Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006 in Estrella*, za Matevževo in Aljino spanje. valentina2006, uau, kakšne fotke!!! Čestitke za vse, ki so čez vikend praznovali obmesečnice Za danes pa Lari, Gaji in Kaji!!! Same babe IZVIRNO SPOROČILO: eole sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ... ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kaj Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej .. če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!! Ful mi je hudo, ker si takole izmozgana IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuul , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00h . Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljo Tole je pa pravi pravcati uspeh!!!!!! CatJa, se tudi druge dostikrat spomnimo nate, veš Pa na vse ostale, ki vas ne utegnem omenit, tudi!!!!!!! kasso, dobro opravi z avtom Hvala za pestke za Gregija, punce, bom potem poročala, kaj bo rekla P!!! za dobro poročilo od P!!!! Maš pa prave odjemalce PC ja Saj je bilo pri nas enako, ko smo meli samo enega.
|