Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 9:41:55
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 9:42:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! mi smo že od P. smo dobli 3. pikico, pa nismo nič jokali! podatki za seznam: 68,5cm, 7.560kg, 45,5cm. nasledni obik pri P: 12.2.2009 šibam zdaj v službo! lep dan vsem! LE TAKO NAPREJ!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 9:45:32
|
|
|
|
jana81
|
helo no pr nas noč nič drugačna od ostalih, zbujanje na 3 ure, zjutraj ob 8h auf, no zdel je pa spet zaspal, sem ga dala kr v postlco pa flašo čaja v usta in je spil 220ml (ne morem verjet) čaja in zaspal, bomo videli kako dolgo bo trajalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 9:48:31
|
|
|
|
jana81
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:09:43
|
|
|
|
jana81
|
evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas..
< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.11.2008 10:10:03 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Svojeglava boga tvoja sončka . Za vse ostale ki ste imele slabo noč tudi velik . Men je pa tok dobr tiste dneve,ko gre moj delat ob desetih. Spim do devetih,jo zmer odnese v dnevno da jest še mal potegnem . za Žana. IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mene pa neki zanima. A še ker od vaših cukrču ma rad to reklamo (sicer je tu v nemškem jeziku, pr nas na TV v slo)? Moj Vid je čist nor nanjo. Takrat ne vidi in ne sliši nobenga okol sebe. Mu jo moram 100x zavrtet. http://www.youtube.com/watch?v=_yprwhfXYsY&eurl=http://www.facebook.com/profile.php?id=1561475723&v=feed&viewas=1561475723 Naša je pa nora na uno ice ice pingvin,se zmer začne režat zraven ko jo vid Suzy ti si bla pa dolg pokonc. za pikico brez joka,pa za mere. EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE Dobro jutro, SS hvala za kavo,je bla dobra. Babe fajn se načvekajte dons.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas.. dober Nejko,bo DJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:15:03
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz sem danes še zmeraj , vrat imam še vedno trd, potem sem za nagrado včeraj zvečer imela še drisko in take krče v trebuhu, da so tekle. Je prišel okrog 21 ure iz Nemčije, sploh nisem bila sposobna veliko vprašat, kak je bilo, ker sem se vlekla skupaj kot klobčič. Mali čmrlek zopet ni hotel spat zvečer, ob 23 uri sem mu še dudo tiščala, že prav huda sem bila, on se mi pa je iz kinderpeta smejal. Ko je končno zaspal, me je tako zebst začelo v postli, da sem skoraj v zlezla, celo noč sem se k njemu tiščala, da sem se vsaj malo pogrela. Že odejo sem mu zmaknila, pa nič. Potem zjutraj ko je šel ati v službo sem se pokrila še z njegovo odejo, tako, da sem se komaj obračala, pa zeblo me je še kar naprej. Danes pa imam veselico v želodcu, kar nekaj godi mi po trebuhu. Ne upam pa jest, ker ne vem, kaj bi mi pomagalo. Bom žgance skuhala, pa bo še Videk malo jedo. Sem pa Videka mogla poslikat zjutraj, kje sem ga našla, bom potem naložila, pa še vam pokazala. Zdaj pa grem polulanca previt, potem pa malo preberem od včeraj. Vsem pa čestitke za mali rojstni dan!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem danes še zmeraj , vrat imam še vedno trd, potem sem za nagrado včeraj zvečer imela še drisko in take krče v trebuhu, da so tekle. Je prišel okrog 21 ure iz Nemčije, sploh nisem bila sposobna veliko vprašat, kak je bilo, ker sem se vlekla skupaj kot klobčič. Mali čmrlek zopet ni hotel spat zvečer, ob 23 uri sem mu še dudo tiščala, že prav huda sem bila, on se mi pa je iz kinderpeta smejal. Ko je končno zaspal, me je tako zebst začelo v postli, da sem skoraj v zlezla, celo noč sem se k njemu tiščala, da sem se vsaj malo pogrela. Že odejo sem mu zmaknila, pa nič. Potem zjutraj ko je šel ati v službo sem se pokrila še z njegovo odejo, tako, da sem se komaj obračala, pa zeblo me je še kar naprej. Danes pa imam veselico v želodcu, kar nekaj godi mi po trebuhu. Ne upam pa jest, ker ne vem, kaj bi mi pomagalo. Bom žgance skuhala, pa bo še Videk malo jedo. Sem pa Videka mogla poslikat zjutraj, kje sem ga našla, bom potem naložila, pa še vam pokazala. Zdaj pa grem polulanca previt, potem pa malo preberem od včeraj. Vsem pa čestitke za mali rojstni dan!