Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:45:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:46:42
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER IZVIRNO SPOROČILO: tally A barbaw že spi, pa valentina2006? tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. barbaw: za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko nina7: za Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO Danes si pa še bolj pozna kot sicer, a si likala???? NE... a sem pozna... sem velikrat tak čas gor. Sem jezna ko na ... me je tko v slabo volo spravu, da ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:47:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:49:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. A smo te kje pozabile? Laptop je prazen!!!! Men se je lepotop glih ugasnu, ko sem mal na RR hotla pogledat... mi je NOD javu napako in vse skup se je ogasnil... Zdej za 1X dela... od ignoriranja pa neb... upam, da navš preveč jezna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:49:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam. Po sva ble pa kar blizu doma. Jaz sem bila na Žalah doma, v šolo sem hodila Boris Kidrič v savsko naselje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:50:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER IZVIRNO SPOROČILO: tally A barbaw že spi, pa valentina2006? tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. barbaw: za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko nina7: za Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO Danes si pa še bolj pozna kot sicer, a si likala???? NE... a sem pozna... sem velikrat tak čas gor. Sem jezna ko na ... me je tko v slabo volo spravu, da ... A si ga že fizično obdelala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. A smo te kje pozabile? Laptop je prazen!!!! Men se je lepotop glih ugasnu, ko sem mal na RR hotla pogledat... mi je NOD javu napako in vse skup se je ogasnil... Zdej za 1X dela... od ignoriranja pa neb... upam, da navš preveč jezna. Ne bom jezna. Mi je pa kar malo , če sem te spregledala. Dopoldan se ne spomnim, potem pa me ni bilo, ker ni bilo časa, vsega pa nisem brala. Tvojega pa kar s ponvijo ali pa valjarjem po buči tresni pa bo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:52:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam. Po sva ble pa kar blizu doma. Jaz sem bila na Žalah doma, v šolo sem hodila Boris Kidrič v savsko naselje ma jade. jaz sem hodila na isto šolo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:52:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. A smo te kje pozabile? Laptop je prazen!!!! Men se je lepotop glih ugasnu, ko sem mal na RR hotla pogledat... mi je NOD javu napako in vse skup se je ogasnil... Zdej za 1X dela... od ignoriranja pa neb... upam, da navš preveč jezna. Ne bom jezna. Mi je pa kar malo , če sem te spregledala. Dopoldan se ne spomnim, potem pa me ni bilo, ker ni bilo časa, vsega pa nisem brala. Tvojega pa kar s ponvijo ali pa valjarjem po buči tresni pa bo boljše. a si se že odjavila, pa si nazaj pokukala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:53:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. A smo te kje pozabile? Laptop je prazen!!!! Men se je lepotop glih ugasnu, ko sem mal na RR hotla pogledat... mi je NOD javu napako in vse skup se je ogasnil... Zdej za 1X dela... od ignoriranja pa neb... upam, da navš preveč jezna. Ne bom jezna. Mi je pa kar malo , če sem te spregledala. Dopoldan se ne spomnim, potem pa me ni bilo, ker ni bilo časa, vsega pa nisem brala. Tvojega pa kar s ponvijo ali pa valjarjem po buči tresni pa bo boljše. Ej... sploh ne leti nate... govorim nasplošno ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:53:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam. Po sva ble pa kar blizu doma. Jaz sem bila na Žalah doma, v šolo sem hodila Boris Kidrič v savsko naselje ma jade. jaz sem hodila na isto šolo. Ja seveda, a ti si bla na Kidriču, kje si pa živela???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:54:05
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem se samo na el. priklopila. Estrella a mi malo namigneš tvoj letnik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:54:40
