|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 9:01:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Uf Eole -12x pa 13x dojenje ponoči ta je pa malce prehudauser posted image user posted image user posted image

ja, je hudo ja.. saj bomo sedaj res poskuili jo preselit .. kaj pa naj še naredim??

edinaos - super za vaše spanje!!

Estrella, Tiana - smo že začeli z riževo kašico zvečer, samo ji ne gre.. poje max 10 žličk. še daleč smo mi od treh obrokov.. če spi z nama ni nič boljše!!!

eole: o joooj ve pa res postavljate rekord v nočnem dojenjuuser posted image user posted image , jaz ti svetujem da jo probaš dati čez noč v drugi prostor spat. Saj zgubit nimaš kejuser posted image

a GH že dodajate?

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
10.11.2008 9:06:14   
jana81
dobro jutro

najprej da ne pozabim AURORA VSE NAJ NAJ ZA 29-KO.

IN VSEM DANAJŠNJIM OBMESEČNIKOM...LARA, KAJA IN GAJA..

zgleda da bova morala tudi midva Nejca preselit v njegovo sobico, sam kaj ko še ni zrihtanauser posted image

edina user posted image  za spanje...

ma sej sem že pozabla kaj sem prebrala, pa še Nejc me kliče..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
10.11.2008 9:06:46   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jana, sej nobene nosečnost ni enaka, tako da možno da pa ti je tokrat slabouser posted image user posted image user posted image

Podpišem, pri Andražu mi ni bilo, pri Alji pa dobre 2 tednauser posted image  

Moje dve nosečnosti sta si bili pa zelo podobni. Pa mam punčko pa fantka. user posted image Mogoče mi je bilo drugič ene par dni slabo, prvič pa samo en dan, drugače pa isto.

moji dve nosečnosti pa kot noč in dan- v prvi slabo samo en teden, potem pa sem bila polna energije, v drugo pa slabo in bruhanje do zadnjegauser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
10.11.2008 9:07:50   
Estrella*

Uf Eole -12x pa 13x dojenje ponoči ta je pa malce prehudauser posted image user posted image user posted image

ja, je hudo ja.. saj bomo sedaj res poskuili jo preselit .. kaj pa naj še naredim??

Estrella, Tiana - smo že začeli z riževo kašico zvečer, samo ji ne gre.. poje max 10 žličk. še daleč smo mi od treh obrokov.. če spi z nama ni nič boljše!!!

eole, naša mlečnih kašic sploh ne marauser posted image  poje samo tisto že pripravljeno od HIPP za lahko noč. Rada pa je sadje od A doŽ, pa začuda zelenjavo z rižom al krompirjem. Prav čudno se mi zdi. Skratka, mogoče jih tud tvoja ne bo kaj preveč porajtala.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
10.11.2008 9:09:51   
kasso
Katy, bravo za laro, da nima refluksa. user posted image user posted image

Naty, po banani pa je bila Varja zaprta...kakala je zajčje bobke. Za Žanauser posted image user posted image user posted image user posted image

eole, moja sestrična je dojila do 11 meseca ponoči vsake pol ure, dokler ni šla na eno operacijo in je mogla aspirin jest. Takrat ni smela dojit in ko ji je po tednu dni spet ponudila, je mala zavrnila prsi. Ona se je na tak način rešila celonočnega dojenja. Jaz bi ti svetovala, da odideš za par dni in jo pustiš tvojemu. Mogoče bo upalilo.user posted image

Tiana, nisi sama jaz bereeeeeemmmm za nazaj in sem že na koncu user posted image

Lara Kaja in Gaja user posted image user posted image user posted image

Špelina, kaj pravijo slike? upam in močno držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 10.11.2008 9:11:28 >

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
10.11.2008 9:10:03   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

eole: o joooj ve pa res postavljate rekord v nočnem dojenjuuser posted image user posted image , jaz ti svetujem da jo probaš dati čez noč v drugi prostor spat. Saj zgubit nimaš kejuser posted image

a GH že dodajate?

Občudujem te, ker ne vem kje jemlješ energijo. user posted image user posted image

Moj Videk ga je sračkal tak, ko je bil star en mesec. Za moje in njegovo dobro sem prešaltala na AM in potem je začel dnevno podaljševat nočni spanec. In sedaj že dva meseca spi celo noč. No sedaj midva jema že tudi 2 obroka GH. 

