|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 7:19:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kako bodo ostale čveke vesele, ker je veliko okvirčkov. user posted image

A veš, da sem hotla napisat, da sem imala zelo lahko jutranjo nalogo user posted image  Sami okvirčki za prebrat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
13.11.2008 7:20:35   
Svojeglava
SS: dobro jutro, sory za včeri, nisem mogla prit na čvek, je tavelika zbolela, ...evo dons ponoči pa še Živa... smrka, kašlja, da je user posted image ...

dons mava posvetovalnico, pa grem kr tja, čeprav je bolna in ne bo cepljena... jo bo pa vsaj pregledala, če je kaj hujšega... groza, ko so otroci bolni... je jamrala celo noč, js pa zraven gledala, da ne bo kej narobe...

user posted image user posted image

gremo v  boj,
stay blackuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
13.11.2008 7:20:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo braleuser posted image

user posted image user posted image user posted image  He he tu si se pa zmotila

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
13.11.2008 7:27:25   
Naty*
Jutro!

No tud okvirčki ne pomagajo, še zmer sm mela veliiiiik za prebrat user posted image . Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo user posted image . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja.

Estrella torej se vidmo ob 10.00 user posted image . Še dobr, ker vreme je u kuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naty mali je pa tak dec mala zaostaja slabo kilo za njim,mislm da ga bo kmalu dohitela.Upam da se kmalu pocajtate,kako pa mislš prenehat dojit mislm da boš kr boga k maš velik mleka pa še mali se rad carta.

No vidiš, če se boš še kdaj sekirala zarad Larinih kil, se spomni na Žana pa ti bo lažje user posted image . Ma js sm čist vesela, da je tko veš... sej ko shodjo grejo kilce dol. Glede dojenja pa ne vem še, kako bom nehala user posted image ... me je kr mal strah, ker mava oba rada dojenje user posted image ... sicer je pa tamauga tud najlažje potolažit tko. Tko da ne vem. Morm nardit strateški plan.
Upam, da sta se s tvojim pobotala user posted image , tale luna vpliva na vse veš. Itak je pa normalno, da mamo kdaj vsega vrh glave, oni so pa tisti, ki potem pokasirajo.

tally tud js mam večinoma čas za RR zjutri al pa zvečer. Ampak nekak v maratonih ne sodelujem, sam v tekih na kratke proge, sm bl lene sorte user posted image . Glede taroka na računalniku pa sam tole user posted image , če nau pomagalo pa user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Katy in Tally ne pospravljat, ko vam možeki čuvajo tamali. Noge v luft, po možnosti v spalnico in čist odklopit, zrelaksirajta se. Jaz sem se naučila, da sem najprej jaz in potem posoda user posted image , pa sesanje, ...

Ja maš prov. Jest  ponavad likam,pospravlam....takrat ko mam Gajo zravn,razen takrat ko mi jo tašča vzame al pa moja mami pospravim bolj temeljito. KO jo ma pa moj se pa lepo na rr priklopim user posted image  in počivam.

Js pa pospravljam takrat, ko Žan spi al se pa igra, ko ga ma pa Jure se pa relaksiram al pa obratno user posted image . Drugač sva se pa midva zdej kr nekak zmenila glede vsega. Čez teden mu dovolim, da se popoldne uči, ker ma še šolo poleg šihta, vmes vzame kej tamalga, da se še js spočijem, čez vikend pa on kuha in sesa, tamalga si pa deliva user posted image . No seveda pridejo dnevi, ko ne gre vse po planih user posted image , ampak v glavnem mava pošlihtano.

špelin@ kako je pa kej Gregi zdej? Upam, da vama hitr dajo nov datum na alergološki, js grem dons v boj za datum.... Škoda da ne moreš pridet user posted image .

ss vežda boš našla user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sm hotla ss predlagat, da se naj za mano pelje, pa sm vidla, da gre čist po drugi strani.

