|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.11.2008 9:10:43   
jencili
luna bo v četrtekuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
10.11.2008 9:11:28   
jencili
Buči, kaj je blo tisto z novoletno varianto??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
10.11.2008 9:23:05   
larisa
Da ne pozabim... Jencili, čisti si huda user posted image user posted image user posted image  Ful, ful dobr!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
10.11.2008 9:24:15   
MetiLu
Naša noč je bla tud kar neki, sam se mi zdi da več kot 2x nisem vstala za dudo user posted image  sem se ap zbujala, ker je kar jokcal v spanju, sam je potem naprej spal user posted image  no zdej mal napredujemo, ker se potem za jest zbudi šele okol sedmih, pol pa še malo podremava do 7.30 ali 8.-ih user posted image

Zdej bi šla pa tud jaz na alelujo, sam kaj ko mi tamal že celo jutro v naročje rine ... Pa tko me spet tale prebava zajebava, ne vem al je to od menstre al kaj user posted image

Upam da bo kaj sončka, ker sva s kolegico zmenjene, da greva vozičkat po stari Lj, mogoče malo do Tivolija user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
10.11.2008 9:26:25   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Da ne pozabim... Jencili, čisti si huda user posted image user posted image user posted image  Ful, ful dobr!

Larisa, hvala tudi tebiuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
10.11.2008 9:39:54   
listek1
jutro,
naša noč je bla pa super. Se je zbudil ob 5h, sva pojedla in spal do 8h. Pol se je pa še mal sam igral v postlci, pol sva se še v tavelki mal kotalila in šele zdele prišla dol. Tako, da zdele pojeva potem pa naprej user posted image  Jest pa sploh ne vem kaj je z mano, me tako spodaj boli ko user posted image , ne vem a me brazgotina boli, al me jajčniki user posted image   Sem se ponoč ful zbujala zarad tega.

Tuki je res ful megla.  Za kdaj se zdej zmenmo ella in jencili? Lahko prideta tud do mene, al se dobimo nekje po kosilu al kako...

Itata - upam, da tale tvoj malček začne čimprej spat.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.11.2008 9:43:14   
buči
Evo, testa napisana, mali spi, jencili, ti pošljem zs

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.11.2008 9:47:48   
dolenjka
Evo, naša je pomalcala. Se prav vid, da je 2 dni čist štrajkala ni nič jedla, ker sem ji naštimala 1 banano in 1 jabolko, kar je prej v celoti znazala, danes pa samo pol user posted image  No, sej počas bo spet nazaj na polno porcijo prišla user posted image
Mi2 se bova šli tudi potepat ko bo odspala 1 rundo, sam ne vem kaj naj ji za kosilo dam, da bo na brzino user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.11.2008 9:57:08   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Evo, testa napisana, mali spi, jencili, ti pošljem zs

si bom vzela malo časa kasneje in ti odgovorila, velja?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
10.11.2008 10:05:38   
itata
buči: kakšna novoletna varianta? mene tud zanimauser posted image

jencili: huda frizura in vseuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
10.11.2008 10:08:36   
lillchy123
jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš!user posted image

jst dons čist neki čudn berem, tko da bom raj še enkrat mal prebrala da ne bom kaj zauser posted image .
greva pa s tamalim pol v Lj, mava psihologa zaradi usmeritve. pa se mi nič ne da, ker je taka megla.
Luka mi že 2 tedna zavrača vsako mleko in vse kar je narejeno z mlekom, včeri mu je pa mami nardila 2/3 alpskega, s kašico, pa je vse zmazu. In dons sem mu jaz skuhala gres, pa ga je tud popapcu. Je pa pršla ven zg.2, bomo meli malega vampirčka. Upam, da bo počas začel lepo nazaj jest, ker je tolk shujšu, da po moje tud 8 kg nima več, za operacijo ga moram spitat pa na 10.user posted image
kričač kliče...
pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
10.11.2008 10:11:33   
Suzi*
jutro.

