|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 10:27:24   
tana7
pitje po flaški
Brina tudi sploh NOČE po flaški
ker smo potem v soboto vseeno šli na praznovanje 30. RD, sem mislila, da bo pred tem kaj pojedla, pa ni, pa smo jo uspavali, pa še vedno ni hotela jesti, čeprav je pred tem jedla 3,5 ur nazaj. In sem šla črpat, malo zaradi povpraševanja, malo če bo slučajno potem želela pojesti.
In? Niti 5 ml ni pojedla! Mogoče je kaj pogoltnila, kar je steklo v grlo, ampak da bi ona želela, pa nič. In smo vrgli stran.user posted image

Kar se tega tiče, posebej nepapanja čez dan in otrdlin non-stop, pa že po eni strani komaj čakam, da začnemo z GH. Čeprav mi je ta ideja še vedno malo tuja. Pride pa patronažna v sredo, pa se bomo malo pogovorili o tem

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.11.2008 10:27:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla!
Najprej en lep pozdravček in enauser posted image .
Sm mogla skoristit priliko pa prit mal počekirat sm gor, zdej k Videk pančka. Ups,..sm prehitro rekla se je že zbudu. Ma pa nimam sreče. user posted image
No, ja sm se vam pa vsaj malo javila. Kako ste kaj? Mi2 sva fajn. Zdej bova šla kmal vn k se bo megla dokončno umaknila in bo sonček.user posted image

Vse naj, naj vsem, ki so in še bojo, ta mesec dopolnili 6 mescev.

Hvala za kavico. A pri vas tud megla....pri nas se kaže sonček in se megla umika. Ni kaj november je se vidiuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.11.2008 10:29:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutro mamice!

Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. user posted image   Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. user posted image  Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. user posted image  Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.

Zdaj pa grem brat za nazaj, ker ste toliko načvekale user posted image , da bom rabila debelo uro, da se prebijem skozi. ostala sem namreč na 62/63 strani.

Za Majo user posted image user posted image user posted image , da se znebi bronhitisa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.11.2008 10:31:57   
Soncnica Sandra ***
Evo Manca se je zbudla okrog 9ih, tudi mamai je malo poležala, do zdej sva se igrala, zdej pa greva v kuhinjo mal papat pol jaz cunje peglat user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.11.2008 10:32:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno

papa user posted image

Jest pa ...  user posted image

NO mene pa zdele čaka tole opravilo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.11.2008 10:32:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: ko boš šla ti v službo, bo tvoja urica zatajila, boš vidlauser posted image

Tudi meni se tako zdi user posted image
Tolažim se edinole s tem, da moram najprej še službo poiskat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.11.2008 10:32:21   
Soncnica Sandra ***

papa user posted image

Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perilauser posted image

Najbrž si je kaj obetal user posted image
A si se že kej omehčala user posted image ?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.11.2008 10:32:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari user posted image ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje user posted image user posted image user posted image . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore!user posted image user posted image user posted image user posted image

A res al kaj? user posted image
To je moglo smešno zgledat, pa sej si niti predstavljat ne znam.
Kaj so imele mladiče kje v bližini, da so ble tako napadalne al kaj?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.11.2008 10:34:23   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

pitje po flaški
Brina tudi sploh NOČE po flaški
ker smo potem v soboto vseeno šli na praznovanje 30. RD, sem mislila, da bo pred tem kaj pojedla, pa ni, pa smo jo uspavali, pa še vedno ni hotela jesti, čeprav je pred tem jedla 3,5 ur nazaj. In sem šla črpat, malo zaradi povpraševanja, malo če bo slučajno potem želela pojesti.
In? Niti 5 ml ni pojedla! Mogoče je kaj pogoltnila, kar je steklo v grlo, ampak da bi ona želela, pa nič. In smo vrgli stran.user posted image

