|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
7.11.2008 8:58:48   
ona
Jaz tudi na delovnem mestuuser posted image user posted image
Ok,malo heca....
APRILČICA,vas prav vidim kako ste se izgubile.ma glavno,da ste našle pot nazaj!Jaz,ko imam kakšen seminar v LJ in se vakič spreminja lokacija(iso standard) gremo ponavadi kakšno nedeljo z mojim in familjo pohajat po LJ,da me moj še mimogrede pelje pokazat kje je to in ko nastopi dan za seminar se pripeljem direktno do tja.Še dobro,da moj pozna ful dobro LJuser posted image . Včasih ga kar hecam,da je sigurno mel kakšno žensko tle okoli,da toliko pozna po LJ!user posted image
LOIS,sem ti pozabla napisat kako je z novoletnimi dariliuser posted image
Torej,mi za miklavža postavimo zvečer košaro in otroci dobijo zjutraj kakšno malenkost notri,potem za Božič si pa damo darila,ponavadi naredimo en večer prej,jaz kao pustim pred vrati zunaj in otrokom rečem,da je nekaj zunaj in vsa navdušena tečeta ven po darila.Tamala sicer še verjame in meni se zdi prav fajn,ko misli,da je Božiček prinesel,sin je pa do lani to verjel,sedaj pa mu je vse jasno kdo je Božičekuser posted image
Dedka mraza ni doma pri nas,pride samo v šolo in vrtec in to je tudi vse od obdarovanja!user posted image
Ok,to je vse zaenkrat,se še beremo....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.11.2008 9:45:38   
lois
Evo tudi jaz sem prisotna. user posted image  user posted image  user posted image

Kako se kaj danes?    Punce petek je,    s u p e r user posted image

Kako je zoprn deževen dan. Prav nič se mi ne da.

Aprilčica
, samo, da ste našle nazaj domov, kaj ne user posted image ?

Ona, tvoj fantek je pa res priden.  Bravo user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.11.2008 13:28:05   
Anonimen
o  oja
pa da se še z moje strani zreportira pred vikendomuser posted image

Včeraj  smo bli na pregledu, ta mali še enkrat dobil inhalacijo, ta mala šla fehtat štempiljke pri sestri od dohtorceuser posted image , ta večja pa vsa razočarana prišla od ortodonta, ker ji je s kliščami zlomil eno žičko in ji zdej aparat v ustih leži postrani. Baje da ji bo mogel zrdl zgornjo štirico (baje, da ne raste prav in trojka, ne bo mogla it ven). ta večja se mi prav smili s tem izraščanjem stalnih zobkov.
V sredo zvečer pa izvem, da v vrtcu kjer hodi ta srednja pa imajo uši. še to nadlogo, da mi privleče, se mi zmeša no. V vrtec bo šla šele v ponedeljek.
Danes pa sm takoj zjutra šla ponovno avto registrirat in domov delat kosilo. Moj se sredi dopoldneva spomnil, da ne bo ostal na šihtu in da gre drva peljat sosedu.
Trenutno ta mičkeni spijo, jz si pa pulim dlake izpod bradeuser posted image . Kmalu bom mogla brivnik si nabavituser posted image
LOIS pri obdarovanju v decembru je isto kot pri ONI. Miklavž: bonbončke ali šibouser posted image , Božiček pa darilo pred božičnim dnevom zunaj pred vrata. Če bi blo slabo vreme pa pod jelkico ali kje drugje. Za letos bomo ta mali nabavli uno knjigico Princesko, ki ima mikrofon pa neke tipke gor. Za ta malega še ne vemo, sej bo itak mel prej rojstni dan, pa še majhnem je za taka darila. Za ta večjo pa tud še ne vemo, razmišljam ene uhančke.
ONA super, da boste že dobili sobico. pa ob priliki slikice!Bravo tud za sinka, le tako naprej!
Moram rečt, da se tud naša ta večja kr trudi v šoli. Zdej imajo poštevanko in sm ji nardila en tak kartonasti kvadratek,podoben kvadratu ki smo si včasih kupli v knjigarni (ma ta je bil plastični z enimi trakci ) da smo se lahko naučili napamet.
Kar se tiče moje taščice-no comment!
APRILČICA jz sm bla 4leta v lj, nato še 2leti hodila ob službi, pa se še vedno izgubimuser posted image . Saj skoz neki gradijo.
Me zanima kdaj bo ta Mercator center v Postojni odprt? Vem samo, da bo notri štacuna od Muller-ja.
Aja APRILČICA pri nas imajo eni par Total tv, nč se ne pritožujejo. Kaj pa Amis? Al pa kak drug operater, razen Siol-a?

user posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 7.11.2008 13:29:14 >

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.11.2008 16:47:22   
ona
Ojla,
ma kakšen turoben dan je danes,no saj jaz delam že cel dan-pospravljam,samo me moj prav spravlja ob živce,ker že cel dan poležava na kavču in mu je vse odveč.Pravi,da če začne lenarit,pol je konec z njim,ker se mu nič ne dauser posted image Zanimivo,da jaz ne najdem časa za se uležt na kavčuser posted image user posted image

