|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.11.2008 11:15:46   
lillchy123
dons jim daš pa nenapovedanega. pripravo za drug teden..user posted image
ma sej veš da te hecam. čist ste pridne, k služte eurčke. mene kar v želodčku stisne, ko sam pomislim na službo user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
10.11.2008 11:18:37   
lillchy123
misar, prideš v Lj pa greva na pivo?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4252
10.11.2008 11:30:09   
bamby
mesečnica, hvala za pohvale. Konfetke sem kupila že narejene. Sama sem samo listke napisala in jih sama privezala zraven. Se mi jih ni splačalo dat tiskat, ker sem jih imela samo 5.

listek, kako dobra pogruntavščina user posted image . Otroka v škafec, pa je ena skrb manj! Naša je zadnje čase takoj pri predlih v dnevni omari in en kabel od DVDja kar naprej vleče. Smo imeli zadnjič samo zvok brez slike. Je mogel user posted image  takoj popravljat in itak pizdit zraven user posted image ! Tim je pač na vsak način hotel gledat DVD, ki ga je dobil zraven Cicidoja.

jencili, vaw, kaka dobra bejba user posted image user posted image user posted image !!!!! Ne vem, kaj je lahko še bolj profi user posted image .

nizy, čestitke za 9M user posted image !

misar, Lana je pa konkurentka Anaji, skoraj enake mere, le še malenkost lažja je user posted image .

itata, nimaš kaj, on se očitno vse bolj zaveda v kaj se je spustil. Prav gotovo se vse bolj zaveda in mu je hudo za prvorojenko, ker res ne bo konkretno ob njemu zrastla. Ampak na to bi mogel mislit že prej, kot tudi sama veš in občutiš na lastni koži. Zdaj lahko edino še vama z Jakobom zagreni življenje. Samo če bo res dobro premislil bo spoznal, da tudi s tem ne bo rešil problema.
Jaz vam3 želim, da bi se končno imeli lepo in da v vašo družino pride končno nedvomljivost! Slaba vest bo po moje skozi prisotna. user posted image

lilči, morda pa Lukcu AM res ne paše več. Če KM tako lepo poje, po moje ne bi bilo panike, če bi počas na to prešaltali. Jaz sem Ti u res pri 6 M začela postopno dajat KM, od 9M pa ga sploh redčila nisem več in sva ga redno jedal, na srečo bp.

IZVIRNO SPOROČILO: buči

A bi bilo kaj narobe, če naredim frutolino z mlekom? Tam piše sicer samo voda, ampak je ful voden, pa tudi nikjer ne vidim, da bi pisalo, da je AM že dodano.

To sem pa tudi jaz videla, da se Frutolino meša kar z vodo. Po moje nima bit ka jnarobe, če ga z mlekom zmešaš, edino nekaj kalorij več. Pa saj ga ne boš ti jedla user posted image !

Mi smo pa včerajšnji dan res lepo preživeli. Anaja je bila pa ful zmatrana. Niti juhice ni mogla pojest, je mogla prej eno kitico odspat. So bili v gostilni res prijazni, da so mi še eno juhico zanjo prinesli, ko se je zbudila. Zvečer je 10 minut ospala, pol je bila pa spet čist frišna, ko je bilo treba it spat. Ob 21h je še mrdala po postelji, zjutraj pa spet že ob 6h auf. Pol je komaj nazaj zaspala do 8h. Medtem sem pa že Tima v vrtec oddala.
Je pa madam kar precej prehlajena. Med tednom sem že omenjala, da je imela vročino, zdaj ji pa že gost gnoj gre ven iz nosa. Drugače je pa kar dobre volje. Zdaj že spančka dopoldanski spanec.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
10.11.2008 11:33:31   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

posluš ni slaba ideja...pa še froca kje pozabim, če bi preveč spilauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 4254
10.11.2008 11:35:47   
lillchy123
bamby, saj res, vi ste imeli krst. daj pripopi še kakšno slikico princeske! je blo pa res vse ful luštno-konfetki, oblekca... kdaj ma pa princesa god? takrat kot Ana?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
10.11.2008 11:37:00   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: misar

posluš ni slaba ideja...pa še froca kje pozabim, če bi preveč spilauser posted image user posted image user posted image

ni panike
grem jst pol nazaj v trbovlje, pa ti ga na pol poti prpeljem! user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
10.11.2008 11:37:27   
buči
No, mejte se, jaz se odklapljam.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
10.11.2008 11:39:36   
itata
hvala za lepe besede... šibam v mesto. upam, da bo sodnik zadovoljen z mojim sklepom. držite pesti.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
10.11.2008 11:40:22   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Saj test ni za danes, je šele za naslednji teden, samo če hočem imet vikend frej, da grem lahko na kakšen izlet, pa jaz bi šla v Graz, moram vse naredit čez. teden. Že tako imam ful dela doma s službo, se izogibam vikendom.