Kar se tega tiče, posebej nepapanja čez dan in otrdlin non-stop, pa že po eni strani komaj čakam, da začnemo z GH. Čeprav mi je ta ideja še vedno malo tuja. Pride pa patronažna v sredo, pa se bomo malo pogovorili o tem

meni je najbolj smešno oz. čudno to, ker sem se zelo matrala, da sem jo pripravila do tega, da se je samo dojila... a zdaj pa enka postopek, da bo pila po flaški? čudne so te naše punce ...

z GH gre pa zelo počasi, učinki - vsaj pri nas - ne bodo vidni tako kmalu ..  bo kar trajalo, da bo imela en obrok GH.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.11.2008 10:40:01   
suzy85
lep pozdravček!
sem ravno na malici, pa se mal javljam. mi smo vredu, zdravi, pridno jemo - v soboto smo že poskusli korenčkov sok, tudi spimo čisto solidno. sma ble z evo same doma v sobot, ker je user posted image  smučal v avstriji, pa je bla miška tak pridna, da je čez dan 3x po 1,5h spala! user posted image  zobekov še kr ni, čeprav se včasih zdi, da jo dlesni že ful srbijo. tud sedimo še ne, razen če jo založimo s povštri. tak jo pustimo samo par minutk, pol se pa tak zrita dol. ker ona ne bi sedela, ampak bi stala in skakala!

špelin@ upam, da se zgodba iz prejšnjega tedna ne bo ponovila! je pa malo takih, ki bi takšno stvar prijavili policiji. user posted image user posted image user posted image

estrella hvala za nasvete glede hippovega mleka. je res veliko bolj dobro!

eno user posted image : ko ste začele user posted image  dajat GH, kdaj ste jo dajale? vedno dopoldan? jst sm dopoldan v službi, user posted image  pa pravi, da on tega ne bo delal, vsaj zdaj od začetke ne, ker ne zna! sj ji dam okrog 3h,4h ko pridem domov, sam upam, da ni prepozno!

grem še mal prebrat za nazaj!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.11.2008 10:52:29   
špelin@
Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. user posted image   Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. user posted image  Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. user posted image  Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.11.2008 10:53:58   
nia5
Jutro čveke, danes je bila spet ena huda noč tudi pri nas, če se meni ne bi zrolalo sredi noči... Budnica ob 02.00 in jok-razen seveda na rokah, trajala eno uro, potem pa še ob 05.00-tudi eno uro. Jaz ne vem kaj jo mantra, saj jest noče, morajo biti zobi madona, saj to več nikamor ne vodiuser posted image user posted image user posted image
Suzy, jaz sem vedno uvajala dopoldan, da nebi imeli reakcije ponoči, že itak ne spimo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
10.11.2008 10:54:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
špelin@ upam, da se zgodba iz prejšnjega tedna ne bo ponovila! je pa malo takih, ki bi takšno stvar prijavili policiji. user posted image user posted image user posted image

Bomo videli, kaj bo danes user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.11.2008 10:55:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
eno user posted image : ko ste začele user posted image  dajat GH, kdaj ste jo dajale? vedno dopoldan? jst sm dopoldan v službi, user posted image  pa pravi, da on tega ne bo delal, vsaj zdaj od začetke ne, ker ne zna! sj ji dam okrog 3h,4h ko pridem domov, sam upam, da ni prepozno!

grem še mal prebrat za nazaj!

Začela sem dopoldan - saj v bistvu je čisto vseeno, komot daš popoldne. Pravijo samo, da je bolje dopoldne, če otroka po določeni GH kaj črviči ali ima kakšno reakcijo, da se do večera že poštima, v tem je ves štos.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.11.2008 10:56:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Jutro čveke, danes je bila spet ena huda noč tudi pri nas, če se meni ne bi zrolalo sredi noči... Budnica ob 02.00 in jok-razen seveda na rokah, trajala eno uro, potem pa še ob 05.00-tudi eno uro. Jaz ne vem kaj jo mantra, saj jest noče, morajo biti zobi madona, saj to več nikamor ne vodiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.11.2008 10:58:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se Maja čimprej pozdravi!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.11.2008 10:58:23   
barbaw
Ni tako hudo tole branje, ker sem ostala na 69 strani. user posted image

Aurora vse najboljše!!!!