Sem zadnjič pozabla napisat glede teh ponudnikov telefonije,ravnokar se dogovarjamo,da gremo na optiko,ker so jo napeljali po naši vasi,samo se tako dajemo s tem telekomom,da je joj!Včeraj smo se končno dogovorili kako nam bojo napeljali,ker smo edini v vasi,ki rabimo 3 številke,ker imamo seveda še faks!
Upajmo,da bo zdaj okuser posted image
ANAKARIN,zakaj pa ne telekoma,saj niso tako slabi,pa kar se tiče popravil,pridejo dokaj hitro,medtem,ko sem čula,da drugi rabijo tudi več kot en teden,da kaj popravijouser posted image Ne vem jaz sem zadovoljna s telekomomuser posted image
APRILČICA,tam pri vas bi tud kaj drugega mogli imet,saj je tam dokaj napeljano omrežje kjer ste vi,ali se mogoče motim?
No,če nimaš dosti izbire pa vzami kar se ti ponuja glede televizije,čeprav imamo mi en kup programov,gledamo pa le cartoon network in popuser posted image
Ok,me otroci preganjajo,moram dat risanko na pcuser posted image
uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.11.2008 17:07:07   
aprilčica07
Evo, še jst na hitro:)

ma kjer sem jst doma, ni druge možnosti, zdaj za AMIS nisem čisto zihr, bi mogla malo čekirat, ma ostalo razen total tv ne pride v poštev.. neki bo pa treba narest, ker če ne sploh nič več ne moremo gledatuser posted image

vreme je danes za se zjokat, sploh nismo šli nič ven, razen zjutraj v trgovino, to je pa blo tud vse.. se pa moram pohvalit, da sem si v nju jorkerju (piši kao govoriš) kupla 3 srajčke lepe, za 39 euruser posted image user posted image user posted image user posted image

trenutno Jakob zraven mene nabija žogo in mlati okoli z eno metlo, moj in moj bratec pa špilata fucbal, igrce :):):)

anakarin: upam, da ne boste fasali uši, ker to je pa res uber zoprna zadeva.. ufffa, se spomnim kako je blo hudo, ko sem jih jst mela, pa dolge lase, pa umivat glavo in česat... jao.. ni blo prijetno...
ona: jst pa LJ ne poznam, znam pridet samo do faksa in pač do našega general štaba, ma če obrnejo promet in nardijo kaj novega, sem takojjjjjjjjjjjjjj mrzla... in zalutam...

