Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:00:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:01:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, se mi je zdelo, da boš danes bila prej na netu hehehehhh nismo pozabile na obmesečnico hehehe ni zaradi tega. Mojega ni doma je šel gume menjat pa imam comp . Sej pravim ko on ni doma jaz vse folgam, ga bom mogla izselit pa bom imela čas za RR. Slavljenka je pa danes ful sitna MRTINA25: O izgubljena duša, kje hodiš Alja še vedno čaka Naša ni slavljenka, pa je vseeno sitna lot Luna jih trka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:02:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus. Štajerk se pa sploh ne bojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:09:16
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! No tud okvirčki ne pomagajo, še zmer sm mela veliiiiik za prebrat . Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja. za Žanija Hvala, je prejle na čveku tolk velik spal, da me je že skrbelo. Zdej se pa že smeji in je čist stari dobri Žan , mislm da bo vredu. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: jaz HB nimam problema z odstavljanjem male, se počasi sama. Sedaj se dojiva zjutraj , pol pa včasih popoldan ali pa zvečer Mislim, da nekje do 7m, če ne prej bo popolnoma nehala. No zdej sva že v živo razčistili , ampak očitno nas gre kar nekaj po tej poti . špelin@ najin je tud v ležalniku na mizi, ko midva jeva, al me pa gleda, ko js kej na hitro poglodam in mu je ful interesantno . Mogoče je pa res, da jim to pol da zagon, da bi oni tud jedli... srčekgirll ja Žan tud obožuje reklamo ice pingvin ! Pa ko je reklama za unicef (pampers), ko je "sveta noč" zraven se on celo neha dojit in debelo gleda. Karkol dela, vse spusti iz rok in nepremično gleda do konca . Aja sm našla kasnej, da je tud pri vas tko... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* se pridružujeva!!!!! Kasnej bom še komentirala, zdej me moj mali rabi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:20:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku A bo muzikant tilči, kako je s tvojo maternico??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:27:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo i am in pa Štajerk se je treba bat a ne barbaw?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:31:14
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, hvala za kofe, hišo pa imaš 1A s črtico ...pridni res. Sesil pa res ni bilo težko najti, saj je vozila za Naty, jaz pa za njo SS vesela sem, da sem spoznala tudi tebe in tvojo pridno Manco, ki je res punca kot se šika . Nič, grem zdaj malo pospravt, ker sem spremenila plane na poti domov. Varja je zaspala v avtu in naprej spi v spalnici...jaz pa grem zdaj malo v akcijo, potem pa še malo prečekirat kaj ste čvekale. No, dežja se ne manjka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:38:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo ja, lahko bi se zmenile, da bi napravile maja 2009 žur kar za vse skupaj, en velik prvi RD...kaj pravte? Kak piknik varianta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:41:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo i am in pa Štajerk se je treba bat a ne barbaw? Da ne boš lačna postala in snedla besedo kasso: men je blo prav luštn ker je še mala spala 3h je bilo sploh 1A Sam kadar je pri men čvek, pada dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:43:21
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: včeraj smo bile na +72 , danes na +65 zvečer pričakujem, da se bo zmanjšalo na +55
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:45:07
|
|
|
|
kodrana
|
hvala za vse čestitke. Emiliji tudi mi želimo vse naj naj za pol leta. Tara tudi tebi porodnica mala.. da se poboljšaš . Katy za Anžeta. pa da se vse uštima. mah, verjetno je bil dečko tuj+k zaspan, pol je pa sitn.. mogoče se sploh ne spomni tilči kar se tiče sodelavcev in sodelovk, mi tega ni treba razmišljat. moj je namreč bolj volk samotar. ne hodi nikamor brez mene . če bi ga pa pustila.. ja, bi. sam bi bla pa vseeno mal na trnih.. Hijenca da čim prej ozdraviš. kaj iamte spet težave Naty? Žanu . moram it....ker je Tara histerična (že cel dan)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:48:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus. Štajerk se pa sploh ne bojim Zakaj? Ker smo vedno zahinavile? Samo čakaj!!!! za našo čvekavost Kdo bi si mislil, da bom kdaj to rekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:55:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo ja, lahko bi se zmenile, da bi napravile maja 2009 žur kar za vse skupaj, en velik prvi RD...kaj pravte? Kak piknik varianta Jaz sem za. Smo bo treba vikend varianto, ker bodo nekatere mamice že v službi, no kake bodo tud doma s
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:58:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus. Štajerk se pa sploh ne bojim Zakaj? Ker smo vedno zahinavile? Samo čakaj!!!! za našo čvekavost Kdo bi si mislil, da bom kdaj to rekla. Za tebe ravno ne morem reči "vedno", ker si prišla na Zbilje Januarčice so na 198 strani in bodo zdej zdej šibnile na 5 del
