|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 8:18:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno

papa user posted image

Jest pa ...  user posted image

Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perilauser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.11.2008 8:18:41   
kasso
Dobro jutro!
Spet ste bile pridne, saj je od sobote kar 20 strani user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
10.11.2008 8:19:14   
Estrella*

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image

vse naj, naj za pol svečke

user posted image

Tudi z moje strani!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.11.2008 8:23:37   
hijenca
Dobro jutro!

Da ne bo katera rekla, da sem zaspanka. Danes sem že od 6 ure pokoncu, pa ne zaradi Videka, on še sedaj spi, ampak ati je šel v Lj, jaz pa nisem mogla več spat.

Mi trenutno nimamo nobene druge sobice in mora Videk spat pri nama v spalnici. Pa HB, da postelja ne škripa. Ampak niti ni občutljiv, lahko gledamo TV, se pogovarjamo, ampak imamo bolj potiho.

Zdaj, dokler še mali spi, si grem nekaj za jest naštimat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1754
10.11.2008 8:24:02   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

papa user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1755
10.11.2008 8:25:48   
Anitka
Evo zajtrj gotov, jabolko za Gala kuhano, ideja za kosilo je padla, likanje pa mi še ne diši prevečuser posted image user posted image user posted image , Gal pa še panča in bi se najraje še mali k njemu stisnilauser posted image user posted image

Aurora kako ste pa vi spali?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1756
10.11.2008 8:27:01   
hijenca

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Tudi z moje strani!!!!

Tudi od naju z Vidkom.

Neposredna povezava do sporočila: 1757
10.11.2008 8:30:56   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz grem v spalnico, ker Gala sem podojila ob 20. uri in sem ga zdajle spet morala, ker se je zbudil in skoraj začel jokati, joj že vidim, da bo danes pestra, neprespana noč. user posted image
V četrtek je polna luna. user posted image

Upam da je bila noč kljub temu v redu.

Genav isto je bilo pri nas. To se še ni zgodilo. No potem pa je spal do 4h, se prišel dojit in cartat k mamici v posteljo in se naslednjič zbudil že ob 6.

Naše cunje že visijo, mali spet spi, jest pa izležavam in zajtrkujem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
10.11.2008 8:31:45   
Naty*
ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari user posted image ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje user posted image user posted image user posted image . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image !

edina user posted image  za spanje! Vidiš pa je Anja mal po Žanovem sistemu narejena user posted image . Ven greva ko se zbudi, verjetno tam okrog 9.30 do 10.00 enkrat.

Estrella tud za vašo noč user posted image user posted image user posted image !

naty, edinaos: naša tud škripa za poiuser posted image , sem gruntala, da bi jo razsekala in bi spali samo na jogijihuser posted image

Ja si mi pa dala idejo user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1759
10.11.2008 8:37:28   
*Tiana*

DOBRO JUTRO...

Soncnica Sandrta***: HVALA user posted image ... Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer user posted image .... user posted image user posted image user posted image MATEVŽ user posted image

Uvaaaaaauuuuu BRAVO Matevž. user posted image user posted image user posted image
Pa kar tako naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
10.11.2008 8:38:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz grem v spalnico, ker Gala sem podojila ob 20. uri in sem ga zdajle spet morala, ker se je zbudil in skoraj začel jokati, joj že vidim, da bo danes pestra, neprespana noč. user posted image
V četrtek je polna luna. user posted image

Upam da je bila noč kljub temu v redu.

Genav isto je bilo pri nas. To se še ni zgodilo. No potem pa je spal do 4h, se prišel dojit in cartat k mamici v posteljo in se naslednjič zbudil že ob 6.

Naše cunje že visijo, mali spet spi, jest pa izležavam in zajtrkujem.

To bi meni pasalo, zajtrkujem še ne, se bom pa počasi odpravila. Potem pa malo v kengurujčka in ven.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.11.2008 8:38:45   
Čmrlika
Lara, Kaja in Gaja vse najboljše za pol svečke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutro...moja Taja spet spi, mami pa pijem kavico pa prečetavam.
Za kaj druga ne bo časa...se morva odpravit na randi s Hijenco in njenim Videkom! user posted image

Premik ure, pa mi Taja sploh ni zregistrirala, sem jo pa tisti večer prej matrala do devetih...tako da je šla eno uro kasneje spat. user posted image

Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuul , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00h

user posted image  le tako naprej..upam, da tako ostane, pol pa se še jaz opogumim...Glej me spet komentiram user posted image user posted image user posted image

Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila

Lepo vzgojen nimaš kaj...user posted image  
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image

Da ne bo katera rekla, da sem zaspanka.