tako tolko od nas za zdej. lepo bodte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
9.11.2008 14:14:52   
MID
Hello bejbe!
Evo mati je s toplic,sicer smo prišli že v petek,ma mi nikakor ne znese it na rač.dlje kot da vse prečekiram
Skratka,bilo nam je prelepo in kot vam je vsem znano,vse lepo preeehitro mine.Banovci so en res tak prisrčen majhen kraj kjer si lahko spočiješ dušo in telo,ok,za zabave željne to ni ravno primeren kraj,ker je tu ne najdeš.Imaš pa v okrožju dajmo rečt 20 km vsega.Murska sobota je zraven-7km,v drugo smer pa imaš mlin na Muri,Kreslinove grozno opevane Beltince,prekrasen kraj za sprehode ob Bukovniškem jezeru,Filovci,ki so znani po lončarstvu in njihovih izdelkih iz črne gline in še in še i lahko naštevala.Uspeli smo celo še videti dve štorklji,ki zgleda,nikakor ne dojameta,da je čas za njihov odhod.
Utisi-prekrasna pokrajina,kjer imaš občutek,da se je čas ustavil.Ljudje so prisrčni in zelo prijazni.Vredno obiska.Mi se 100%še vrnemo.
KAROLINA nam je pripisala slepega potnika ob vrnitviuser posted image .Te moram razočarat,ker smo imeli cel dopust slepega potnika med nama vsako noč.Sicer je bila še postelja zraven za eno osebo,a je ne upam dat same spat,ker bi 100%padla na tla ob vsej svoji nemirnosti med drugim tudi med spanjem.user posted image
APRILČICA super,da je s sinkom vse ok!user posted image Hvala bogu,da so tu še zlatiuser posted image ki vestno bdijo nad temi našimi nagajivčki,da se večkrat končajo nebodijihtreba zadeve drugače,kot bi se lahko.
Sem ti dolžna še ZS in ga vsekakor dobiš,sem ga pa res,tvojega in od LOIS prebrala že na samem dopustu,ker smo vzeli s sabo prenosnika in smo celo ujeli Wireless,a je bil tako nizek signal,da sem čakala,da odpre pol ure in nisem imela volje se potem ubadat še s pisanjem,ker je vsake toliko padel signal,da je vse ven vrglo.Se ti javim ok.
ONA super,da se je tamala navdušila nad plesomuser posted image .Jo prav vidim to tvojo bejbo,kako uživa.
Dej,ala oglasi se kaj pri meni.V torek me glih ne bo,ker moram na en seminar,pa v sredo bo spet napeto,ker naj bi se pri nas spet ustavila ena od ta višjih živin(priznam,meni se bo en dan res utrgalo)ma od četrtka naprej bomo baje lahko dihaliuser posted image .
ANAKARIN s temi ušmi strašijo tudi v naših jaslih že več kot dober mesec,pa jih na srečo še nismo dobili.Mi je pa prijateljica,ki dela na tej šoli rekla,da te dopise na podlagi zdravstva pošiljajo vsako novo šolsko leto,ker se takrat najraje pojavijo.Sta pa bila baje 2 primerka,a so jih starši prav čas opazili in otroka obdržali doma in zadevo rešili.Jaz tudi srčno upam,da jih ne bomo staknili.user posted image
Kar se pa drugih uši tiče,kot so tašče,pa na žalost recepta za istrebitev nimamuser posted image ,je pa najboljša varjanta se jih izogibat in vse negativne informacije ki jih dobiš vrečt čez ramo in it ponosno naprej.user posted image
Joj,da ne pozabim čestitke tamalemu za prve korake!Zdaj pa v bojuser posted image !Te čaka ogromnega teka.Pa saj ti to že veš!
Hej,še to glede albuma.Dej mi magari na ZS po kmečko razloži korake,da ne bova tle dolgočasile punc,kaj si klikala potem ko si se odločala kdo lahko vidi tvoj album.Malo sem out off pri teh zadevah,priznam,za povrh pa še to,da se bojim,da kaj ne ušpičim in se osmešim.
Nisem pa videla albuma najnovejših slikic v tvojem albumu s torto,upam,da jih imaš še gor.Grem malo kasneje počekirat.
LOIS jaz sem med dooolgo vožnjo domov iz dopusta v eni izmed reklam naših trgovcev videla sliko miklavža ali katerikoli dobri mož je že bil tamali razlagala kdo je ta stric in kakšno funkcijo ima.Po daljšem predavanju,ko sem ji končno vse razložila sem jo vprašala kaj si želi da ji ta stric prinese za darilo mi izjavi da bombone.user posted image Ima namreč zelo rada tiste bombone gu-gu,okrogle,sam cuker z okusom sadja,če se jih spomnete.Pa še skromna je ta revica.Vsakič ko jih vidi si zaželi dva in potem reče da je dovolj.Sta jo pa na te bombone navadila dva moja strica,ki jo naravnost obožujeta.Ok,tudi na skromnost sta jo onadva navadlauser posted image .
Kaj ji bova pa kupila,pa ne vem.Tudi moja mama me gnjavi,naj povem,kaj naj kupi otroku,kaj si želi,pa nimam pojma.V bistvu se mi zdi še malo premajhna in še ne kaže nekega groznega navdušenja nad vsemi temi igračami.Vsaka ji je zanimiva nekaj minut in potem je konec,tako,da mi je skoraj žal razmetavanja denarja za karkoli še to leto.Bom vidla,no.Še ne vem.
Ok,da vas ne bojo bolele očiuser posted image grem raje malo dol.Lepo nedeljo še naprej vam želim!
MID

Neposredna povezava do sporočila: 1756
9.11.2008 20:15:13   
Anonimen
Dober večer,

uf nevem kje naj se lotim lajat, tipkat, pisat, nakladat,...toliko se mi dogajalo čez vikend. Ma če bolje premislim, bolje da pozabim in se posvetim sebi. Otroci že spijo, edin ta večja gleda še tv. Tata je šel spet v tujino, tokrat menda v nemčijo, pa italijo je omenil. Sej to me ne zanima kam točno, samo da se vrne živ nazaj kar se tiče konjev. Vsakič ima 100postojank.
Danes sm vsaj ulovila pol ure zraka in sprehod po celem tednu. Jutri punce grejo v vsako svojo službouser posted image , jz pa grem čekirat skupino od ta malega in da se zmenim kako pa kaj čez dobr teden. Ja takrat začenjam še tretjega škrata uvajat v jasli. Spet se mi bo trgalo srce prve 14 dni, ma bomo preživeli. Nato me čaka skakanje oddat vloge za otroške doklade in za olajšavo vrtca. Da izkoristim lep dan-upam, da bo. Ker pravijo, da bo slabo vreme konec tedna. In mraz!!

Da nadaljujem, se je mali zbudu in nazaj ga morala uspavatuser posted image . Najbolj me je strah SLUŽBEEEE. Ne samo zaradi odnosa, bolj zarad mojega zdravstvenega stanja. Prejšnji teden nism spala v celem tednu več kot 10ur, kaj bo šele potem. Ta mali se skoz zbuja na eno ali dve uri. Bog pitaj zakaj? Kaj ga muči? Ima kak strah? Ima slabe sanje? pogreša mojo bližino? Še v najini postelji se zbuja, pa v vozičku tudi. In potem hodit neprespana na terene, na občine in druge uprave, k strankam. en dan moram it do šefa in se zmenit kako pa kaj. Mislila sm, da bi do praznikov delala po 4 ure in 4 ure koristila letošnji dopust. Po praznikih pa po 8 ur. Dobila pa sm krasne ponudbe za šiht, na Tolminskem. Ma kdo se bo tam vozu?user posted image

