Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:04:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa hvala za namig pri seznamu, sem čist v pisanje padla in pozabla napisat stran A tvoja seka je 74 letnik??? Ja, moje seka je 74 letnik. Samo nisem nobenega drugegapoznala iz tistega letnika. nobene sošolke, ker se je hitro preselila, pa se ne spomnim kam je šla v šolo. Se nismo nikoli pogovarjali o tem. Daj mi pošlji na zs, če ti je tu bad, ime in priimek, me prav firbec matra katera bi bila to, ker bi jo morala poznati Imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:05:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo. ja pol pa mora bit že precej v letih. Ta mi je kri pil Meni pa ni. Jo pa zdaj nečaku, ker je komaj zdelal. Jaz pri njemu nisem najbolj blestela No, saj tudi drugot nisem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:06:07
|
|
|
|
barbaw
|
Kako bodo ostale čveke vesele, ker je veliko okvirčkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:07:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo. ja pol pa mora bit že precej v letih. Ta mi je kri pil Meni pa ni. Jo pa zdaj nečaku, ker je komaj zdelal. Jaz pri njemu nisem najbolj blestela No, saj tudi drugot nisem Mi smo imeli eno staro za slovenščino, pa se ne spomnim priimka, ker je bila samo en mesec in šla v penzijo. Ostale pa so bile kar ok. Tudi jaz nisem bila nekaj blesteča. S trojkami sem furala. Peti razred sem bila celo pravdobra. S SŠ sem pa že bolj blestela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:08:33
|
|
|
|
valentina2006
|
No punce, jaz se poslavljam... LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:09:02
|
|
|
|
barbaw
|
Valentina nočko!!! Pa čim bolj mirno noč ti želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:10:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo. ja pol pa mora bit že precej v letih. Ta mi je kri pil Meni pa ni. Jo pa zdaj nečaku, ker je komaj zdelal. Jaz pri njemu nisem najbolj blestela No, saj tudi drugot nisem Mi smo imeli eno staro za slovenščino, pa se ne spomnim priimka, ker je bila samo en mesec in šla v penzijo. Ostale pa so bile kar ok. Tudi jaz nisem bila nekaj blesteča. S trojkami sem furala. Peti razred sem bila celo pravdobra. S SŠ sem pa že bolj blestela. O ja poznam, ona je bila v c razredu, jaz pa v a Slovkarco misliš Majo Mejak, ki se je guncala na petah Ja jaz sem bila tud na 3kah, pa sem se spraševala zakaj??? Nisem se nič učila V ss, sem pa zablestela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:11:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:11:18
|
|
|
|
barbaw
|
Se mi je zdelo, da jo boš poznala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:11:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 No punce, jaz se poslavljam... LAHKO NOČ Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:11:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:13:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive. Če bi bila s kakimi finimi jajčki, se je ne bi branila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:13:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive. Če bi bila s kakimi finimi jajčki, se je ne bi branila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:14:38
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil: a si že s pilatesa???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:15:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive. Če bi bila s kakimi finimi jajčki, se je ne bi branila No, sedaj sem pa lačna ratala.... Ej a ma tvoja seka kaj ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:16:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive. Če bi bila s kakimi finimi jajčki, se je ne bi branila Smetiva mogoče že, sam tako braniva trdnjavo, to pa tud nekaj velja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:16:20
|
|
|
|
barbaw
|
estrella jaz se poslavljam za danes. Jutri si pa kar naredi jajčka. Bejži spat, da boš lahko jutri sprejela obiske. Nočko!! pa čim bolj mirno noč ti želim!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:17:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella jaz se poslavljam za danes. Jutri si pa kar naredi jajčka. Bejži spat, da boš lahko jutri sprejela obiske. Nočko!! pa čim bolj mirno noč ti želim!!! Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:17:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mislim, da najinih traparij jutri itak ne bodo brale itak da ne, ker nobeno to ne zanima. Da ne bova dobile ponve, ker smetive. Če bi bila s kakimi finimi jajčki, se je ne bi branila Smetiva mogoče že, sam tako braniva trdnjavo, to pa tud nekaj velja Kje pa je nočna izmena? **** kje si??' Sekica ima hčerko staro 14 let in psa. Pa poročena je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:20:06
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa res grem. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 0:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf ste spet naklofale... Niti slucajno ne grem brat..mogoce jutri ce bo kaj zatisja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 1:17:20
|
|
|
|
Aurea
|
Zakaj jaz še ne spim IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* SS in Aurea zelo me veseli da sem spoznala vaju in vajine punčice. Enako! Erazem je tudi tak facko Pa Manca Pa oba sta taka jedca, da je kaj... Naša pa je danes spet kremžila ustnice ob gresovi kašici z banano - pa je morala spet mami pojesti vse razen 1 žličke Se dobimo spet kaj na kavici ali na vozičkanju! Je bilo luštno mal počvekati, čeprav je bil nasplošno danes en težek dan... pomojem ga že luna malo svira... Barbaw, hura Maji za normalno dojenje! Vem, koliko ti to pomeni... Škratu pa pusti, da se likovno izraža Kaj je stena v primerjavi s tem... kolateralna škoda Špelin@, kosmato gosenico kam pa jo je umestila? Na steno ali les? Sam Barba pa Estrella sta pa res na tri šihte branile trdnjavo... Aurora, Gal je super v slex stolčku! Je pa kar draga investicija, a ne Čmrlika, mi jo kopamo skoraj vsak dan, da malo čofota v vodi, namilim jo pa samo s trdim milom po ritki. Glede m. skodelice pa mi jo je moja G odsvetovala, češ da ni ravno higiensko in dokaj nepraktično Naty, kakšen korenjak je Žan ****, zanimivo... Pa une fotke od avtomobilov so Sesil, pridna, da greš na pilates... jaz tudi razmišljam, kako naj se malce poženem v tek... je mašina skor' zarjavela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 1:25:47
|
|
|
|
Aurea
|
Samo še eno vprašanje: naša je imela danes 3. dozo cepiva, pa ugotovim zvečer, da ima ene rdeče pikice za ušeski in na zatilju Jedli nisva nič novega, zato je najverjetneje od cepiva... A se je še kateremu to pojavilo? Je to normalna reakcija? Zdaj pa: LAHKO NOČ IN ČIM MANJ ZBUJANJA!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 6:59:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! En "čeber" , ker samo piskrček je premalo, bi ga danes lahko sama spila Evo mi smo pokonci od 5.25 pa nič kaj ne kaže, da bi bila kmalu naslednja runda. No grem par stani za nazaj prebrat kaj ste včer zvečer načvekale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 6:59:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Samo še eno vprašanje: naša je imela danes 3. dozo cepiva, pa ugotovim zvečer, da ima ene rdeče pikice za ušeski in na zatilju Jedli nisva nič novega, zato je najverjetneje od cepiva... A se je še kateremu to pojavilo? Je to normalna reakcija? Zdaj pa: LAHKO NOČ IN ČIM MANJ ZBUJANJA! Naša jih je včeraj popoldan dobila po licih, ampak so do danes zjutraj izginili, tako da bi lahko bilo od cepiva
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?