špelin@ a so že rezultati? user posted image user posted image user posted image

eole če se ti vedno bolj pogosto doji potem to pomeni, da mleko ni dovolj hranljivo. Ni pa nujno. Jaz bi na tvojem mestu z dodatkom probala. Nimaš kaj zgubit. Se na ne pozna takoj prvo noč. Je treba malo vztrajat.
Na vstajanje ne moreš vplivat, ko bo hotela bo spala dlje, kar pa lahko traja več časa. Pri nas je začel spat po 2-em letu, prej pa sem se vstajala ob 6-ih, po prvem letu pa ob 6,30. Ko bodo šli v šolo, pa jih bo treba budit.

SS moja tudi skuto in sadje. Še doji se ne več lepo, ker ne more lepo dihat. user posted image  Se zdaj obvezno še ponoči2-3 krat dojimo, ker čez dan premalo poje. user posted image  Pa je že spala celo noč.

edinaos user posted image user posted image user posted image  za prespano noč. Pa se je splačalo, pa tvoje zize ne bodo več tako trpele. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  LARA, KAJA IN GAJA ZA POL SVEČKE

Estrella user posted image user posted image  za spanje. Pa možu zdaj lahko odpustiš, ker ti je perlo zlikal .Moj meni ni nikoli.

Zdajle imam veselico. Pumpam si mleko, da ne presahne. user posted image   Aja pa P je rekla, da so zgornji zobki na pohodu. Sem imela prav, da jo nekaj v ustih boli.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.11.2008 11:01:24   
Estrella*

papa user posted image

NE, nič ni bilo, smo kar spaliuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.11.2008 11:06:54   
barbaw

papa user posted image

Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi user posted image , ker je bil tako priden.

Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.11.2008 11:08:23   
Estrella*

Ni tako hudo tole branje, ker sem ostala na 69 strani. user posted image

Aurora vse najboljše!!!!

špelin@ a so že rezultati? user posted image user posted image user posted image

eole če se ti vedno bolj pogosto doji potem to pomeni, da mleko ni dovolj hranljivo. Ni pa nujno. Jaz bi na tvojem mestu z dodatkom probala. Nimaš kaj zgubit. Se na ne pozna takoj prvo noč. Je treba malo vztrajat.
Na vstajanje ne moreš vplivat, ko bo hotela bo spala dlje, kar pa lahko traja več časa. Pri nas je začel spat po 2-em letu, prej pa sem se vstajala ob 6-ih, po prvem letu pa ob 6,30. Ko bodo šli v šolo, pa jih bo treba budit.

SS
moja tudi skuto in sadje. Še doji se ne več lepo, ker ne more lepo dihat. user posted image  Se zdaj obvezno še ponoči2-3 krat dojimo, ker čez dan premalo poje. user posted image  Pa je že spala celo noč.

edinaos user posted image user posted image user posted image  za prespano noč. Pa se je splačalo, pa tvoje zize ne bodo več tako trpele. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  LARA, KAJA IN GAJA ZA POL SVEČKE

Estrella user posted image user posted image  za spanje. Pa možu zdaj lahko odpustiš, ker ti je perlo zlikal .Moj meni ni nikoli.