MID user posted image za super dopust in le tako naprej si rezervirat vsake toliko, da se spočiješ. Glede slikic za v album pa takole: nism se obremenjevala s potekom, tam sm vidla, da samo naložim slikice, potem imaš spodaj variante oziroma vprašanje kdo lahko vidi tvoje slike in oznašič "jaz in prijatelji" in na koncu potrdiš. Sej če ti pa ne rata, pa itak zbrišeš album. Me pa zanima, če je ONA ugotovila kako je z gledanjem albumov na RR-ji.
APRILČICA user posted image za srajčke. Ob priliki poslikajuser posted image .

pa da izkoristim danes še mali sprehod po RR-juuser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 9.11.2008 20:28:36 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.11.2008 21:13:19   
Anonimen
Pa da še to ne pozabim. Sm ta malemu dajala svečke, če je močno jokal ponoči. Kake 2 dni pred spanjem sm mu dajala Daleron sirup, ma nč ni pomagalu. Daleron pa zato, ker se calpol-a baje ne dobi več. Tako mi je P povedala.
Tuki je še problem ta mala. Ta ga zna tud sračkat ponoči. To tako vrešči, da še naše mačke pred bajto zbudi. In pejdi jz mirit dva škratauser posted image user posted image . Pride kaka noč, ko se potolažim z user posted image . Ma kaj čem drugo. Moj itak ne more kej dosti pomagat, ker oba mulota kričita MAAAMAAA, MAAMAA. Da se ne dereta zarad ta večje, oba vzamem hkrati v dnevno in se tolažimo ali pa v našo spalnico in tata se pobere v dnevno.
Ta mala mi ga še podnevi serje z lulanjem v hlačke. Zakaj to dela? Spet buh ti ve. Že dobr mesec gre lulat zadnjo minuto in tišči še do zadnje minute, da ji ja zbeži. Ali pa je kr tiho in ko jo slučajno preoblačim, je vsakič mokra v hlačkah in seveda malo po hlačah. ji govorim, da ni lepo, da se polula, pa da mora lužica it v kahlo, da jo trebuh ne bi bubal in vsak dan drugačne zgodbice. ma nč ne pomaga.
Sej sm maloprej brala po RR o nesprespanosti, ma vsaka ima svojo zgodbo.
Joj upam, da MUCKA ne bo imela takih težav in da ji bosta user posted image user posted image prejokala čimmanj nočk. Saj res, kako je zdej pri vas stanje?

Zdej pa grem spat, da bom spočita kej v nov delovni tedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.11.2008 6:59:13   
aprilčica07
Jutro bejbe,

MID: velkom bak! Super, da ste uživali v toplicah in se imeli lepo:):) glede slepih potnikov sredi postelje... joj, kako mi je znana ta zgodbica:):):) Tud naš zadnje dni spi z nami....user posted image user posted image user posted image
anakarin: ma tebi pa ne more bit dolgcajt z  tremi nadebudneži.... glede službe.. kaj vem, mene je blo tudi strah, pa je pol zelooo lepo steklo vse skupaj, res je, da pr nas ni lih blesteče stanje, ma takoo slabo pa spet ni... pa tamali je tudi pr nonah v varstvu.. in  smo se takoj ulovili in zdaj se mi zdi, da nikoli nisem bla doma.. sem pa jst tak tip, ki ne zdržim doma, rabim, da grem med ljudi, da se počutim koristna in da razgibavam možgančke, ker me to na nek način napolnjuje.. zdaj če si pa zdravstveno bolj šwoh, in če je v službi pr vas stanje bolj naelektreno.. jst se dosti krat grem v službo odpočit (fizično), ker tle sedim pa delam, doma pa laufam za jakobom skoziuser posted image

Drgač vikend je minil, včeraj smo bli v kopru, smo šli k teti od mojga, pol smo teli it še v izolo na en sprehodek, pa je začel dež in je blo takoj konc .. smo nardili le en krog tam okoli, če bi nehalo deževat, ma je zmeraj bolj padalo in smo se pol obrnili proti domu:):)

V soboto se je pa naš tamali opekel po rokici, je dal roko na vrelo ploščo in se opekel.. je bil tako božčkan pol, je jokal, ni pustil ne prat z vodo, ne mazat s kamagelom.. tulil tulil in tulil... pol smo ga nekako le prepričali, da smo mu namazali in zavili v povoj, je šel tak spat in je blo zjutraj vse super zaceljeno, ni dobil niti enga mehurčka in tudi rokica ga ne boli, ker je delal vse z njo... joj, ma jih skuhajo ti naši črvički:):)

letim še na kafe, pol pa delat.. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.11.2008 8:51:08   
karolina*
Ojla punce

Sem šele danes opazla, da se cel prejšnji teden nisem oglasla. Sm s polno paro delala, da sem vsaj za silo počistla stvari za nazaj in tako lahko bolj mirno diham zdej. Ne maram bit v zamudi, zatu sem se tudi ujezila in nardila stvari.

