Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! No tud okvirčki ne pomagajo, še zmer sm mela veliiiiik za prebrat . Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja. za Žanija Hvala, je prejle na čveku tolk velik spal, da me je že skrbelo. Zdej se pa že smeji in je čist stari dobri Žan , mislm da bo vredu. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: jaz HB nimam problema z odstavljanjem male, se počasi sama. Sedaj se dojiva zjutraj , pol pa včasih popoldan ali pa zvečer Mislim, da nekje do 7m, če ne prej bo popolnoma nehala. No zdej sva že v živo razčistili , ampak očitno nas gre kar nekaj po tej poti . špelin@ najin je tud v ležalniku na mizi, ko midva jeva, al me pa gleda, ko js kej na hitro poglodam in mu je ful interesantno . Mogoče je pa res, da jim to pol da zagon, da bi oni tud jedli... srčekgirll ja Žan tud obožuje reklamo ice pingvin ! Pa ko je reklama za unicef (pampers), ko je "sveta noč" zraven se on celo neha dojit in debelo gleda. Karkol dela, vse spusti iz rok in nepremično gleda do konca . Aja sm našla kasnej, da je tud pri vas tko... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* se pridružujeva!!!!! Kasnej bom še komentirala, zdej me moj mali rabi...