|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
12.11.2008 22:30:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moram mojga sina pohvalit. Danes je prvič, vsaj kar sem jaz videla, narisal fantka in to prav z očmi in rokami in nogami. user posted image  Oči je narisal z dvema krogcema. Me je tako presenetil. Malo sem ga pa morala kregat, ker je to narisal na leseno steno.

user posted image user posted image user posted image  ja saj ravno v leseni steni je čar, ti pa sploh nič ne razumeš mamauser posted image  Ja men je ful dobr opazovat, kakoo praktično vsako rizbo bolje nariše, več detajlov...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.11.2008 22:31:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jaz se grem stuširat pa pridem nazaj, če bo še katrea čveka tukaj.

Mene ne bo več, ker se odpravljam user posted image . MIrno nočko vsem!user posted image

Nina, bravooooo 1000 ka je padla in si že v user posted image user posted image user posted image user posted image

A veeste kaj sem opazla, da je na majčicah kar veliko težkokategornicuser posted image user posted image v zvezdicah, seveda, da me ne bo kaka z valjerjem lovila naokoli

Pa več ali manj smo jih naklofale na majčicah. user posted image user posted image user posted image

Ja mi2 sva imele približno enako izhodiščeuser posted image user posted image

Pa bravo za Majo, da je začela spet na polno zizatuser posted image user posted image  Naša se pa počasi odstavlja. Pije 1-2x dnevno, vse pogosteje smo na 1x. Do kdaj pa misliš dojit???

Mogoče je že bilo izhodišče približno isto, samo me šibaš .......
O dojenju pa še nisem razmišljala kako dolgo. user posted image  Nekako še vedno upam, da se bo sama odstavila kot Jaka. user posted image  Mogoče se bo. Jo pa bom dojila, dokler ne bo sprejela zelenjave. Danes je že spravila malo več v sebe.

Zgleda, da sva res sami. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.11.2008 22:31:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Joj, sem jaz danes zaspana... user posted image  Grem pod tuš, na srečo menda tudi Gregi že spi...

A se ti da tok pozn tuširat? Jest če se ne bi tuširala okol sedmih,osmih bi vsak dan hodila umazana spatuser posted image ,ker sm prelena da bi se tok pozn.

Ob mojih treh razgrajačih ni šans, da bi se šla prej tuširat user posted image  Sem še na hitro oprala lase in jih za silo posušila user posted image

jana81, fajn si odpočij.

barbaw, krasna novica, da Maja spet lepo papca user posted image

Ohoho, še ena nadstandardnica user posted image

Grem zdaj še jaz spat, ker itak samo vse zamegljeno vidim user posted image

Nočko vsem user posted image

A si si leče ven dala??user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.11.2008 22:31:44   
špelin@
Moram mojga sina pohvalit. Danes je prvič, vsaj kar sem jaz videla, narisal fantka in to prav z očmi in rokami in nogami. user posted image  Oči je narisal z dvema krogcema. Me je tako presenetil. Malo sem ga pa morala kregat, ker je to narisal na leseno steno.

O lepo user posted image user posted image user posted image  Na leseno steno? Je pač poskrbel, da bo umetnina ostala user posted image  Naša mala pika pa ful dobro nariše kosmato gosenico user posted image  Obraze jo je naučila risat velika pika, se vidi, da ima mala dobro učiteljico user posted image

Jaz... grem zdaj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.11.2008 22:31:53   
barbaw
Podpis boš morala spremenit, da ne bodo zastraeli podatki na seznamu. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.11.2008 22:32:39   
špelin@

Itak user posted image  A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.11.2008 22:33:34   
barbaw

O lepo user posted image user posted image user posted image  Na leseno steno? Je pač poskrbel, da bo umetnina ostala user posted image  Naša mala pika pa ful dobro nariše kosmato gosenico user posted image  Obraze jo je naučila risat velika pika, se vidi, da ima mala dobro učiteljico user posted image

Jaz... grem zdaj user posted image

Otroško sobo imam od sestre in je narejena tako, da je ena postelja spodaj, ena zgoraj in sta zamaknjeni ena bolj levo  ena desno. Ne zgleda tako kot pograd. In spodnja ima za zadnjo steno les, da ni otrok naslonjen na steno.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.11.2008 22:34:07   
barbaw

Itak user posted image  A si jih ti naročila? Kako jih pa plačaš - po povzetju? Samo tole še izvem, potem pa res grem user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.11.2008 22:35:46   
Estrella*