Pr ns nč posebnega. Js še kar hodim h kiropraktiku in mi ful pomaga. Aprilčica, berem, da imaš tudi ti težave s hrbtom, bi tudi tebi pomagalo. Meni je super, sam kaj ku pridem ene par dni po pregledu prou gotova. In js sm ves ta čas ku hodim k njemu veselo hodila še na aerobiko in v fitnes, pa sploh ne bi smela, dokler terapije pri njemu ne končam.

Naša pupa ful slabo spi. Že ena dva mesca je prou kriza ponoči, ne vemo več kaj se lotit. Sem ji dala druge rjuhe, umaknila obrobo, dala poušter, dala spalno vrečo, oblekla drugo pižamo, obrnila jogi. Ona se pa kar zbuja. Sej potem takoj ko pridem jaz ali moj, nazaj zaspi, ma čez eno uro se spet zbudi in tako do jutra, tako da sva že prou gotova in ne vem več kaj naj…

V petek sva šla z mojim na pohištveni sejem si malček past oči. Ma po eni strani bi blo bulše, če ne bi šla, ker pol samo vidiš, kaj vse ti še manjka doma, po drugi strani pa sem vesela, da imam to, kar imam in si mislim, da imajo drugi še dosti slabše oziroma sploh nimajo. Že ko smo pri pohištvi. Mi prodajamo naš kavč (slikice so v enem od albumov). Če katera pozna koga, ki bi ga kupil, naj mi javi. Mere so 345 cm x 242 cm + postelja na preklop, višina 96 cm, globina 95 cm+ tabure 60 cm x 60 cm, material mikrofibra, star dve leti, ful ohranjen, kot nov!!!

Aprilčica, pr vs imate pa kr nezgode zadnje čase. No, ma dokler se dobro konča je vse ok. Naša pupa nam je že 2x ušla po neograjenih stopnicah (teh ki so v albumu na sliki in so res nevarne), mi je obakrat skrajšala življenje za par minut, ma na srečo se je dobro izšlo. Taku da moj tata zdej pospešeno dela ograjo (je mizar…)

Ste kaj martinovale punce…al še boste??

Se javim še kaj, moram it zdej

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.11.2008 9:37:11   
lois
Ojla pupe,

Naj vam povem; včeraj sva prvič peljala sinka v kino. Šli smo gledat Muhice gredo na luno. Tamal je bil tako navdušen nad risanko. Pa tudi nama je bila všeč, sploh pa ker je bila v 3D izvedbi.

Anakarin
, si pa res boga, si tudi kaj razmišljala, da bi delala samo po 4 ure?   Mene bi bilo tudi strah po bolniški iti v službo, ker bi se bala predvsem novitet.

MID, veš pri nas temu pravimo mala 100% zaščita  user posted image .

Joj pri nas se tudi govori, da imajo v nekaterih vrtcih uši. To pa je res ena zoperna stvar. Jaz sploh ne vem, kaj bi naredila, če bi jih imel sinko. Pravijo, da je prav grozno se jih znebiti.

Otroci so naše največje bogastvo!

Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.11.2008 10:43:34   
Anonimen
Ojla kraške dameuser posted image

no pa sm vso papiroligijo opravila zjutraj. Pa smo obiskali oddelek v vrtcu, kjer bo ta mali bil. Ma kaku je debelo gledal, ker so ene 3 pupe tam jokale non stop, drugi so mu nosili igrače, ...Drugi teden ga bom začela uvajati takoj po zajtrku in bom tam z njim en teden po eno do dve uri. Potem bomo videli naprej.
KAROLINA kak kavč imate zdej v mislih? A ma tud pr vas ne spite? pa sm mislila, da sm edina "od nas".
APRILČICA samo da jo dobro odnesel. pa še enouser posted image pošiljamo na ročke. Glede službe pridejo dnevi, da tam dobesedno počivamo. Pridejo pa kaki dnevi, da se ne ustavimo in smo od jutra na nogah, v blatu, v mrazu,....Ja drugače bom imela kr veeeeliiiko novosti (z inštrumentarijem, s progarmi, z zakoni,....) in se veselim "na novo" učiti se. Itak sm tak tip, da nenehno iščem kej novga, nova spoznanja,... ne maram enega in istega ritma. Zjutraj sm se že zmenla s šefom, da enkrat ta teden dobimo in se pomenimo. Konec tega meseca pa imamo službeno večerjo, kje pa še ne vem.
Zdej pa grem delat za jest, ne morem niti pospravljat dokler mali spi. sej ga vsak ropot zbudi in je do naslednjega spanja razdražen in tečen.

