Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:55:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo že od P. smo dobli 3. pikico, pa nismo nič jokali! podatki za seznam: 68,5cm, 7.560kg, 45,5cm. nasledni obik pri P: 12.2.2009 šibam zdaj v službo! lep dan vsem! Bravo, Eva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:55:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya Drugac je pa kar priden fantek, da se ne bom samo pritozevala, vesel, radoveden in tud novi okusi pri dodajanju GH so mu vsec, tako da smo kar staratali. Me pa nekaj zanima, kdaj naj ga dam v stolcek za hranjenje, ker namrec se ne sedi sam, tko da ga mamo v lezalniku al pa kar v narocju in ne bi rada, da se razvadi, vidim da ga nekatere ze imate pa me zanima, kdaj ste s tem zacele. Pa se podatki za seznam: 69, 7600, 41, pregled 18.2.09. Naš je šel pri nekje 4. mesecih v stolček, čeprav takrat še ni znal samostojno sedeti, a se naslonjalo toliko nagne, da je komot bil notri. Tudi sedaj če pije po flaški, je bolj v ležeče, kadar pa je po žlički, pa sedi za mere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:56:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice noč je bla katastrofalna,mala je od pol dveh do treh razgrajala,tko da sva se z mojim še enkrat spičla,mislm k da sem jst kriva ,da ne spi Enkrat ga bom res sam čoknla ke po buč k ga mam na momente poln k... Za dobro jutro me pa kliče svakinja pa pove da jo je P napotila v celje na P ker se je malemu zarasla mečava in ga morajo slikat in najbrž tud operirat da bojo mel možgančki dovolj prostora Trenutno nisem zmožna drugega komentirat se še kasneje oglasm .Čist sem fertik bogi štrukelc moj mali zate in za malega. Pa ne se preveč sekirat zaradi tvojga,dedci. Ti nisi pa res čist nč kriva, da tamala ni hotla spat. Jana dons bom kr doma,se mi čist nikamor neda.sploh pa neki vozikat se okol. Bom pa res enkrat pršla. Škoda da ti nimaš avta,da bi do mene pršla. Valentina tvoj je pa res pridkan s spanjem, tko kot od Hijence mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:57:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* vse naj naj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:58:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo že od P. smo dobli 3. pikico, pa nismo nič jokali! podatki za seznam: 68,5cm, 7.560kg, 45,5cm. nasledni obik pri P: 12.2.2009 šibam zdaj v službo! lep dan vsem! Bravo, Eva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:58:57
|
|
|
|
špelin@
|
zalazoya, za tvojega princa. V stolček za hranjenje sem začela dajat Gregija pred ene dvema tednoma - čeprav samostojno še ne sedi, noter prav uživa, se pa stolček nagne, tako da ni na silo pokonci. Pa tudi dolgo ga ne puščam sedet notri, ponavadi je res max 10. minut v njem. Ful uživa, ko premetava igrače po mizici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:59:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem danes še zmeraj , vrat imam še vedno trd, potem sem za nagrado včeraj zvečer imela še drisko in take krče v trebuhu, da so tekle. Je prišel okrog 21 ure iz Nemčije, sploh nisem bila sposobna veliko vprašat, kak je bilo, ker sem se vlekla skupaj kot klobčič. Mali čmrlek zopet ni hotel spat zvečer, ob 23 uri sem mu še dudo tiščala, že prav huda sem bila, on se mi pa je iz kinderpeta smejal. Ko je končno zaspal, me je tako zebst začelo v postli, da sem skoraj v zlezla, celo noč sem se k njemu tiščala, da sem se vsaj malo pogrela. Že odejo sem mu zmaknila, pa nič. Potem zjutraj ko je šel ati v službo sem se pokrila še z njegovo odejo, tako, da sem se komaj obračala, pa zeblo me je še kar naprej. Danes pa imam veselico v želodcu, kar nekaj godi mi po trebuhu. Ne upam pa jest, ker ne vem, kaj bi mi pomagalo. Bom žgance skuhala, pa bo še Videk malo jedo. Sem pa Videka mogla poslikat zjutraj, kje sem ga našla, bom potem naložila, pa še vam pokazala. Zdaj pa grem polulanca previt, potem pa malo preberem od včeraj. Vsem pa čestitke za mali rojstni dan!