mala_pikica
|
Evo jaz sem Lukca skopala, pa sem ga kar spati dala, je ful zaspan in tečkast. Možek pa še Lano kopa, pa še lase ji pere, pa frizurco ji mora narediti, potem pa še pravljico prebrati. Jaz pa sem že prosta . Janey, lahko mu poskusiš dati pol predpisane doze Calpola, zdaj narobe nima kaj biti, če je to tu pa tam, amapk, da bi mu pa vsako večer dajala to pa ne!! Poskusi danes, pa boš videla. Bogi jakec, pa ti tudi, upam, da boste res v kratkem začeli spati. Ker, ko pa je še treba v službo, pa moraš biti zbran, je pa še težje, če ni spanca ponoči. Mesečnica sem res vesela za vas in Luno, da je urin vredu . Jaz dajem Lukcu skoraj vsak dan meso, ampak male koščke, to pa zato, ker je slabokrven. dajem pa mu piščančje belo, purana, teletino in zajčje meso. Blaža tvoja dva imata ful lepo sobico . Februarka, kako pa je z Lariso in njenim urinom? Glede jedilnika in pestrosti izbora hrana pa smo mi še zelo zadaj. Vidim, da vaši jedo že v bistvo vso hrano, a še kuha sploh katera za dojenčka posebej, ali to delam samo še jaz? Jaz Lukcu dajem v bistvo sadje, ki ga imam doma( domačega) jabolka, pa par hrušk sem še imela in breskve, ki pa jih imam v zmzovalniku. Pa kaki sem mu že dala in tu pa tam kakšno banano. Se pa držim tega pravila, da mu dajem pač hrano, ki raste v našem okolju. Z: žitna kašica na njegovem mleku M: sadje( jabolka in breskev) zgostim z njegovo sadno kašico K: rižota z zelenjavo in puranjim meskom M: nekaj malega ( kakšno sadje) V: žitna kašica(imam več različnih) na njegovem mleku ponoči dojenje 1 do 2x
|