Tud noč nism kej spala, sm raje filme gledala dokler je ta mala jokala. Jokala za brezveze in se 2x podelala v hlačke. Kdaj se bo to končalo, joj joj.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 10.11.2008 10:45:28 >

(odgovor članu lois)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.11.2008 11:41:54   
ona
Živjo,
ma kako ste prav boge s temi malčki in spanjem!Saj se bo umirilo in enkrat bojo že začeli spat,KAROLINA in ANAKARIN!
Kdo ti ve,mogoče je kakšna luna ali kaj sanjajo!Saj z našo sem mela tudi vedno probleme in še dobro,da je že toliko velika,da je šlo mimo,ma še zdaj včasih vstane ponoči in pride k nama na sredino in bi ona kar klepetala ob 4 zjutrajuser posted image Če jo midva ne šmirglava gre pa k bratcu in potem slišiš iz sosednje sobe-pejdi stran,pusti me na miru..user posted image user posted image
A,ja glede albumov...sem se šla na novo prijavit na rr in pogledat vse vaše albume,koliko mi bo dovolilo pogledat in pri ANAKARIN lahko kar nekaj albumov pogledam,nimaš vseh zaklenjenih,se mi zdi da ene tri-unega z snegom,potem enega od vaše vasi,pa tazadnjega kjer ste menda na Kolpi,torej 3 albume lahko vidim kar tako!
Za ostale pa lahko mojega pogledam ene dva,ki sta bila že itak javna,druge pa imate vse ok!!!
MID,lepo,da ste uživali,je bilo prav razbrat iz tvojega pisanja,da ste se imeli lepo!
Joj,mi bi tudi tako šli kam,ma kaj ko smo tako leni za se odpravt!Saj ob nedeljah že gremo,za več dni je pa že mukauser posted image
LOIS,tisti film bi tud jaz šla gledat,ker baje,da je zanimiv za malčke in moja dva sta naravnost navdušena nad kinom.Smo šli pa zadnjič gledat Walle-ja in je tud super film,ga zdej vrtimo doma še 3 tedneuser posted image
KAROLINA,glede kavča ti bom pa težko pomagala!Dej flikni na bolho en oglas,nimaš kaj izgubit!
APRILČICA,ma bogi Jakob,no!Samo,da ni hujša opeklina in,da se je lepo zacelilouser posted image user posted image

Ok,vas pozdravljam,letim na vlak nekaj iskat,ker je tast poslal iz LJ za mojegauser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 10.11.2008 11:43:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.11.2008 12:35:49   
aprilčica07
Ja, HB, da ni hujše opekline.. se je lepo zacelilo, in hvala vsem zauser posted image user posted image

Nevem kašni so vaši otročki, ma naš jo tako hitro skuha, da to res ni....Saj ga kr naprej gledamo in merkamo kaj dela, ma vseeno se zgodi kašna kozlarija kot je ta.. Oh ja

karolina: za kavč se mi ne sanja, provaj dat oglas na bolho tako kot je ona predlagala..
anakarin: ma se sliši dobro ta tvoja služba....kje pa delaš, če ni skrivnost? magari odgovori na zs:):):)

Ko berem kako otročki ne spijo, trkaaaaaaaaaaaaaam in še trkaaaaaaaaam in se zahvaljujem unemu tam goruser posted image user posted image , ker naš je pa res priden glede tega. Če odmislimo to, da spi z nami, je noč res superca:):):)

Sem pojedla dva koščka pice, zdej bom še malo tle kej prečitala, pol pa spet delat.. ufffa, zunaj pa tak sonček:)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.11.2008 13:13:47   
lois
Čao punce, najbrž sem res tečna, vendar pa vas bi prosila, da mi date napotke, kako naj si naložim, slike iz računalnika v moj album, da vam jih pokažem. To sem že dojela, da moram tam klikniti na jaz in moji prijatelji, da lahko samo ve vidite, ampak res mi ne gre, kjer moram iz svojega računalnika, na katerem imam shranjene slike naložiti v album.

Ja pa tudi to, ko prebiram vaš čvek, mi na levi strani zgoraj, kjer je uporabnik ne kaže več vaših slikic in niti ne moje.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.11.2008 13:25:19   
mucka25
Na hitro se še jaz oglasim.

MID čestitke za tako lep dopust. Ste si sigurno zaslužili in zdaj še kdaj pejte.

APRILČICA samo, da je z malčkom vse lepo in prav in nima hujših opeklin. Jaz moram mojga tud skoz porajtat, da kaj ne povleče nase al kje šari k bi blo bolje, da ne. Zdaj že kar orenk okol raca in na vsako stvar spleza. Sem od tega, da ga porajtam vsa zdelana.

Kar se tiče spanja, je pri nas podobno, spi samo pri nama ( no morde kake pol noči v svoji posteljci, če ga tja nesem) in se zbuja in premetava pa brca. Je skoz žejen in včasih tud lačen, smo imel tud že ob 2 ponoči kak prigrizek. Saj za večerjo pa nima kdo jestuser posted image . Čez dan pa samo po kosilu za kake dve urci zaspi.

Sama imam pa tud mal problemov zarad nosečnosti. Imam namreč premalo kg in se bom morala samo v tem mesecu zredit za najmanj 5 kil. user posted image user posted image user posted image user posted image Zame je to misija nemogoče, sam se trudm in poskušam čimvečkrat kaj pojest. Kar ne morem nobenmu dopovedat, da jaz pač nisem nagnjena k temu, da bi se zredila, pa tud če kar naprej jem. No najbolj važno je pa to, da tamaledva pridno rasteta in sta zdrava.