nače noči tud čist v klincu. user posted image  tamala se mi zbudi po 1 uri spanca, noče zize, pa tuli pol po uro in pol al pa 2 uri. user posted image user posted image user posted image  sem ves čas zraven na veliki postli, mal jo nosim, ampak prov za en klinc pomaga. user posted image  stokrat se vsede, jaz jo uležem, pa se obrne in vsede....in to v nedogled. pojma nimam kaj ji zdej dogaja. men se bo pa kr zmešalo. user posted image  pol ko proti polnoči zaspi, so pol še budnice okol enih pa okol štirih. spanje pa do sedmih. razmišljam da bi jo kar kam dala z akakšno noč, ker jaz NE MOREM VEČ!  v svojih 8m in pol ENE noči ni lepo prespala. user posted image

evo, mal sem pojamrala, je zdej boljš.

drugač naj jo pa pohvalim, da se ful na noge postavlja, pa čvekat je začela. obvlada U. user posted image  uuuuu, uau, vu,vu, bu,bu, aua. user posted image  je kokr en vlak. user posted image

zdej spi. milina. sem v miru pozajtrkovala. zunaj pa grdo megleno, pa še ključa ne najdem (verjetno mi ga je moj z avtom v lj odpeljal user posted image ), tako da ne mormo it ven. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
10.11.2008 10:38:52   
itata
suzi: jaz te čist štekam. tud sam to gruntam kam bi ga podturila za kako noč ali dve... sam sem mojmu mal glede tašče omenila pa je rekel, da je verjetno še mal prezgodi za to, da bi ga ona mela čez noč... sej po eni strani ima prav, ker ga res včasih sam joška pomiri... mah ne vem. fentala bi se najraj kak dan.

no danes nisem najboljše volje. mal zato k sem res zaspana mal pa zato, ker je moj skoz tolk zamorjen. lansko leto, ko so se zadeve okol naju končno "uredile" je bil čiiiiist napaljen in ful kaj vse bi midva počela in tko. pol se je mali rodil mi je najprej fuuul pomagal ko je bil doma. tudi ponoči ga je nosil včasih, predvsem pa zvečer, ko je bil mali siten in je mel včasih krče. skratka kul je bil. no pol ga je pa "zadela realnost" al kaj. v službi se je kompliciral - je lansko leto zamenjal delovno mesto in ima zdej ful več odgovornosti in dela - pa še glede hčerke je ugotovil, da pač njej ne bo nikol tko kot jakobu, ker ona ga lahk kake dni sam po tel pokliče pa tko naprej. skatka slaba vest do prvega otroka pa še ugotovil je da ne prej ne zdej - pač kakorkoli se obrneš - ni vse super krasno in brez napak / težav / pač nečesa... no, in zdej je zamorjen zarad vsega tega pa še zmatran k sto matr k mora skoz neki okol laufat in se usklajevat in vse. pa ne da bi ga kej opravičevala, pa vem da bi na vse to mogu prej mislit, ampak vsi vemo, da moškim pol k**** ni jasn v kaj se spuščajo, dokler ni prepozno, kaj šele da bi kej druzga širšega pogruntal kar se tega tiče. pa slabo vest težko prenašajo in konstatno organizacijo. skratka ne razumem zakaj ne more gledat na stvari pač tko kot so in iz njih narest najbolš kar se da??? ker to sem ga pač v petek zvečer spraševala, kr mi gre na živce k je skoz mogoče ne zamorjen, ampak brez energije pa nič se mu ne da. pa je rekel, da je pač zmatran od vsega. sam kaj to men pomaga. nič . sem rekla, da bi mogoče mogu nazor spremenit, ker v naslednjih 20 letih ne bo nič lažje in ne bo nič manj zmatran z letiuser posted image  pol smo se mel pa v soboto ful fajn pa še na neko zabavo smo šli, pa naspal se je pa je bil v nedeljo čist kul. še z jakobom se je več igral pa vse. mah sej ne vem kaj nej nardim okol tega. verjetno jaz nič. povedala sem pa mu že, da me to mori. več pa ne morem. pa vsak dopust k ga ma bi bil on kar doma in počival. men je pa to ČIST mem. no in zarad tega se midva sporečeva, kadar pač se, ker se njemu nič ne da. za tamalo bi vse naredu, ker pač mora in ker kompenzira, ker ga ona ne vidi vsak dan, pol mu pa za tega zmanjka energije... drugih kreganj vsakdanjih pač nimava... sem se mal skašljala. itak se ne da kar "rešit" tega, pa sploh ne jaz, ampak moj gospod. hvala, če je ktera prebralauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
10.11.2008 10:45:37   
misar
-itata- vse bo še dobr... en velikuser posted image user posted image user posted image od mene

