Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:47:59
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla! Evo, jaz sem pa enkrat prišla jamrat o naši katastrofa noči...... .sploh vam ne morem povedat......no je mimo ampak mislim da je blo to tretjič da nismo spali skoraj vso noč----- taja pa zdaj že cel dan not spravla jaz pa sem hin.......pa zaspat ne morem.... pa nič ji ne manjka.....luna? al bo pa zbolela, ma res ji ni videt.... Boga... upam, da je res luna kriva... nas ne matra polna luna, bolj mlaj, tko kot mamico .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:49:29
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku OOO... še ena muzikant... bota mela z Anjo Tio duet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:57:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji ha ha, jaz sem imela vodičko. bi pa najdla brez problema, sam čisto pri tvoji hiši bi malo gruntala. una cesta 100prej mi je dala mislit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:57:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja. Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:58:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera ve, kako je z božičnicami oz. dobičkom? Ne vem, če je kje čisto točno za vse enako določeno - lahko povem za moževo službo: ker je bil pred ene 4 leti dosti na bolniški, je dobil manj od drugih... Kao po prisotnosti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:00:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj grem pa našga falota uspavat, ker je že tečkast postal pa čeprav gleda Baby TV Naš pa sploh ne mara baby tv Mala pika to dostikrat gleda, malemu gre pa na živce... On je najbolj priden, kadar skupaj gledava discovery...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeeeeee nč ne bo s filmom,se je zbudla,kot da mi ne pusti da pogledam film . Ma pa drugič. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No super, da boš pršla , sam upam da ne bo že sneg . no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne? Sm prehitr rekla da bi blo tud to vredu. Ker če bo sneg jest ne bom mogla nikamor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:12:09
|
|
|
|
špelin@
|
MARTINA25, o, si še pri ta živih IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Da ne zaidem s teme, kot je napisala Nina, če želi imeti s kakšno kaj, je to lahko tudi na šihtu, po njem in ne samo na feštah. Podpišem. za čvek pri Estrelli*!!! kodrana, kje se pa ti skrivaš? Čmrlika, saj bo bolje valentina2006, kaj si pa nabavljala? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku OOO... še ena muzikant... bota mela z Anjo Tio duet. Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel nina7, kateri film si se pa namenila gledat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:13:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... Očitno se je vrgel po veliki piki Kolk gost keksolino mu pa daš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ ne vem kako je naslov,je bil en dan po Tv-ju pa ga je moj snemu.Sm ga pa že mal gledala,ampak proti koncu ,zdej morm pa še začetek .Ja takla mamo zdej ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:18:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji ha ha, jaz sem imela vodičko. bi pa najdla brez problema, sam čisto pri tvoji hiši bi malo gruntala. una cesta 100prej mi je dala mislit. Smo že grunatli, da bi na razpotje nabili en smerokaz z napisom Vidmar"s Residence al pa kako razpoznavno maskoto Tu se skoraj vsak zaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:19:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... Očitno se je vrgel po veliki piki Kolk gost keksolino mu pa daš??? Mora biti kar gost, ker redkega pljuva ven Gostega pa pomalica kot za šalo - zanimivo je, da mu je gostejša hrana bolj všeč kot tekoče kašice. Sadnega frutka, recimo, ne mara, ker mu je preredek. Tudi polenta je bila normalno gosta in mu je šla blazno v slast. Enako je s korenjem: če ga samo na hitro premečkam z vilicami, ga vsega poje, če ga pa preveč zmiksam, se zmrduje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:19:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ ne vem kako je naslov,je bil en dan po Tv-ju pa ga je moj snemu.Sm ga pa že mal gledala,ampak proti koncu ,zdej morm pa še začetek .Ja takla mamo zdej ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:20:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja. Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi). Daj mi povej a sedaj je mlečne kaše???