|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
13.11.2008 17:07:20   
Maj78
Jaz mu dam meso približno dvakrat na teden pa enkrat ribo, čist odvisno.

Dans mam telovadbo pa sm čist fertik, ma bo že, ampak se mi sploh ne gre.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.11.2008 17:07:59   
mala_pikica
Mesečnica- hvala za informacijo, bom potem tudi jaz to uredila čimprej, čeprav dvomim, da mi bodo podaljšali.

Misar- saj Lukca smo na začetku takoj po rojstvu tudi ogromno prenosili in uspavali na rokah. Potem pa je začel lepo sam spati, pa bi tudi njega nosili, če bi bilo potrebno. Ampak zaenkrat na srečo prav lepo sam zaspiuser posted image .

suzi- tako je čisto enako nekaj časa jokala od kolegice mala, pa tudi približno isto je bila stara. Smo bili skupaj za 1.maj in je mala celo noč jokala na 15 min in to kar v spanju. Naslednji dan pa ji je dala pol svečke in je bilo dobro, kolegica je bila prepričana, da je bilo to zaradi zobkov.
Ima pa tudi Luka zadnje dni težave ponoči, je tudi zelo nemiren, pa kar naenkrat v spanju ful zajoče, da se kar vstrašim. Ponavadi potem proti jutru malo boljše spi. Mu pa kukata ven obe zg. enkici, ena je danes že zunaj.
Upam, da tvoja mala Žana začne čimprej lepo spatiuser posted image . Pa zadnjič sem videla tiste slikice in je prava mala lepotičkauser posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.11.2008 17:51:49   
dolenjka
Naša je spala 2 uri 15 minut user posted image  saj jest pa noče, niti zdaj, 1h po tistem ko je vstala user posted image  To je en wunderkind, k od tolk mal hrane živi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.11.2008 18:26:12   
Janey
mala pikica jaz mislim da se jaka tut zarad zobkov zbuja. sej če pogledaš da ga recimo 2-3 tedne en zob muči, mu pa rastejo kar naprej (zdaj je že spet vidna zgorna trojka da bo kmalu ven pokukala) in res skoz slabo spi. bi mu lahko dala žličko calpola zvečer naprimer? pa bi lahko blo bolše? al to ni dobro? mislim sej bi pač poskusla kak bi šlo, če bi kaj bolše spal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.11.2008 18:32:54   
Februarka08
Evo, jaz sem zastonj kuhno pucalauser posted image moj štema v kuhniuser posted image nimava tam vtičnice k bi jo rada melauser posted image , tako da je treba zdej še 1 narestuser posted image bolje da ne vidite kakšno mam v kuhni pa še sesalc se je pregrel in crknuuser posted image upam da kmal zalaufa nazaj, drugače ni za not ituser posted image

Jaz ji dam meska pač takrat k je na sporedu za kosilouser posted image tale teden ga res skor vsak dan je, ampak to ga poje sam tolk- 1x al pa 2x za v usta...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.11.2008 19:04:56   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image za urin. Naša je ene 2x na teden meso. Je pa zelenjav vsak dan, k je njami user posted image

blaža lepa sobica user posted image user posted image to bosta fajn skupaj kraljevala

jaz sem bla na enmu čveku, sam sem jaz bolj mal čvekala user posted image user posted image user posted image Zoja je lepo žitno kašico pojedla user posted image potem pa v bano, zizilend in palčke preganjat
se je pa noro začela slinit, kar teče ji iz ust, sploh če ima dudo user posted image pa še iz nosa, tako da kar oboje naenkrat brišem user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.11.2008 19:20:08   
mala_pikica
Evo jaz sem Lukca skopala, pa sem ga kar spati dala, je ful zaspan in tečkast. Možek pa še Lano kopa, pa še lase ji pere, pa frizurco ji mora narediti, potem pa še pravljico prebrati. Jaz pa sem že prostauser posted image .

Janey, lahko mu poskusiš dati pol predpisane doze Calpola, zdaj narobe nima kaj biti, če je to tu pa tam, amapk, da bi mu pa vsako večer dajala to pa ne!! Poskusi danes, pa boš videla. Bogi jakec, pa ti tudi, upam, da boste res v kratkem začeli spati. Ker, ko pa je še treba v službo, pa moraš biti zbran, je pa še težje, če ni spanca ponoči.

Mesečnica  sem res vesela za vas in Luno, da je urin vreduuser posted image . Jaz dajem Lukcu skoraj vsak dan meso, ampak male koščke, to pa zato, ker je slabokrven. dajem pa mu piščančje belo, purana, teletino in zajčje meso.

Blaža tvoja dva imata ful lepo sobicouser posted image user posted image .

Februarka, kako pa je z Lariso in njenim urinom?

Glede jedilnika in pestrosti izbora hrana pa smo mi še zelo zadaj. Vidim, da vaši user posted image  jedo že v bistvo vso hrano, a še kuha sploh katera za dojenčka posebej, ali to delam samo še jaz?

