Naty*
|
Jutro! No tud okvirčki ne pomagajo, še zmer sm mela veliiiiik za prebrat . Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja. Estrella torej se vidmo ob 10.00 . Še dobr, ker vreme je u k . IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty mali je pa tak dec mala zaostaja slabo kilo za njim,mislm da ga bo kmalu dohitela.Upam da se kmalu pocajtate,kako pa mislš prenehat dojit mislm da boš kr boga k maš velik mleka pa še mali se rad carta. No vidiš, če se boš še kdaj sekirala zarad Larinih kil, se spomni na Žana pa ti bo lažje . Ma js sm čist vesela, da je tko veš... sej ko shodjo grejo kilce dol. Glede dojenja pa ne vem še, kako bom nehala ... me je kr mal strah, ker mava oba rada dojenje ... sicer je pa tamauga tud najlažje potolažit tko. Tko da ne vem. Morm nardit strateški plan. Upam, da sta se s tvojim pobotala , tale luna vpliva na vse veš. Itak je pa normalno, da mamo kdaj vsega vrh glave, oni so pa tisti, ki potem pokasirajo. tally tud js mam večinoma čas za RR zjutri al pa zvečer. Ampak nekak v maratonih ne sodelujem, sam v tekih na kratke proge, sm bl lene sorte . Glede taroka na računalniku pa sam tole , če nau pomagalo pa . IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Katy in Tally ne pospravljat, ko vam možeki čuvajo tamali. Noge v luft, po možnosti v spalnico in čist odklopit, zrelaksirajta se. Jaz sem se naučila, da sem najprej jaz in potem posoda , pa sesanje, ... Ja maš prov. Jest ponavad likam,pospravlam....takrat ko mam Gajo zravn,razen takrat ko mi jo tašča vzame al pa moja mami pospravim bolj temeljito. KO jo ma pa moj se pa lepo na rr priklopim in počivam. Js pa pospravljam takrat, ko Žan spi al se pa igra, ko ga ma pa Jure se pa relaksiram al pa obratno . Drugač sva se pa midva zdej kr nekak zmenila glede vsega. Čez teden mu dovolim, da se popoldne uči, ker ma še šolo poleg šihta, vmes vzame kej tamalga, da se še js spočijem, čez vikend pa on kuha in sesa, tamalga si pa deliva . No seveda pridejo dnevi, ko ne gre vse po planih , ampak v glavnem mava pošlihtano. špelin@ kako je pa kej Gregi zdej? Upam, da vama hitr dajo nov datum na alergološki, js grem dons v boj za datum.... Škoda da ne moreš pridet . ss vežda boš našla ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Sm hotla ss predlagat, da se naj za mano pelje, pa sm vidla, da gre čist po drugi strani. Vseeno hvala, bom mal mojo navigacijo vklopla (beri: Estrellina navodila in gsm ) pa upam, da bom našla Veš kaj je rekel moj: a iz F.... je doma, pa ne zna do Godoviča?? Sem mu rekla, za kaj bi morala vedeti kako se pride, pa je rekel, saj je sigurno že bla v Ajdovščini Halooooo, kot, da bi moral vsak v SLO vedeti kje je godovič No tale je pa dobra.... js sm iz Logatca komi našla v Godovič ! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty Žan je pa res korenjak. za tvoj križ O hvala, ja no sej si predstavljaš kako je z mojim križem ! da sta se normalno dojile, a ni faaaajn? sesil svaka čast za Franjo ! Čeprav men vsako leto dvigne živec, ko ne moreš nikamor po Logatcu zarad maratona . Aurea ja je mela luna včeri velik vpliva se mi zdi... Glede pikic ne vem, Žan jih ma že od prej, tko da bi težko vedla, če jih ma tud zarad cepljenja.