Jaz osebno bi probala hranit na flaško, ker da tolikokrat dojiš v eni noči, mi je grozno. Moraš bit ja cela izmučena. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
10.11.2008 9:11:48   
Estrella*

a GH že dodajate?

Veš, da mogoče res vsaj malo pomaga ločene spalnice, mi jo imamo od prvega dne in mi spi krasno, razen par vmesnih prebliskov vsake kvatre, ki so posledica ne večerjanjauser posted image user posted image  Je pa treba vztrajat, kakšna noč bo verjetno še vedno bolj tako tako.

Jaz sem se nazajtrkovala, sedj greva pa mal na zrak. A leče sem naročila včeraj zvečeruser posted image Hvala za opomnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.11.2008 9:25:43   
hijenca
čmrlika Videk ima pa tremo danes. On še zmeraj spi, še od včeraj, še nič ni jedel user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.11.2008 9:31:16   
katy82
Jutro mačkice moje jst sem cel vikend martinvala-dolenjka kaj češ tko da mi je za  RR  čisto zmanjkalo časauser posted image

Najprej voščilo moji damici:
LARA VSE NAJ NAJ ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV,PREHITRO SO MINILIuser posted image
RADA TE IMAVA MAMI IN OČI

ČESTITAMO PA TUDI GAJI IN KAJI ZA OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelina kaj kažejo slike?Me prav firbec

Kaj neki berem od Jane,a delata na user posted image

Ma ne bom jst več izostajala takole k pol sploh več ne vem kaj se dogaja in nisem na tekočemuser posted image

Eole tvojega trpljenja si pa sploh ne predstavljam v bistvu te je mala čist okupirala.Nimam nobenega nasveta ker si res že vse sorte probala,če pa rabš kej pojamrat pa iz sebe dat pa kr prid sem te bomo me potolažle.

Edina sem vidla da je bla rozika uspešno deportirana v sobico
user posted image user posted image Verjamem pa da  ti je blo hudo sam moraš mislt tud na vaju s Primožem

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 1784
10.11.2008 9:39:47   
hijenca
user posted image nobena se noče z mano pogovarjat, Še Videk spi,meni je pa takuser posted image .

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.11.2008 9:42:24   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa: WB, kje si se pa potikala????

Vse živo se dogaja. Vedno manj časa je, ko pa je - tiste pol urce ali uro, se pa težko prebijem čez vse te strani, kaj šele da bi kaj komentirala. Tako se ponavadi lotim kakih hitro berljivih tem, kar se RR tiče. Zvečer ponavadi kar z enim ali drugim tamalim zaspim in to je to user posted image

Pa hvala, si itak edina, ki se še spomniš na mene user posted image   user posted image

user posted image

vse naj, naj za pol svečke

user posted image

Se pridružujem čestitkam! user posted image  user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.11.2008 9:43:48   
eole
bomo probali ločeno spalinico. res nimam kaj izgubit.. dojit pa ne morem kar nehat, ker naša user posted image  sploh ne zan pit po flaški - je ne sprejme..

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.11.2008 9:44:51   
Čmrlika
čmrlika Videk ima pa tremo danes. On še zmeraj spi, še od včeraj, še nič ni jedel .

evo moja taja zgleda tudi...user posted image se je zbudila pred 15 minutami...
sva že zrihtane,no mama še glih ne...ker naymesto da bi se prej sem na RR visela.user posted image  pol pa pomalcama pa šibava počasui pešake...
uf je ravno malo prek vrgla...no je blo dobro da sem še golonoga, ker je valda večina letela po meni...kot zmerajuser posted image

a bosta zmogla prit?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.11.2008 9:50:59   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

čmrlika Videk ima pa tremo danes. On še zmeraj spi, še od včeraj, še nič ni jedel .

evo moja taja zgleda tudi...user posted image se je zbudila pred 15 minutami...
sva že zrihtane,no mama še glih ne...ker naymesto da bi se prej sem na RR visela.user posted image  pol pa pomalcama pa šibava počasui pešake...
uf je ravno malo prek vrgla...no je blo dobro da sem še golonoga, ker je valda večina letela po meni...kot zmerajuser posted image

a bosta zmogla prit?

