo sliko-avtar in pripneš slikico, ki si jo pomanjšala preko shrani.si, pol pa spodaj potrdiš in shraniš pa je

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.11.2008 21:12:55   
jencili
februarka, a tebe ne bo jutri?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.11.2008 21:13:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano?

Hvala!

greš na moj profil - avtar - naloži mojo sliko-avtar in pripneš slikico, ki si jo pomanjšala preko shrani.si, pol pa spodaj potrdiš in shraniš pa je

zdele bom pa še jaz to umetnost sprobala, k sm glih v akciji s fotkami user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.11.2008 21:14:11   
Janey
dolenjka bravo za tarico carico in njeno popoldansko spanjeuser posted image user posted image user posted image uu ko bi jaka kdaj tak potegnil in bi jaz lahko dala vse štiri od sebe(beri: bi lubek kaj pospravil namesto mene)
upam, da bo tarica jutri bolše jedla

mesečnicauser posted image user posted image za urin
jaka je meso vsak drug dan recimo, kak dan je krompir pa špinačo, tam mu ne dam meska zraven, kak dan pa je žito z zelenjavo

ella men gre tut to slinjenje na živce, pa sej mine pol ko majo vse zobeuser posted image user posted image

mala_pikica a ni fanj da si lahko enkrat ti malo frajuser posted image user posted image joj za calpol valda nisem mislila da bi mu vsak večer dala..danes mu nisem dala, ker je blo vse v efeku in sem čisto pozabla...bom pa res probala jutri in če bo spal, bo vsake tolko res dobil svojo dozo da se lahko jaz naspim. čeprav dvomimuser posted image ker se mi zdi, da smo mu enkrat po cepljenju ko je mel malo vročine, čist nizko, pa je bil še ful živahen in vse tak da ni bi bogi od vročine, pa če se prav spomnim je lih tak slabo spal. 
jaz za jakca včasih kuham posebej, ampak to samo zato ker mi2 dostkrat ne jema doma, ker imama še bone, pa tudi k moji mami greva kak dan, če pa kuham pa odvisno kdaj lubi pride. če pride ob 17 pol za jakca ziher dopoldan posebej nardim. sej mi ni panike...

jencili dober tekuser posted image user posted image jaz ne maram ne piva ne čipsa, če bi lahko bi pa prišla zarad družbeuser posted image user posted image

blaža a imaš ločevalno? če ja...je moj nasvet da jo nehaj imet in se začni samo zdravo prehranjevatuser posted image
ja jaz tut hodim jakca gledat če spi dalj kot 45 minuser posted image user posted image user posted image

listek
upam da je vse dobro

blaža
dol si potegni pix resizer in si pomanjšaj sliko na 80*60 al kak je pač za avtar format in pol si daš samo v profil

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.11.2008 21:14:35   
blaža
Mi jo ne rata pripet tam, oz kopirat. Pa še iz shrani si , ne vem kot kaj jo moram shranit, ki imaš dve varjante al za forum, al za html, ki ne vem kaj pomeni.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.11.2008 21:14:43   
amaya

čer

pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na piruser posted image fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidimuser posted image mali se igra v stajiciuser posted image user posted image butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj user posted image pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale..

uuuuuuuuuuuu....nisem edina. Kot da bi jaz pisala, razen pive pa čikov. Ko mu dam tamalega in rečem spat je zame spat. potem pa pridem gor in onadva stojita in se smejeta. meni pa lasi pokonci......Mali pa to izkorišča samo z njim. Pa sem mu tudi že neštetokrat rekla, da ko se gre spat je treba pri tem vztrajat!!!!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.11.2008 21:15:08   
Janey
dolenjka hvalauser posted image user posted image   se bo res mogel danes krepko potrudit, če bo kaj htel, ne glede na to da je blo včeraj mmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.11.2008 21:16:01   
MetiLu
SUPER! Midva prideva, če bova tam prej, bova šla pa še malo v šoping user posted image  sej potrebe ni, sam k je glih porodniška nakazana user posted image  katere čveke pa pridete?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.11.2008 21:16:25   
ella79
amaya a iamte anročenega še enega user posted image ?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.11.2008 21:17:56   
jencili

jencili dober tekuser posted image user posted image jaz ne maram ne piva ne čipsa, če bi lahko bi pa prišla zarad družbeuser posted image user posted image

