|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.11.2008 12:37:26   
Februarka08
Dan.

Sva ble na super vročem sončku, je blo ful fajnuser posted image zdej spi svoje spanje, jaz mam pa za speglat še 1 stroj... bolje danes kot jutri, ker že danes komaj stojimuser posted image saj ne vem kaj bi radauser posted image user posted image user posted image dolenjka, hvala ker me vsaj ti poslušašuser posted image

Itatauser posted image user posted image user posted image za tebe... drugega ti ne znam napisat, ker nimam izkušenjuser posted image user posted image Držim pesti da bo sodniku všeč.user posted image Super si.user posted image

Buči pridna siuser posted image user posted image

Nizy vse naj naj za 9 mes.user posted image user posted image

Če se dobite na čveku, lepo čvekajte, jaz komaj sedim, tako da grem hit speglat da se mal dol uležem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
10.11.2008 12:45:07   
Suzi*
S PIVOM MENE NČ NE GANETE user posted image  ups, črke....me pa ganete s sončkom (pri nas še kar MEGLEENOOOuser posted image  ), pa pinči, ena zaherca bi pa tud pasala. user posted image  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
10.11.2008 12:51:54   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

S PIVOM MENE NČ NE GANETE user posted image  ups, črke....me pa ganete s sončkom (pri nas še kar MEGLEENOOOuser posted image  ), pa pinči, ena zaherca bi pa tud pasala. user posted image  user posted image

kaj še čakaš. PRILETI

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
10.11.2008 12:53:32   
ELMA
user posted image user posted image user posted image Nizy tvoji Azri vse najboljše za mini RD .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
10.11.2008 13:03:27   
dolenjka
No tko, mi2 letiva v ZOO na sonček, potem pa verjetno še z Lilchy in Lukcem na pivo ali pa kaj drugega user posted image

Se tipkamo ko pade mrak user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
10.11.2008 13:54:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

bamby, saj res, vi ste imeli krst. daj pripopi še kakšno slikico princeske! je blo pa res vse ful luštno-konfetki, oblekca... kdaj ma pa princesa god? takrat kot Ana?

Si kar uganila , da ima god na sv. Ano 26. avg. (kot ena od non user posted image ). Bom prilimala slikce, čim jih dobim. Jaz jih imam namreč samo od popoldanskega praznovanja.

pina, na žalost je že dolgo tako,da je treba skoraj vse že plačat. Kar se pa žavb tiče pa sploh vse od kraja user posted image .

Naša madam ima pa čisto otečene in gnojne očke user posted image . Sva pravkar spirali s kamilici. Da o nosu ne govorim, kako ji gre ven. Ampak zdaj moramo vseeno iti na Vrhniko, da oddamo oblekco, pol pa letimo še v LJ. Naš si je zamislil nov akvarij, ker mu v temu kar od kraja ribe crkujejo. Od zadnjič, ko jih je nabavil 3, je zdaj samo še ena ostala.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
10.11.2008 14:07:31   
blaža
lep pozdrav vsem!

Moj ta starejši je zjutraj malo bruhal čaj in sem bolj tako s časom za klepetanje. zdej zgleda ok, ki ni več bruhal, vročine nima in je ni imel, jedel pa je tudi že juho, pa meso, pa korenje iz juhe, tako da mislim, da ne bo hudega. Po moje mu ješkodlo martinovanjeuser posted image . je jedel v soboto zvečer klobase in zelje. Je ful ljubitelj klobas in mesa nasploh. s taščo sta šla na martinovanje in je pol v nedeljo spal do desetih. drugače je pa vedno pokonci okoli sedme ure. In včeraj je ful malo jedel, po moje si je malo želodček pokvaril. Sej tak suhec kot je. Ima pet let in devetnajst kil.user posted image . No pa drugače je kar precej zdrav. user posted image

Jutri imam G. v Izoli in pridem kaj v Koper. Pina upam, da vas bo kej za videt. Da vas bo dosti!

Drugač pa si bom morala vzet čas, da vse še preberem, ki ste kar nekaj načvekale.