Zdajle imam veselico. Pumpam si mleko, da ne presahne. user posted image   Aja pa P je rekla, da so zgornji zobki na pohodu. Sem imela prav, da jo nekaj v ustih boli.

barbaw, pa še kako prav imaš glede bujenja. Naš sicer ne rogovili in ni rogovilil pred 8h že od user posted image  je spal do akrat, ampak sedaj ko gre v šolo je pa polomija, ga moramo vlečt iz posteljeuser posted image Zvečer pa v posteljouser posted image

Zgornji zobki že???Naša bo zgleda kot mali, še par mescev brezuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.11.2008 11:09:37   
Estrella*

papa user posted image

Danes boš pa spustila večerni maraton zaradi user posted image , ker je bil tako priden.

Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZAuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.11.2008 11:11:15   
barbaw
Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy user posted image  ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš?

Estrella te vsaj vgriznit ne bo mogla. user posted image  Naša mala prehiteva še bratca po zobeh. Pri bronhitis pa se zgleduje in ne moreš verjet, za cele 3 tedne kasneje ga je dobila. user posted image
Jaka ni spal od dojenčka ne čez dan, ne zvečer, ne ponoči, ne zjutraj, ... Zdaj pa ga zvečer podim, zjutraj pa se vstane ob 7,30 ali pa celo kdaj kasneje, kar pa je malo pozno za vrtec. Ampak čez vikend se pa vstane ob 7-ih,  ko lahko spi. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.11.2008 11:12:15   
špelin@
Grrrr, če ne bom jaz danes koga dobesedno ugriznila!!! user posted image user posted image

Kličem za izvid in pri P totalno nezainteresirani! V petek mi je P rekla, da moramo obvezno čimprej vedeti, na čem smo, zdajle mi pa sestra (druga  kot je bila v petek)reče, da naj pač pokličem jutri, ker trenutno še nima ali ne najde izvida... Komaj sem se zadržala, da nisem konkretno popenila, no, na srečo mi je rekla, naj poskusim še danes popoldne... Če še takrat ne bo nič, bom šla tja in naredila nekaj, česar raje ne napišem... user posted image user posted image  Bo pa glasno in divje!!!!!!!!! Je.be.no zdravstvo v totalnem ku.r.cu!!!!!!!!!! Naj gre vse skupaj v tri user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.11.2008 11:13:05   
barbaw

papa user posted image

Ne, danes bom maratonirala, če bo kaka kandidatka tu. Saj on je ob vsaki uri ZAuser posted image

On je že ob vsaki uri ZA, ti boš pa rekla, da si preutrujena. user posted image  Jaz bom tukaj, ker imam spet laptop, drugače pa ne morem na računalnik, ker mala spi v spalnici in je nedosegljiv, v dnevni sobi pa gledamo filme. Ima rač. ko da si v trgovini. user posted image  Ampak pri nas ne gre drugače, oz. smo komot. Jaka gleda na enem risanke, jaz na enem visim, ati pa ima enega za službo. Čaki, ko bo še Maja kaj hotela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.11.2008 11:15:19   
Estrella*

Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy user posted image  ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš?

Ja kar na ročni, no vsaj bila jeuser posted image Jaz sem si po vsakem podoju pumpala, da sem vzdrževala zadostno koičino mleka, če bi se slućajno premislila in pila večuser posted image

Estrella te vsaj vgriznit ne bo mogla. user posted image  Naša mala prehiteva še bratca po zobeh. Pri bronhitis pa se zgleduje in ne moreš verjet, za cele 3 tedne kasneje ga je dobila. user posted image
Jaka ni spal od dojenčka ne čez dan, ne zvečer, ne ponoči, ne zjutraj, ... Zdaj pa ga zvečer podim, zjutraj pa se vstane ob 7,30 ali pa celo kdaj kasneje, kar pa je malo pozno za vrtec. Ampak čez vikend se pa vstane ob 7-ih,  ko lahko spi. user posted image

Ja to je že. Upam, da se naša ne bo zgledovala po Andražu glede bronhitisa...ga je fasal malo pred 1 letom in smo se borili do ca3 leta, po je blo pa miruser posted image Upam, da nam spek kaj ne zagode. Moj škrat je najraje bolan marec, april

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!