Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:18:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:18:41
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Spet ste bile pridne, saj je od sobote kar 20 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:19:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Tudi z moje strani!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:23:37
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Da ne bo katera rekla, da sem zaspanka. Danes sem že od 6 ure pokoncu, pa ne zaradi Videka, on še sedaj spi, ampak ati je šel v Lj, jaz pa nisem mogla več spat. Mi trenutno nimamo nobene druge sobice in mora Videk spat pri nama v spalnici. Pa HB, da postelja ne škripa. Ampak niti ni občutljiv, lahko gledamo TV, se pogovarjamo, ampak imamo bolj potiho. Zdaj, dokler še mali spi, si grem nekaj za jest naštimat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:24:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:25:48
|
|
|
|
Anitka
|
Evo zajtrj gotov, jabolko za Gala kuhano, ideja za kosilo je padla, likanje pa mi še ne diši preveč , Gal pa še panča in bi se najraje še mali k njemu stisnila Aurora kako ste pa vi spali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:27:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Tudi z moje strani!!!! Tudi od naju z Vidkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:30:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz grem v spalnico, ker Gala sem podojila ob 20. uri in sem ga zdajle spet morala, ker se je zbudil in skoraj začel jokati, joj že vidim, da bo danes pestra, neprespana noč. V četrtek je polna luna. Upam da je bila noč kljub temu v redu. Genav isto je bilo pri nas. To se še ni zgodilo. No potem pa je spal do 4h, se prišel dojit in cartat k mamici v posteljo in se naslednjič zbudil že ob 6. Naše cunje že visijo, mali spet spi, jest pa izležavam in zajtrkujem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:31:45
|
|
|
|
Naty*
|
ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore! IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Se pridružujem čestitkam ! edina za spanje! Vidiš pa je Anja mal po Žanovem sistemu narejena . Ven greva ko se zbudi, verjetno tam okrog 9.30 do 10.00 enkrat. Estrella tud za vašo noč ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naty, edinaos: naša tud škripa za poi , sem gruntala, da bi jo razsekala in bi spali samo na jogijih Ja si mi pa dala idejo !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:37:28
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 DOBRO JUTRO... Soncnica Sandrta***: HVALA ... Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer .... MATEVŽ Uvaaaaaauuuuu BRAVO Matevž. Pa kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:38:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz grem v spalnico, ker Gala sem podojila ob 20. uri in sem ga zdajle spet morala, ker se je zbudil in skoraj začel jokati, joj že vidim, da bo danes pestra, neprespana noč. V četrtek je polna luna. Upam da je bila noč kljub temu v redu. Genav isto je bilo pri nas. To se še ni zgodilo. No potem pa je spal do 4h, se prišel dojit in cartat k mamici v posteljo in se naslednjič zbudil že ob 6. Naše cunje že visijo, mali spet spi, jest pa izležavam in zajtrkujem. To bi meni pasalo, zajtrkujem še ne, se bom pa počasi odpravila. Potem pa malo v kengurujčka in ven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:38:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
Lara, Kaja in Gaja vse najboljše za pol svečke!!! Sicer pa dobro jutro...moja Taja spet spi, mami pa pijem kavico pa prečetavam. Za kaj druga ne bo časa...se morva odpravit na randi s Hijenco in njenim Videkom! Premik ure, pa mi Taja sploh ni zregistrirala, sem jo pa tisti večer prej matrala do devetih...tako da je šla eno uro kasneje spat. Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuul , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00h le tako naprej..upam, da tako ostane, pol pa se še jaz opogumim...Glej me spet komentiram Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Lepo vzgojen nimaš kaj... Da ne bo katera rekla, da sem zaspanka. Evo jaz pa sem hotla ravno rečt, da zgleda da mata še lepotni spanec... kaj zdaj- europark ob pol dvanajstih, bi šlo? a LAHKO ŠE KATERO POVABIM, SI ZA NA PRIMER BARBAW, PA ENO NAŠO Z MARIBORČANK...POVEJ, joj nisem se hotla dret...popravlajt se mi pa tud ni...taja kliče