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:10:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice noč je bla katastrofalna,mala je od pol dveh do treh razgrajala,tko da sva se z mojim še enkrat spičla,mislm k da sem jst kriva ,da ne spi Enkrat ga bom res sam čoknla ke po buč k ga mam na momente poln k... Za dobro jutro me pa kliče svakinja pa pove da jo je P napotila v celje na P ker se je malemu zarasla mečava in ga morajo slikat in najbrž tud operirat da bojo mel možgančki dovolj prostora Trenutno nisem zmožna drugega komentirat se še kasneje oglasm .Čist sem fertik bogi štrukelc moj mali Joj, joj, joj... tile naši kao nam jo pa tud znajo zagost... jest jih sploh ne razumem... namesto, da bi nam bli v oporo, pa tako dobiš pod nos... res je, prov po buč so za kresnt... tud moj me je tko razkuru zvečer, dons pa samo nadaljuje ... upam, da se stanje pri vas čimprej umiri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:12:36
|
|
|
|
špelin@
|
valentina2006, a tudi tebe je dedec razkuril? Moj me je malo nazaj res konkretno razpenil... Ampak sva potem razčistila - samo tega ne vem, koliko časa bo držalo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:21:54
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Si zdajle pečem jajčke. Estrella prideš? IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Samo še eno vprašanje: naša je imela danes 3. dozo cepiva, pa ugotovim zvečer, da ima ene rdeče pikice za ušeski in na zatilju Jedli nisva nič novega, zato je najverjetneje od cepiva... A se je še kateremu to pojavilo? Je to normalna reakcija? Zdaj pa: LAHKO NOČ IN ČIM MANJ ZBUJANJA! To bi lahko nastalo, ker ji je bilo mogoče kaj vroče pod kapo ali okoli vratu? Svojeglava če bi šla k naši P v času posvetovalnice bi te naterala. Ima zato dopoldan za bolane čas. Naša je bolj srborita. da se čimprej pozdravite Naty 3. doza je najhujša. Če bo imel ful rdečo okrog vboda in če se rdečina širi, ga moraš nazaj peljat. Za normalno dojenje je pa fajn. Ni lepšega. tilči tudi meni je bila Estrella od nekod poznana pa še zdaj ne vem, kje bi jo videla pred srečanjem. Zdaj pa jem in berem za nazaj. mjami kako je dobro Estrella gleda našega starega naslova se ne motiš. Res smo stanovali tam. Obe sestri sta pohiteli. Jaz pa sem za svoja leta tudi kar hitra, če se primerjam z ostalimi. Večerni maratoni so pa zakon, čeprav se je zjutraj malo težje vstatit. Jaz takoj zaspim ko se vležem, tako da s tem nimam problemov. Eole zakaj pa babice pravijo NE? A imaš kako varianto, da v vrtcu vprašaš, če so koga izpisali in te dajo na listo? za mere in pol svečke (veste katere) hijenca in zalazoya jana da ti ne bo dal enkrat tako naglas, da te bo kap. Mene je skoraj enkrat, ker je dal Jaka tako naglas. Se je tako vstrašil, da ni tega nikoli več naredil katy Boš mogla met eno šolo s svojim. Res nisi ti kriva, če otrok ne spi. Upam, da se te usmili Lara, da se ne bosta toliko kregala. Sem se prebila skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:23:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Za poročene in ne še poročene Pred poroko: On: »Yesss! To! Končno sem dočakal!« Ona: »Hočeš, da grem?« On: »NE! Niti pomislil nisem na to!« Ona: »Me ljubiš?« On: »Seveda!« Ona: »Si me kdaj prevaral?« On: »Ne! Zakaj sploh sprašuješ?« Ona: »Me želiš poljubiti?« On: »Pa še kako!« Ona: »Me želiš udariti?« On: »Ni šans! Nisem jaz tak človek!« Ona: »Ti lahko verjamem?« In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:31:24
|
|
|
|
špelin@
|
Kriza, kakšen gnil, depresiven dan... Srčekgirll, še dobro, da nam ga popestriš barbaw, meni bi se zdajle prav prilegla pečena jajčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:39:57
|
|
|
|
tilči
|