Evo jaz pa sem hotla ravno rečt, da zgleda da mata še lepotni spanec...user posted image

kaj zdaj- europark ob pol dvanajstih, bi šlo? a LAHKO ŠE KATERO POVABIM, SI ZA NA PRIMER BARBAW, PA ENO NAŠO Z MARIBORČANK...POVEJ, joj nisem se hotla dret...popravlajt se mi pa tud ni...taja kliče user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 10.11.2008 8:44:10 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.11.2008 8:39:29   
tilči

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.11.2008 8:40:49   
tilči

papa user posted image

imaš pa zelo pridnega moža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.11.2008 8:44:12   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Evo jaz pa sem hotla ravno rečt, da zgleda da mata še lepotni spanec...user posted image

kaj zdaj- europark ob pol dvanajstih, bi šlo? a LAHKO ŠE KATERO POVABIM, SI ZA NA PRIMER BARBAW, PA ENO NAŠO Z MARIBORČANK...POVEJ, joj nisem se hotla dret...popravlajt se mi pa tud ni...taja kliče user posted image

Videk pa ima res lepotni spanec, on še namreč sedaj spi. user posted image  Še od včeraj.

Seveda lahko povabiš koga zraven. Samo če bodo še kakšne druge punce zraven, ne vem za katero se bo Videk ogrel. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ob po dvanajstih v Evroparku. A mi pošlješ GSM številko, da se bomo našle tam.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.11.2008 8:44:12   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Dobro jutro!

Edina prosim poročaj kako je bilo s spanjem sedaj ko je v svoji sobi.. tudi jaz sem že pomislila, da jo preseliva, če bo le kaj pomagalo..

sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ...  ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kajuser posted image  
Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej ..  če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!!

Joj, prav smiliš se mi zdaj, res.user posted image
A si že kaj začela z GH, mogoče rabi že več. Sej ni treba mlečne kašice zvečer, mogoče samo gledaš da se čez dan večkrat naje in ji npr. opoldan lahko ponudiš kaj gostega .
Pri nas je tako, da če podnevi ne poje dosti, to nadoknadi ponoči in se večkrat doji. Ponavadi se samo 1x, v tem primeru pa recimo 3x.
Če bi se 12x bi jaz že pobegnila.

Mogoče pa rabi samo cartanje, a ste že probali, da bi spala s tabo?

Upam da bo kmalu bolje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
10.11.2008 8:44:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

papa user posted image

imaš pa zelo pridnega moža user posted image

Ja za gospodinjska opravila je bomba, ampak ima kljub temu tiste originalne moške fore, ki me spravijo na rob obupauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
10.11.2008 8:45:51   
Čmrlika
Drugače pa ob po dvanajstih v Evroparku. A mi pošlješ GSM številko, da se bomo našle tam.

sem ti že prej...user posted image  sem te prehitela...te pokličem preden prispeva...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
10.11.2008 8:49:27   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DOBRO JUTROuser posted image

Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuuluser posted image user posted image user posted image , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00huser posted image user posted image .

Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljouser posted image

Grem kofi pit,

Naty kdaj greste ven?

Super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
10.11.2008 8:51:02   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image

user posted image

Še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.11.2008 8:56:56   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jana, sej nobene nosečnost ni enaka, tako da možno da pa ti je tokrat slabouser posted image user posted image user posted image

Podpišem, pri Andražu mi ni bilo, pri Alji pa dobre 2 tednauser posted image

tiana: bila je super noč, si imela kar prav od 20-7.30h ni niti črhnila, sedaj sva se podojile in gode v naši posteljiuser posted image

Moje dve nosečnosti sta si bili pa zelo podobni. Pa mam punčko pa fantka. user posted image Mogoče mi je bilo drugič ene par dni slabo, prvič pa samo en dan, drugače pa isto.

Pridna Alja user posted image user posted image user posted image ...kar tako naprej....ti si se pa tud naspala, ane.

Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.11.2008 8:57:42   
*Tiana*

papa user posted image

Res je priden. user posted image user posted image user posted image   A si mu že odpustila?

Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.11.2008 8:58:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari user posted image ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje user posted image user posted image user posted image . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore!user posted image user posted image user posted image user posted image

preverjeno s temi goskami ni hecauser posted image user posted image user posted image

edina user posted image  za spanje! Vidiš pa je Anja mal po Žanovem sistemu narejena user posted image . Ven greva ko se zbudi, verjetno tam okrog 9.30 do 10.00 enkrat.

ja sej midve tudi no poklič ko boste zunajuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
10.11.2008 8:59:01   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Uf Eole -12x pa 13x dojenje ponoči ta je pa malce prehudauser posted image user posted image user posted image

ja, je hudo ja.. saj bomo sedaj res poskuili jo preselit .. kaj pa naj še naredim??

edinaos - super za vaše spanje!!

Estrella, Tiana - smo že začeli z riževo kašico zvečer, samo ji ne gre.. poje max 10 žličk. še daleč smo mi od treh obrokov.. če spi z nama ni nič boljše!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
10.11.2008 9:00:08   
*Tiana*
A sem sama tukaj, ne?

No sej zdej pa moram nehat, ker se je mali že zbudil.

Kasneje...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!