Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 12:07:10
|
|
|
|
tassika
|
Ja Rižko se strinjam, da so mnenja zelo različna, jaz bom počakala, da sploh vidim kaj bom izvedela jutri na pregledu, komaj čakam, čeprav vem da mi bo hudo ko bom iz najbolj temnega kot privlekla materinsko in pa slikico od zadnjega UZ-ja, ampak moram skozi to. Drugače sem pa včeraj prebrala eno zanimivo in mi je najbolj všeč, je pa ena napisala, da počakaš toliko časa kolikor si bil dejansko noseč - 2 tenda, se pravi jaz sem bila od zanje M 10 tednov in po 8 tednih bi kao lahko ponovno poskusila. Ta se mi zdi tako najbolj verjetna. lp
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 13:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo vidiš..., da je pozitivna In tud realna zna bit. Ma ja, tei je težje..., jst še nism mela prvega pregleda. Ne materinske, ne slikice... nič. Sem prikrajšana za bolečino. Ti si pa booogi ...., sam kr glavo gor, pa cmoka požri pa pejt... Jst upam, da bo vse ok. Jst sm že lumpala... , pregled mam pa 16. decembra šele. Prvi pregled po A je rekla, da nič hudega ni na izvidih in.. me je pregledala sam ni blo nč pošte, nč nujnega. Mogoče bom pa že nosečka... do 16. dec. Uf, ta bi bla pa.. Sm pač optimist.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 13:11:26
|
|
|
|
tassika
|
Takrat bom tudi jaz že mogoče
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 13:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi blo slabo... UUuuuu ti privoščim... Pol bi pa res do CE prišla.. al pa v LJ.., sej sm skoz tuki. Pa bi šle korgce delat po Tivoliju...
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 13:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
KROGCE po Tivoliju..
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 13:58:37
|
|
|
|
tassika
|
Kaj pa veš, mogoče pa, jaz sem itak rekla, da če bo jutri vse OK, pa če druga M pride točno tako kot ta, potem v začetku dec. začneva. Joj prej se mi je tako zavrtelo, cela pisarna je šla postrani, sem se samo usedla, zdaj pa mi je tako slabo . Sploh ne vem kaj je to?
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 20:27:41
|
|
|
|
strumf
|
živjo punce. vidim da ste bile dopoldne živahne na foromu . glede začetka ti nihče ne pove enako. midva sva se odločila da začneva po 2M. predvsem pa zato, ker se mi je ciklus zelo raztegnil iz 36 dni na 42 dni. tako da bo ta teden ravno 3 mesece od abrazije. brez zaščite pa približno slab teden. in pravijo G, da če je telo pripravljeno se bo prijelo, drugače pa ne. jaz se počutim pripravljeno, tako da nimava nobenih zadržkov zakaj ne. upam, samo da se čimprej prime in da decembra mogoče že zagledam . tako da 2M se splača počakat, potem pa po svojih občutkih. čav bav
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 21:28:56
|
|
|
|
lara33
|
Ja jz sem dobila svojo 1. . Torej datum za v razpredelnico- 10.11.Po 35 dneh od abrazije.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 21:41:14
|
|
|
|
sabri
|
Oj, sem malo lena za pisanje te dni, v glavnem, ta teden sem še na bolniški in moram rečt, da mi prav paše, mi je prav beden občutek, ko bom mogla na šiht pa vse spraševanje pa pogledi sočutni...Mah, najraje bi dala že to skozi. Drugače pa kak dan kar pozabim in si mislim, da je kar hitro ok, potem pa drug dan spet kriza pa kar nekej. Meni pa nobena g, niti moja, niti na pregledih, urgenci in po abraziji ni rekla manj kot 3 menstruacije, ne mesece, prav cikluse. Tako da bomo počakali toliko časa, razen če me ta glup občutek ne mine, ker niti ne znam razložit, kaj je. Grem pa počasi spat, sem prav lene volje danes, pikica pa že panča kako uro. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 10.11.2008 22:14:16
