Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Suzi, ju3 bo pri nas ziher sonček, vaju z Žano lepo vabiva na sprehod v hrib
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:54:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Še mal, pa bodo po parih Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec ne, babe prevladajo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:55:15
|
|
|
|
listek1
|
februarka - a si danes kej boljš A jutri boš prišla na kavo, ko ostale končajo s plavanjem, okrog 17h v Qulandii?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:55:50
|
|
|
|
Suzi*
|
z zamudo odgovarjam.. IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Še eno ? za tiste, ki imate mireno, a mate zdej kej drugačne M kot pred nosečnostjo? jaz je sploh še nisem imela oz. občasno imam kakšen dan rjavkast izcedek....se sprašujem, če je to to. če je to M bi blo res super, sicer pa poročam, če bo kakšna konkretna M prišla.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:56:36
|
|
|
|
Suzi*
|
sirena.....me zanima kolk časa bo trajalo danes.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:57:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 februarka - a si danes kej boljš A jutri boš prišla na kavo, ko ostale končajo s plavanjem, okrog 17h v Qulandii? hvala sem mal boljš... sej morm bit, če ne se bi mi še zmešalo Za jutri pa nič ne obljubim... ker tamala zdej pop***** dobi če se same voziva v avtu ponoči dere se kot jeshar tud lučka ne pomaga, jaz ji pa tud ne morm pomagat, če vozim... mogoče pa mojga naštimam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:58:50
|
|
|
|
listek1
|
aja februarka - ful dobre slikce Ampak si ji pa nardila hud arest BOm mogla tud jest kej poštudirat, ko se bo začel na noge postavljat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:59:48
|
|
|
|
Februarka08
|
No, zdej sem še nekam drugam slike naložila tako da se odpravljam spat... jutri pa novim zmagam naproti... takoj zjutraj moram Larisi nastavit vrečko za lulat, potem pa nesem v bolnico na pregled... upam da bo ok spet nekam čudno urin zaudarja in sam čakam, da bo spet kaj ven udarlo bomo vidli... Lepo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:00:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 aja februarka - ful dobre slikce Ampak si ji pa nardila hud arest BOm mogla tud jest kej poštudirat, ko se bo začel na noge postavljat.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:00:28
|
|
|
|
listek1
|
no probi ga naštimat, da prideš na en čvek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:02:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, a bo kaj novega, če vam povem, da mojedva že spita? Jaz pa imam itak preveč energije, pa je brez veze da grem v posteljo, ker spat ziher ne bom mogla. Lana pa mi ga danes in včeraj malo biksa. Sračka kot nora. Danes 6x . Zdaj pa ne vem, če je to kakšna mini viroza ali pa morda pomarančni sok. Sem ji že dala čaj iz suhih borovničk, hipp prepečenec, pa linex. Upam, da bo jutri bolje. Za ziher pa bova morale žal plavanje izpustit. Ne želim, da slučajno kateri kaj faše od Lane. Ziher je ziher. Za srečanje pa jaz še nič ne obljubim. Morda pa vas presenetiva z Lano.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:04:17
|
|
|
|
listek1
|
Z Lariso bo vse ok . Aja, glede vožnje ponoči, jest mu prižgem lučko, pa na sopotnikov vzglavnik sem mu privezala igrače in se mu ful dogaja, če pa rata tečka, pa pojeva Mačka murija (sam da zasliši prve tone, se reži ko pečen maček ).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:06:58
|
|
|
|
blaža
|
listek1, ti, ki si še prisotna, kje se pa dobijo, ki delajo seznam?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:09:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža listek1, ti, ki si še prisotna, kje se pa dobijo, ki delajo seznam? jaz sem tudi še tukaj A kje se dobimo? Na Nanosu ne V Supernovo v LJ se moraš priklatit s svojim sončkom
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:12:46
|
|
|
|
blaža
|