P.s. Noč je bla obupna.user posted image Blaž se je zbudil ob 1-ih, 2h,3h,4.50 je pil mleko in ob peti in pol je hotel že vstat, pa smo ga pustili, da se malo sam s seboj meni, pa je pol zaspal do sedme in deset.user posted image

No bo pa ta naslednja boljša!user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
10.11.2008 14:11:39   
Suzi*
lilči, upam da bo kmal vaša kuhna! pa ko boste skupaj bo vse lepše.user posted image

itata, tebi pa tud želim da se razmere umirijo. user posted image te pa čist zastopim, ker je moj isti kar se tiče utrujenosti. vsak dan se fura v LJ v službo, pa cele dneve je tam. sej ga razumem, čeprav po drugi strani bi si itak želela da je drugače. da ima bližje službo, da je več doma, da se več s tamalima ukvarja.....sej bo enkrat. UPAM. ker tako kokr je zdej, tud pri nas bolj guramo kokr se zares  imamo fino. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
10.11.2008 14:13:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kaj še čakaš. PRILETI

bi, če bi imela kakršnokoli prevozno sredstvo. lahko mi pa pošlješ če maš kej viška. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
10.11.2008 14:17:46   
misar

kaj še čakaš. PRILETI

bi, če bi imela kakršnokoli prevozno sredstvo. lahko mi pa pošlješ če maš kej viška. user posted image

ja a pr vas nimate metle?? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 10.11.2008 14:18:02 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
10.11.2008 14:19:44   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

kaj še čakaš. PRILETI

ja a pr vas nimate metle?? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  samo navadno. user posted image  do pinči rabim pa tako s turbo pogonom. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
10.11.2008 14:21:59   
misar
ma kolikor jaz vem ma pina uno parno metlo, pa naj ti dostavi user posted image user posted image ...bo za tren oka user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
10.11.2008 14:54:47   
itata
dan, sem nazaj. sodnik je rekel, da je ok, sam eno zadevo sem narobe napisala - sam pač tega nisem mogla vedet, tko da mi je dal še eno podobno zadevo, da do konca natreniramuser posted image  skratka ni panike. je pa res zelo fajn. prijazen in vse lepo razloži. mogoče grem v sre na obravnavo. bomo vidluser posted image
zdej šibava počas na plavanje, ker nadomeščava danes - sva 2x manjkala in greva zdej nadomeščat. lepo bodite. mogoče se še kej pofočkam zvečer, sam verjetno bom sam še dol padla danes. spet ni blo nič spanja čez danuser posted image  še dobr, da vsaj jakob spi, da bo dobre voljeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
10.11.2008 14:56:42   
itata
lilči: maš ZS

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
10.11.2008 15:08:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ma kolikor jaz vem ma pina uno parno metlo, pa naj ti dostavi user posted image user posted image ...bo za tren oka user posted image user posted image

res je. user posted image  ampak zdej se zanalašč nič ne javi. zihr je že vse pojedla. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
10.11.2008 15:24:09   
Janey
kak je blo fino, da sma mela obisk.vreme je zanič, tema taka da dol padeš. še dobro da nisem šla v mesto. jaka je zaspal, jaz sem pa že dala v pisker vse za piščančjo rižoto. čez kakih 15 min bo gotova, lubek pa pride čez slabo uro. sem bla malo prehitra, pa dobro, sej riž se pogrejeuser posted image user posted image user posted image

se mi lušta neka tortica pa nimam nič doma, niti kake fige al pa kajuser posted image bo spet treba v trgovino, ampak pomoje bomo počakali do sredeuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
10.11.2008 15:24:55   
kati kati
no fajn da vem...pa imamo na novo en zob...zgoraj enko je Maj dobil...pa še nč nisem kej pozornosti polagala..user posted image user posted image user posted image user posted image se mi fajn zdi

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
10.11.2008 15:29:22   
Janey
še dobro da sem šla gledat ker sem jaz furja pozabla zmanjšat in mi je vsa voda povrelauser posted image user posted image

jaka je pa pogruntal nov način kak se vstane...po stekleni omari, ko spidermanuser posted image user posted image bom pol prilimala sliko...adijoooo