Vseeno hvala, bom mal mojo navigacijo vklopla (beri: Estrellina navodila in gsm user posted image ) pa upam, da bom našla

Veš kaj je rekel moj: a iz F.... je doma, pa ne zna do Godoviča??user posted image  Sem mu rekla, za kaj bi morala vedeti kako se pride, pa je rekel, saj je sigurno že bla v Ajdovščiniuser posted image  Halooooo, kot, da bi moral vsak v SLO vedeti kje je godovičuser posted image

No tale je pa dobra.... js sm iz Logatca komi našla v Godovič user posted image user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Naty user posted image user posted image user posted image  Žan je pa res korenjak. user posted image  za tvoj križ user posted image

O hvala, ja no sej si predstavljaš kako je z mojim križem user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  da sta se normalno dojile, a ni faaaajn?user posted image

sesil svaka čast za Franjouser posted image ! Čeprav men vsako leto dvigne živec, ko ne moreš nikamor po Logatcu zarad maratona user posted image .

Aurea ja je mela luna včeri velik vpliva se mi zdi... Glede pikic ne vem, Žan jih ma že od prej, tko da bi težko vedla, če jih ma tud zarad cepljenja.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
13.11.2008 7:57:07   
tilči
Jutro!

Kako sem jaz danes še user posted image .Ta sončnauser posted image ...tudi jaz bi rabila pisker user posted image .

Se je Tilen maščeval za včerajšnjo smrčanje in je pol noči pretulil. Zjutraj je pa user posted image  zaspal v službo. Še dobro, da ga je šef zbudil, drugače bi vsi spali do zjutraj.
Tilen je jedel vsaki dve uri, drl se je, ker ga zgornji zobek matra,user posted image tudi ust ni hotel odpreti, da bi mu namazala.Potem mi je nekako mu ratal vlit lekadol, potem je pa le zaspal.
Zjutraj bi pa od nočnega hranjenja skoraj plenico razgnaluser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
13.11.2008 8:10:14   
tilči

Jutro!

No tud okvirčki ne pomagajo, še zmer sm mela veliiiiik za prebrat user posted image . Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo user posted image . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja.

user posted image user posted image user posted image  za Žanija

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.11.2008 8:12:19   
tilči
Barbaw...user posted image  za dojenje
Barbaw in Estrella...user posted image  da sta odkrili poznanstvo.jaz pa še vedno ne vem, od kje poznam Estrellouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.11.2008 8:14:48   
eole
Dobro jutro,

mi spo pokonci že od pol šestih.. zdaj je šla nazaj spat, sem pa jaz zato čist budna in mi ni več do spanja .. no, poleg nočnega zbujanaj imamo sedaj še zgodnje vstajanje. upam, da ji ne pride v navado.

hm, vidim, da nekatere že razmišljate o koncu dojenja..
dojenje je vse kar mi imamo.. se pravi: edina hrana, ko jo konzumira, potem se na ta način ponoči uspava, podnevi pomiri.. si ne predstavljam nedojit. bom verjetno kar dojila, dokler se ne bo sama odstavila, oz. ko bo meni postalo odveč.

danes je pa RES slabo vreme.. sploh ne vem kako bomo šli ven? jaz si ne predstavljam dneva brez sprehoda ..user posted image   tako vsaj malo zaspi čez dan

nič, grem si skuhat user posted image , pa kaj pojest.

čveke lepo se imejte

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.11.2008 8:22:36   
Estrella*
Jutro!

Jaz sem pa danes bolj user posted image . Ti večeri maratoni niso več zame, se vidi, da me emšo loviuser posted image . Potem se še v postelji smejem tistemu kar pišete in posledično ne zaspim pred 2h, zjutraj pa že ob 7 aufšteatuser posted image

Naty: jaz HB nimam problema z odstavljanjem male, se počasi sama. Sedaj se dojiva zjutraj , pol pa včasih popoldan ali  pa zvečeruser posted image  Mislim, da nekje do 7m, če ne prej bo popolnoma nehala.

barbaw: ja tvoja sekica je pa pohitela z user posted image , pa saj je tako pravuser posted image Sem gruntala, kje ste živeli, pa se mi je zazdelo, da od trgovine po ulici malo naprej na desni strani? Pa z neko Tino Kralj sta prijateljevali.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.11.2008 8:25:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Dobro jutro,

mi spo pokonci že od pol šestih.. zdaj je šla nazaj spat, sem pa jaz zato čist budna in mi ni več do spanja .. no, poleg nočnega zbujanaj imamo sedaj še zgodnje vstajanje. upam, da ji ne pride v navado.