če greš v graz in se ne ostaviš v mb si pa res packauser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
10.11.2008 11:40:35   
dolenjka
No Misar pa Lillch, kje se dobimo? Jaz grem tudi v LJ user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
10.11.2008 11:41:47   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a te je pivo premamilo? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
10.11.2008 11:46:46   
itata
lilči: tkole sem tud mojmu rekla (preden se je preselil k meni), da ljubezen dokažeš z dejanji ne z besedami (no, sicer se je pol preselil in ima zdej slabo vest, rad me ima še vedno, tko da prav pametna pa ne bom na to temo, ker vsega pač nikol ne moreš imet oz nikol ni vse idealno)...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4262
10.11.2008 11:49:19   
dolenjka

ne tolk, kot babji čvek, ker je bil moj skor 3 tedne doma in ne vem več kaj je babji čvek user posted image  S tamalo pa tut ne morva stalno čvekat, ker se me je tut že naveličala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4263
10.11.2008 11:50:54   
lillchy123
itata, a maš dones čas za eno pijačko?( Da ne bom skoz pivo pisala? user posted image )

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
10.11.2008 11:50:59   
dolenjka
Se je moja princeka zdele zbudila po 1 uri in pol in je tko lepo nasmejana user posted image  Slina ji pa v takoh količinah dol teče, da tut brisat ne uspem sprot user posted image  Pri prejšnjih zobeh se ni tko slinla oz. se je minimalno, dol ni teklo nikol user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
10.11.2008 11:51:47   
dolenjka
Itata, teb pa tut ni nič luštn no user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
10.11.2008 11:54:14   
misar

ne tolk, kot babji čvek, ker je bil moj skor 3 tedne doma in ne vem več kaj je babji čvek user posted image  S tamalo pa tut ne morva stalno čvekat, ker se me je tut že naveličala user posted image  user posted image  user posted image

ma dej stra, ko pa vsi vemo, da je pivo tisto, ki te vleče user posted image user posted image user posted image user posted image ...joke

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
10.11.2008 11:55:36   
dolenjka

ma dej stra, ko pa vsi vemo, da je pivo tisto, ki te vleče user posted image user posted image user posted image user posted image ...joke

evo, dobila si me user posted image , sej dons sem že 1 tavelzga za zajtrk ruknla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
10.11.2008 11:56:57   
Janey
babe tiste ki imate take probleme z dediuser posted image user posted image jaz sploh nevem kaj bi če nebi moj bil tak kot je, sej se spičima, ampak vedno on pomiri situacijo in res je super. jaz mislim da si vsaka zasluži da je ima podporo na vseh področjih, pomoč doma in pri otroku in veliko ljubezni in naklonjenosti. je pa res da ima vsak svoje  finte in te je treba sprejet.
zdaj smo dobili pa obisk. jaka spi tak da bo pado en čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
10.11.2008 11:57:04   
lillchy123
zdej pa jst vem, zakaj masta ve tolk mleka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
10.11.2008 12:00:16   
dolenjka

zdej pa jst vem, zakaj masta ve tolk mleka! user posted image user posted image user posted image

aha,pa pridne otroke - k so skoz pod gasom user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
10.11.2008 12:12:25   
misar

aha,pa pridne otroke - k so skoz pod gasom user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,  ja naša že spi, nič čudnega, ko sem pa že dva danes ruknila user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja pa a veš dolenjka zakaj se najini ne moreta odvadit zize in nočeta nič na žlico? ker se vsi alkoholiki težko odvadijo svoje odvisnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
10.11.2008 12:14:28   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image ,  ja naša že spi, nič čudnega, ko sem pa že dva danes ruknila user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja pa a veš dolenjka zakaj se najini ne moreta odvadit zize in nočeta nič na žlico? ker se vsi alkoholiki težko odvadijo svoje odvisnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
10.11.2008 12:14:48   
misar
ok...zdaj pa dost, ker zna bit, da nas kakšna ki šnofa prijavi na socialno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
10.11.2008 12:37:15   
pina-1
dan.

Midve sva daes že odvozičkali in bli pri zdravniku. Še vedno mamo vneto ritko, kljub vsem možnim kremam v prosti prodajiuser posted image user posted image . Sedaj sva dobili kostikoroideuser posted image  in canasten, pa še neko cinkovo olje. Upam, da se tega rešimo čim prej. Sem pa danes zopet ugotovila, kako za nič je tole naše zdravstvo, ker čisto vse kar je za otroke je na beli receptuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak za naše pikice vse.

PRi nas je noč minila kar splidno. Ob 5 smo se zbudili za jest in pol je zaspala do 6:30. To je pri nas že ustaljen ritem.

Punce pridite na obalo, mamo tak lep sončej in toplo je za znoret. Jaz perem kar 2 stroja unj hkrati ( pri mami in doma), da bom lahko vse posušila, ker je tako lepo. Pa eno pivičko bi se tudi meni prileglo. Aja pa še pol sacher torte mam če bi kerauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?