Zdaj moram pa hitr it še kaj pospravt pa morde kaj prigrizntuser posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.11.2008 22:19:12   
ona
Ojla,punce!
Moram potiho tipkat,ker je moj zadremal na kavču in le zakaj imam občutek,da bo prespal v dnevni danesuser posted image
Saj ne bom dolgovezila,ker se mi ne da!
Sem danes tako čudna,da ne vem al se kaj kuha,ker me glava boli,pa malo vročine imam in jaz še vedno tle pred pc-jemuser posted image  odvisnost,ni kajuser posted image
Tamala je danes drugič plesala in ji gre prav super,pa nekaj so rekli,da imajo celo nastop pred božičem,uau komaj čakam,da vidim kako ji greuser posted image
Jutri pridejo sestavit njeno sobo in komaj čakam,da gre spat v njeno novo sobo,saj jaz še vedno hodim zvečer z njo,ker spi v naši sobi in potem ji ni jasno,kako,da ona mora spat,jaz pa neuser posted image user posted image
in potem se pač uležem na posteljo dokler ne zaspi in upam,da bo jutri končno konec tega,ker mi je obljubila,da bo sama spala...bomo videli je rekel slepiuser posted image Pustimo se presenetit!
MUCKA,joj sem se ti prav nasmejala,da se moraš zredituser posted image Pa za 5 kil,ojoj!Ma ti bomo me pomagale,če ne drugo z virtualno tortouser posted image
Nič,mi moj teži,grem dol...LOIS ti jutri objasnim kako je z slikamiuser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
11.11.2008 7:21:54   
aprilčica07
Jutro bejbe,

mucka: joj, zredit se moraš?? ma alora pridno jest in ejst in jest, ne bo druge in počivat kolkor pač lahko ob tvojem nadebudnežu..
ona: bravo za pupko, da tako dobro pleše in uživa.. pridna ta tvoja deklica!

Rokca od tamalga je že čisto ok, nobene sledi več o opeklini, tako, da HB da je tako.. Včeraj popoldan sva šla na en obisk ke kolegici, ki ima 3 tedne starega fantka in pupo staro kot naš... Tamali je ful priden, pupa je na počitnicah pr noni, ona pa uživa ker nima kaj delat, ker fantek skozi spi:):):)  Joj, kako bi tudi jst mela še kašnega otročka, pa kr ne rata.... Ma saj bo, kdara bo cajt očitno.. samo sva oba neučakana in bi že kr mela še enga dojenčka...user posted image

Tako, zdaj grem na kafe, pol pa delat.

čau.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
11.11.2008 7:52:33   
karolina*
Jutro punce!

MI smo dns spali celo noč...Po dveh mesecih user posted image user posted image . Zgleda da moram tle mal pojamrat, pa je pol takoj boljše user posted image .

ONA, bravo za pupiko in njen ples! Kr naj uživa. Js vem, da od vedno rada plešem, ma kaj ku sm si najdla takega user posted image , ki mu je ples zadnja stvar na svetu, ki bi jo počel... Ej, ko boste sobico naštimali, daj kakšno slikico v album. Meni so taku lepe vse te otroške, da ne vem za katero bi se določila.

APRILČICA, super, da je z Jakobovo rokico vse ok. A pr vas že resno delate na še enem user posted image . No, saj bo, ko bo čas, kot sama praviš. Pa čim manj se s tem obremenjevat, ker saj sama veš kaj dela psiha. Mi še počakamo, da js končam z vsemi mojimi pregledi in kiropraktikom, pol pa v akcijo.

MUCKA...a zredit se moraš???!!! Kriza ej...Poskusi jest bolj kalorične stvari. Boš vidla, da boš pri enakih količinah kot jih poješ sedaj hitro pridobila kak kg.

LOIS po ta novem postopku js še slikic nisem dodajala v album. Sicer dvomim da je kaj bistveno drugače kot prej, ma bi morala vseeno pogledat. Mislim, da je ANAKARIN zadnja nekaj dodajala, taku da ti bo verjetno bulše ona razložila.

Nč, šibam kej delat. Lep dan vsem

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.11.2008 8:11:08   
kasso
lois, jaz dam tam izberi slike iz diska in potem jih označim ter naložim...je enostavno. Mi je pa čudno, da ne vidiš slikc uporabnikov user posted image

anakarin, otvoritev Mercatorja bo 14.11. Za Mullerja pa nisem zasledila, da bouser posted image . Kje si to videla?

Jaz sem pa včeraj šla narest tehnični za avto, 100% sem bila, da mi poteče 11.11., potem pa tam ugotovim, da mi je poteklo že 05.11. Sem pa imela res srečo, da me niso policaji ustavili, ker sem v sredo, petek in nedeljo bila v LJ, v soboto pa moj v Ajdovščini. Če bi me, bi me najbrž kap.