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
10.11.2008 15:34:37   
MetiLu
Dan!
Mater čvekate user posted image
Buči, sem ena avša, nisem še nič naredila na temo novoletnega dogodka user posted image  si moram vzet en večer čas ... čez dan bolj težko tole urejam user posted image  

Janez pa zdele spi, dopodlan sva se pa po LJ potepala, uh kako grdo vreme, jaz sem pa mislila da se bo spucalo in bo sonček user posted image  no, vseeno sva bila 2 urce na luftu, pa še Itato in Jakoba sva srečala na Čopovi user posted image  

Itata, sem šele zdele prebrala, kako imate doma user posted image  user posted image  sej ne vem kaj bi ti napisala, lahko se pa na kakšni kavici dobimo, pa bomo kakšno rekle?

Suzi, Blaža user posted image   Baje se bomo enkrat še vse naspale user posted image  user posted image  upam pa, da čimprej

Kati kati user posted image  za zobka, mi tudi še kakšnega čakamo, Janeza dones zaliva v potokih, sam prst da k ustom, pa se mu vse cedi user posted image

Grem mal zaležt, če bo Janez še spal, sem mal utrujena od sprehajanja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
10.11.2008 15:35:14   
Janey
kati user posted image user posted image user posted image za zobek
kak super da eni user posted image dobijo zobke pa jih nič kaj ne muči...mi za vsakega tak trpimo, pa jih mamo že8, en je pa na poti. za 3 smo že meli visoko vročino...res soo bogi user posted image ki trpijo in prav fino je, da ne vsiuser posted image user posted image

pina če najdeš kupca povej, mam jaz tut viškauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
10.11.2008 15:38:45   
mesecnica
Janey - user posted image  za super fešto. In user posted image  za to, da bo današnja noč boljša.
Blaža - user posted image  da se čimprej pozdraviš. Pa user posted image  za neprespano noč.
Misar - user posted image  za skoraj prespano celo noč. Naša se je tudi sedaj malo popravila in se zbuja na 3 urce. Milina... Pa user posted image  za nove mere in za vašo P.
Dolenjka - naša sedaj ko ji zobek ven rine tudi manj je. No - danes je sicer že kar OK jedla. Pa tista knjigca Iščem impotentnega moža je tudi huda.user posted image  Pa uživajte v ZOO-ju.
MetiLu - user posted image  za zobka, da je cel pokukal na plano. In za prvo ma-ma.user posted image  Za avokado pa pojma nimam. Glede riževega mleka - lahko ga daš tudi za pit ampak nima nič v sebi. Je čisto prazno.
Itata - en velik user posted image . Pa vaše spanje je tudi res v user posted image . Pa držim pesti za sklep. Aha - vidim, da je bilo OK.user posted image
Pina-1 - tudi zate user posted image  za tako zgodnje vstajanje. Aha - a kortikosteroid si dobila na bel recept? jaz ponavadi vse dobim na zelenega user posted image .Pa Ana se bo tudi padati kmalu naučila. Potem bo pa takoj bolje in jo boš lahko kar pustila. Pri nas je to kar hitro osvojila. user posted image
Listek1 - user posted image  za super noč. Pa huda slikca. Kam ti to daš Davida user posted image . Naša bi prec ven ušla. user posted image  Se takoj za stranice dviguje in leze user posted image .
SN - dobro si se to spomnila za pomarančo, da ti več spije user posted image . Pa Lana že ve kje je najlepše spat, a ne?user posted image
Jencili - zdaj si me pa full firbčno nardila. Kakšna preobrazba?user posted image  Pa lepo, da sta z dragim malo v dvoje uživala. user posted image  Aha - že vidim slikce user posted image user posted image user posted image . Full dobro zgleda.
Februarka08 - lepo, da so bili vsi zadovoljni s kosilom user posted image . Mi smo bili pa pri naših in je bilo tudi super. Pa user posted image  zate.
Nizy - user posted image  za mini RD.
Buči - kakša novoletna varianta?user posted image
Larisa - user posted image  za tek.
Lillchy123 - user posted image  za Luka, da bo bolj začel jest. Pa zate tudi en velik user posted image
Suzi* - user posted image  zate. Uhhh- ampak kaj to matra Žano? Daj malo P povej, kaj dogaja. Drugače tudi jaz že 9M nisem spala celo noč, ampak HB Luna vsaj tako ne joka. Jaz jo hitro pomirim tako, da jo stisnem k sebi. Na začetku sicer jokca (pa ne full) in se hoče dvignit, ampak ji ne dovolim in potem v parih minutah zaspi.
Bamby - user posted image  za Anajo, da se čimprej pozdravi. A ni god za sv. Ano na 26.07. user posted image .

