Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:27:24
|
|
|
|
tana7
|
pitje po flaški Brina tudi sploh NOČE po flaški ker smo potem v soboto vseeno šli na praznovanje 30. RD, sem mislila, da bo pred tem kaj pojedla, pa ni, pa smo jo uspavali, pa še vedno ni hotela jesti, čeprav je pred tem jedla 3,5 ur nazaj. In sem šla črpat, malo zaradi povpraševanja, malo če bo slučajno potem želela pojesti. In? Niti 5 ml ni pojedla! Mogoče je kaj pogoltnila, kar je steklo v grlo, ampak da bi ona želela, pa nič. In smo vrgli stran. Kar se tega tiče, posebej nepapanja čez dan in otrdlin non-stop, pa že po eni strani komaj čakam, da začnemo z GH. Čeprav mi je ta ideja še vedno malo tuja. Pride pa patronažna v sredo, pa se bomo malo pogovorili o tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:27:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! Najprej en lep pozdravček in ena . Sm mogla skoristit priliko pa prit mal počekirat sm gor, zdej k Videk pančka. Ups,..sm prehitro rekla se je že zbudu. Ma pa nimam sreče. No, ja sm se vam pa vsaj malo javila. Kako ste kaj? Mi2 sva fajn. Zdej bova šla kmal vn k se bo megla dokončno umaknila in bo sonček. Vse naj, naj vsem, ki so in še bojo, ta mesec dopolnili 6 mescev. Hvala za kavico. A pri vas tud megla....pri nas se kaže sonček in se megla umika. Ni kaj november je se vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:29:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro mamice! Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč. Zdaj pa grem brat za nazaj, ker ste toliko načvekale , da bom rabila debelo uro, da se prebijem skozi. ostala sem namreč na 62/63 strani. Za Majo , da se znebi bronhitisa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:31:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo Manca se je zbudla okrog 9ih, tudi mamai je malo poležala, do zdej sva se igrala, zdej pa greva v kuhinjo mal papat pol jaz cunje peglat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:32:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... NO mene pa zdele čaka tole opravilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:32:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: ko boš šla ti v službo, bo tvoja urica zatajila, boš vidla Tudi meni se tako zdi Tolažim se edinole s tem, da moram najprej še službo poiskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:32:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:32:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore! A res al kaj? To je moglo smešno zgledat, pa sej si niti predstavljat ne znam. Kaj so imele mladiče kje v bližini, da so ble tako napadalne al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:34:23
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 pitje po flaški Brina tudi sploh NOČE po flaški ker smo potem v soboto vseeno šli na praznovanje 30. RD, sem mislila, da bo pred tem kaj pojedla, pa ni, pa smo jo uspavali, pa še vedno ni hotela jesti, čeprav je pred tem jedla 3,5 ur nazaj. In sem šla črpat, malo zaradi povpraševanja, malo če bo slučajno potem želela pojesti. In? Niti 5 ml ni pojedla! Mogoče je kaj pogoltnila, kar je steklo v grlo, ampak da bi ona želela, pa nič. In smo vrgli stran. Kar se tega tiče, posebej nepapanja čez dan in otrdlin non-stop, pa že po eni strani komaj čakam, da začnemo z GH. Čeprav mi je ta ideja še vedno malo tuja. Pride pa patronažna v sredo, pa se bomo malo pogovorili o tem meni je najbolj smešno oz. čudno to, ker sem se zelo matrala, da sem jo pripravila do tega, da se je samo dojila... a zdaj pa enka postopek, da bo pila po flaški? čudne so te naše punce ... z GH gre pa zelo počasi, učinki - vsaj pri nas - ne bodo vidni tako kmalu .. bo kar trajalo, da bo imela en obrok GH.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:40:01
|
|
|
|
suzy85
|
