|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.11.2008 21:53:35   
dolenjka
Ej Suzi, ju3 bo pri nas ziher sonček, vaju z Žano lepo vabiva na sprehod v hrib user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.11.2008 21:54:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Še mal, pa bodo po parih user posted image

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec 

ne, babe prevladajouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.11.2008 21:55:15   
listek1
februarka -  a si danes kej boljš user posted image  A jutri boš prišla na kavo, ko ostale končajo s plavanjem, okrog 17h v Qulandii?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.11.2008 21:55:50   
Suzi*
z zamudo odgovarjam..
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Še eno ? za tiste, ki imate mireno, a mate zdej kej drugačne M kot pred nosečnostjo?

jaz je sploh še nisem imela oz. občasno imam kakšen dan rjavkast izcedek....se sprašujem, če je to to. user posted image user posted image  če je to M bi blo res super, sicer pa poročam, če bo kakšna konkretna M prišla.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.11.2008 21:56:36   
Suzi*
sirena.....me zanima kolk časa bo trajalo danes. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.11.2008 21:57:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

februarka -  a si danes kej boljš user posted image  A jutri boš prišla na kavo, ko ostale končajo s plavanjem, okrog 17h v Qulandii?

hvalauser posted image sem mal boljš... sej morm bit, če ne se bi mi še zmešalouser posted image
Za jutri pa nič ne obljubim... ker tamala zdej pop***** dobi če se same voziva v avtu ponočiuser posted image dere se kot jesharuser posted image tud lučka ne pomaga, jaz ji pa tud ne morm pomagat, če vozim... mogoče pa mojga naštimamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.11.2008 21:58:50   
listek1
aja februarka - ful dobre slikce user posted image  Ampak si ji pa nardila hud arest user posted image  BOm mogla tud jest kej poštudirat, ko se bo začel na noge postavljat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.11.2008 21:59:48   
Februarka08
No, zdej sem še nekam drugam slike naložilauser posted image tako da se odpravljam spat... jutri pa novim zmagam naproti... takoj zjutraj moram Larisi nastavit vrečko za lulat, potem pa nesem v bolnico na pregled... upam da bo okuser posted image spet nekam čudno urin zaudarja in sam čakam, da bo spet kaj ven udarlouser posted image bomo vidli...

Lepo in mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.11.2008 22:00:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

aja februarka - ful dobre slikce user posted image  Ampak si ji pa nardila hud arest user posted image  BOm mogla tud jest kej poštudirat, ko se bo začel na noge postavljat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.11.2008 22:00:28   
listek1
no probi ga naštimat, da prideš na en čvek user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.11.2008 22:02:12   
srečka nosečka
čer, user posted image

a bo kaj novega, če vam povem, da mojedva že spita? user posted image
Jaz pa imam itak preveč energije, pa je brez veze da grem v posteljo, ker spat ziher ne bom mogla. user posted image

Lana pa mi ga danes in včeraj malo biksa. Sračka kot nora. Danes 6x user posted image user posted image . Zdaj pa ne vem, če je to kakšna mini viroza ali pa morda pomarančni sok. user posted image  Sem ji že dala čaj iz suhih borovničk, hipp prepečenec, pa linex. Upam, da bo jutri bolje. Za ziher pa bova morale žal plavanje izpustit. user posted image  Ne želim, da slučajno kateri user posted image  kaj faše od Lane. Ziher je ziher. user posted image

Za srečanje pa jaz še nič ne obljubim. Morda pa vas presenetiva z Lano. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.11.2008 22:04:17   
listek1
Z Lariso bo vse ok user posted image . Aja, glede vožnje ponoči, jest mu prižgem lučko, pa na sopotnikov vzglavnik sem mu privezala igrače in se mu ful dogaja, če pa rata tečka, pa  pojeva Mačka murija (sam da zasliši prve tone, se reži ko pečen maček user posted image ).

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.11.2008 22:06:58   
blaža
listek1, ti, ki si še prisotna, kje se pa dobijo, ki delajo seznam?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.11.2008 22:09:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

listek1, ti, ki si še prisotna, kje se pa dobijo, ki delajo seznam?

jaz sem tudi še tukaj user posted image

A kje se dobimo? Na Nanosu ne user posted image  user posted image  user posted image

V Supernovo v LJ se moraš priklatit s svojim sončkom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
10.11.2008 22:12:46   
blaža
jaz upam, da mi bo ratalo jutri videt Pino v Kopru, pa mogoče še kero.

Drugače pa je vse ok. otročka že zdavnaj spita. Blaž je šel že ob 18.30, je bil gotov, ki je cel dan od sedme zjutraj spal samo eno uro od enajste do dvanajste. Ful je bil utrujen in ko sem ga skopala, sem ga dala vposteljico, da mu pogrejem mleko in je zaspal kar ob prižgani luči. je objel pleničko, si jo dal čez no, si naredil temo in zzzzzz. pridem v sobo, ki je blo tako tiho, pa je že spaluser posted image . In pol je v spanju popil še mleko z rižolinotom.

