|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 12:35:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Eno vprašanje:
user posted image  je povabljen na večerjo s sodelavcem in še štiri ženske.Je ena rekla, da bodo može doma pustile, ter da morajo priti sami.Je moj izjavil, da bo mene vprašal za dovoljenje.Ali bi jih ve pustile na večerjo?

Me prav zanima, kaj bo rekla od sodelavca punca, saj ima eno vročekrvno Štejerkouser posted image

uf jst sem bolj ljubosumne narave z razlogom seveda, po drugi strani gre pa vsako leto z firmo na novoletno zabavo (razen lani ko sem bla nosečka), in tam je folk iz cele bivše juge, pa une pičkice so u nulo zrihtane, sam se nekak poskušam pomirit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.11.2008 12:35:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
No super, da boš pršlauser posted image user posted image , sam upam da ne bo že sneguser posted image .

no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.11.2008 12:50:48   
Anitka
Gal je zaspaluser posted image user posted image user posted image . Jaz bom pa na hitro pospravila dnevno, nato pa grem tudi sama v horizontalouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
13.11.2008 12:51:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

No super, da boš pršlauser posted image user posted image , sam upam da ne bo že sneguser posted image .

no verig pa res ne znam montirat, sej če bo pa sneg, se pa kje v dolini dobiva a ne?

No tud to bo uredu.Pa sej ga še ne bo user posted image .

Eole ja z vrtci je full problem. Men so tud rekli od septembra 100% nč. Morm si pa jest itak še službo najdit in če jo dobim bomo mal šzukal z varstvom. Mal moj oči,al pa moja stara mama do enajstih, naprej pa tašča. Če pa nimam nobenga pa res pride v poštev samo še privat varstvouser posted image .

Tilči sej je skor povsod tko da grejo sodelavci in sodelavke zmer sami na novoletno večerjo. Moj ma tud eno sodelovko k sta po pjačah hodila....ko sva lansko leto mal nehalauser posted image . Ma kva čem se zdej sekirat,če bi hotu met kej z njo bi mel lohk tud na šiht,ne sam takrat ko grejo žurat.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
13.11.2008 12:52:00   
tilči
user posted image takole pa naš tolče po klavirčkuuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
13.11.2008 12:53:21   
Anonimen

Pa full uživa zravn,smejko user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3281
13.11.2008 12:54:22   
tilči

ko sva lansko leto mal nehalauser posted image .

kako pa to zgleda, a sta si mal frej vzelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
13.11.2008 12:55:43   
Anitka

Tilči sej je skor povsod tko da grejo sodelavci in sodelavke zmer sami na novoletno večerjo.  Ma kva čem se zdej sekirat,če bi hotu met kej z njo bi mel lohk tud na šiht,ne sam takrat ko grejo žurat.

Se strinjam. Sem sicer imela eno slabo izkušnjo z bivšim in njegovo sodelavko, zdajšnjo partnerko, ampak to je mimo in HB, da se je tako izteklo.
Da ne zaidem s teme, kot je napisala Nina, če želi imeti s kakšno kaj, je to lahko tudi na šihtu, po njem in ne samo na feštah.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
13.11.2008 12:56:19   
Anitka

Jeeeeeeej, luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
13.11.2008 12:57:24   
MARTINA25
DAN!!

Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!!

Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi...

Notranjke fajn čvekajte danes, pa da ne boste prinesle snega!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
13.11.2008 13:01:46   
tally
Dober dan!

Najprej hvala vsem za čestitke moji pikici za mini RD, pa vse naj naj TARI za pol leta od najuuser posted image user posted image

Vreme je za en k.... Čveke so v Godoviču pa je tuki bolj zatišje user posted image .