Jaz se sedaj do konca zrihtam. Potem pa malega dvignem, dosti spanja user posted image , ker bo drugače že kičast od lepote, se nahranima, oblečema in že šibama. Voziček sem že v avto spakirala. Boma do pol dvanajstih. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.11.2008 9:52:26   
Anitka
Midva pa še kar ne moreva ven zaradi presnete megleuser posted image user posted image user posted image Bo zgleda da Gal šel še šrej eno rudno spat, pa potem mordauser posted image user posted image user posted image

Estrella a boste danes kaj slončkali?user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdaj majčice, kdaj boste kaj navalile na Prekmurje?

Eole
a veš, da tudi naš lump ne zna pit po steklenički. Jaz upam, da bo drug prostor pri vas kaj pripomogel k boljšemu spanju, ker to ne ijvodi nikamor. Kaj pa (saj ne vem, če kaj daš na to), če bi poklicala kakšnega, ki se ukvarja s meritvami v stanovanju - kako imaš postavljeno posteljo, kaj vse imaš v spalnem prostoru...? Poznam en primer, ko se je mala tudi nonstop zbujala pa je potem tisti tip prišel in so morali odstraniti eno punčko, ker je oddajala negativno energijo tistega, ki je punčko kupil oz. izdeloval. Mala je začela takoj naslednjo noč spati.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.11.2008 9:58:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa hvala, si itak edina, ki se še spomniš na mene user posted image   user posted image

Jaz bom pa kar umrla od žalosti, ker me včeraj ni nobena pogrešala user posted image user posted image user posted image

Zdaj šibam v PO, ker moram narest tehnični in podaljšat registracijo, pa se potem še kaj javim.

Pridno čvekajteuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
10.11.2008 10:00:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz bom pa kar umrla od žalosti, ker me včeraj ni nobena pogrešala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
10.11.2008 10:01:02   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa ne, no user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.11.2008 10:09:22   
špelin@
valentina2006 in Estrella*, user posted image  za Matevževo in Aljino spanje. valentina2006, uau, kakšne fotke!!!

Čestitke za vse, ki so čez vikend praznovali obmesečnice user posted image user posted image user posted image   Za danes pa user posted image  Lari, Gaji in Kaji!!! Same babe user posted image

sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ...  ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kajuser posted image  
Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej ..  če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!!

user posted image user posted image user posted image  Ful mi je hudo, ker si takole izmozgana user posted image  user posted image user posted image user posted image

Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuuluser posted image user posted image user posted image , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00huser posted image user posted image .

Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljouser posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole je pa pravi pravcati uspeh!!!!!!

CatJa, se tudi druge dostikrat spomnimo nate, veš user posted image  Pa na vse ostale, ki vas ne utegnem omenit, tudi!!!!!!!

kasso, dobro opravi z avtom  user posted image

Hvala za pestke za Gregija, punce, bom potem poročala, kaj bo rekla P!!!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.11.2008 10:13:39   
tana7
Dobro jutro!

Sicer ful megleno... user posted image

Brina več nima vročine, mogoče jo je imela še včeraj ponoči malo, ampak nismo merili, ker nekaj resnega sigurno ni bilo - je raje nisem čisto prebujala.
Ima pa danes malo rdečih pikic po čelu. Upam, da to kaj ne pomeniuser posted image V četrtek imamo sicer P, pa cepljenje - upam, da bo takrat OK!

Vidim, da teče debata o nočnem spanju in dojenju.
Brina se zadnje čase ful hitreje zbudi ponoči.
Naty, kakor si napisala, tudi midva ful paziva pri obračanju in celo premikanje odeje, tisto "šelestenje" jo lahko malce predrami, da začn vzdihovati ali cmokljati. Ne vem, zakaj ta sprememba.

Pa tudi precej več sedaj papa ponoči - kot da je zamenjala dan in noč kar se tiče papanja. Čez dan jo težko pripravim do papanja, spet jo moram loviti, da kaj poje - spet mam otrdlino... že 2 dni in sploh noče stran, čeprav sem se skoraj opekla že z vročo vodo...
Ponoči pa papa kot velika - čeprav mojega vstajanja ne moremo primerjati z eole. Vstanem max. 4x - do kakih 14 dni nazaj sem pa 1x. In res kar veliko poje vsakič - za razliko od podnevi. Ne vem, kako obrniti tole nočno hranjenje na dnevno. Pa vedno te otrdline!!!! Tako jih imam že dovolj!! Res. Ne mine 14 dni, da ne bi imele ene kapitalneuser posted image Moram se malo pozanimat, a se da okoli tega kaj narest, kak pregled ali kaj - ker mislim, da to res ni normalno!!

Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.11.2008 10:17:57   
Srčekgirll
Ojla!
Najprej en lep pozdravček in enauser posted image .
Sm mogla skoristit priliko pa prit mal počekirat sm gor, zdej k Videk pančka. Ups,..sm prehitro rekla se je že zbudu. Ma pa nimam sreče. user posted image
No, ja sm se vam pa vsaj malo javila. Kako ste kaj? Mi2 sva fajn. Zdej bova šla kmal vn k se bo megla dokončno umaknila in bo sonček.user posted image

Vse naj, naj vsem, ki so in še bojo, ta mesec dopolnili 6 mescev.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.11.2008 10:18:45   
Estrella*

Midva pa še kar ne moreva ven zaradi presnete megleuser posted image user posted image user posted image Bo zgleda da Gal šel še šrej eno rudno spat, pa potem mordauser posted image user posted image user posted image

Estrella a boste danes kaj slončkali?user posted image user posted image user posted image

Bomo videli zvečer, danes je večja verjetnost, ker me ne bo doma do 20.30h in posledično je manj šans ,da me razkačiuser posted image user posted image

Kaj je zdaj majčice, kdaj boste kaj navalile na Prekmurje?

Eole
a veš, da tudi naš lump ne zna pit po steklenički. Jaz upam, da bo drug prostor pri vas kaj pripomogel k boljšemu spanju, ker to ne ijvodi nikamor. Kaj pa (saj ne vem, če kaj daš na to), če bi poklicala kakšnega, ki se ukvarja s meritvami v stanovanju - kako imaš postavljeno posteljo, kaj vse imaš v spalnem prostoru...? Poznam en primer, ko se je mala tudi nonstop zbujala pa je potem tisti tip prišel in so morali odstraniti eno punčko, ker je oddajala negativno energijo tistega, ki je punčko kupil oz. izdeloval. Mala je začela takoj naslednjo noč spati.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.11.2008 10:21:32   
barbaw
Jutro mamice!

Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. user posted image   Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. user posted image  Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. user posted image  Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.

Zdaj pa grem brat za nazaj, ker ste toliko načvekale user posted image , da bom rabila debelo uro, da se prebijem skozi. ostala sem namreč na 62/63 strani.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.11.2008 10:24:52   
Estrella*
CatJa: ja spomnim se praktično vsak dan, če ne prej zvečer, kar nekaj manjka ko se ne oglasiš več. Te pa razumem, da zaspiš zraven dveh škratkov, jaz sem včeraj po katastrofa noči omagala in šla v posteljo ob 21huser posted image
Enkrat po 15 stem nameravam v vaš konc, če boš mela čas za kak kofi???????No, ti sms-jam.

kasso: avto registracijauser posted image  Pa se še kaj oglasi in povej kaj se dogaja z Varjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.11.2008 10:26:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

valentina2006 in Estrella*, user posted image  za Matevževo in Aljino spanje. valentina2006, uau, kakšne fotke!!!

Čestitke za vse, ki so čez vikend praznovali obmesečnice user posted image user posted image user posted image   Za danes pa user posted image  Lari, Gaji in Kaji!!! Same babe user posted image

sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! user posted image user posted image   Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. user posted image

Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ...  ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kajuser posted image  
Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej ..  če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!!

user posted image user posted image user posted image  Ful mi je hudo, ker si takole izmozgana user posted image  user posted image user posted image user posted image

Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuuluser posted image user posted image user posted image , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00huser posted image user posted image .

Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljouser posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole je pa pravi pravcati uspeh!!!!!!

CatJa, se tudi druge dostikrat spomnimo nate, veš user posted image  Pa na vse ostale, ki vas ne utegnem omenit, tudi!!!!!!!

kasso, dobro opravi z avtom  user posted image

Hvala za pestke za Gregija, punce, bom potem poročala, kaj bo rekla P!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro poročilo od P!!!!

Maš pa prave odjemalce PC jauser posted image  Saj je bilo pri nas enako, ko smo meli samo enega.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!