Tilen že spi, še malo pa se bo še Nejc spakiral v svojo sobo, jaz pa na kavč, da malo noter prinesem od neprespane noči. Popoldne gremo pa zapravljat mojo porodniško.Malo v Mullerja izkoristit 10% popust, potem pa še v Lidl. Pa za Nejca bomo kupili eno majhno smrekico, da jo bo sam okrasil.Pa vrtec moram iti plačat. Denar bo kar zletel, še pufe mi odtrgajo, pa sem brez Kaj naj tašči kupimo za rojstni dan? Kakšen predlog? Malo sem razmišljala, da bi ji dali kar darilni bon. Špelin@...res je en blesav dan danes Srčekgirl... za popestritev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:45:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mi smo spali spet krasno... do 7.00, ko je Matevž napapcu in pol sta jo mami potegnila še bo 10.00... Krasno Jaz sem pa tako zaspana, da se mi kar vrti... jst se pa z kavo nalivam, namest da bi šla spat, zdej ko je Nejc spal.. nekak se pol zjutri čist prebudim, ko ga morem previt, pa z njim čebljat, da se mi ne da več nazaj v postlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:46:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana dons bom kr doma,se mi čist nikamor neda.sploh pa neki vozikat se okol. Bom pa res enkrat pršla. Škoda da ti nimaš avta,da bi do mene pršla. lahk se pa za drug teden zmeniva ko je moj popoldne, pa ga peljem na šiht in pol prletiva k tebi.. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana da ti ne bo dal enkrat tako naglas, da te bo kap. Mene je skoraj enkrat, ker je dal Jaka tako naglas. Se je tako vstrašil, da ni tega nikoli več naredil ja fora je ta , da na tastarem ni mogu dat tak naekrat ful naglas, ker je šlo počasi, včeri je pa moj kupu nov ojačevalec in zdej je pa ta strah...no sej sem zdej dala še povšter vmes, da ja ne bo prišel zraven. jajčke bi pa jst tud....mmmmmmm že dolg jih nisem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 11:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana dons bom kr doma,se mi čist nikamor neda.sploh pa neki vozikat se okol. Bom pa res enkrat pršla. Škoda da ti nimaš avta,da bi do mene pršla. lahk se pa za drug teden zmeniva ko je moj popoldne, pa ga peljem na šiht in pol prletiva k tebi.. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana da ti ne bo dal enkrat tako naglas, da te bo kap. Mene je skoraj enkrat, ker je dal Jaka tako naglas. Se je tako vstrašil, da ni tega nikoli več naredil ja fora je ta , da na tastarem ni mogu dat tak naekrat ful naglas, ker je šlo počasi, včeri je pa moj kupu nov ojačevalec in zdej je pa ta strah...no sej sem zdej dala še povšter vmes, da ja ne bo prišel zraven. jajčke bi pa jst tud....mmmmmmm že dolg jih nisem No super, da boš pršla , sam upam da ne bo že sneg .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:04:04
|
|
|
|
tilči
|
Eno vprašanje: je povabljen na večerjo s sodelavcem in še štiri ženske.Je ena rekla, da bodo može doma pustile, ter da morajo priti sami.Je moj izjavil, da bo mene vprašal za dovoljenje.Ali bi jih ve pustile na večerjo? Me prav zanima, kaj bo rekla od sodelavca punca, saj ima eno vročekrvno Štejerko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:09:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Eno vprašanje: je povabljen na večerjo s sodelavcem in še štiri ženske.Je ena rekla, da bodo može doma pustile, ter da morajo priti sami.Je moj izjavil, da bo mene vprašal za dovoljenje.Ali bi jih ve pustile na večerjo? Me prav zanima, kaj bo rekla od sodelavca punca, saj ima eno vročekrvno Štejerko Te 4 ženske so tudi sodelavke, ali kako?? Moj ima veliko sodelavk in gredo vsako leto pred novim letom na večerjo, bowling, karting,... Nekaj časa je vozil v službo eno od njih, sta vsako jutro šla tudi na kavo. Jaz nimam nič proti, ker sem sama delala v kolektivu s 50 moškimi (+ 2 ženski, od tega ena jaz) in smo tudi šli kdaj na pijačo in se vozili skupaj, če smo delali v isti izmeni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:13:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Te 4 ženske so tudi sodelavke, ali kako?? Delajo za isto firmo. Moj je šofer in jim dostavlja robo.Jaz drugače nimam nič proti,se bom malo spočila od njega .Ob petkih zvečer, ko ima nogomet in otroka že spita, prav paše malo tišine. Moj ima veliko sodelavk in gredo vsako leto pred novim letom na večerjo, bowling, karting,... Nekaj časa je vozil v službo eno od njih, sta vsako jutro šla tudi na kavo. Jaz nimam nič proti, ker sem sama delala v kolektivu s 50 moškimi (+ 2 ženski, od tega ena jaz) in smo tudi šli kdaj na pijačo in se vozili skupaj, če smo delali v isti izmeni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:14:32