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:18:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mene pa neki zanima. A še ker od vaših cukrču ma rad to reklamo (sicer je tu v nemškem jeziku, pr nas na TV v slo)? Moj Vid je čist nor nanjo. Takrat ne vidi in ne sliši nobenga okol sebe. Mu jo moram 100x zavrtet. http://www.youtube.com/watch?v=_yprwhfXYsY&eurl=http://www.facebook.com/profile.php?id=1561475723&v=feed&viewas=1561475723 Naša je pa nora na uno ice ice pingvin,se zmer začne režat zraven ko jo vid EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE Ja sej to je ta. Ko Vid vidi to reklamo kr skače od veselja ( ko ga držim v rokah). Al pa uno za cepivo od Pampers. Kr strmiv TV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:22:14
|
|
|
|
zalazoya
|
hej tud mi smo imeli vceraj posvetovalnico in je bil jok na polno. Najprej mu je sestra full kozco potegnila in je blo konc ni in ni se hotu pomirit tako da so ga komaj pregledali u glavnem je vse OK. Pol je bil full problem dat vodo so mu namestili vrecko in ni in ni lulal, pa sem ga dojila pa cakala in cakala pa je tok brcal da se je odlepla in se je glih mem polulal, pol sem sla domov in spet cakal z odvitim brez plenicke in je zaspal in se polulal sele ko se je zbudil. od danes ima 10 kapljic AD3, ker je kao zima. Dobil je pikico in je tud kasiral ene flekce pa nic spal ponoci, ne vem ali je zaradi zobkov al cepiva al pa na splosno bolj malo spi, smo cist gotovi pr nas. Drugac je pa kar priden fantek, da se ne bom samo pritozevala, vesel, radoveden in tud novi okusi pri dodajanju GH so mu vsec, tako da smo kar staratali. Me pa nekaj zanima, kdaj naj ga dam v stolcek za hranjenje, ker namrec se ne sedi sam, tko da ga mamo v lezalniku al pa kar v narocju in ne bi rada, da se razvadi, vidim da ga nekatere ze imate pa me zanima, kdaj ste s tem zacele. Pa se podatki za seznam: 69, 7600, 41, pregled 18.2.09.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mene pa neki zanima. A še ker od vaših cukrču ma rad to reklamo (sicer je tu v nemškem jeziku, pr nas na TV v slo)? Moj Vid je čist nor nanjo. Takrat ne vidi in ne sliši nobenga okol sebe. Mu jo moram 100x zavrtet. http://www.youtube.com/watch?v=_yprwhfXYsY&eurl=http://www.facebook.com/profile.php?id=1561475723&v=feed&viewas=1561475723 Naša je pa nora na uno ice ice pingvin,se zmer začne režat zraven ko jo vid EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJ ZA POL SVEČKE Ja sej to je ta. Ko Vid vidi to reklamo kr skače od veselja ( ko ga držim v rokah). Al pa uno za cepivo od Pampers. Kr strmiv TV. a veš da sploh nism pogledala ,me net heca pa mi odpira ful dolg eno stran . Ja isto je pri nas,tud za uno cepivo,mogoče jim je pesmica všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:31:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem danes še zmeraj , vrat imam še vedno trd, potem sem za nagrado včeraj zvečer imela še drisko in take krče v trebuhu, da so tekle. Je prišel okrog 21 ure iz Nemčije, sploh nisem bila sposobna veliko vprašat, kak je bilo, ker sem se vlekla skupaj kot klobčič. Mali čmrlek zopet ni hotel spat zvečer, ob 23 uri sem mu še dudo tiščala, že prav huda sem bila, on se mi pa je iz kinderpeta smejal. Ko je končno zaspal, me je tako zebst začelo v postli, da sem skoraj v zlezla, celo noč sem se k njemu tiščala, da sem se vsaj malo pogrela. Že odejo sem mu zmaknila, pa nič. Potem zjutraj ko je šel ati v službo sem se pokrila še z njegovo odejo, tako, da sem se komaj obračala, pa zeblo me je še kar naprej. Danes pa imam veselico v želodcu, kar nekaj godi mi po trebuhu. Ne upam pa jest, ker ne vem, kaj bi mi pomagalo. Bom žgance skuhala, pa bo še Videk malo jedo. Sem pa Videka mogla poslikat zjutraj, kje sem ga našla, bom potem naložila, pa še vam pokazala. Zdaj pa grem polulanca previt, potem pa malo preberem od včeraj. Vsem pa čestitke za mali rojstni dan!!!! o ti boga revica...skuhaj si pržganko , pa prepečenec jej...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:33:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya od danes ima 10 kapljic AD3, ker je kao zima. Me pa nekaj zanima, kdaj naj ga dam v stolcek za hranjenje, ker namrec se ne sedi sam, tko da ga mamo v lezalniku al pa kar v narocju in ne bi rada, da se razvadi, vidim da ga nekatere ze imate pa me zanima, kdaj ste s tem zacele. Pa se podatki za seznam: 69, 7600, 41, pregled 18.2.09. a vi tud 10 na dan. no nam je rekla samo 8. v stolček sem ga jst dala pri skoraj 5 mesecih, pa tud še ni sedel, sem ga z povštrom založla, pa je šlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:34:24