Katiuser posted image  za zobek!

bamby, ja no matija ima 19.500g in tvoj debelinko ima celih kilo in pol več kot mojuser posted image

Pina upam, da se jutri vidimo. Te pokličem dopoldne, ko bom v Kp. Matija je dobro, zgleda, da ga je samo zdelalo martinovanjeuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
10.11.2008 22:13:50   
blaža
A kje se dobimo? Na Nanosu ne

Ma kaj ne na unem hribu, kako že...Nekaj na M al pa H...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.11.2008 22:16:22   
blaža
ma kaj se ne vidi gor kdo je prisoten? Ma kaj se skrivaš dolenjka?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.11.2008 22:16:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ma kaj se ne vidi gor kdo je prisoten? Ma kaj se skrivaš dolenjka?user posted image

jaz sem invizibl user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.11.2008 22:17:11   
Janey
SN škodauser posted image user posted image user posted image do zdaj smo bili samo 1x kompletni na plavanju.

jaz še kar svetgim tu zato, ker sem se spomnila, da bi blo treba kocine spucat in sem šla še enkrat pod tušuser posted image user posted image bumbar sem ja vemuser posted image user posted image user posted image medtem pa je lubi že zaspal, pa je treba rač vgasnit in seveda nebom vgasnila brez da malo pokukamuser posted image user posted image

za srečanje pa super da bo več babik, ponavadi so sami dedci, v celju je že blo tak. user posted image

februarka sem že prej pozabla. slike so ful dobre, larisa je taka lepotička..take okice ima, da bi jih pojedel. sladka mala.

mesečnica kako ste kaj? kako kaj s terapijami??

zdaj pa res grem in upam da mi jaka da spat, ker zdaj pa že 2 dni nisem spala...eno noč sem sama krivauser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
10.11.2008 22:19:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

SN škodauser posted image user posted image user posted image do zdaj smo bili samo 1x kompletni na plavanju.

jaz še kar svetgim tu zato, ker sem se spomnila, da bi blo treba kocine spucat in sem šla še enkrat pod tušuser posted image user posted image bumbar sem ja vemuser posted image user posted image user posted image medtem pa je lubi že zaspal, pa je treba rač vgasnit in seveda nebom vgasnila brez da malo pokukamuser posted image user posted image

za srečanje pa super da bo več babik, ponavadi so sami dedci, v celju je že blo tak. user posted image

februarka sem že prej pozabla. slike so ful dobre, larisa je taka lepotička..take okice ima, da bi jih pojedel. sladka mala.

mesečnica kako ste kaj? kako kaj s terapijami??

zdaj pa res grem in upam da mi jaka da spat, ker zdaj pa že 2 dni nisem spala...eno noč sem sama krivauser posted image user posted image

sej, zato ker si žurala, te pa Jakec zdaj kaznuje user posted image

Đouk user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
10.11.2008 22:20:21   
blaža
No dolenjka zdej bom pa še jaz invizibl pod kovterček! Lahko nočko!user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.11.2008 22:22:44   
srečka nosečka
janey - saj sem jaz tudi user posted image , da ne bova šle. Samo res ne bi rada, da se kateri user posted image  kaj naleze. user posted image
Meni bo pa predvsem manjkalo pohajkovanje po plavanju. Mitnica, pa sprehod do Sirčka in peš domov user posted image
Pa lepo mi pozdravi jutri vse user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.11.2008 22:23:39   
blaža
ma dolenjka kaj mi ne boš zaželela lahko noč?! Veš, da pol ne morem mirno spat.user posted image user posted image user posted image

Se hecem, čakam, da mi zavre voda za čajček, za Blaža.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.11.2008 22:27:19   
blaža
O srečka nosečka vam prav zavidam, ko se dobivate in vas je tolko. ne skrbi za ta malo, se bo že uredilo. Lineks je pa v redu stvar in upam, da se kmalu uredi.user posted image

S ta starejšim sem tudi jaz imela v Kopru ful družbe. Ko se nas je zbralo na Semedelski nas je blo enkrat 19 vozičkov. Prav dobro nas je blo videt. Drugače smo ble pa vedno po dve doštiri in smo vozičkale. Tle pa niti ene ni.

Taka tuga mije. Dobro, da vas mam vsaj v tej škatli.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.11.2008 22:29:20   
listek1
No, Blaža vidim, da si že zvedla kje se dobimo user posted image
No, ti pa jest želim lahko noč in mirno nočko, brez napak, pa da bo sinko zjutraj dooooooooolllllllllgggggggggooooooooooooooooooooooooooo spančkal user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!