Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:30:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram mojga sina pohvalit. Danes je prvič, vsaj kar sem jaz videla, narisal fantka in to prav z očmi in rokami in nogami. Oči je narisal z dvema krogcema. Me je tako presenetil. Malo sem ga pa morala kregat, ker je to narisal na leseno steno. ja saj ravno v leseni steni je čar, ti pa sploh nič ne razumeš mama Ja men je ful dobr opazovat, kakoo praktično vsako rizbo bolje nariše, več detajlov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:31:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se grem stuširat pa pridem nazaj, če bo še katrea čveka tukaj. Mene ne bo več, ker se odpravljam . MIrno nočko vsem! Nina, bravooooo 1000 ka je padla in si že v A veeste kaj sem opazla, da je na majčicah kar veliko težkokategornic v zvezdicah, seveda, da me ne bo kaka z valjerjem lovila naokoli Pa več ali manj smo jih naklofale na majčicah. Ja mi2 sva imele približno enako izhodišče Pa bravo za Majo, da je začela spet na polno zizat Naša se pa počasi odstavlja. Pije 1-2x dnevno, vse pogosteje smo na 1x. Do kdaj pa misliš dojit??? Mogoče je že bilo izhodišče približno isto, samo me šibaš ....... O dojenju pa še nisem razmišljala kako dolgo. Nekako še vedno upam, da se bo sama odstavila kot Jaka. Mogoče se bo. Jo pa bom dojila, dokler ne bo sprejela zelenjave. Danes je že spravila malo več v sebe. Zgleda, da sva res sami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:31:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, sem jaz danes zaspana... Grem pod tuš, na srečo menda tudi Gregi že spi... A se ti da tok pozn tuširat? Jest če se ne bi tuširala okol sedmih,osmih bi vsak dan hodila umazana spat ,ker sm prelena da bi se tok pozn. Ob mojih treh razgrajačih ni šans, da bi se šla prej tuširat Sem še na hitro oprala lase in jih za silo posušila jana81, fajn si odpočij. barbaw, krasna novica, da Maja spet lepo papca Ohoho, še ena nadstandardnica Grem zdaj še jaz spat, ker itak samo vse zamegljeno vidim Nočko vsem A si si leče ven dala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:31:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram mojga sina pohvalit. Danes je prvič, vsaj kar sem jaz videla, narisal fantka in to prav z očmi in rokami in nogami. Oči je narisal z dvema krogcema. Me je tako presenetil. Malo sem ga pa morala kregat, ker je to narisal na leseno steno. O lepo Na leseno steno? Je pač poskrbel, da bo umetnina ostala Naša mala pika pa ful dobro nariše kosmato gosenico Obraze jo je naučila risat velika pika, se vidi, da ima mala dobro učiteljico Jaz... grem zdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:31:53
|
|
|
|
barbaw
|
Podpis boš morala spremenit, da ne bodo zastraeli podatki na seznamu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:32:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:33:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram mojga sina pohvalit. Danes je prvič, vsaj kar sem jaz videla, narisal fantka in to prav z očmi in rokami in nogami. Oči je narisal z dvema krogcema. Me je tako presenetil. Malo sem ga pa morala kregat, ker je to narisal na leseno steno. O lepo Na leseno steno? Je pač poskrbel, da bo umetnina ostala Naša mala pika pa ful dobro nariše kosmato gosenico Obraze jo je naučila risat velika pika, se vidi, da ima mala dobro učiteljico Jaz... grem zdaj Otroško sobo imam od sestre in je narejena tako, da je ena postelja spodaj, ena zgoraj in sta zamaknjeni ena bolj levo ena desno. Ne zgleda tako kot pograd. In spodnja ima za zadnjo steno les, da ni otrok naslonjen na steno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:34:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:35:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem Sem jih že dobila Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam doma Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:36:24
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, a veš da sem jaz skozi godovič biciklirala. in ženske ob cesti so full navijale zame, ker sem bla med samimi dadci. sem vozila maraton franjo. no, pa enkrat sem šla na maraton češenj v brda. ma kaj ni izvoz unec bližje? mam tak občutek, nevem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:36:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem Sem jih že dobila Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam doma Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 eu joj, kake pravopisne napake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:36:47
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, thnx za info, bežim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:37:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem Sem jih že dobila Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam doma Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 eu pa si nekaj prišparala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:38:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a veš da sem jaz skozi godovič biciklirala. in ženske ob cesti so full navijale zame, ker sem bla med samimi dadci. sem vozila maraton franjo. no, pa enkrat sem šla na maraton češenj v brda. ma kaj ni izvoz unec bližje? mam tak občutek, nevem. Ne vem, ker ne vozim s primorskega konca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:39:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a veš da sem jaz skozi godovič biciklirala. in ženske ob cesti so full navijale zame, ker sem bla med samimi dadci. sem vozila maraton franjo. no, pa enkrat sem šla na maraton češenj v brda. ma kaj ni izvoz unec bližje? mam tak občutek, nevem. A pred lansko leto, ker je bila full gužva na cesti in mi nismo mogli mimo Se hecam, dobra si, da si šla na Franjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:41:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A si si leče ven dala?? Itak A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem Sem jih že dobila Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam doma Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 eu pa si nekaj prišparala Se vidi, da sem živela 19 let na gorenjskem koncu Daj mi povej, a ti si originalno ljubljančaka in kako si zašla v MB??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:41:12
|
|
|
|
sesil
|
pa veš da je blo res predlanskim. sam me nebi spoznala, ker sem bla mal bolj drugačna kot sem zdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:41:23
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella verjetno bo najbolje, da jo še me popihamo. Vse bodo naspane, me bomo pa rabile pisker kave, da se sestavimo zjutraj. Ampak jaz vsaj spim ponoči. Pa upam, da bodo druge tudi kmalu, ker sem izkusila na svoji koži, kako te tole zbujanje in vstajanje izmozga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:42:08
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER IZVIRNO SPOROČILO: tally A barbaw že spi, pa valentina2006? tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. barbaw: za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko nina7: za Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:42:28
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:42:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella verjetno bo najbolje, da jo še me popihamo. Vse bodo naspane, me bomo pa rabile pisker kave, da se sestavimo zjutraj. Ampak jaz vsaj spim ponoči. Pa upam, da bodo druge tudi kmalu, ker sem izkusila na svoji koži, kako te tole zbujanje in vstajanje izmozga. Maš prav, jaz bom mogla ju3 še mal odkidat, saj dobim obiske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:43:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:43:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. A smo te kje pozabile? Laptop je prazen!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:44:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem rojena v Lj in se zaradi pred 5 leti preselila v Mb. Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerka Po lublansk sploh ne znam več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 12.11.2008 22:44:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER IZVIRNO SPOROČILO: tally A barbaw že spi, pa valentina2006? tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana. barbaw: za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko nina7: za Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO Danes si pa še bolj pozna kot sicer, a si likala????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?