|
|
|
|
katy82
|
Jutro mačkice noč je bla katastrofalna,mala je od pol dveh do treh razgrajala,tko da sva se z mojim še enkrat spičla,mislm k da sem jst kriva ,da ne spi Enkrat ga bom res sam čoknla ke po buč k ga mam na momente poln k... Za dobro jutro me pa kliče svakinja pa pove da jo je P napotila v celje na P ker se je malemu zarasla mečava in ga morajo slikat in najbrž tud operirat da bojo mel možgančki dovolj prostora Trenutno nisem zmožna drugega komentirat se še kasneje oglasm .Čist sem fertik bogi štrukelc moj mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:34:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas.. dober Nejko,bo DJ a ti pa ne greš čvekat k estrelli?? pol pa prid k meni..jst nimam avta, da bi kam šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:36:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice noč je bla katastrofalna,mala je od pol dveh do treh razgrajala,tko da sva se z mojim še enkrat spičla,mislm k da sem jst kriva ,da ne spi Enkrat ga bom res sam čoknla ke po buč k ga mam na momente poln k... Za dobro jutro me pa kliče svakinja pa pove da jo je P napotila v celje na P ker se je malemu zarasla mečava in ga morajo slikat in najbrž tud operirat da bojo mel možgančki dovolj prostora Trenutno nisem zmožna drugega komentirat se še kasneje oglasm .Čist sem fertik bogi štrukelc moj mali katy sam pozitivno misli, pa se bo vse uredilo.. Za deda se pa ne sekiraj, mogoče je mel slab dan, ti pa vsekakor nisi NIČ kriva če ga mala biksa ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:39:04
|
|
|
|
valentina2006
|
JUTRO PUNCE... Mi smo spali spet krasno... do 7.00, ko je Matevž napapcu in pol sta jo mami potegnila še bo 10.00... Zdej pa pijem... SS hvala Srčekgirll: HVALA za jutranjo popestritev ... una reklama od pingvinov je patud men zakon .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:39:45
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čestitke tud z naše strani...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:41:27
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo že od P. smo dobli 3. pikico, pa nismo nič jokali! podatki za seznam: 68,5cm, 7.560kg, 45,5cm. nasledni obik pri P: 12.2.2009 šibam zdaj v službo! lep dan vsem! ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:46:14
|
|
|
|
valentina2006
|
Svojeglava: Za tvoji punčki in zate ... in upam, da se čimprej pozdravte. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas.. jana81: O takle lump ... mali otroci, mali lumpi, veliki otroci, veliki lumpi... Alarm... se še pol oglasim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:50:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice noč je bla katastrofalna,mala je od pol dveh do treh razgrajala,tko da sva se z mojim še enkrat spičla,mislm k da sem jst kriva ,da ne spi Enkrat ga bom res sam čoknla ke po buč k ga mam na momente poln k... Smotani sitni dedec Za dobro jutro me pa kliče svakinja pa pove da jo je P napotila v celje na P ker se je malemu zarasla mečava in ga morajo slikat in najbrž tud operirat da bojo mel možgančki dovolj prostora Ojej Stiskam pestke za malega sončka Trenutno nisem zmožna drugega komentirat se še kasneje oglasm .Čist sem fertik bogi štrukelc moj mali
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.11.2008 10:53:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:50:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo takle pa naš mali nagaja mamici in mi daje musko naglas.. jana81: O takle lump ... mali otroci, mali lumpi, veliki otroci, veliki lumpi... joj kaj me še čaka...ti že veš kajne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:52:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Mi smo spali spet krasno... do 7.00, ko je Matevž napapcu in pol sta jo mami potegnila še bo 10.00... Krasno Jaz sem pa tako zaspana, da se mi kar vrti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 10:54:53
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, kakšen frajer je Nejček!! hijenca, kaj lahkega vseeno poskusi pojesti, da boš imela energijo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?