JAz pa mam eno user posted image . Že par dni se mi Emilija podnevi ful joka ko je treba spat. Ma kje joka prav tuli pa nič ne pomaga če jo nosimo, ko jo hočem uspavat začne protestirat in se ta jok samo stopnjuje. Ni lačna, previta je, drugače je čisto vesela samo ko je treba spat je cel hudič. A ma še kdo take probleme z dnevnim uspavanjem? Najhujše je da včasih že miži neki časa in jaz mislim končno je zaspala, ona pa spet začne jokatiuser posted image .

Eole- mi tut našo nismo nobenmu še pustili da jo čuva, pa ne za to da ne bi hotli ampak zato ker pri vseh joka, jo bova pa počasi začela puščat po kakšno urco pri dedkih in babicah, kako bo pa z varstvom pa tudi jaz ne vem . Naj bi jo imeli njegovi, sam kaj ko vsi delajo in bomo probali mal skombinirat dokler ne dobimo vrtca. Upam da ti bo Julija začela mal jest Gh da si boš malo odpočila ker si res boga user posted image . Probaj jo posesti z vami za mizo ko imate kosilo pa bo mogoče vidla pa bo tudi ona hotla probat. Mi imamo Emilijo vedno pri naju ko jemo in ona kr začne mljskat z usti pa čeprav je pred tem jedla.user posted image

user posted image user posted image user posted image za Žana da mu flekec čimprej zgine.

Jana Nejc je pravi mali nagajivec user posted image .

Nina men se tut nikamor ne da tako da bom kr mojega poslala v KAmnik v DM.

Hijenca prav boga si bila upam da je zdej že kaj boljše user posted image user posted image

Zalazoya jaz mojo dam kr v stolčka pa jo mal založim z blazino. Je pa v njem tolk časa ko je potem jo dam vn ker še ne sedi samostojno.

Katy tvojega pa v rit brcni. Nisi ti kriva ko mala ne spi ponoči. Jaz mojemu rečem naj se preseli če mu kaj ne paše. user posted image user posted image user posted image za malega pikeca.

Zdej grem ker se je slavljenka zbudila user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
13.11.2008 13:02:40   
tally

Lušna fotka mali je pa pravi cukrček

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
13.11.2008 13:09:47   
Anonimen

ko sva lansko leto mal nehalauser posted image .

kako pa to zgleda, a sta si mal frej vzelauser posted image

Jah po 6-ih letih se mi je mal odpelaluser posted image . Pa sva nehala,sam skupi sva pa še živela,sm si stanovanje iskalauser posted image . No pol po dveh mesecih sva pa spet začela. Ja takla mamouser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
13.11.2008 13:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

DAN!!

Sem malo prebrala za nazaj...škoda da nisem vedela da je bil čvek na Gorenjskem, to je to ko ne berem sproti.Upam da naslednjič ne zamudim!!!!

Pa videla sem da so padalil spet vici na račun policistov...no da še jst povem enega...za prvi november sem se sprehajala mimo pokopališča, tam je zaradi urejanja prometa stal mlad policist...premočen do kosti...dež je padal sto na uro, pred njim pa je bilo še dolgih šest ur urejanja prometa...za borih 800 EUR kok jih dobi na mesec...če jih dobi...

Ja ja vem kakšne plače mate,žalostno,moj brat je šel  stran,fotr pa u penzijouser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
13.11.2008 13:15:44   
Anonimen
Tally ne znam ti pomagat pri spanju,ker naša kr hitro zaspi,ponavad s flašo mleka al pa čaja.A si probala to?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
13.11.2008 13:16:41   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

DAN!!

Ja bogi revež no. Plače so pa res podn glede na to kakšno odgovornost imate in s čim se morate ubadat.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
13.11.2008 13:19:26   
tally

Tally ne znam ti pomagat pri spanju,ker naša kr hitro zaspi,ponavad s flašo mleka al pa čaja.A si probala to?

