Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:09:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na pir fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidim mali se igra v stajici butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemu besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaa no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale.. za nalašč mu ne dat punca sej naša je tudi aptamil sprejela, tako da verjetno bom kar tega. Sej ne vem kaj spet kompliciram, sam eni pa tudi zelo pohvalijo Novalac
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:09:46
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri prjatlca, okrog 11h se dobijo Jaz ji dajem Aptamil Janey o hvala prjatlca Janey - en velik
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:10:15
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Amaya, od kdaj ima pa Novalac gres Prej je imel samo 2 žitni kašici ja no to, jaz naredim tako gosto, da je kot gres
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:11:07
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano? Hvala! greš na moj profil - avtar - naloži mojo sliko-avtar in pripneš slikico, ki si jo pomanjšala preko shrani.si, pol pa spodaj potrdiš in shraniš pa je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:12:55
|
|
|
|
jencili
|
februarka, a tebe ne bo jutri?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:13:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano? Hvala! greš na moj profil - avtar - naloži mojo sliko-avtar in pripneš slikico, ki si jo pomanjšala preko shrani.si, pol pa spodaj potrdiš in shraniš pa je zdele bom pa še jaz to umetnost sprobala, k sm glih v akciji s fotkami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:14:11
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka bravo za tarico carico in njeno popoldansko spanje uu ko bi jaka kdaj tak potegnil in bi jaz lahko dala vse štiri od sebe(beri: bi lubek kaj pospravil namesto mene) upam, da bo tarica jutri bolše jedla mesečnica za urin jaka je meso vsak drug dan recimo, kak dan je krompir pa špinačo, tam mu ne dam meska zraven, kak dan pa je žito z zelenjavo ella men gre tut to slinjenje na živce, pa sej mine pol ko majo vse zobe mala_pikica a ni fanj da si lahko enkrat ti malo fraj joj za calpol valda nisem mislila da bi mu vsak večer dala..danes mu nisem dala, ker je blo vse v efeku in sem čisto pozabla...bom pa res probala jutri in če bo spal, bo vsake tolko res dobil svojo dozo da se lahko jaz naspim. čeprav dvomim ker se mi zdi, da smo mu enkrat po cepljenju ko je mel malo vročine, čist nizko, pa je bil še ful živahen in vse tak da ni bi bogi od vročine, pa če se prav spomnim je lih tak slabo spal. jaz za jakca včasih kuham posebej, ampak to samo zato ker mi2 dostkrat ne jema doma, ker imama še bone, pa tudi k moji mami greva kak dan, če pa kuham pa odvisno kdaj lubi pride. če pride ob 17 pol za jakca ziher dopoldan posebej nardim. sej mi ni panike... jencili dober tek jaz ne maram ne piva ne čipsa, če bi lahko bi pa prišla zarad družbe blaža a imaš ločevalno? če ja...je moj nasvet da jo nehaj imet in se začni samo zdravo prehranjevat ja jaz tut hodim jakca gledat če spi dalj kot 45 min listek upam da je vse dobro blaža dol si potegni pix resizer in si pomanjšaj sliko na 80*60 al kak je pač za avtar format in pol si daš samo v profil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:14:35
|
|
|
|
blaža
|
Mi jo ne rata pripet tam, oz kopirat. Pa še iz shrani si , ne vem kot kaj jo moram shranit, ki imaš dve varjante al za forum, al za html, ki ne vem kaj pomeni.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:14:43
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na pir fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidim mali se igra v stajici butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemu besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaa no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale.. uuuuuuuuuuuu....nisem edina. Kot da bi jaz pisala, razen pive pa čikov. Ko mu dam tamalega in rečem spat je zame spat. potem pa pridem gor in onadva stojita in se smejeta. meni pa lasi pokonci......Mali pa to izkorišča samo z njim. Pa sem mu tudi že neštetokrat rekla, da ko se gre spat je treba pri tem vztrajat!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:15:08
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka hvala se bo res mogel danes krepko potrudit, če bo kaj htel, ne glede na to da je blo včeraj mmmmm