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 10.11.2008 8:44:10 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:39:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:40:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila imaš pa zelo pridnega moža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:44:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo jaz pa sem hotla ravno rečt, da zgleda da mata še lepotni spanec... kaj zdaj- europark ob pol dvanajstih, bi šlo? a LAHKO ŠE KATERO POVABIM, SI ZA NA PRIMER BARBAW, PA ENO NAŠO Z MARIBORČANK...POVEJ, joj nisem se hotla dret...popravlajt se mi pa tud ni...taja kliče Videk pa ima res lepotni spanec, on še namreč sedaj spi. Še od včeraj. Seveda lahko povabiš koga zraven. Samo če bodo še kakšne druge punce zraven, ne vem za katero se bo Videk ogrel. Drugače pa ob po dvanajstih v Evroparku. A mi pošlješ GSM številko, da se bomo našle tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:44:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole Dobro jutro! Edina prosim poročaj kako je bilo s spanjem sedaj ko je v svoji sobi.. tudi jaz sem že pomislila, da jo preseliva, če bo le kaj pomagalo.. sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ... ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kaj Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej .. če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!! Joj, prav smiliš se mi zdaj, res. A si že kaj začela z GH, mogoče rabi že več. Sej ni treba mlečne kašice zvečer, mogoče samo gledaš da se čez dan večkrat naje in ji npr. opoldan lahko ponudiš kaj gostega . Pri nas je tako, da če podnevi ne poje dosti, to nadoknadi ponoči in se večkrat doji. Ponavadi se samo 1x, v tem primeru pa recimo 3x. Če bi se 12x bi jaz že pobegnila. Mogoče pa rabi samo cartanje, a ste že probali, da bi spala s tabo? Upam da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:44:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila imaš pa zelo pridnega moža Ja za gospodinjska opravila je bomba, ampak ima kljub temu tiste originalne moške fore, ki me spravijo na rob obupa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:45:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
Drugače pa ob po dvanajstih v Evroparku. A mi pošlješ GSM številko, da se bomo našle tam. sem ti že prej... sem te prehitela...te pokličem preden prispeva...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:49:27
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuul , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00h . Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljo Grem kofi pit, Naty kdaj greste ven? Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:51:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Še od mene pa še od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:56:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana, sej nobene nosečnost ni enaka, tako da možno da pa ti je tokrat slabo Podpišem, pri Andražu mi ni bilo, pri Alji pa dobre 2 tedna tiana: bila je super noč, si imela kar prav od 20-7.30h ni niti črhnila, sedaj sva se podojile in gode v naši postelji Moje dve nosečnosti sta si bili pa zelo podobni. Pa mam punčko pa fantka. Mogoče mi je bilo drugič ene par dni slabo, prvič pa samo en dan, drugače pa isto. Pridna Alja ...kar tako naprej....ti si se pa tud naspala, ane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:57:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res še mal poležat k Manci na sedežno papa Jest pa ... Pridna punca. Meni je pa včeraj zlikal mož, cel kup perila Res je priden. A si mu že odpustila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss ne se hecat od gosk, to so resne stvari ! Ne HB me niso napadle, ker je bla ena v vodi, ostala dva člana tolpe pa bogve kje . Zadnjič smo šle še z dvema z vozički tam mimo, pa smo mogle spet bežat, ker so te goske čist nore! preverjeno s temi goskami ni heca edina za spanje! Vidiš pa je Anja mal po Žanovem sistemu narejena . Ven greva ko se zbudi, verjetno tam okrog 9.30 do 10.00 enkrat. ja sej midve tudi no poklič ko boste zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 8:59:01
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Uf Eole -12x pa 13x dojenje ponoči ta je pa malce prehuda ja, je hudo ja.. saj bomo sedaj res poskuili jo preselit .. kaj pa naj še naredim?? edinaos - super za vaše spanje!! Estrella, Tiana - smo že začeli z riževo kašico zvečer, samo ji ne gre.. poje max 10 žličk. še daleč smo mi od treh obrokov.. če spi z nama ni nič boljše!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 9:00:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
A sem sama tukaj, ne? No sej zdej pa moram nehat, ker se je mali že zbudil. Kasneje...
|
|
|
Kdaj izgubite živce?nosek5Opišite kako se pomirite!Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (
53%)
Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (
8%)
Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (
39%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!