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:58:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo ja, lahko bi se zmenile, da bi napravile maja 2009 žur kar za vse skupaj, en velik prvi RD...kaj pravte? Kak piknik varianta Jaz sem za. Smo bo treba vikend varianto, ker bodo nekatere mamice že v službi, no kake bodo tud doma s Tole za službo je pa kar . Pa vedno več omenjamo to. Kaj če bi se zmenile pa do novega leta ne omenjamo več službe?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 14:59:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo midve z Manco sva nazaj z notranjskega čveka pri Estrelli. ESTRELLA: super gostiteljica si. Pa ful ful lepo hišo imaš. Lahko si ponosna nanjo!!!!! EDINA, NATY, KASSO IN SESIL: super družba ste in upam, da se še kdaj dobimo, saj sem se imela res super čveke, vaši majski hrošćki pa so tako ali tako vsi taki cukrčki, da kar ni res. Zdej sem dala meso tajat, da hitro naredim južno predn pride moj domov, da ne bo reku, da kadar grem z notranjkami na kofe, da pol je lačen Zdele pa hitro mal za nazaj preberem pa se še kej javim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:01:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus. Štajerk se pa sploh ne bojim Zakaj? Ker smo vedno zahinavile? Samo čakaj!!!! za našo čvekavost Kdo bi si mislil, da bom kdaj to rekla. Za tebe ravno ne morem reči "vedno", ker si prišla na Zbilje Januarčice so na 198 strani in bodo zdej zdej šibnile na 5 del Kaj so švinglale in so prišle do 5. dela? Zdaj pa pljunte v roke. Meni moja dva skačeta okrog. Do večera bo bolj slabo z moje strani. Se bom potrudila naslednjič do Ljubljane prit, če se boste zmenile. Samo, da ne bo moja denarnica prazna, ker je treba tankat. Mora bit sredi meseca, da pade porodniška pa otroški.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo ja, lahko bi se zmenile, da bi napravile maja 2009 žur kar za vse skupaj, en velik prvi RD...kaj pravte? Kak piknik varianta Jaz sem za. Smo bo treba vikend varianto, ker bodo nekatere mamice že v službi, no kake bodo tud doma s Ja to bi blo pa res super SS a dons boš pa kuhala . Sam da nisi že pozabila Jest sm pa že skuhala in pojedla.Gaja je omagala in upam, da bo soala dve uri,ker zadnji tedm ma en ta dolg spanec čez dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:19:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo Da te ne presenetimo in pride cel avtobus. Štajerk se pa sploh ne bojim Zakaj? Ker smo vedno zahinavile? Samo čakaj!!!! za našo čvekavost Kdo bi si mislil, da bom kdaj to rekla. Za tebe ravno ne morem reči "vedno", ker si prišla na Zbilje Januarčice so na 198 strani in bodo zdej zdej šibnile na 5 del Kaj so švinglale in so prišle do 5. dela? Zdaj pa pljunte v roke. Meni moja dva skačeta okrog. Do večera bo bolj slabo z moje strani. Se bom potrudila naslednjič do Ljubljane prit, če se boste zmenile. Samo, da ne bo moja denarnica prazna, ker je treba tankat. Mora bit sredi meseca, da pade porodniška pa otroški. OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:22:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes je pa naša orto tečka. Nič ji ne paše Že pred tretjo mi je zaspala v gugalniku. Zgleda , da je res tako čudno vreme. Nina7: men se ne da kuhat, bom kar cmoke naredila (spet ) Kaj si pa Gaji dala danes za kosilo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je pa naša orto tečka. Nič ji ne paše Že pred tretjo mi je zaspala v gugalniku. Zgleda , da je res tako čudno vreme. Nina7: men se ne da kuhat, bom kar cmoke naredila (spet ) Kaj si pa Gaji dala danes za kosilo??? Sej men se tud ni nč dal,je blo tud bl na hitr narejen. Gaja je pa jedla riž,brokoli,cvetača.Sam ni vsega pojedla,ji ni blo preveč všeč . Jest si bom pa en film pogledala,upam da mi rata celega. Vmes bom pa mal na rr pokukala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:28:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je pa naša orto tečka. Nič ji ne paše Že pred tretjo mi je zaspala v gugalniku. Zgleda , da je res tako čudno vreme. Nina7: men se ne da kuhat, bom kar cmoke naredila (spet ) Kaj si pa Gaji dala danes za kosilo??? Vreme in luna delata svoje. Moja dva Hb nič ne meče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:33:08
|
|
|
|
špelin@
|
Bom vskočila kar tule, ko ste ravno pri hranjenju Kako je Gregor pretkan! Prej sva z veliko piko jedli segedinar in polento pa sem mu za foro dala malo polente. In je čisto ponorel! Tako da je na koncu zmazal en zajeten kupček Mleko? Pa ja, misli si Raje skodelico keksolina in čez deci razredčenega soka...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:39:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla! Evo, jaz sem pa enkrat prišla jamrat o naši katastrofa noči...... .sploh vam ne morem povedat......no je mimo ampak mislim da je blo to tretjič da nismo spali skoraj vso noč----- taja pa zdaj že cel dan not spravla jaz pa sem hin.......pa zaspat ne morem.... pa nič ji ne manjka.....luna? al bo pa zbolela, ma res ji ni videt.... Evo takle imamo..cmrlika in se koga ce zanima. Hvala..uživam, saj veš!!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 15:45:52
|
|
|
|
valentina2006
|
No še ena... sem se glih vrnila is šopinga in ažja za 150 €, škoda da pri kg ne gre tko IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj kaj me še čaka...ti že veš kajne? Ja, ja... počak še mal IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mi smo spali spet krasno... do 7.00, ko je Matevž napapcu in pol sta jo mami potegnila še bo 10.00... Krasno Jaz sem pa tako zaspana, da se mi kar vrti... Boga... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006, a tudi tebe je dedec razkuril? Moj me je malo nazaj res konkretno razpenil... Ampak sva potem razčistila - samo tega ne vem, koliko časa bo držalo... Zgleda, da se mamo prelepo v lajfu.. ga mor en mal zagnojit . MARTINA25: Zeloooooooooo lepoooooooo, da si se oglasila!!!!!! PROSIM VEČ X. Pa sorry za srečanje v KR... če bi vedla, da ne veš, bi te 100% poklicala. Je blo na RR rečen, da te bo Soncnica Sandra *** obvestila. Kako pa kaj Tjaška??? Jo Matevž že ornh pogreša.... in ji pošilja ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?