Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:35:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Eno vprašanje: je povabljen na večerjo s sodelavcem in še štiri ženske.Je ena rekla, da bodo može doma pustile, ter da morajo priti sami.Je moj izjavil, da bo mene vprašal za dovoljenje.Ali bi jih ve pustile na večerjo? Me prav zanima, kaj bo rekla od sodelavca punca, saj ima eno vročekrvno Štejerko uf jst sem bolj ljubosumne narave z razlogom seveda, po drugi strani gre pa vsako leto z firmo na novoletno zabavo (razen lani ko sem bla nosečka), in tam je folk iz cele bivše juge, pa une pičkice so u nulo zrihtane, sam se nekak poskušam pomirit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:35:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No super, da boš pršla , sam upam da ne bo že sneg . no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:50:48
|
|
|
|
Anitka
|
Gal je zaspal . Jaz bom pa na hitro pospravila dnevno, nato pa grem tudi sama v horizontalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No super, da boš pršla , sam upam da ne bo že sneg . no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne? No tud to bo uredu.Pa sej ga še ne bo . Eole ja z vrtci je full problem. Men so tud rekli od septembra 100% nč. Morm si pa jest itak še službo najdit in če jo dobim bomo mal šzukal z varstvom. Mal moj oči,al pa moja stara mama do enajstih, naprej pa tašča. Če pa nimam nobenga pa res pride v poštev samo še privat varstvo . Tilči sej je skor povsod tko da grejo sodelavci in sodelavke zmer sami na novoletno večerjo. Moj ma tud eno sodelovko k sta po pjačah hodila....ko sva lansko leto mal nehala . Ma kva čem se zdej sekirat,če bi hotu met kej z njo bi mel lohk tud na šiht,ne sam takrat ko grejo žurat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:52:00
|
|
|
|
tilči
|
takole pa naš tolče po klavirčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku Pa full uživa zravn,smejko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:54:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ko sva lansko leto mal nehala . kako pa to zgleda, a sta si mal frej vzela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:55:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tilči sej je skor povsod tko da grejo sodelavci in sodelavke zmer sami na novoletno večerjo. Ma kva čem se zdej sekirat,če bi hotu met kej z njo bi mel lohk tud na šiht,ne sam takrat ko grejo žurat. Se strinjam. Sem sicer imela eno slabo izkušnjo z bivšim in njegovo sodelavko, zdajšnjo partnerko, ampak to je mimo in HB, da se je tako izteklo. Da ne zaidem s teme, kot je napisala Nina, če želi imeti s kakšno kaj, je to lahko tudi na šihtu, po njem in ne samo na feštah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:56:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku Jeeeeeeej, luštkana fotka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:57:24
|
|
|
|
MARTINA25
|
DAN!! Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!! Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi... Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:01:46
|
|
|
|
tally
|
Dober dan! Najprej hvala vsem za čestitke moji pikici za mini RD, pa vse naj naj TARI za pol leta od naju Vreme je za en k.... Čveke so v Godoviču pa je tuki bolj zatišje . JAz pa mam eno . Že par dni se mi Emilija podnevi ful joka ko je treba spat. Ma kje joka prav tuli pa nič ne pomaga če jo nosimo, ko jo hočem uspavat začne protestirat in se ta jok samo stopnjuje. Ni lačna, previta je, drugače je čisto vesela samo ko je treba spat je cel hudič. A ma še kdo take probleme z dnevnim uspavanjem? Najhujše je da včasih že miži neki časa in jaz mislim končno je zaspala, ona pa spet začne jokati . Eole- mi tut našo nismo nobenmu še pustili da jo čuva, pa ne za to da ne bi hotli ampak zato ker pri vseh joka, jo bova pa počasi začela puščat po kakšno urco pri dedkih in babicah, kako bo pa z varstvom pa tudi jaz ne vem . Naj bi jo imeli njegovi, sam kaj ko vsi delajo in bomo probali mal skombinirat dokler ne dobimo vrtca. Upam da ti bo Julija začela mal jest Gh da si boš malo odpočila ker si res boga . Probaj jo posesti z vami za mizo ko imate kosilo pa bo mogoče vidla pa bo tudi ona hotla probat. Mi imamo Emilijo vedno pri naju ko jemo in ona kr začne mljskat z usti pa čeprav je pred tem jedla. za Žana da mu flekec čimprej zgine. Jana Nejc je pravi mali nagajivec . Nina men se tut nikamor ne da tako da bom kr mojega poslala v KAmnik v DM. Hijenca prav boga si bila upam da je zdej že kaj boljše Zalazoya jaz mojo dam kr v stolčka pa jo mal založim z blazino. Je pa v njem tolk časa ko je potem jo dam vn ker še ne sedi samostojno. Katy tvojega pa v rit brcni. Nisi ti kriva ko mala ne spi ponoči. Jaz mojemu rečem naj se preseli če mu kaj ne paše. za malega pikeca. Zdej grem ker se je slavljenka zbudila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:02:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku Lušna fotka mali je pa pravi cukrček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ko sva lansko leto mal nehala . kako pa to zgleda, a sta si mal frej vzela Jah po 6-ih letih se mi je mal odpelal . Pa sva nehala,sam skupi sva pa še živela,sm si stanovanje iskala . No pol po dveh mesecih sva pa spet začela. Ja takla mamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 DAN!! Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!! Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi... Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!! Ja ja vem kakšne plače mate,žalostno,moj brat je šel stran,fotr pa u penzijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally ne znam ti pomagat pri spanju,ker naša kr hitro zaspi,ponavad s flašo mleka al pa čaja.A si probala to?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:16:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 DAN!! Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!! Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi... Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!! Ja bogi revež no. Plače so pa res podn glede na to kakšno odgovornost imate in s čim se morate ubadat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:19:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally ne znam ti pomagat pri spanju,ker naša kr hitro zaspi,ponavad s flašo mleka al pa čaja.A si probala to? Ma ni šans da ona tako zaspi sej si vidla kako ona je. Ona mora bit na tekočem kaj dogaja okrog nje . Včasih mi zaspi na rokah včasih tudi to noče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:23:15
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally JAz pa mam eno . Že par dni se mi Emilija podnevi ful joka ko je treba spat. Ma kje joka prav tuli pa nič ne pomaga če jo nosimo, ko jo hočem uspavat začne protestirat in se ta jok samo stopnjuje. Ni lačna, previta je, drugače je čisto vesela samo ko je treba spat je cel hudič. A ma še kdo take probleme z dnevnim uspavanjem? Najhujše je da včasih že miži neki časa in jaz mislim končno je zaspala, ona pa spet začne jokati . Eole- mi tut našo nismo nobenmu še pustili da jo čuva, pa ne za to da ne bi hotli ampak zato ker pri vseh joka, jo bova pa počasi začela puščat po kakšno urco pri dedkih in babicah, kako bo pa z varstvom pa tudi jaz ne vem . Naj bi jo imeli njegovi, sam kaj ko vsi delajo in bomo probali mal skombinirat dokler ne dobimo vrtca. Upam da ti bo Julija začela mal jest Gh da si boš malo odpočila ker si res boga . Probaj jo posesti z vami za mizo ko imate kosilo pa bo mogoče vidla pa bo tudi ona hotla probat. Mi imamo Emilijo vedno pri naju ko jemo in ona kr začne mljskat z usti pa čeprav je pred tem jedla. glede spanja je pri nas tud problem.. velikokrat joka, ko je že takoooo utrujena ja, ko jeva imava julijo zraven.. ampak ne pali pri nas to. ne kaže zanimanja za hrano.. ma opazuje že ko jeva, samo opazuje tudi ko kaj drugega delava.. nobenega mlaskanja kot pri Emiliji..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:40:05
|
|
|
|
Estrella*
|
No jaz sem nazaj Čvekice so me zapustile in sedaj je spet dolgčas v Godoviču. Hvala kasso, Naty, ss, sesil in edinaos za všo družbo, je prav pasalo malo poklepetat. Grem brat za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:41:47
|
|
|
|
Estrella*
|
tally, se mi je zdelo, da boš danes bila prej na netu hehehehhh nismo pozabile na obmesečnico MRTINA25: O izgubljena duša, kje hodiš Alja še vedno čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:45:17
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
eole težko je pri varstvu. Mi smo dali to skozi, ampak HB smo lahko tako naredili, da sva midva delal kontra izmene, vmes pa je malega imela babica za kako urico do dve. Midva se pa praktično nisva nič videla. Zdaj pa bomo isto naredili, dokler ne bo vrtca. Jaz še vedno upam, na boljšo službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:51:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, se mi je zdelo, da boš danes bila prej na netu hehehehhh nismo pozabile na obmesečnico hehehe ni zaradi tega. Mojega ni doma je šel gume menjat pa imam comp . Sej pravim ko on ni doma jaz vse folgam, ga bom mogla izselit pa bom imela čas za RR. Slavljenka je pa danes ful sitna MRTINA25: O izgubljena duša, kje hodiš Alja še vedno čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 13:58:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle pot Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji Ja najbolj da narediš za vse naše en velik žur Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?