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:16:01
|
|
|
|
MetiLu
|
SUPER! Midva prideva, če bova tam prej, bova šla pa še malo v šoping sej potrebe ni, sam k je glih porodniška nakazana katere čveke pa pridete?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:16:25
|
|
|
|
ella79
|
amaya a iamte anročenega še enega ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:17:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jencili dober tek jaz ne maram ne piva ne čipsa, če bi lahko bi pa prišla zarad družbe tud s tem se zadovoljim sicer pa zdej malcam milko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:18:39
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 amaya a iamte anročenega še enega ? ja junija pridrvi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:19:19
|
|
|
|
blaža
|
blaža a imaš ločevalno? če ja...je moj nasvet da jo nehaj imet in se začni samo zdravo prehranjevat ja jaz tut hodim jakca gledat če spi dalj kot 45 min ločevalno sem že končala, si me prepozno opozorila! . Sem oklestila svojih 10 kg viška in sem super zadovoljna. zdej pa vsake dva tedna naredim en sadni dan, pa ločujem še vedno ta glavne obroke. Se pa trudim jest zdravo ja. O za tvoj nasvet za avatar, pa sem jaz malo tupiglupi in ne znam nardit. zdej mi nekaj prenaša, bomo vidli, če mi bo ratalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:21:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: ella79 amaya a iamte anročenega še enega ? ja junija pridrvi uuuu super čestitam in lepo želim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:22:38
|
|
|
|
blaža
|
amaja, se mi je kar zdelo, ko si rekla, da greš objemat školjko, da ste kaj naročili. , sem se spomnila na svoje in je blo hudo , ma se pa splača
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:22:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mi jo ne rata pripet tam, oz kopirat. Pa še iz shrani si , ne vem kot kaj jo moram shranit, ki imaš dve varjante al za forum, al za html, ki ne vem kaj pomeni. jo pomanjšaš, ko je pa proces končan, enostavno samo desni klik direktno na sliko in si jo shranis na desktop in jo pol iz tam shranis na rr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:25:50
|
|
|
|
Janey
|
jencili....uuu milkaaaaa..mmmm blaža za kilce, no sej će vzdržuješ pol je tak dobro, problem pri vseh teh dietah je to, da gre ko začneš normalno jest kar hitro nazaj. pridna si le drži se.. jaz sem pa malo zaštrajkala in je moja želja po sladkem premagala in sem se malo ustavila z to mojo zdravo prehrano, ampak imam še od nosečnosti 20kg preveč, tak da moram spet zaštartat pa pol držat, ne pa to kaj sem zdaj nardila...sem jemala KT in sem bla nabita s hormoni in sem žrla ko krava...zdaj sem jih nehala in prisežem da mam manj apetita.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:26:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi je ratal Zgleda da še nisem za med staro šaro Amaya, jaz sem pa vedela da si , ker sem šnofala Pa da te vidim, a se ti že kaj pozna No, da objemaš školjko berem, sam tko, na oko, se že kaj vidi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:27:33
|
|
|
|
jencili
|
samo preverjam, če pali kar sem povedala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:27:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, zdej bo kar nekaj novih avtarjev
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:28:11
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Samo imam sadni dan. kaj si na ločevalni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:28:24
|
|
|
|
Janey
|
iii dolenjka kok ste lepi sej amaya je že napisala da je noseča al ne?? al mamo 3??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:28:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jencili....uuu milkaaaaa..mmmm blaža za kilce, no sej će vzdržuješ pol je tak dobro, problem pri vseh teh dietah je to, da gre ko začneš normalno jest kar hitro nazaj. pridna si le drži se.. jaz sem pa malo zaštrajkala in je moja želja po sladkem premagala in sem se malo ustavila z to mojo zdravo prehrano, ampak imam še od nosečnosti 20kg preveč, tak da moram spet zaštartat pa pol držat, ne pa to kaj sem zdaj nardila...sem jemala KT in sem bla nabita s hormoni in sem žrla ko krava...zdaj sem jih nehala in prisežem da mam manj apetita. sm vedla, da mam neki zate mam tud tako z velikimi lešniki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?