tud s tem se zadovoljim user posted image
sicer pa zdej malcam milkouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.11.2008 21:18:39   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ja

junija pridrvi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.11.2008 21:19:19   
blaža
blaža a imaš ločevalno? če ja...je moj nasvet da jo nehaj imet in se začni samo zdravo prehranjevat
ja jaz tut hodim jakca gledat če spi dalj kot 45 min

ločevalno sem že končala, si me prepozno opozorila!user posted image . Sem oklestila svojih 10 kg viška in sem super zadovoljna. user posted image zdej pa vsake dva tedna naredim en sadni dan, pa ločujem še vedno ta glavne obroke. Se pa trudim jest zdravo ja.

O za tvoj nasvet za avatar, pa sem jaz malo tupiglupiuser posted image in ne znam nardit. zdej mi nekaj prenaša, bomo vidli, če mi bo ratalouser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.11.2008 21:21:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ja

junija pridrvi user posted image

uuuu super user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo user posted image želim

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.11.2008 21:22:38   
blaža
amaja, se mi je kar zdelo, ko si rekla, da greš objemat školjko, da ste kaj naročili.user posted image , sem se spomnila na svoje user posted image  in je blo hudouser posted image , ma se pa splačauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.11.2008 21:22:38   
jencili

Mi jo ne rata pripet tam, oz kopirat. Pa še iz shrani si , ne vem kot kaj jo moram shranit, ki imaš dve varjante al za forum, al za html, ki ne vem kaj pomeni.user posted image

jo pomanjšaš, ko je pa proces končan, enostavno samo desni klik direktno na sliko in si jo shranis na desktop in jo pol iz tam shranis na rr

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.11.2008 21:25:50   
Janey
jencili....uuu milkaaaaa..mmmmuser posted image user posted image user posted image

blaža user posted image user posted image za kilce, no sej će vzdržuješ pol je tak dobro, problem pri vseh teh dietah je to, da gre ko začneš normalno jest kar hitro nazaj. pridna siuser posted image user posted image le drži se..
jaz sem pa malo zaštrajkala in je moja želja po sladkem premagala in sem se malo ustavila z to mojo zdravo prehrano, ampak imam še od nosečnosti 20kg preveč, tak da moram spet zaštartatuser posted image user posted image pa pol držat,  ne pa to kaj sem zdaj nardila...sem jemala KT in sem bla nabita s hormoni in sem žrla ko krava...zdaj sem jih nehala in prisežem da mam manj apetita.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.11.2008 21:26:43   
dolenjka
Mi je ratal user posted image  Zgleda da še nisem za med staro šaro user posted image

Amaya, jaz sem pa vedela da si user posted image , ker sem šnofala user posted image  Pa da te vidim, a se ti že kaj pozna user posted image  No, da objemaš školjko berem, sam tko, na oko, se že kaj vidi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.11.2008 21:27:33   
jencili
samo preverjam, če pali kar sem povedalauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
13.11.2008 21:27:54   
dolenjka
Aha, zdej bo kar nekaj novih avtarjev user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
13.11.2008 21:28:11   
nizy

Samo imam sadni dan.user posted image

kaj si na ločevalni user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.11.2008 21:28:24   
Janey
iii dolenjka kok ste lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej amaya je že napisala da je noseča al ne?? al mamo 3??user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.11.2008 21:28:50   
jencili

jencili....uuu milkaaaaa..mmmmuser posted image user posted image user posted image

blaža user posted image user posted image za kilce, no sej će vzdržuješ pol je tak dobro, problem pri vseh teh dietah je to, da gre ko začneš normalno jest kar hitro nazaj. pridna siuser posted image user posted image le drži se..
jaz sem pa malo zaštrajkala in je moja želja po sladkem premagala in sem se malo ustavila z to mojo zdravo prehrano, ampak imam še od nosečnosti 20kg preveč, tak da moram spet zaštartatuser posted image user posted image pa pol držat,  ne pa to kaj sem zdaj nardila...sem jemala KT in sem bla nabita s hormoni in sem žrla ko krava...zdaj sem jih nehala in prisežem da mam manj apetita.

sm vedla, da mam neki zateuser posted image
mam tud tako z velikimi lešnikiuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?