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižko, ja sva nekaj lumpala, ampak mislim, da ne v pravih dneh, nič nismo načrtno delali na tem,tako da mislim, da v tem mesecu še ne more ratat. Sem pa sicer že rekla, da bomo še eno počakali. Sem kar nekako izklopila misel na to, ko bo pa bo in če še kakšen mesec ne bo, še bomo pač zimo izkoristili za smučanje. Ko bom nosečka, si na smučke ne upam it. Smo pa ravno v soboto kupili smučke za našo triletnico in se vsak dan bolj veseli, da bo lahko šla na smučke. No, upam, da je ne bo minilo, ko bo poskusila.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 0:04:14
|
|
|
|
enkratna
|
Upam, da bom kmalu za taboooo, ker se mi tako vlečeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 8:27:55
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jutro punce kakko ste kaj danes.Jest že tri noči spim zelo slabo ura je zjutraj 1 jest pa se še vedno premetavam brez spanja.Nevem kaj je krivo mogoče luna nimam pojmaampak pol k se zbudim niti zmatrana nism.Medtem ko ponoči namesto da bi spala razmišljam vsemogoče zadeve pa o prikolici ,o bebiki itd.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 8:42:24
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, tudi jaz sem slabo spala, pomoje od živčnosti zaradi pregleda, ali pa se me res kaj loteva, ne bi rada zbolela. Sem pa včeraj klicala svojo g. če pridem kljub temu da še vedno krvavim po prvi M. in je čist vn padla da obvezno, ker to ni uredu in je treba krvavitev ustavit, še to rabim, da dobim kake tablete še za to . No bomo videli popoldne, kako se mi vleče. Nea_Teja danes sem videla da imaš mislim da 23.11 n GR sejem kamping in karavaning (upam da sem približno prav napisala), če bosta rabila še kaj za vajino bodočo prikolico
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 10:07:07
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja tassika res mi bo tale prikolica požrla veliko živcev .Zdej sem čisto opustila misel o dojenčku ker sem čisto not padla za prikolico.Do sedaj smo jo imeli skupaj z njegovimi starši .Sedaj sva se pa odločila da greva na svoje ,ker nama nebo noben več solil pameti.In ko pomislim kaj vse je potrebno me kr zvije ker smo prej vse kupovali pol na pol.Ampak bova pa pol na svojem in bom lahko naredila kar bova midva hotela komaj čakam.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 10:34:16
|
|
|
|
tassika
|
Itak pa saj ni treba takoj vsega kupiš 2 krožnika dva kozarčka in 2 pribora in za prvo silo je. Pa si na svojem in imaš mir, pa še ni se treba menit kdaj bo kdo tam, ker itak imajo oni kot starejši prednost, čeprov s emeni to zdi bedno, sploh če so že v pokoju ker imajo obilo časa. Vsaj pri nama je tako, na vrsto sva letos prišla šele oktobra in kaj naj delam oktobra v maredi, res da je hiška in da je ogrevanje ampak noge pa lahko namakam samo v lavorju.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 20:36:06
|
|
|
|
tassika
|
Evo punce, moj prvi pregled je za mano, pa na žalost ni čisto nič pozitiven, najdla mi je neko cisto, vsaj misli da je to to in pa še vedno imam odebeljeno sluznico, če vse skupaj povzamem pomeni to, ali sem ponovno noseča (kljub temu da sva samo1x in to s kondomom) ali pa bom mogla na reabrazijo, ker niso u redu naredili. Najrajši bi padla v jok pa ne morem jokat, prov sita sem vsega in resno se že sprašujem kaj sem komu naredila da me zdaj tukaj j.... Ah grem se hladit na balkon, več pa izvem v petek. lahko noč
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 11.11.2008 22:06:59
|
|
|
|
Fargesia
|
tassika, en velik internetni objem zate!!!!
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 7:08:01
|
|
|
|
Nogavica
|
Oh, tassika, saj ne vem, kaj naj ti rečem ...