hm, vidim, da nekatere že razmišljate o koncu dojenja..
dojenje je vse kar mi imamo.. se pravi: edina hrana, ko jo konzumira, potem se na ta način ponoči uspava, podnevi pomiri.. si ne predstavljam nedojit. bom verjetno kar dojila, dokler se ne bo sama odstavila, oz. ko bo meni postalo odveč.

danes je pa RES slabo vreme.. sploh ne vem kako bomo šli ven? jaz si ne predstavljam dneva brez sprehoda ..user posted image   tako vsaj malo zaspi čez dan

nič, grem si skuhat user posted image , pa kaj pojest.

čveke lepo se imejte

eole, verjamem, da si glede hranjenja v stiski in ti ni lahko. Mogoče se ji pa spreobrne kmalu. Je pa na splošno res, da zalivančki prej in lažje sprejmejo GH kot dojenčki. Izjema sta Andraž in Žan, ki potrjujeta pravilouser posted image

Kje boš pa imela varstvo???

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.11.2008 8:35:12   
eole

eole, verjamem, da si glede hranjenja v stiski in ti ni lahko. Mogoče se ji pa spreobrne kmalu. Je pa na splošno res, da zalivančki prej in lažje sprejmejo GH kot dojenčki. Izjema sta Andraž in Žan, ki potrjujeta pravilouser posted image

ko bi vsaj kaj spreobrnilo!!!

ne vem kje bomo imeli varstvo od aprila (ko grem delat) do septembra (ko bo šla v vrtec)?? pojma nimam ... babice odpadejo, pravijo da NE user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.11.2008 8:36:09   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

Bogi Žanko user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.11.2008 8:38:42   
Soncnica Sandra ***
No mi smo še kar pokonci in zgleda da mala ne bo nič kaj prej zaspala kot v avtu. to se pravi, da bo pokoncu še vsaj slabo uro, pa že od 5.20 je pokonci user posted image

si grem neki za v želodec poiskatuser posted image
pa za manco stvari spokat, neki za oblečt poiskat pol pa počas gasaaaaaaa proti Estrelli

aja, pa upam, da ne srečam kakega medveda user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 13.11.2008 8:42:15 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.11.2008 8:42:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

ko bi vsaj kaj spreobrnilo!!!

ne vem kje bomo imeli varstvo od aprila (ko grem delat) do septembra (ko bo šla v vrtec)?? pojma nimam ... babice odpadejo, pravijo da NE user posted image  

Nočem pametovati,ker je to sedaj zadnja stvar, ki jo potrebuješ, samo če imaš tako težko situacijo, potem boš morala že sedaj nekaj ukrenit glede hranjenja, da ne boš imela potem probleme. Ziza ne more v vrtecuser posted image  Sedaj ko si še doma naredi spreobrat, ki verjetno ne bo lahek zalogaj, pa veeno lažji kot če boš s tem odlašala. Želim ti, da čimprej pogruntata način kako konzumirat tudi kaj drugegauser posted image user posted image user posted image Pa ne mi zamerituser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.11.2008 8:44:25   
Estrella*
svojeglava: tvojima sončkoma pa zvrhan koš zdravja, da se hitro pocajtata. Ja bolan otrok je nekaj najhujšegauser posted image

ss: naša upam, da gre v mižakle ko pridete veuser posted image Bom vidla kako me bo počastilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.11.2008 8:50:04   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Jaz sem čisto user posted image user posted image , ker je bila noč spet pestraaaaaaaaaa............

Uživajte na čveku pri Estrelli*!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.11.2008 8:54:19   
Srčekgirll
Jutro vsem.
Najprejuser posted image .
Mi2 sva že dolgo pokonci, sam preden se zrihtava pa te scene, je bl na slow motion. En vic za dobro jutro.

Policaja najdeta 4 bombe.

Med vožnjo se jima kotalijo po prtljažniku, pa pravi prvi:
" Kaj, če katera eksplodira?"

