bamby
|
mesečnica, hvala za pohvale. Konfetke sem kupila že narejene. Sama sem samo listke napisala in jih sama privezala zraven. Se mi jih ni splačalo dat tiskat, ker sem jih imela samo 5. listek, kako dobra pogruntavščina . Otroka v škafec, pa je ena skrb manj! Naša je zadnje čase takoj pri predlih v dnevni omari in en kabel od DVDja kar naprej vleče. Smo imeli zadnjič samo zvok brez slike. Je mogel takoj popravljat in itak pizdit zraven ! Tim je pač na vsak način hotel gledat DVD, ki ga je dobil zraven Cicidoja. jencili, vaw, kaka dobra bejba !!!!! Ne vem, kaj je lahko še bolj profi . nizy, čestitke za 9M ! misar, Lana je pa konkurentka Anaji, skoraj enake mere, le še malenkost lažja je . itata, nimaš kaj, on se očitno vse bolj zaveda v kaj se je spustil. Prav gotovo se vse bolj zaveda in mu je hudo za prvorojenko, ker res ne bo konkretno ob njemu zrastla. Ampak na to bi mogel mislit že prej, kot tudi sama veš in občutiš na lastni koži. Zdaj lahko edino še vama z Jakobom zagreni življenje. Samo če bo res dobro premislil bo spoznal, da tudi s tem ne bo rešil problema. Jaz vam3 želim, da bi se končno imeli lepo in da v vašo družino pride končno nedvomljivost! Slaba vest bo po moje skozi prisotna. lilči, morda pa Lukcu AM res ne paše več. Če KM tako lepo poje, po moje ne bi bilo panike, če bi počas na to prešaltali. Jaz sem Ti u res pri 6 M začela postopno dajat KM, od 9M pa ga sploh redčila nisem več in sva ga redno jedal, na srečo bp. IZVIRNO SPOROČILO: buči A bi bilo kaj narobe, če naredim frutolino z mlekom? Tam piše sicer samo voda, ampak je ful voden, pa tudi nikjer ne vidim, da bi pisalo, da je AM že dodano. To sem pa tudi jaz videla, da se Frutolino meša kar z vodo. Po moje nima bit ka jnarobe, če ga z mlekom zmešaš, edino nekaj kalorij več. Pa saj ga ne boš ti jedla ! Mi smo pa včerajšnji dan res lepo preživeli. Anaja je bila pa ful zmatrana. Niti juhice ni mogla pojest, je mogla prej eno kitico odspat. So bili v gostilni res prijazni, da so mi še eno juhico zanjo prinesli, ko se je zbudila. Zvečer je 10 minut ospala, pol je bila pa spet čist frišna, ko je bilo treba it spat. Ob 21h je še mrdala po postelji, zjutraj pa spet že ob 6h auf. Pol je komaj nazaj zaspala do 8h. Medtem sem pa že Tima v vrtec oddala. Je pa madam kar precej prehlajena. Med tednom sem že omenjala, da je imela vročino, zdaj ji pa že gost gnoj gre ven iz nosa. Drugače je pa kar dobre volje. Zdaj že spančka dopoldanski spanec.
|