|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 15:47:59   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!
Evo, jaz sem pa enkrat prišla jamrat o naši katastrofa noči......user posted image  user posted image  user posted image .sploh vam ne morem povedat......no je mimo ampak mislim da je blo to tretjič da nismo spali skoraj vso noč-----user posted image
taja pa zdaj že cel dan not spravla jaz pa sem hin.......pa zaspat ne morem....user posted image  pa nič ji ne manjka.....luna? al bo pa zbolela, ma res ji ni videt....user posted image

Boga... upam, da je res luna kriva... nas ne matra polna luna, bolj mlaj, tko kot mamico user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.11.2008 15:49:29   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image takole pa naš tolče po klavirčkuuser posted image

OOO... še ena muzikant... bota mela z Anjo Tio duet.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
13.11.2008 15:57:30   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle potuser posted image user posted image user posted image  Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji

ha ha, jaz sem imela vodičko. bi pa najdla brez problema, sam čisto pri tvoji hiši bi malo gruntala. una cesta 100prej mi je dala mislit.

Neposredna povezava do sporočila: 3328
13.11.2008 15:57:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju user posted image  Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček user posted image  Mleko? Pa ja, misli si user posted image  Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka...

To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja.

Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi).

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
13.11.2008 15:58:46   
špelin@
Ali katera ve, kako je z božičnicami oz. dobičkom?

Ne vem, če je kje čisto točno za vse enako določeno - lahko povem za moževo službo: ker je bil pred ene 4 leti dosti na bolniški, je dobil manj od drugih... Kao po prisotnosti...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.11.2008 16:00:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Zdaj grem pa našga falota uspavat, ker je že tečkast postal pa čeprav gleda Baby TVuser posted image user posted image

Naš pa sploh ne mara baby tv user posted image  Mala pika to dostikrat gleda, malemu gre pa na živce... On je najbolj priden, kadar skupaj gledava discovery... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.11.2008 16:05:49   
Anonimen
Eeeeeee nč ne bo s filmom,se je zbudla,kot da mi ne pusti da pogledam filmuser posted image . Ma pa drugič.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
No super, da boš pršlauser posted image user posted image , sam upam da ne bo že sneguser posted image .

no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne?

Sm prehitr rekla da bi blo tud to vredu. Ker če bo sneg jest ne bom mogla nikamoruser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.11.2008 16:12:09   
špelin@
MARTINA25, o, si še pri ta živih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Da ne zaidem s teme, kot je napisala Nina, če želi imeti s kakšno kaj, je to lahko tudi na šihtu, po njem in ne samo na feštah.

Podpišem.

user posted image  za čvek pri Estrelli*!!!

kodrana, kje se pa ti skrivaš? user posted image

Čmrlika, user posted image  saj bo bolje user posted image user posted image user posted image

valentina2006, kaj si pa nabavljala?

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
user posted image takole pa naš tolče po klavirčkuuser posted image

OOO... še ena muzikant... bota mela z Anjo Tio duet.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel user posted image

nina7, kateri film si se pa namenila gledat?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.11.2008 16:13:56   
Estrella*

Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju user posted image  Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček user posted image  Mleko? Pa ja, misli si user posted image  Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka...

Očitno se je vrgel po veliki pikiuser posted image Kolk gost keksolino mu pa daš???

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.11.2008 16:15:15   
Anonimen
Špelin@ ne vem kako je naslov,je bil en dan po Tv-ju pa ga je moj snemu.Sm ga pa že mal gledala,ampak proti koncuuser posted image ,zdej morm pa še začetekuser posted image user posted image .Ja takla mamo zdej aneuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.11.2008 16:18:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle potuser posted image user posted image user posted image  Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji

ha ha, jaz sem imela vodičko. bi pa najdla brez problema, sam čisto pri tvoji hiši bi malo gruntala. una cesta 100prej mi je dala mislit.

Smo že grunatli, da bi na razpotje nabili en smerokaz z napisom Vidmar"s  Residence al pa kako razpoznavno maskotouser posted image Tu se skoraj vsak zajuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.11.2008 16:19:12   
špelin@

Očitno se je vrgel po veliki pikiuser posted image Kolk gost keksolino mu pa daš???

Mora biti kar gost, ker redkega pljuva ven user posted image  Gostega pa pomalica kot za šalo - zanimivo je, da mu je gostejša hrana bolj všeč kot tekoče kašice. Sadnega frutka, recimo, ne mara, ker mu je preredek. Tudi polenta je bila normalno gosta in mu je šla blazno v slast. Enako je s korenjem: če ga samo na hitro premečkam z vilicami, ga vsega poje, če ga pa preveč zmiksam, se zmrduje...

Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.11.2008 16:19:54   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Špelin@ ne vem kako je naslov,je bil en dan po Tv-ju pa ga je moj snemu.Sm ga pa že mal gledala,ampak proti koncuuser posted image ,zdej morm pa še začetekuser posted image user posted image .Ja takla mamo zdej aneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.11.2008 16:20:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja.

Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi).

Daj mi povej a sedaj je mlečne kaše???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.11.2008 16:20:37   
valentina2006

Plenice, hrano za psa, mal fasunge, ... in to je to... nč za oblečt user posted image

Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel user posted image

Sej res ja... Od Naty* ma pa itak že prave korenine za muzikanta... bo, bo za en ansambel user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.11.2008 16:22:28   
Anonimen

Mora biti kar gost, ker redkega pljuva ven user posted image  Gostega pa pomalica kot za šalo - zanimivo je, da mu je gostejša hrana bolj všeč kot tekoče kašice. Sadnega frutka, recimo, ne mara, ker mu je preredek. Tudi polenta je bila normalno gosta in mu je šla blazno v slast. Enako je s korenjem: če ga samo na hitro premečkam z vilicami, ga vsega poje, če ga pa preveč zmiksam, se zmrduje...

user posted image Pr ns je isto,ma rajš goste. Sej frutek tud poje, če že more user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.11.2008 16:25:23   
Estrella*

Plenice, hrano za psa, mal fasunge, ... in to je to... nč za oblečt user posted image

Sej res ja... Od Naty* ma pa itak že prave korenine za muzikanta... bo, bo za en ansambel user posted image

Sedaj moramo najdt samo še kako pjevačicouser posted image user posted image user posted image Dajmo kandidatke v vrsto in avdicija!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.11.2008 16:30:03   
valentina2006

Sedaj moramo najdt samo še kako pjevačicouser posted image user posted image user posted image Dajmo kandidatke v vrsto in avdicija!!!

Ja, ena je pr vas...  user posted image

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 13.11.2008 16:37:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.11.2008 16:35:05   
barbaw

Zdaj ful obožuje mleko. Sploh pa čokoladne blazinice (polnjeni kosmiči), polento z mlekom, šokolešnik, pšenični zdrob, ....

Naša trenutno vadi za pjevačico. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.11.2008 16:53:46   
Estrella*

Zdaj ful obožuje mleko. Sploh pa čokoladne blazinice (polnjeni kosmiči), polento z mlekom, šokolešnik, pšenični zdrob, ....

Naša trenutno vadi za pjevačico. user posted image

Naša pa spi HBuser posted image  Zelo nerada vidim ko ima pevske vaje. Kdaj je pa odkril ponovno mlečne čare???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.11.2008 16:54:55   
sesil
estrella, zdej sem razlagala mojemu kako fanj hišo imaš. res je zakon.  pa tudi okolica mi je všeč, je pa res da živiš bolj v samoti. sej pomoje če si v službi paše, sedaj - na porodniški je pa verjetno res dolgčas.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.11.2008 16:55:23   
barbaw
Je vadila samo 2 min. nič ne bo iz nje. Mogoče pa bo kakšen pevec. user posted image

A še katera bere knjige? user posted image  No jaz sem eno. Samo me je kar sram povedat kako dolgo sem rabila pri mojih dveh, pa da ne omenjam maratonov zvečer tule. Od sredine avgusta pa do včeraj mi jo je ratalo predelat. user posted image  Debela je pa precej, ker ima 562 strani. Sem si pa že sposodila naslednjo, ker moram še kako drugače dušo nahranit.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.11.2008 16:56:59   
sesil
piknik za majske hrošče za 1. rd. jaz se za. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.11.2008 16:57:04   
barbaw
Estrella nekje pri 2-eh je začel na veliko spet jest mlečne izdelke. Mogoče že malo prej. user posted image  Salodoled pa naravnost obožuje. user posted image  Pa kolikor mi spomin seže nazaj je nekje po drugem letu začel, ker prej so bile salame in paštete zakon.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.11.2008 16:58:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

piknik za majske hrošče za 1. rd. jaz se za. 

Jaz tudi. user posted image  Upam, da ne bo moja delovna sobota, če ne pa me mora šefica spustit, če ne ... user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?