Ma ni šans da ona tako zaspi sej si vidla kako ona je. Ona mora bit na tekočem kaj dogaja okrog njeuser posted image . Včasih mi zaspi na rokah včasih tudi to noče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
13.11.2008 13:23:15   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tally

JAz pa mam eno user posted image . Že par dni se mi Emilija podnevi ful joka ko je treba spat. Ma kje joka prav tuli pa nič ne pomaga če jo nosimo, ko jo hočem uspavat začne protestirat in se ta jok samo stopnjuje. Ni lačna, previta je, drugače je čisto vesela samo ko je treba spat je cel hudič. A ma še kdo take probleme z dnevnim uspavanjem? Najhujše je da včasih že miži neki časa in jaz mislim končno je zaspala, ona pa spet začne jokatiuser posted image .

Eole- mi tut našo nismo nobenmu še pustili da jo čuva, pa ne za to da ne bi hotli ampak zato ker pri vseh joka, jo bova pa počasi začela puščat po kakšno urco pri dedkih in babicah, kako bo pa z varstvom pa tudi jaz ne vem . Naj bi jo imeli njegovi, sam kaj ko vsi delajo in bomo probali mal skombinirat dokler ne dobimo vrtca. Upam da ti bo Julija začela mal jest Gh da si boš malo odpočila ker si res boga user posted image . Probaj jo posesti z vami za mizo ko imate kosilo pa bo mogoče vidla pa bo tudi ona hotla probat. Mi imamo Emilijo vedno pri naju ko jemo in ona kr začne mljskat z usti pa čeprav je pred tem jedla.user posted image  

glede spanja je pri nas tud problem.. velikokrat joka, ko je že takoooo utrujena

ja, ko jeva imava julijo zraven.. ampak ne pali pri nas to. ne kaže zanimanja za hrano.. ma opazuje že ko jeva, samo opazuje tudi ko kaj drugega delava.. nobenega mlaskanja kot pri Emiliji.. user posted image  

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
13.11.2008 13:40:05   
Estrella*
No jaz sem nazajuser posted image Čvekice so me zapustileuser posted image  in sedaj je spet dolgčas v Godoviču. Hvala kasso, Naty, ss, sesil in edinaos za všo družbo, je prav pasalo malo poklepetat.

Grem brat za nazajuser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
13.11.2008 13:41:47   
Estrella*
tally, se mi je zdelo, da boš danes bila prej na netuuser posted image user posted image hehehehhh nismo pozabile na obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

MRTINA25: O izgubljena duša, kje hodišuser posted image  Alja še vedno čakauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
13.11.2008 13:45:17   
Estrella*
Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle potuser posted image user posted image user posted image  Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji

Neposredna povezava do sporočila: 3296
13.11.2008 13:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozabla; sesil in "ta sončna" carice sta, ker sta našle potuser posted image user posted image user posted image  Upam, da je do konca maja še kdaj obiščeta, ker za RD bo žur-piknik pri Alji

Ja najbolj da narediš za vse naše user posted image  en velik žur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3297
13.11.2008 13:50:51   
barbaw
eole težko je pri varstvu. Mi smo dali to skozi, ampak HB smo lahko tako naredili, da sva midva delal kontra izmene, vmes pa je malega imela babica za kako urico do dve. Midva se pa praktično nisva nič videla. user posted image  Zdaj pa bomo isto naredili, dokler ne bo vrtca. Jaz še vedno upam, na boljšo službo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
13.11.2008 13:51:01   
tally

tally, se mi je zdelo, da boš danes bila prej na netuuser posted image user posted image hehehehhh nismo pozabile na obmesečnicouser posted image user posted image user posted image   hehehe ni zaradi tega. Mojega ni doma je šel gume menjat pa imam compuser posted image . Sej pravim ko on ni doma jaz vse folgam, ga bom mogla izselit user posted image pa bom imela čas za RR. Slavljenka je pa danes ful sitna

MRTINA25: O izgubljena duša, kje hodišuser posted image  Alja še vedno čakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
13.11.2008 13:58:48   
Estrella*

Ja najbolj da narediš za vse naše user posted image  en velik žur user posted image

Žur za RD bo in boste vabljeni. Me prav zanima koliko se jih bo odzvalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?