Naty*
|
No evo naju nazaj s pregleda in potepanja in pospravljanja... vse je že blo vmes ... Podatki za seznam so: teža 9270g , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm. Drugače mali dobro reagira na vse, lepo se dvigne, je rekla, da tud sedi lepo z ravnim hrbtom, da ful lepo napreduje... no to je nekak to. Pri cepljenju je mal zajokal, ampak bolj zato, ker je bil že fuuul zaspan, se je pol tud kr hitro potolažil . Drugač sva dobila pa napotnico za alergologa in priporočilo, da neham dojit. Baje dobi otrok do šestega meseca, vsa protitelesa kar jih lahko in če dobiva z mojim mlekom v sebe alergene, ki jih kljub dieti ne moremo določit, je boljše tako. Atopični dermatitis se pa baje poslabša ob virozah, zato je bil zdej verjetno pikast, ker je bil prehlajen. Hvala vsem za pestke ! valentina za Matevževo spanje! barbaw sam da je Maja bolš... zdej zdej bojo pa zobki ven pririnli, bo pa čist dobr . tilči tud pri vam želim, da zobki hitr pridejo, da bo mir ! suzy za zobka ! kasso super da že maš kašico , no jutr se pa vidmo ane? Glede spanja se pa ne obremenjuj, js sm zraven mojga na kavču spala . Če mam srečo zdržim do konca kmetije, ampak včasih me že vmes zmanjka. Tko da tud moj nima kej velik od mene zvečer . Pri teb je pa še približno 5x bolj opravičljivo! čmrlika js sm prou vesela kvadratkov v maratonu, ker ko vidim 10 novih strani si mislim OMG!, pol pa vidim kvadratki, kvadratki pa si kr hitr skoz . Milo vsak dan je baje celo škodljivo, ne samo nepotrebno . IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll MOTO DANAŠNJEGA DNE: " DELO NI LULEK! STOJI LAHKO TUDI DVA DNI !" Lep dan! Iz izkušenj.... lahko tudi več !!!! nina pridna, da boš pospravljala, js sm tud že neki dons.... ampak poglej zgornji moto! hijenca, Anitka, katy, eole za težko noč in hijenca da se z Videkom pozdravta. Se vid da bo polna luna. tana mi mamo pribl. isto temperaturo, pa je Žan isto oblečen kot Brina. Js se ravnam po sebi in je on mal bolj oblečen kot js. Držim pesti, da bo z GH lažje kot z dojenjem. aurora pravi frajer je Gal v stolčku! Tiana vsaj mal miru si pa mela ane ... No dons sm bla pridna pa sem pokomentirala, ker sm zdej dva dni stavkala . Se še kej beremo! Aja za jutri povejte kdaj vam paše in kolk vas je za čvek, da se do konca zmenimo!!!!