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:20:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006, kaj si pa nabavljala? Plenice, hrano za psa, mal fasunge, ... in to je to... nč za oblečt Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel Sej res ja... Od Naty* ma pa itak že prave korenine za muzikanta... bo, bo za en ansambel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... Očitno se je vrgel po veliki piki Kolk gost keksolino mu pa daš??? Mora biti kar gost, ker redkega pljuva ven Gostega pa pomalica kot za šalo - zanimivo je, da mu je gostejša hrana bolj všeč kot tekoče kašice. Sadnega frutka, recimo, ne mara, ker mu je preredek. Tudi polenta je bila normalno gosta in mu je šla blazno v slast. Enako je s korenjem: če ga samo na hitro premečkam z vilicami, ga vsega poje, če ga pa preveč zmiksam, se zmrduje... Pr ns je isto,ma rajš goste. Sej frutek tud poje, če že more
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:25:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006, kaj si pa nabavljala? Plenice, hrano za psa, mal fasunge, ... in to je to... nč za oblečt Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel Sej res ja... Od Naty* ma pa itak že prave korenine za muzikanta... bo, bo za en ansambel Sedaj moramo najdt samo še kako pjevačico Dajmo kandidatke v vrsto in avdicija!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:30:03
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006, kaj si pa nabavljala? Plenice, hrano za psa, mal fasunge, ... in to je to... nč za oblečt Če šteješ še Žana od Naty* in mogoče še kakšnega, bo to že kar ansambel Sej res ja... Od Naty* ma pa itak že prave korenine za muzikanta... bo, bo za en ansambel Sedaj moramo najdt samo še kako pjevačico Dajmo kandidatke v vrsto in avdicija!!! Ja, ena je pr vas...
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 13.11.2008 16:37:59 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:35:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja. Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi). Daj mi povej a sedaj je mlečne kaše??? Zdaj ful obožuje mleko. Sploh pa čokoladne blazinice (polnjeni kosmiči), polento z mlekom, šokolešnik, pšenični zdrob, .... Naša trenutno vadi za pjevačico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:53:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka... To me spominja na mojega škrata. Ne čokolešnika ne mleka, nič od mleka, vse ostalo pa ja. Čmrlika a ji kaj mažeš zobke? Ima polne dlesni? Za brezveze se verjetno ne joka. Če noter prinaša čez dan, bi ti tudi mogla. Pa ne ji preveč pustit spat čez dan (to je mišljeno če fulll spi). Daj mi povej a sedaj je mlečne kaše??? Zdaj ful obožuje mleko. Sploh pa čokoladne blazinice (polnjeni kosmiči), polento z mlekom, šokolešnik, pšenični zdrob, .... Naša trenutno vadi za pjevačico. Naša pa spi HB Zelo nerada vidim ko ima pevske vaje. Kdaj je pa odkril ponovno mlečne čare???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:54:55
|
|
|
|
sesil
|
estrella, zdej sem razlagala mojemu kako fanj hišo imaš. res je zakon. pa tudi okolica mi je všeč, je pa res da živiš bolj v samoti. sej pomoje če si v službi paše, sedaj - na porodniški je pa verjetno res dolgčas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:55:23
|
|
|
|
barbaw
|
Je vadila samo 2 min. nič ne bo iz nje. Mogoče pa bo kakšen pevec. A še katera bere knjige? No jaz sem eno. Samo me je kar sram povedat kako dolgo sem rabila pri mojih dveh, pa da ne omenjam maratonov zvečer tule. Od sredine avgusta pa do včeraj mi jo je ratalo predelat. Debela je pa precej, ker ima 562 strani. Sem si pa že sposodila naslednjo, ker moram še kako drugače dušo nahranit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:56:59
|
|
|
|
sesil
|
piknik za majske hrošče za 1. rd. jaz se za.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:57:04
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella nekje pri 2-eh je začel na veliko spet jest mlečne izdelke. Mogoče že malo prej. Salodoled pa naravnost obožuje. Pa kolikor mi spomin seže nazaj je nekje po drugem letu začel, ker prej so bile salame in paštete zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 16:58:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil piknik za majske hrošče za 1. rd. jaz se za. Jaz tudi. Upam, da ne bo moja delovna sobota, če ne pa me mora šefica spustit, če ne ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?