Pa odgovori drugi:

"Bova pa rekla, da sva našla samo tri!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.11.2008 8:59:43   
špelin@
Srčekgirll, hvala za tele popestritve, se vsakič prav fino nasmejem user posted image

Svojeglava, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje!!!

eole, kje imaš malo, ko ti ješ kosilo, recimo? Ker opažam, da je naš user posted image  vedno bolj radoveden in sedi zraven pri mizi (v stolčku ali v vozičku), ko ostali jemo, zato je tudi bolj dovzeten za poskušanje novih okusov GH - ker dobi za polizat žlico z naših krožnikov in se mu zdi strašno imenitno user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.11.2008 9:10:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Se je Tilen maščeval za včerajšnjo smrčanje in je pol noči pretulil. Zjutraj je pa user posted image  zaspal v službo. Še dobro, da ga je šef zbudil, drugače bi vsi spali do zjutraj.
Tilen je jedel vsaki dve uri, drl se je, ker ga zgornji zobek matra,user posted image tudi ust ni hotel odpreti, da bi mu namazala.Potem mi je nekako mu ratal vlit lekadol, potem je pa le zaspal.
Zjutraj bi pa od nočnega hranjenja skoraj plenico razgnaluser posted image

Uf, pestra noč tudi pri vas....... user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.11.2008 9:11:27   
špelin@
Pri nas je bla noč še kar nekak, ampak ma mali dons ful rdeč flekec na nogici. Sploh se mi zdi, da ga je včeri ful grdo pičla, ker ma črtico pa edinkrat je blo, da je zajokal. Nikol prej ni. Pa še popoldne ga je ful bolelo user posted image . Ah no, sam da smo dal skoz ta cepljenja.

user posted image user posted image user posted image  za Žana!!!!!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.11.2008 9:12:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Samo še eno vprašanje:

naša je imela danes 3. dozo cepiva, pa ugotovim zvečer, da ima ene rdeče pikice za ušeski in na zatilju user posted image  Jedli nisva nič novega, zato je najverjetneje od cepiva... A se je še kateremu user posted image  to pojavilo? Je to normalna reakcija?

Naša jih je včeraj popoldan dobila po licih, ampak so do danes zjutraj izginili, tako da bi lahko bilo od cepiva

A tudi takšna reakcija je možna? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.11.2008 9:13:47   
Srčekgirll
Mene pa neki zanima. A še ker od vaših cukrču ma rad to reklamo (sicer je tu v nemškem jeziku, pr nas na TV v slo)? Moj Vid je čist nor nanjo. Takrat ne vidi in ne sliši nobenga okol sebe. Mu jo moram 100x zavrtet.
http://www.youtube.com/watch?v=_yprwhfXYsY&eurl=http://www.facebook.com/profile.php?id=1561475723&v=feed&viewas=1561475723

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.11.2008 9:14:45   
špelin@
Aha, vidim, da sta se Estrella* in barbaw včeraj zvečer šli telenovelo, **** je pa itak svingala user posted image user posted image user posted image

Gregi bo očitno zadremal za svojih 10 minut, a čem it pospravljat?

Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.11.2008 9:22:40   
suzy85
jutro!
mi smo že od P. smo dobli 3. pikico, pa nismo nič jokali! user posted image podatki za seznam: 68,5cm, 7.560kg, 45,5cm. nasledni obik pri P: 12.2.2009

šibam zdaj v službo!
lep dan vsem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.11.2008 9:25:07   
eole

Nočem pametovati,ker je to sedaj zadnja stvar, ki jo potrebuješ, samo če imaš tako težko situacijo, potem boš morala že sedaj nekaj ukrenit glede hranjenja, da ne boš imela potem probleme. Ziza ne more v vrtecuser posted image  Sedaj ko si še doma naredi spreobrat, ki verjetno ne bo lahek zalogaj, pa veeno lažji kot če boš s tem odlašala. Želim ti, da čimprej pogruntata način kako konzumirat tudi kaj drugegauser posted image user posted image user posted image Pa ne mi zamerituser posted image

nič ne zamerim. VEM, da bo problem ... samo ne vem KAKO naj jo prisilim kaj drugega jest, če noče. noče pri nas pomeni JOK! ne samo, da ven pluva, ampak začne jokat ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?