lep pozdravček! sem ravno na malici, pa se mal javljam. mi smo vredu, zdravi, pridno jemo - v soboto smo že poskusli korenčkov sok, tudi spimo čisto solidno. sma ble z evo same doma v sobot, ker je smučal v avstriji, pa je bla miška tak pridna, da je čez dan 3x po 1,5h spala! zobekov še kr ni, čeprav se včasih zdi, da jo dlesni že ful srbijo. tud sedimo še ne, razen če jo založimo s povštri. tak jo pustimo samo par minutk, pol se pa tak zrita dol. ker ona ne bi sedela, ampak bi stala in skakala! špelin@ upam, da se zgodba iz prejšnjega tedna ne bo ponovila! je pa malo takih, ki bi takšno stvar prijavili policiji. estrella hvala za nasvete glede hippovega mleka. je res veliko bolj dobro! eno : ko ste začele dajat GH, kdaj ste jo dajale? vedno dopoldan? jst sm dopoldan v službi, pa pravi, da on tega ne bo delal, vsaj zdaj od začetke ne, ker ne zna! sj ji dam okrog 3h,4h ko pridem domov, sam upam, da ni prepozno! grem še mal prebrat za nazaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:52:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:53:58
|
|
|
|
nia5
|
Jutro čveke, danes je bila spet ena huda noč tudi pri nas, če se meni ne bi zrolalo sredi noči... Budnica ob 02.00 in jok-razen seveda na rokah, trajala eno uro, potem pa še ob 05.00-tudi eno uro. Jaz ne vem kaj jo mantra, saj jest noče, morajo biti zobi madona, saj to več nikamor ne vodi Suzy, jaz sem vedno uvajala dopoldan, da nebi imeli reakcije ponoči, že itak ne spimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:54:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 špelin@ upam, da se zgodba iz prejšnjega tedna ne bo ponovila! je pa malo takih, ki bi takšno stvar prijavili policiji. Bomo videli, kaj bo danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:55:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno : ko ste začele dajat GH, kdaj ste jo dajale? vedno dopoldan? jst sm dopoldan v službi, pa pravi, da on tega ne bo delal, vsaj zdaj od začetke ne, ker ne zna! sj ji dam okrog 3h,4h ko pridem domov, sam upam, da ni prepozno! grem še mal prebrat za nazaj! Začela sem dopoldan - saj v bistvu je čisto vseeno, komot daš popoldne. Pravijo samo, da je bolje dopoldne, če otroka po določeni GH kaj črviči ali ima kakšno reakcijo, da se do večera že poštima, v tem je ves štos.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:56:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, danes je bila spet ena huda noč tudi pri nas, če se meni ne bi zrolalo sredi noči... Budnica ob 02.00 in jok-razen seveda na rokah, trajala eno uro, potem pa še ob 05.00-tudi eno uro. Jaz ne vem kaj jo mantra, saj jest noče, morajo biti zobi madona, saj to več nikamor ne vodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:58:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč. da se Maja čimprej pozdravi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 10:58:23
|
|
|
|
barbaw
|
Ni tako hudo tole branje, ker sem ostala na 69 strani. Aurora vse najboljše!!!! špelin@ a so že rezultati? eole če se ti vedno bolj pogosto doji potem to pomeni, da mleko ni dovolj hranljivo. Ni pa nujno. Jaz bi na tvojem mestu z dodatkom probala. Nimaš kaj zgubit. Se na ne pozna takoj prvo noč. Je treba malo vztrajat. Na vstajanje ne moreš vplivat, ko bo hotela bo spala dlje, kar pa lahko traja več časa. Pri nas je začel spat po 2-em letu, prej pa sem se vstajala ob 6-ih, po prvem letu pa ob 6,30. Ko bodo šli v šolo, pa jih bo treba budit. SS moja tudi skuto in sadje. Še doji se ne več lepo, ker ne more lepo dihat. Se zdaj obvezno še ponoči2-3 krat dojimo, ker čez dan premalo poje. Pa je že spala celo noč. edinaos za prespano noč. Pa se je splačalo, pa tvoje zize ne bodo več tako trpele. LARA, KAJA IN GAJA ZA POL SVEČKE Estrella za spanje. Pa možu zdaj lahko odpustiš, ker ti je perlo zlikal .Moj meni ni nikoli. Zdajle imam veselico. Pumpam si mleko, da ne presahne. Aja pa P je rekla, da so zgornji zobki na pohodu. Sem imela prav, da jo nekaj v ustih boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:01:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ? NE, nič ni bilo, smo kar spali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:06:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ? NE, nič ni bilo, smo kar spali Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi , ker je bil tako priden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:08:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ni tako hudo tole branje, ker sem ostala na 69 strani. Aurora vse najboljše!!!! špelin@ a so že rezultati? eole če se ti vedno bolj pogosto doji potem to pomeni, da mleko ni dovolj hranljivo. Ni pa nujno. Jaz bi na tvojem mestu z dodatkom probala. Nimaš kaj zgubit. Se na ne pozna takoj prvo