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera ve, kako je z božičnicami oz. dobičkom? Jaz sem letos delala samo tri tedne, tako da se verjetno lahko obrišem pod nosom.Edino pakete za Miklavža za otroke bomo pa dobili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:15:19
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eole zakaj pa babice pravijo NE? A imaš kako varianto, da v vrtcu vprašaš, če so koga izpisali in te dajo na listo? ma, tako je pri nas, da ne moja ne od mama nočeta/moreta čuvat ... ena je malo daleč in že ima enega in kao še ene ne bo zmogla, druga pa noče ... saj sem že velikokrat jamrala tukaj, da je nimam nikomur za pustit ... če verjameš ali ne, najine punčike še nihče razen naju ni čuval - v skoraj pol leta - in tudi kaže ne na bolje ... na vrtce se pa premalo spoznam ne vem kakšni so sploh pogoji, da dobiš sredi leta (no, maja) saj v vlogah sva napisala da želiva z majem oz. konec aprila, samo .. jana81 - tudi jaz sem taka, ko se enkrat zbudim, ne morem več it nazaj spat, čez recimo dve uri, ko gre Julija ... tako sem cele dneve kot zombi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:22:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole na vrtce se pa premalo spoznam ne vem kakšni so sploh pogoji, da dobiš sredi leta (no, maja) saj v vlogah sva napisala da želiva z majem oz. konec aprila, samo .. Če bodo koga izpisali, potem imate možnost. Kaj pa kakšna privat varuška? kakšen pa imata delovni čas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:26:11
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Če bodo koga izpisali, potem imate možnost. Kaj pa kakšna privat varuška? kakšen pa imata delovni čas? ja, ja privat varuško bomo iskali ... saj ni druge. jaz imam del. čas od 8 (oz 9) pa do 4 (oz 5), moj je pa čist "razšelan".. ni enega reda, ker je na svojem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 12:32:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole: "Jutri bo deževalo, najmanj dežja bo v severovzhodni Sloveniji. Meja sneženja se bo predvsem v severnih krajih do večera spustila na 900 do 1100 m nad morjem." Estrella*, na koliko nadmorske si?? nine7 raje ne grem vprašat Sem rekla, da pridite k nam v SV del prelepe Slovenije Sicer pa dober dan, jaz sem se spet malce bolj naspala. Sem dala zvečer Gala v spalno vrečo in čez še odejo pa je bolje spal. Zdaj pa ne vem ali je le slučajno ali pa se je pogosteje zbujal, ker ga je zeblo Bomo videli danes, ko vajo ponovimo. Sem imela pa desno zizo ponoči tako napeto in polno mleko, da sem pa vseeno komaj čakala, da se naš lumpi prebudi Estrella sem rekla, da bomo vse čveke ujele. Nobene niso neulovljive Nina za . Pa naši Maji, ki spet pridno ziza ,Barbaw pa za Jako, ki je začel lepo risat, pa čeprav po steni Svojeglava za zdravje. Špelin@ tudi za Gregija držim pestke, da pridete hitro na vrsto v alergološki. Naty naj Žanu flekec in bolečina čimprej izgineta. Ej Srčekgirll , super si s svojimi vici Suzy za uspešno opravljeno P in pikico. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Še od mene vse naj naj. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas.. Hijenca boga Pa ne pozabi kaj toplega lahkega pojesti. Drži se. Katy tega tvojega možeka bom pa jaz zdaj s piskrom po glavi. Upam, da bodo noči kmalu boljše tudi pri vas. Pa ne se sekirat, upaj na najboljše. Zalazoya naš še tudi lepo ne sedi pa ga imam v času hranjenja ponavadi kar v stolčku, z nagnjenim naslonjalom. Ga malce podložim pa je. Včasih pa papcamo tudi v ležalniku. Eole upam, da najdete varstvo za . Naš Gal bo pa z mami jadral kar v vrtec, ker pa ni druge variante. Ene babice žal ni več, druga pa je še v službi. Zdaj grem pa našga falota uspavat, ker je že tečkast postal pa čeprav gleda Baby TV
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?