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER IZVIRNO SPOROČILO: tally A barbaw že spi, pa valentina2006? tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. barbaw: za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko nina7: za Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO Danes si pa še bolj pozna kot sicer, a si likala???? NE... a sem pozna... sem velikrat tak čas gor. Sem jezna ko na ... me je tko v slabo volo spravu, da ... A si ga že fizično obdelala Bi tiste pripomočke nucala (mislim, da jih je tilči v postih limala)...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:54:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam. Po sva ble pa kar blizu doma. Jaz sem bila na Žalah doma, v šolo sem hodila Boris Kidrič v savsko naselje ma jade. jaz sem hodila na isto šolo. Ja seveda, a ti si bla na Kidriču, kje si pa živela??? Prvo v savskem naselju na Belokranjski, potem pa pri občini pri gimnaziji Bežigrad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:56:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se samo na el. priklopila. Estrella a mi malo namigneš tvoj letnik? Ja sem se pol spomnila, da si kar 6 let mlajša in se te zato ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:56:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se samo na el. priklopila. Estrella a mi malo namigneš tvoj letnik? Ja sem se pol spomnila, da si kar 6 let mlajša in se te zato ne spomnim. Ti bi verjetno bolj mojo sestro poznala, ki je 6 let starejša od mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:57:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več. Ti, ti, ti, te bo treba mal po nagi riti nasekat, pa bse boš kmalu spomnla Iz kerga konca LJ??? Bežigrad. Moja starša sta še vedno tam. Po sva ble pa kar blizu doma. Jaz sem bila na Žalah doma, v šolo sem hodila Boris Kidrič v savsko naselje ma jade. jaz sem hodila na isto šolo. Ja seveda, a ti si bla na Kidriču, kje si pa živela??? Prvo v savskem naselju na Belokranjski, potem pa pri občini pri gimnaziji Bežigrad. Zanimivo, moja kolegica je tud bla na Belokranjski, samo ona je letnik 76. Lepo, a pol ste imeli za zgodovino še Rodeta????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:58:45
|
|
|
|
barbaw
|
Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:59:30
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa hvala za namig pri seznamu, sem čist v pisanje padla in pozabla napisat stran A tvoja seka je 74 letnik???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:00:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo. ja pol pa mora bit že precej v letih. Ta mi je kri pil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:00:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa hvala za namig pri seznamu, sem čist v pisanje padla in pozabla napisat stran A tvoja seka je 74 letnik??? Ja, moje seka je 74 letnik. Samo nisem nobenega drugegapoznala iz tistega letnika. nobene sošolke, ker se je hitro preselila, pa se ne spomnim kam je šla v šolo. Se nismo nikoli pogovarjali o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:02:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se samo na el. priklopila. Estrella a mi malo namigneš tvoj letnik? Ja sem se pol spomnila, da si kar 6 let mlajša in se te zato ne spomnim. Ti bi verjetno bolj mojo sestro poznala, ki je 6 let starejša od mene. Glede na tvoj priimek, ne bi vedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:02:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja Rodeta ja, njegova žena pa je bila socialna delavka. Rode pa zdaj uči na Viču mojega nečaka. Še ni šel v penzijo. ja pol pa mora bit že precej v letih. Ta mi je kri pil Meni pa ni. Jo pa zdaj nečaku, ker je komaj zdelal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:03:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem se samo na el. priklopila. Estrella a mi malo namigneš tvoj letnik? Ja sem se pol spomnila, da si kar 6 let mlajša in se te zato ne spomnim. Ti bi verjetno bolj mojo sestro poznala, ki je 6 let starejša od mene. Glede na tvoj priimek, ne bi vedela Ima drugi priimek, ker je moja polsestra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 23:03:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa hvala za namig pri seznamu, sem čist v pisanje padla in pozabla napisat stran A tvoja seka je 74 letnik??? Ja, moje seka je 74 letnik. Samo nisem nobenega drugegapoznala iz tistega letnika. nobene sošolke, ker se je hitro preselila, pa se ne spomnim kam je šla v šolo. Se nismo nikoli pogovarjali o tem. Daj mi pošlji na zs, če ti je tu bad, ime in priimek, me prav firbec matra katera bi bila to, ker bi jo morala poznati
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?