|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
13.11.2008 20:37:41   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan.

ti ga za jutri prišparam?

Ja, pa ne verjamem, da ga ne boš zmazala celo vrečko, ki ko enkrat začnešuser posted image  in ga ni več!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.11.2008 20:40:16   
jencili
Listek, jst bi se šla tud pokazat. Bolš, k da bi se pol kej po glavi tolkla.

Dolenjka, dejmo kako konkretno rečt donsuser posted image

Blaža...ful luštna sobicauser posted image

Taj je mel pa že prvo budnico, ki sem jo tud pričakovala, ker se VEDNO zbudi po kake pol urce, če tko zgodi zaspi. Ga je pa kupček matral, jst sm pa skoristila priliko in mu zraven podturila še malo mleka, tko da je pojedu 190ml in zdej upam, da bo noč vsaj tko dobra kot včerišnauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.11.2008 20:42:08   
jencili

jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan.

ti ga za jutri prišparam?

Ja, pa ne verjamem, da ga ne boš zmazala celo vrečko, ki ko enkrat začnešuser posted image  in ga ni več!

motiš se...nikoli ne pojem celega, tko da lahko dobiš še jutri kak činkuser posted image
Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, vešuser posted image  - hecam te

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.11.2008 20:43:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Dolenjka, dejmo kako konkretno rečt donsuser posted image

No, pol pa zaštartajmo mašine user posted image  user posted image  user posted image

Listek, kar pejdi k dr, to je najmanj kar lahko storiš da boš mirno spala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.11.2008 20:44:33   
jencili
no, kje ste zdej čveke?
Mi res nočte nč pomagat???user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.11.2008 20:44:36   
listek1
Jencili- boš vidla bo Taj dones ful dobr spančkal. Mu je David zanč mal pršepnu, da se mora mami naspančkat user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.11.2008 20:45:13   
ella79
no, zdej pa št. objav ni več tako 'lepo' user posted image user posted image user posted image

jencili a zdej mu še flašo daš? Jaz bom tudi počassss večerno dojenje kar na flašo prešaltala, sam še ne vem katero mleko bi kupila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.11.2008 20:47:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Jencili- boš vidla bo Taj dones ful dobr spančkal. Mu je David zanč mal pršepnu, da se mora mami naspančkat user posted image

je, a ne?
Se mi je zdelo, da sta se neki šuntala, k sm ju pa pogledala, sta pa kao oba spalauser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.11.2008 20:49:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

no, zdej pa št. objav ni več tako 'lepo' user posted image user posted image user posted image

jencili a zdej mu še flašo daš? Jaz bom tudi počassss večerno dojenje kar na flašo prešaltala, sam še ne vem katero mleko bi kupila user posted image

ne, ne dajem mu nič drugega več, samo flašo. Po gresu se mi je skoz zbujal, po joški sploh, zdej pa testiram to opcijo, pa da vidmo. Prva noč je bla boljša, pa da vidm, če je mela luna kej pri temuser posted image user posted image
Jst mu dajem AM.
Kako mleko bi pa ti?

Itak je blo pa pri meni tko, da se po gresu ni hotu več dojit, se pravi se je sam skinu in nima smisla, da se matram, pa itak je že bolj suša pri meni

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.11.2008 20:51:14   
blaža
Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te

Ja maš pa prav, sem pa res malouser posted image . Pa cel dan sem se šparala, pa bi ga res lahko jedla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.11.2008 20:55:34   
dolenjka

Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te

Ja maš pa prav, sem pa res malouser posted image . Pa cel dan sem se šparala, pa bi ga res lahko jedla!user posted image user posted image user posted image

jaz pa kolebam med preostankom včerajšnjega čipsa in tortico user posted image  al pa oboje user posted image  user posted image  user posted image
se vidi, da bom kmal user posted image  na obisk dobila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.11.2008 20:56:58   
amaya
večer

za tiste, ki bi prešaltale: jaz mu dajem nočno formulo od Milupe in jo dodelam še z gresom od Novalaca....pa celo noč nina nana user posted image Ok, razen, ko je luna...takrat se dogaja

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.11.2008 20:57:47   
amaya
joj, ne zopet o hrani...bom zopet letela školjko objemat. user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.11.2008 20:58:39   
dolenjka
Amaya, od kdaj ima pa Novalac gres user posted image  Prej je imel samo 2 žitni kašici user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.11.2008 20:59:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jaz pa kolebam med preostankom včerajšnjega čipsa in tortico user posted image  al pa oboje user posted image  user posted image  user posted image
se vidi, da bom kmal user posted image  na obisk dobila user posted image

ja, ja, kr tolaži se s user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.11.2008 21:00:47   
Janey
čer

pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na piruser posted image fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidimuser posted image mali se igra v stajiciuser posted image user posted image butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj user posted image pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale..

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.11.2008 21:01:29   
listek1
ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.11.2008 21:03:32   
MetiLu
Čer!
Nič ne vem kaj se dogaja user posted image  sploh nimam cajta sem gor pridt ... Sem pa neki zasledila, da se za kavo menite jutri? Kje? Kdaj?  midva sva frej user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.11.2008 21:04:01   
Februarka08

ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri user posted image

prjatlca, okrog 11h se dobijouser posted image

Jaz ji dajem Aptamiluser posted image

Janeyuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.11.2008 21:04:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer

pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na piruser posted image fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidimuser posted image mali se igra v stajiciuser posted image user posted image butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj user posted image pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale..

za nalašč mu ne dat punca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.11.2008 21:05:07   
blaža
Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano?

Hvala!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.11.2008 21:05:58   
dolenjka
Janey, šalaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  To je vse zato, da ti mal nasmeh na usta privabim, pa da boš lažje na sredo počakala, da se vidimo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.11.2008 21:06:14   
jencili

nismo se še nč za uro menile. Jst pred 10.30 ne bom tam. Če vam to odgovarja...pridemuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.11.2008 21:08:19   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Nič ne vem kaj se dogaja user posted image  sploh nimam cajta sem gor pridt ... Sem pa neki zasledila, da se za kavo menite jutri? Kje? Kdaj?  midva sva frej user posted image

kaj sprašuješ neumnosti...user posted image  - Qlandiauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.11.2008 21:09:05   
Februarka08
Evo, jaz se z arašidi nažiram, in je najbolje da grem spatuser posted image zdej bom pa spet žejna celo noč in se bom preklela kot sto user posted image user posted image
Počakam mojga da pride iz kopalnice, medtem še F5 stisnem in zaželim lepo, dolgo in tiho nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?