Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:37:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan. ti ga za jutri prišparam? Ja, pa ne verjamem, da ga ne boš zmazala celo vrečko, ki ko enkrat začneš in ga ni več!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:40:16
|
|
|
|
jencili
|
Listek, jst bi se šla tud pokazat. Bolš, k da bi se pol kej po glavi tolkla. Dolenjka, dejmo kako konkretno rečt dons Blaža...ful luštna sobica Taj je mel pa že prvo budnico, ki sem jo tud pričakovala, ker se VEDNO zbudi po kake pol urce, če tko zgodi zaspi. Ga je pa kupček matral, jst sm pa skoristila priliko in mu zraven podturila še malo mleka, tko da je pojedu 190ml in zdej upam, da bo noč vsaj tko dobra kot včerišna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:42:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža jencili, jaz bi čips!!! Samo imam sadni dan. ti ga za jutri prišparam? Ja, pa ne verjamem, da ga ne boš zmazala celo vrečko, ki ko enkrat začneš in ga ni več! motiš se...nikoli ne pojem celega, tko da lahko dobiš še jutri kak čink Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:43:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, dejmo kako konkretno rečt dons No, pol pa zaštartajmo mašine Listek, kar pejdi k dr, to je najmanj kar lahko storiš da boš mirno spala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:44:33
|
|
|
|
jencili
|
no, kje ste zdej čveke? Mi res nočte nč pomagat???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:44:36
|
|
|
|
listek1
|
Jencili- boš vidla bo Taj dones ful dobr spančkal. Mu je David zanč mal pršepnu, da se mora mami naspančkat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:45:13
|
|
|
|
ella79
|
no, zdej pa št. objav ni več tako 'lepo' jencili a zdej mu še flašo daš? Jaz bom tudi počassss večerno dojenje kar na flašo prešaltala, sam še ne vem katero mleko bi kupila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:47:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili- boš vidla bo Taj dones ful dobr spančkal. Mu je David zanč mal pršepnu, da se mora mami naspančkat je, a ne? Se mi je zdelo, da sta se neki šuntala, k sm ju pa pogledala, sta pa kao oba spala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:49:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 no, zdej pa št. objav ni več tako 'lepo' jencili a zdej mu še flašo daš? Jaz bom tudi počassss večerno dojenje kar na flašo prešaltala, sam še ne vem katero mleko bi kupila ne, ne dajem mu nič drugega več, samo flašo. Po gresu se mi je skoz zbujal, po joški sploh, zdej pa testiram to opcijo, pa da vidmo. Prva noč je bla boljša, pa da vidm, če je mela luna kej pri tem Jst mu dajem AM. Kako mleko bi pa ti? Itak je blo pa pri meni tko, da se po gresu ni hotu več dojit, se pravi se je sam skinu in nima smisla, da se matram, pa itak je že bolj suša pri meni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:51:14
|
|
|
|
blaža
|
Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te Ja maš pa prav, sem pa res malo . Pa cel dan sem se šparala, pa bi ga res lahko jedla!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:55:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te Ja maš pa prav, sem pa res malo . Pa cel dan sem se šparala, pa bi ga res lahko jedla! jaz pa kolebam med preostankom včerajšnjega čipsa in tortico al pa oboje se vidi, da bom kmal na obisk dobila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:56:58
|
|
|
|
amaya
|
večer za tiste, ki bi prešaltale: jaz mu dajem nočno formulo od Milupe in jo dodelam še z gresom od Novalaca....pa celo noč nina nana Ok, razen, ko je luna...takrat se dogaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:57:47
|
|
|
|
amaya
|
joj, ne zopet o hrani...bom zopet letela školjko objemat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:58:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Amaya, od kdaj ima pa Novalac gres Prej je imel samo 2 žitni kašici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 20:59:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Aja in ni samo zelenjava, če je s papriko. Tud čips je iz krompirja, veš - hecam te Ja maš pa prav, sem pa res malo . Pa cel dan sem se šparala, pa bi ga res lahko jedla! jaz pa kolebam med preostankom včerajšnjega čipsa in tortico al pa oboje se vidi, da bom kmal na obisk dobila ja, ja, kr tolaži se s
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:00:47
|
|
|
|
Janey
|
čer pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na pir fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidim mali se igra v stajici butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemu besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaa no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:01:29
|
|
|
|
listek1
|
ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:03:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Nič ne vem kaj se dogaja sploh nimam cajta sem gor pridt ... Sem pa neki zasledila, da se za kavo menite jutri? Kje? Kdaj? midva sva frej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:04:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri prjatlca, okrog 11h se dobijo Jaz ji dajem Aptamil Janey
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:04:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey čer pravkar sem dobila ****is. najprej moj ki že 2 večera ni bil z mano..si pokliče nekega kolega na pir fak of ma res, pol valda mali spet ista pesem..noče zaspat, prosim mojga da se malo potrudi, grem na čik, pridem nazaj in kaj vidim mali se igra v stajici butl, ne morem rečt drugače, popokam malega, se te vležem z njim v posteljo, ene pol ure truda pa je zaspal, pol pa hočem na komp, pa valda vse v ****u in vse štekne in nič ne dela in sem zdaj spet rabla ene pol ure da sem usposobila komp, medtem ko moj pije na balkonu pivo in kadi. jebe se njemu besna se tak, da bi lahko nekoga aaaaaaaaaa no zdaj je že malo bolše...zdaj grem pa si malo prebrat kaj ste kaj načvekale.. za nalašč mu ne dat punca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:05:07
|
|
|
|
blaža
|
Jaz bi si ful rada slikico dala gor na avatar, pa ne znam. Sem si slikico shranla in jo pomanjšala na www shrani si, pa ne vem kaj pol nardit, če je to sploh ta pot, ki če ne jo ne znam zmanjšat. Kaj je kje kaka dobra duša, da mi razloži, če ni preveč zakomplicirano? Hvala!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:05:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey, šalaaaaa To je vse zato, da ti mal nasmeh na usta privabim, pa da boš lažje na sredo počakala, da se vidimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:06:14
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella - jest mu dajem tud aptamil. Nobena mi še ni povedal kdaj se dobite jutri nismo se še nč za uro menile. Jst pred 10.30 ne bom tam. Če vam to odgovarja...pridem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:08:19
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Nič ne vem kaj se dogaja sploh nimam cajta sem gor pridt ... Sem pa neki zasledila, da se za kavo menite jutri? Kje? Kdaj? midva sva frej kaj sprašuješ neumnosti... - Qlandia
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 13.11.2008 21:09:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz se z arašidi nažiram, in je najbolje da grem spat zdej bom pa spet žejna celo noč in se bom preklela kot sto Počakam mojga da pride iz kopalnice, medtem še F5 stisnem in zaželim lepo, dolgo in tiho nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?