Sem jih že dobilauser posted image  Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam domauser posted image Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v  koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 euuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.11.2008 22:36:24   
sesil
Estrella, a veš da sem jaz skozi godovič biciklirala. in ženske ob cesti so full navijale zame, ker sem bla med samimi dadci. sem vozila maraton franjo.
no, pa enkrat sem šla na maraton češenj v brda.
ma kaj ni izvoz unec bližje? mam tak občutek, nevem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.11.2008 22:36:31   
Estrella*

Sem jih že dobilauser posted image  Plačaš lahko po povzetju al pa prek klika. Jaz seveda prek klika, ker keša nimam domauser posted image Ko oddaš naročilo, ti na mail pošljejo potrdilo o naročilo un podtke v  koikor želiš plačati prek položnice. Sem pa od prejšnjega naročila dobila 2,5 točkr gratis in so mi odbilo od cene 2,5 euuser posted image user posted image

joj, kake pravopisne napakeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.11.2008 22:36:47   
špelin@
Estrella*, thnx za info, bežim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.11.2008 22:37:08   
barbaw

user posted image user posted image  pa si nekaj prišparala

Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.11.2008 22:38:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Estrella, a veš da sem jaz skozi godovič biciklirala. in ženske ob cesti so full navijale zame, ker sem bla med samimi dadci. sem vozila maraton franjo.

Ne vem, ker ne vozim s primorskega koncauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.11.2008 22:39:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

A pred lansko leto, ker je bila full gužva na cesti in mi nismo mogli mimouser posted image user posted image Se hecam, dobra si, da si šla na Franjouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.11.2008 22:41:01   
Estrella*

user posted image user posted image  pa si nekaj prišparala

Se vidi, da sem živela 19 let na gorenjskem koncuuser posted image  Daj mi povej, a ti si originalno ljubljančaka in kako si zašla v MB??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.11.2008 22:41:12   
sesil
pa veš da je blo res predlanskim. sam me nebi spoznala, ker sem bla mal bolj drugačna kot sem zdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.11.2008 22:41:23   
barbaw
Estrella verjetno bo najbolje, da jo še me popihamo. Vse bodo naspane, me bomo pa rabile pisker kave, da se sestavimo zjutraj. user posted image  Ampak jaz vsaj spim ponoči. Pa upam, da bodo druge tudi kmalu, ker sem izkusila na svoji koži, kako te tole zbujanje in vstajanje izmozga.

Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.11.2008 22:42:08   
valentina2006
ČER

IZVIRNO SPOROČILO: tally

A barbaw že spi, pa valentina2006?

tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana.

barbaw: user posted image user posted image user posted image za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko user posted image

nina7: user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.11.2008 22:42:28   
barbaw
Jaz sem rojena v Lj in se zaradi user posted image  pred 5 leti preselila v Mb. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.11.2008 22:42:58   
Estrella*

Estrella verjetno bo najbolje, da jo še me popihamo. Vse bodo naspane, me bomo pa rabile pisker kave, da se sestavimo zjutraj. user posted image  Ampak jaz vsaj spim ponoči. Pa upam, da bodo druge tudi kmalu, ker sem izkusila na svoji koži, kako te tole zbujanje in vstajanje izmozga.

Maš prav, jaz bom mogla ju3 še mal odkidat, saj dobim obiskeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.11.2008 22:43:35   
Estrella*

Jaz sem rojena v Lj in se zaradi user posted image  pred 5 leti preselila v Mb. user posted image

Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerkauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.11.2008 22:43:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

tally: Zlata si... vsaj ena, ki me "pogreša" oz. se spovni name... drgač sem pa itak bolj ali manj ignorirana.

A smo te kje pozabile? user posted image

Laptop je prazen!!!!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.11.2008 22:44:33   
barbaw

Ampak že tako zavijaš, da bi rekla, da si štajerkauser posted image

Po lublansk sploh ne znam več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.11.2008 22:44:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

ČER

IZVIRNO SPOROČILO: tally

A barbaw že spi, pa valentina2006?

barbaw: user posted image user posted image user posted image za tvojga poba... itak je največji užitek risat tja kamor ne smeš... stene, omare... vsaj pri nas je blo tko user posted image

nina7: user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste že odšle v pančevo deželo... MIRNO NOČKO

Danes si pa še bolj pozna kot sicer, a si likala????

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?