jaz upam, da mi bo ratalo jutri videt Pino v Kopru, pa mogoče še kero. Drugače pa je vse ok. otročka že zdavnaj spita. Blaž je šel že ob 18.30, je bil gotov, ki je cel dan od sedme zjutraj spal samo eno uro od enajste do dvanajste. Ful je bil utrujen in ko sem ga skopala, sem ga dala vposteljico, da mu pogrejem mleko in je zaspal kar ob prižgani luči. je objel pleničko, si jo dal čez no, si naredil temo in zzzzzz. pridem v sobo, ki je blo tako tiho, pa je že spal . In pol je v spanju popil še mleko z rižolinotom. Kati za zobek! bamby, ja no matija ima 19.500g in tvoj debelinko ima celih kilo in pol več kot moj Pina upam, da se jutri vidimo. Te pokličem dopoldne, ko bom v Kp. Matija je dobro, zgleda, da ga je samo zdelalo martinovanje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:13:50
|
|
|
|
blaža
|
A kje se dobimo? Na Nanosu ne Ma kaj ne na unem hribu, kako že...Nekaj na M al pa H...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:16:22
|
|
|
|
blaža
|
ma kaj se ne vidi gor kdo je prisoten? Ma kaj se skrivaš dolenjka?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:16:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kaj se ne vidi gor kdo je prisoten? Ma kaj se skrivaš dolenjka? jaz sem invizibl
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:17:11
|
|
|
|
Janey
|
SN škoda do zdaj smo bili samo 1x kompletni na plavanju. jaz še kar svetgim tu zato, ker sem se spomnila, da bi blo treba kocine spucat in sem šla še enkrat pod tuš bumbar sem ja vem medtem pa je lubi že zaspal, pa je treba rač vgasnit in seveda nebom vgasnila brez da malo pokukam za srečanje pa super da bo več babik, ponavadi so sami dedci, v celju je že blo tak. februarka sem že prej pozabla. slike so ful dobre, larisa je taka lepotička..take okice ima, da bi jih pojedel. sladka mala. mesečnica kako ste kaj? kako kaj s terapijami?? zdaj pa res grem in upam da mi jaka da spat, ker zdaj pa že 2 dni nisem spala...eno noč sem sama kriva
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:19:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN škoda do zdaj smo bili samo 1x kompletni na plavanju. jaz še kar svetgim tu zato, ker sem se spomnila, da bi blo treba kocine spucat in sem šla še enkrat pod tuš bumbar sem ja vem medtem pa je lubi že zaspal, pa je treba rač vgasnit in seveda nebom vgasnila brez da malo pokukam za srečanje pa super da bo več babik, ponavadi so sami dedci, v celju je že blo tak. februarka sem že prej pozabla. slike so ful dobre, larisa je taka lepotička..take okice ima, da bi jih pojedel. sladka mala. mesečnica kako ste kaj? kako kaj s terapijami?? zdaj pa res grem in upam da mi jaka da spat, ker zdaj pa že 2 dni nisem spala...eno noč sem sama kriva sej, zato ker si žurala, te pa Jakec zdaj kaznuje Đouk
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:20:21
|
|
|
|
blaža
|
No dolenjka zdej bom pa še jaz invizibl pod kovterček! Lahko nočko!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:22:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - saj sem jaz tudi , da ne bova šle. Samo res ne bi rada, da se kateri kaj naleze. Meni bo pa predvsem manjkalo pohajkovanje po plavanju. Mitnica, pa sprehod do Sirčka in peš domov Pa lepo mi pozdravi jutri vse
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:23:39
|
|
|
|
blaža
|
ma dolenjka kaj mi ne boš zaželela lahko noč?! Veš, da pol ne morem mirno spat. Se hecem, čakam, da mi zavre voda za čajček, za Blaža.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:27:19
|
|
|
|
blaža
|
O srečka nosečka vam prav zavidam, ko se dobivate in vas je tolko. ne skrbi za ta malo, se bo že uredilo. Lineks je pa v redu stvar in upam, da se kmalu uredi. S ta starejšim sem tudi jaz imela v Kopru ful družbe. Ko se nas je zbralo na Semedelski nas je blo enkrat 19 vozičkov. Prav dobro nas je blo videt. Drugače smo ble pa vedno po dve doštiri in smo vozičkale. Tle pa niti ene ni. Taka tuga mije. Dobro, da vas mam vsaj v tej škatli.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 22:29:20
|
|
|
|
listek1
|
No, Blaža vidim, da si že zvedla kje se dobimo No, ti pa jest želim lahko noč in mirno nočko, brez napak, pa da bo sinko zjutraj dooooooooolllllllllgggggggggooooooooooooooooooooooooooo spančkal
|
|
|
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!