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 7:55:30
|
|
|
|
polna_luna
|
Tassika, ne morem verjeti... Kot da bi brala svojo zgodbo! Tudi jaz sem včeraj imela pregled, imam pa eno tekočino ob jajčniku, kar veliko in G ni vedel, kaj bi to bilo. LAhko še od operacije, lahko pa bilokaj drugega. In imam točno enake občutkekot ti. IZVIRNO SPOROČILO: tassika prov sita sem vsega in resno se že sprašujem kaj sem komu naredila da me zdaj tukaj j.... Točno isto sem se spraševala včeraj cel dan in se še vedno. Kajti če le lahko gre kaj narobe, bo potem pri meni očitno šlo!! Jaz imam pa kontrolo šele čez dva meseca, ker G meni, da se bo to posrkalo nazaj - sicer pa me čaka operacija, da pogleda, kaj bi to bilo. Ma da popiz**** Vse skupaj se mi kar naenkrat odmika v vse bolj nedoločljivo prihodnost...
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 9:48:27
|
|
|
|
Nogavica
|
polna_luna, tudi zate en
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 10:03:11
|
|
|
|
tassika
|
No me je zdaj klicalal mami, je vprašala eno zdravnico in endomatrinoza pomeni, da je ostalo nekaj posteljice notri in zato se sluznica debeli, ker telo misli, da si še vedno noseč. Danes sem dala kri v laboratoriju in zdaj lahko čakam do petka, da izvem kakšno je stanje oz. ali bom morala na ponovno čiščenje ali ne. Danes sploh ne morem mislit, delam pa tudi tko tko. To je to če pričakuješ vesele novice, dobiš pa slabe in navsezadnje imava tudi prepoved do nadaljnega. Vse kaže, da še nekaj časa ne bom
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 10:08:41
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Joj tassika upam da bo vse ok. .Ja kar se pa naše prikolice tiče bo pa potrebno kr malo več kot samo dva krožnika
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 10:29:22
|
|
|
|
tassika
|
Ja bom videla v petek kaj bodo povedali. Drugače pa 2 krožnika za prvo silo bo kar šlo, drugače smo pa mi letos šli kampirat in smo imeli kar unega piknik pakete za enkratno uporabo (plastične) pa je tudi šlo . Pri nama pa vse kaže na to da bova šla res kar v prenovo, če se že vse ostalo zamika lahko vsaj to zrihtava.
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 10:39:09
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest sem ugotovila da odkar imam delo z prikolicam in jo intenzivno iščeva niti veliko ne pomislim na mojo pikico ,ki sva jo izgubila in moram reči da mi zelo pomaga.Pri nas bomo rabili vsaj pet krožnikov in ostalega ker so doma že tri punce in se tega nabere kr veliko.Sej sva prej pri tašči kupovala vse na pol sam kaj ko nemorem zdej rečt dej mi dnar čeprov bi najrajši glede na njeno obnašanje.Kar je bilo pa strogo najinega sva pa vzela.Ampak verjeno bo treba še kr veliko nakupiti če hočemo imeti tako kot treba,kar pa mi nebo težko ker bom vedla da je najino in mi nebo nihče solil pameti.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju druge M .. 12.11.2008 11:00:44
|
|
|
|
tassika
|
To je pa res, jaz zdaj pospravljam posodo od tašče, ki se je odselila pa jo vse moti zakaj ne bom imela, če pa imam mi pa vzame in potem itak ostanem brez vsega. Zdaj pa ko hočeva prenvaljat pa skos sprašuje zakaj je pa to treba zamenjat, saj je še dobro. sem ugotovila, da za njo ni pri njej doma nič dobro če ni najboljše, za mene je pa vse uredu tudi če razpada. Hočem pa da se vse naredi na enkrat ker se mi zdi da že pol leta samo delava in ko eno stvar zrihtava se pa najde kaj drugega in sem čisto sesuta, nazadnje ko sem bila še sva belila kuhinjo in dnevno sobo in vse pohištvo je blo notr, jaz pa že tko crknjena, sem komaj preživela in res nočem več po kosih vse naenkrat pa da je mir.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?