No pri nas tudi megla in mrzlo za user posted image . Samo smo zjutraj vseeno šle ven za cca. 1 urco. Me je pa zeblo v roke kot psa. Brrrr... Gremo pa zdaj popoldne v mesto. Bodo imeli malo martinovanja. Pa da vidimo, kako bo. Suzi* - greste vi tud?

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
10.11.2008 15:40:30   
mesecnica
Kati kati - user posted image  za zobek.

Mesečnica

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
10.11.2008 15:41:05   
mesecnica
Aja - Februarka08 - a boš prilimala kakšno slikco vašega zapora za Lariso?user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
10.11.2008 15:49:15   
Janey
kosilo je kuhano, jaka še spi, jaz si grem pa malo prebrat za nazaj, ker sem prav grda ko mam tak malo časa.

lilchy user posted image user posted image za lukca, da se zredi...poskusi mu čimbolj hranilno hrano dat. pa super da je vsaj to mleko. rabi kalcij. sej so že dost veliki za alpsko mleko.

suziuser posted image user posted image te čist razumem...naše noči so zelo podobne...jaz ga pol vzamem k sebi in ga malo stisnem, kake 3x se še odlazi in poskuša vstat, potem se pa stisne k meni in zaspi, dokler se čez pol ure spet ne zbudiuser posted image

do sem sem prišla, pa že mam družbo..jaka is up user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
10.11.2008 17:09:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Aja - Februarka08 - a boš prilimala kakšno slikco vašega zapora za Lariso?user posted image

evo, sam zateuser posted image

user posted image

Drugače pa nič kaj novega pri nas... jaz se še vedno komaj premikamuser posted image Larisa vstaja glih kjer kol jo primeuser posted image nabira buške ker jo nočem posedatiuser posted image se mora navadit... no, saj lepo pade na rito, sam včasih jo zanese in pade vstran... in potem user posted image user posted image user posted image   Je pa tako, da mi vse obroke lepo je čez dan, samo kosila se vedno bolj braniuser posted image jest sploh ne vem več kaj naj ji ponudimuser posted image danes sva mela midva še včerajšnje martinovo kosilo, tako da se mi ni ljubil tamali spet neki extra delat, ker itak ne bi jedlauser posted image in sem ji kar riž skuhala in notri jabolko... na začetku tud ust ni hotla odpret in sem jo mogla prisilit da je probala, potem je pa šlo... samo probat je trebauser posted image pa še to morva ptičke lovit po luftu da gor pogleda in usta odpre, jaz ji pa hitro not dajemuser posted image groza... zajtrk, malice, večerja je pa bpuser posted image mah, bo že bolje...

Zdej jo grem pa iz aresta vzetuser posted image pa malico ji dat... bo zdele pojedla zmečkano banano pa še mal rižka mi je ostalo od kosila in bom vse skup zmešala...

Aja, še en nasvet - jaz sem ji kupla Hipp-ov čaj jabolko, melisa - pri nas ga sploh še nisem zasledilauser posted image sem ga kupla v Avstriji. Larisa ga je ful pila, posledično pa tud driskasto kakauser posted image ful tekoče in drugega si ne mislim, kot pa da je od čajauser posted image ker je pač jabolkouser posted image no, zdele je šel glih moj v lekarno in bo tam spotoma nov čaj kupu, upam da ne bo več driske, če ne bo treba k zdravnikuuser posted image

Zdaj jo grem pa res iskat, če ne bo časopis pojedlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?

CENA (22%)

VRSTA BLAGA (22%)

DESIGN (8%)

SAMO DA JE POCENI (4%)

BRAND (0%)

KVALITETA (45%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!