Uši v vrtcu v PO so ja. Pa moji otroci grejo prav tako. Glave jima kontroliram vsak dan, da ne bi imeli kakšne nezaželene obiske. Mene pa, ko na njih pomislim, me srbi glava za znoretuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
11.11.2008 8:13:35   
kasso
mucka, ti kar normalno jej oz. malo več kot ponavadi in bosta tamaladva zdrava kot morata bit, ti pa tudi. Če nisi nagnjena, da bi se zredila, se najbrž s hrano tudi ne boš. ne obremenjuj se preveč, pa bo vse ok.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
11.11.2008 10:18:04   
lois
Oj pupe,

Karolina, user posted image user posted image user posted image za prespano noč.

Ona, kako slikico o novi sobici naloži v album. Jaz bi tudi rada sinku naredila sobico, pa nimamo toliko prostora, ma se bomo že kaj zmislili.

Mucka, lahko ti jaz posodim oz. dam nekaj kilc user posted image . Ja ti vrjamem, da je kar zoprno, jaz imam eno prijateljico, ki ima 3 otroke in je full suha in se tudi porediti ne more. Pa full se sekira za to, ker ji vse hlače štrlijo iz riti   user posted image   tako pravi ona.

Aprilčica, prav lepo je slišati, da je z rokico vse uredu. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
11.11.2008 10:34:14   
ona
Oj,
joj včeraj sem se potem tako nasmejala mojemu,ker je začel brundat,da ga moti tipkanje,da ne more spat in sva potem lepo oba šla spat v sobouser posted image

Zdej bom pa na hitro napisala LOIS glede slik,ker se mi malo mudi,me čaka v pisarni en kup papirjev za poštimatuser posted image
Torej.ko oddaš post na naši strani,greš gor pod moja ringaraja,v desni zgornji kot,tam ,kjer se ti pokaže puščica za prejeto sporočilo.Tam greš na moj album in se ti odpre nova stran,kjer ti piše dodaj album z velikimi črkami nekje na sredini v gornjem desnem kotu.Tam klikneš in moraš napisat,ko se ti odpre naslov albuma,potem lokacijo ne rabiš nič pisat in kdo naj ga vidi in daš opcijo jaz in prijatelji in greš naprej klikneš ustvari album.tam izbereš slike z diska,jih poiščeš kje jih imaš na pc-ju in jih naložiš.Predlagam,da jih ne daš dosti naenkrat,ker bo šlo počasi naprej.Pa tudi velikosti jaz ponavadi ne spreminjam,ker mi kar sam računalnik spremeni in pustim v največji velikosti,.kot sem slikala,samo zato je pa prenos bolj počasen.in to je to,potem se ti tole odpre:

Tema:

Sporočilo:

Komu:
Prijateljem iz Ringaraje

user posted image Gmail kontakti user posted image
user posted image Gmail kontakti user posted image

Uporabniško ime:

Geslo:

user posted image Email.si kontakti user posted image
user posted image Email.si kontakti user posted image
Uporabniško ime:

Geslo:

user posted image Siol kontakti user posted image
user posted image Siol kontakti user posted image
Uporabniško ime:

Geslo:

user posted image Yahoo kontakti user posted image
user posted image Yahoo kontakti user posted image
Uporabniško ime:

Geslo:

Prijateljem iz Ringaraje

Vnesi naslove
Naslove med seboj loči s podpičjem (;)
 Ko se ti to odpre,klikneš prijateljem iz RR in tistemu komu želiš poslati album oz. povezavo označiš s kljukico.Edino problem bo,ker verjetno nas nimaš vseh nas v kontaktih,zato nas moraš prej dat v kontakte,tako,da označiš pod našimi posti opcijo kontakt pod vsako uporabnico.Tisti,ki si pa že kdaj pisala zasebna sporočila,jo imaš sigurno v imeniku.
Upam,da ti uspe,če ne se pa slišimo!

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
11.11.2008 12:45:14   
aprilčica07
Madonca ona, ti si prava mojstrica za tehniko. pridna!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
11.11.2008 14:28:02   
Anonimen
user posted image user posted image ONA. Jz bolj površno napišem napotke, v živo pa pokažem človeku kot otrokuuser posted image .
Lepo lepo, da princeska uživa na vajah. In kar spodbujaj jo, če bo mela kak slab dan. Se spomnim k sm hodila v 1 razred in sm se takoj vpisala h ritmiki (takrat ni bilo plesnih šol). Plesala sm 3 leta, nato je propadlo in eden v Po ustanovi privat plesne vaje, ne šolo in še tam sm vztrajala ene 3 leta jazz baleta. Ko sm pa šla v srednjo, pa vsega konec. Tud moj dragi ni bog ve kaj za plesat, ko pa je reba plesat, pleše kot da bi bil leta in leta plesalec.

KASSO te dni tud jz čujem po radiu, da se v petek odpira Mercatorjev center. Vem, da nič ne omenjajo trgovino Muller, ma to sm slišala od par ljudi. Glede uši tud jz od včeraj kontroliram glavo, ker prejšnji teden ni bila v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fantka
Poka

Katero ime bi izbrali za fantka?

Zahid (22%)

Ajiz (11%)

Čamil (13%)

Fulvio (17%)

Ruggero (38%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!