Jaz Lukcu dajem v bistvo sadje, ki ga imam doma( domačega) jabolka, pa par hrušk sem še imela in breskve, ki pa jih imam v zmzovalniku. Pa kaki sem mu že dala in tu pa tam kakšno banano. Se pa držim tega pravila, da mu dajem pač hrano, ki raste v našem okolju.
Z: žitna kašica na njegovem mleku
M: sadje( jabolka in breskev) zgostim z njegovo sadno kašico
K: rižota z zelenjavo in puranjim meskom
M: nekaj malega ( kakšno sadje)
V: žitna kašica(imam več različnih) na njegovem mleku
ponoči dojenje 1 do 2x

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.11.2008 19:25:25   
ella79
mala pikica jaz še vedno kuham kosilo posebej za Zojo in pomoje ga bom še neki časa, k je bolj zbirčna user posted image pač sam na vodi kuhan krompir + katera koli zelenjava, to je dam vsak dan user posted image testenine noče, ne polente, ne kuskus, ne gresa, ne riža... 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.11.2008 19:35:54   
jencili
čer,

Taj spiuser posted image
Spal je dons samo 1 rundo in je bil že od 14-ih pokonci, tko da še dobr, da je sploh tok zdržal...
Sm mu dala zdej sam flašo, pa je spil samo 120mluser posted image . Upam, da ne bo čez 2 uri zato spet pokonci žeuser posted image

Dons pa jst čips jem, pride kera???
Nudim tudi pivouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.11.2008 19:43:22   
blaža
jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.11.2008 19:45:05   
blaža
Ej dolenjka, če bi meni tako spal, bi šla petkrat pogledat, če še dihauser posted image . Ena ura v kosu je pri nas maximum, drugače pa je 40 min.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.11.2008 19:51:16   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: itata

bajsa; zadnjič po plavanju je bil neki petek omenjenuser posted image  no jaz sem tud za, tko da će ne bo drugih čvek (kar močnooooooooo dvomim) se pa midve dobiva a ne!!

se pofočkamuser posted image
Bajsa, vidiš, k nisi poslušala zadnjič, zdej pa nič ne vešuser posted image
Pa še jst sm ti pol v štacuni rekla, da se v petek vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.11.2008 20:04:22   
ella79
čer user posted image
Zoja tudi že spi, je bla že čist zaspana in posledično sam mal zize obliznila user posted image
se pa jaz tudi bašem z preostankom včerajšnjega čipsa user posted image user posted image user posted image

blaža sej čips je pa zelenjava user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.11.2008 20:06:47   
dolenjka
Evo, naša tut že spi. Spet ni vse skupaj nič pojedla, razen seveda zizik za lahko noč user posted image  Mah, jutri je nov dan user posted image

In, bomo kako rekle al gremo spat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.11.2008 20:10:04   
blaža
blaža sej čips je pa zelenjava

Aja točno, tisti s papriko ane?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.11.2008 20:10:55   
blaža
In, bomo kako rekle al gremo spat

bomo še kaj rekle!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.11.2008 20:11:31   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Taj spiuser posted image
Spal je dons samo 1 rundo in je bil že od 14-ih pokonci, tko da še dobr, da je sploh tok zdržal...
Sm mu dala zdej sam flašo, pa je spil samo 120mluser posted image . Upam, da ne bo čez 2 uri zato spet pokonci žeuser posted image

Dons pa jst čips jem, pride kera???
Nudim tudi pivouser posted image

a se lohk pofočkam za tole user posted image  user posted image  za taja, ki je tako lepo jedel kosilo.
Bajsa - teli desci so včasih res user posted image  Pa user posted image  za tvojo madam, za njeno prvo besedo user posted image

mesečnica - super za urni, da je negativen.
blaža - ful lepa sobica user posted image

No, midva sva bla tud na plavanju. Pol ko sva se pa pelala domov, je bil pa ful smešen v avtu. Glava mu je omahnila kar naprej, pol se je pa mal predramu, pa mu je spet padla dol, preden je ugotovu,da je mogoče bolj fajn če jo nasloni nazaj user posted image user posted image

Mam pa eno ? - že ene 3 dni opažam, da ima na plenički vedno en rdeč flekec, tko kot da mi mu iz lulija šlo mal krvi user posted image  Pa ne vem, če ne bi blo it pametno dat urin, da ni kej narobe. Mah skoz je neki. Je pa moj fantek dones spet jedel in to lepo, brez kreganja user posted image  

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.11.2008 20:14:04   
blaža
Jaz bi klicala v zd in vprašala da kaj je tisti flekec listek1. pa se naročiš, da malo pogledajo, da boš mirna.

obstaja pa tudi možnost, da ima rdeč urin, če je jedel rdečo peso. Samo ti praviš za neke flekce in verjetno ni od hrane.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 13.11.2008 20:16:44 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.11.2008 20:18:44   
Februarka08
Mala_pikica jutri morava it dat urin v ZD, pol bomo pa vidli spet pri čem smouser posted image hvala ker misliš na najuuser posted image

Listek, jaz bi ga tud peljala pokazatuser posted image user posted image pa super za Davida da je začel malo bolj jestuser posted image user posted image

Larisa tud že drnjoha, sem ji nardila 1 merico več mleka kot ponavadi, ker mi ni hotla velik večerje jestuser posted image in je vse pohrustala in zdaj spi kot polhekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.11.2008 20:22:18   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz bi klicala v zd in vprašala da kaj je tisti flekec listek1. pa se naročiš, da malo pogledajo, da boš mirna.

obstaja pa tudi možnost, da ima rdeč urin, če je jedel rdečo peso. Samo ti praviš za neke flekce in verjetno ni od hrane.user posted image

ne ni od hrane, ker še ni jedu rdeče pese user posted image  Bom poklicala in bova šla oddat uridn, pa da vidmo kako bo. Pa tud če bom plačala, sam, da bom mirna.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.11.2008 20:28:54   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image da je David jedel kot je treba user posted image sem prav vesela. Pomoje je res boljš, da se gresta pokazat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.11.2008 20:32:39   
dolenjka
O Ella, kako lepo številko objav imaš user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.11.2008 20:34:04   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan.user posted image

ti ga za jutri prišparam?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.11.2008 20:35:24   
blaža
Ma kdo se bo šel z vami in vašimi zvezdicami?!user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.11.2008 20:35:36   
listek1
ella, kdaj se pa jutri dobite user posted image  Mogoče prideva še midva, bova videla.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?