tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem danes še zmeraj , vrat imam še vedno trd, potem sem za nagrado včeraj zvečer imela še drisko in take krče v trebuhu, da so tekle. Je prišel okrog 21 ure iz Nemčije, sploh nisem bila sposobna veliko vprašat, kak je bilo, ker sem se vlekla skupaj kot klobčič. Mali čmrlek zopet ni hotel spat zvečer, ob 23 uri sem mu še dudo tiščala, že prav huda sem bila, on se mi pa je iz kinderpeta smejal. Ko je končno zaspal, me je tako zebst začelo v postli, da sem skoraj v zlezla, celo noč sem se k njemu tiščala, da sem se vsaj malo pogrela. Že odejo sem mu zmaknila, pa nič. Potem zjutraj ko je šel ati v službo sem se pokrila še z njegovo odejo, tako, da sem se komaj obračala, pa zeblo me je še kar naprej. Danes pa imam veselico v želodcu, kar nekaj godi mi po trebuhu. Ne upam pa jest, ker ne vem, kaj bi mi pomagalo. Bom žgance skuhala, pa bo še Videk malo jedo. Sem pa Videka mogla poslikat zjutraj, kje sem ga našla, bom potem naložila, pa še vam pokazala. Zdaj pa grem polulanca previt, potem pa malo preberem od včeraj. Vsem pa čestitke za mali rojstni dan!!!!
|