noč. Je treba malo vztrajat. Na vstajanje ne moreš vplivat, ko bo hotela bo spala dlje, kar pa lahko traja več časa. Pri nas je začel spat po 2-em letu, prej pa sem se vstajala ob 6-ih, po prvem letu pa ob 6,30. Ko bodo šli v šolo, pa jih bo treba budit. SS moja tudi skuto in sadje. Še doji se ne več lepo, ker ne more lepo dihat. Se zdaj obvezno še ponoči2-3 krat dojimo, ker čez dan premalo poje. Pa je že spala celo noč. edinaos za prespano noč. Pa se je splačalo, pa tvoje zize ne bodo več tako trpele. LARA, KAJA IN GAJA ZA POL SVEČKE Estrella za spanje. Pa možu zdaj lahko odpustiš, ker ti je perlo zlikal .Moj meni ni nikoli. Zdajle imam veselico. Pumpam si mleko, da ne presahne. Aja pa P je rekla, da so zgornji zobki na pohodu. Sem imela prav, da jo nekaj v ustih boli. barbaw, pa še kako prav imaš glede bujenja. Naš sicer ne rogovili in ni rogovilil pred 8h že od je spal do akrat, ampak sedaj ko gre v šolo je pa polomija, ga moramo vlečt iz postelje Zvečer pa v posteljo Zgornji zobki že???Naša bo zgleda kot mali, še par mescev brez
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:09:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ? NE, nič ni bilo, smo kar spali Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi , ker je bil tako priden. Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:11:15
|
|
|
|
barbaw
|
Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš? Estrella te vsaj vgriznit ne bo mogla. Naša mala prehiteva še bratca po zobeh. Pri bronhitis pa se zgleduje in ne moreš verjet, za cele 3 tedne kasneje ga je dobila. Jaka ni spal od dojenčka ne čez dan, ne zvečer, ne ponoči, ne zjutraj, ... Zdaj pa ga zvečer podim, zjutraj pa se vstane ob 7,30 ali pa celo kdaj kasneje, kar pa je malo pozno za vrtec. Ampak čez vikend se pa vstane ob 7-ih, ko lahko spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:12:15
|
|
|
|
špelin@
|
Grrrr, če ne bom jaz danes koga dobesedno ugriznila!!! Kličem za izvid in pri P totalno nezainteresirani! V petek mi je P rekla, da moramo obvezno čimprej vedeti, na čem smo, zdajle mi pa sestra (druga kot je bila v petek)reče, da naj pač pokličem jutri, ker trenutno še nima ali ne najde izvida... Komaj sem se zadržala, da nisem konkretno popenila, no, na srečo mi je rekla, naj poskusim še danes popoldne... Če še takrat ne bo nič, bom šla tja in naredila nekaj, česar raje ne napišem... Bo pa glasno in divje!!!!!!!!! Je.be.no zdravstvo v totalnem ku.r.cu!!!!!!!!!! Naj gre vse skupaj v tri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:13:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Najbrž si je kaj obetal A si se že kej omehčala ? NE, nič ni bilo, smo kar spali Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi , ker je bil tako priden. Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZA On je že ob vsaki uri ZA, ti boš pa rekla, da si preutrujena. Jaz bom tukaj, ker imam spet laptop, drugače pa ne morem na računalnik, ker mala spi v spalnici in je nedosegljiv, v dnevni sobi pa gledamo filme. Ima rač. ko da si v trgovini. Ampak pri nas ne gre drugače, oz. smo komot. Jaka gleda na enem risanke, jaz na enem visim, ati pa ima enega za službo. Čaki, ko bo še Maja kaj hotela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 11:15:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš? Ja kar na ročni, no vsaj bila je Jaz sem si po vsakem podoju pumpala, da sem vzdrževala zadostno koičino mleka, če bi se slućajno premislila in pila več Estrella te vsaj vgriznit ne bo mogla. Naša mala prehiteva še bratca po zobeh. Pri bronhitis pa se zgleduje in ne moreš verjet, za cele 3 tedne kasneje ga je dobila. Jaka ni spal od dojenčka ne čez dan, ne zvečer, ne ponoči, ne zjutraj, ... Zdaj pa ga zvečer podim, zjutraj pa se vstane ob 7,30 ali pa celo kdaj kasneje, kar pa je malo pozno za vrtec. Ampak čez vikend se pa vstane ob 7-ih, ko lahko spi. Ja to je že. Upam, da se naša ne bo zgledovala po Andražu glede bronhitisa...ga je fasal malo pred 1 letom in smo se borili do ca3 leta, po je blo pa mir Upam, da nam spek kaj ne zagode. Moj škrat je najraje bolan marec, april
|
|
|
Nos.пеперутка16Kako majhnim otrokom čistite nos?Z robčki in fiziološko raztopino. (
0%)
S pumpico. (
0%)
Z baby vac. (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!