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
10.11.2008 10:52:47   
lillchy123
itata, jst te čist razumem. Prepričana sem pa tudi, da bo vse lepše in lažje, ko se boš tudi ti uspela pošteno naspat. Jst te čist občudujem.. men ful matra, ker Luka zgodaj vstaja, jst bi pa mal poležala. pa mi ful pomaga, ko ga kak dan zjutri nesem k mamici v posteljo, jst pa spim. Glede decev pa.. ko najdem kak recept, ti ga zaupam. mam pa jst tud čisto štalo. moj je tud neki tazga k tvoj. (a se slučajn poznata?user posted image ) skoz utrujen, nič časa, skoz dela, edin za ta male dve pa vse. tud sred noči če je treba. Lukata pa že 4 tedne ni vidu, ker nima časa. user posted image  Pa je do Trbovelj celih 45 minut? user posted image  
tko da me na momente prime, da ne grem nikol več nazaj...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
10.11.2008 10:53:56   
lillchy123
a ma dons ktera čas za kavico? Midva mava do 3 obveznosti, pol bi pa res pasu en babji čvek user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
10.11.2008 10:56:51   
buči
lilči, jaz ti dam od sebe manjkajoče kile za Lukca. jih imam kar nekaj na zalogi ... user posted image

suzi, ne vem, kako bi meni zneslo it v službo, če Tilen ne bi spal. Se mi ful smiliš, in vse ostale tudi. Upam, da se vam uredi.

itata, ne vem, kaj naj ti rečem. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
10.11.2008 10:57:04   
lillchy123
ja, pa skoz mi govori, da naju ima najraje na svetu, jst mu pa nikakor ne morem dopovedat, da MENI TO NI TO?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
10.11.2008 10:59:40   
buči
lilči, jaz bi šla čvekat, samo neham s službo šele ob 16.40.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
10.11.2008 11:02:16   
buči
lilči, zakja si sploh šla k mami? Dopust? Težave? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
10.11.2008 11:06:23   
buči
A bi bilo kaj narobe, če naredim frutolino z mlekom? Tam piše sicer samo voda, ampak je ful voden, pa tudi nikjer ne vidim, da bi pisalo, da je AM že dodano.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
10.11.2008 11:07:28   
buči
Kje pa ste vse? Nič ne bo s klepetom, ker bom morala kmalu v službo. No prej grem še na 2 kavi. Moram iskoristit varstvo. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
10.11.2008 11:07:57   
lillchy123
ker sem bla 24/7 sama, ker letos nisem bila še nikjer razen doma, v Trbovljah in na Senovem, ker sem bila začasno brez elektrike, še vedno brez kuhinje...
zdaj sem pa tuki zato, ker še vedno nimam kuhinje. LUka pa je samo kuhano hrano (krompir in meso).
mejčkeno predolg delaš...kaj pa če jim daš test za pisat, pa pridemo kar h teb v menzo?user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
10.11.2008 11:13:24   
buči
Saj test ni za danes, je šele za naslednji teden, samo če hočem imet vikend frej, da grem lahko na kakšen izlet, pa jaz bi šla v Graz, moram vse naredit čez. teden. Že tako imam ful dela doma s službo, se izogibam vikendom.

Neposredna povezava do sporočila: 4249
10.11.2008 11:14:01   
lillchy123
buči, komot ga nardiš z mlekom. Luka je mel rad še mal sadja ali frutek vmešan.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?